Va mai continua Devious Maids?
Am început un film dar nu mai stiu cum se cheamă si nu il mai găsesc. Era un film horror incepea undeva in trecut cu un barbat si o femeie care venisera la o clarvăzătoare pentru a- si găsi fiica...? (mai mult)
am inceput sa urmaresc serialul acela Bona mea e un vampir si, nu gasesc ep 17, 18, 19 in romana, mai rau e ca le gasesc dar serverele nu merg.Va rog ajutati-ma.
Salut, TPU! Recomandati- mi si mie va rog, niste anime- uri mai noi, cu grafica mai buna, gen Owari no Seraph, Ao no Exorcist, Noragami, DanMachi, Sword art Online... Actiune, umor, chestii ...? (mai mult)
Salut, acum de mult am văzut un film, Cum un om care este gunoier este răpit împreună cu alți oameni și duși în pădure sa fie vânați, dar gunoierul parca era veteran de război și ii omoară...? (mai mult)
as dori sa ma ajutati si pe mine sa gasesc un film care am uitat cum se numeste, este vorba despre un baiat adolescent care afla ca parintii cu, care traia nu erau cei adevarati, el gaseste ...? (mai mult)
Câteva filme horror bune, care să merite vazute? Le-am vazut cam pe toate alea faine si nu gasesc unul care să îmi placă :( Multumesc!
Voiam sa va intreb daca exista filme cu creepypastas,oricare din ei. Daca da, mi ati putea lasa cateva linkuri ( cu subtitrare)?
Buna,TPU! Cum se poate face un astfel de filmulet. Exista vreo aplicatie sau altceva? https://youtu.be/aEteJNm3wiM
...care ma poate ajuta cu niste filme precum saw, final destination filme de astea
A vazut cineva filmul Authopsy? (Cred ca asa se scrie) as vrea sa stiu daca e prea scarbos...vreau pareri.
Stie cineva daca va mai aparea al 3-lea sezon din The Knick si cand?
Acum ceva timp m- am uitat la un film, am uitat cum se numea dar știu ca începea cu o bătălie intre 2 armate în zona unde era un sigiliu în care era ascunsa "mașinăria", după ce sigiliul...? (mai mult)
Cum vi se pare seria de filme Final Destination? De ce in descrierii scrie ca tot pacalesc moartea?
Pentru cine a văzut serialul Pretty Little Liars, eu sunt abia la episodul 19 din sezonul 1 și vreau sa aflu...Cine a ucis-o pe Alison? Cine e A? Mulțumesc.
Unde pot vedea episoadele 135, 136, 137 etc. din Naruto Shippuuden ...ca am căutat si nu mai găsesc.
Acum cativa ani am vazut un film legat de un tip cu un semn in forma de inima pe fata. Era marginalizat si la un moment apar niste demoni in plot, satana si.l pune si faca chestii. La sfarsit reiese ca...? (mai mult)
Hi! un film de genu attack on titan?
Niste comedii romatice?
As vrea sa vizionez un film in care actiunea sa se petreaca dupa o invazie( nu conteza ce fel de invazie) intr-o lume in care au ramas ruine. Recomandari?
De unde pot sa descarc ice age 4, continental drift, si sa il transfer pe stick si stick- ul il pun in televizor si ma uit la el, dar sa fie macar 720p, subtritrat RO si sa mearga pe TV, cu stick....? (mai mult)
Hey! Ma adresez acum fanelor/fanilor de seriale turcesti si de Turcia :))) Stiti cum pot avea canalul turcesc Star TV pe televizorul meu? Va rog spuneti-mi daca stiti. Multumesc
Salut, urmaream serialul anatomia lui grey si de cateva saptamani pe orice site as incerca nu mai functioneaza serialul, scrie ceva gen we are sorry! we can't find the file you are looking for.....etc.E...? (mai mult)
Stie cineva din ce film/serial e tipu? https://www.facebook.com/BiancaMarria928/posts/1771975133069227
Spuneti-mi filme in care sunt distruse cele mai multe masini(sau alte vehicule)?
Are cineva de vânzare filmul Son of the Mask (Urmașul Măștii) din 2005? Aș vrea foarte mult să-l cumpăr!
Salut lume unde as putea sa vad filmul Fallen (2016) ala cu ingeri? Un site sau un link unde as putea sa vad
Https://www.youtube.com/watch?v=XK3x3ComOBw Cine imi poate spune ce anime e?
Caut un film pe care l- am vazut acum foarte mult timp, cred ca pe Disney Channel, era vorba despre o femeie foarte batrana care avea grija de 2 copii mici, bebelusi. De fapt femeia aceea era o spargatoare...? (mai mult)
Salut, de 2- 3 ani am vazut un film pe autobuz, din pacate nu imi amintesc titlul, orice as scrie pe google nu imi da nimic bun. Nu imi amintesc prea multe pentru ca nu am vazut tot filmul far fazele...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de un film caruia nu ii cunosc numele si nici actori nu cunosc. O sa incerc sa va relatez cate ceva din film, nu stiu daca datele sunt exacte deoarece am vazut filmul acum...? (mai mult)
Am nevoie sa imi ziceti cate episoade are fiecare sezon din Kuroko no Basket, va rog. Stiu ca sunt trei.
Heiii TPU! Unde pot sa vad serialele CSI Miami si CSI New York online? ca nu merg pe niciun site
Este un episod din King of Queens cand sotia lui doug isi face parul intr- un fel anume( gen coc) si tot se ia de ea.este si o inmormantare in serial.il tot caut dar nu gasesc. daca are cineva idee!...? (mai mult)
Stiti cum se numeste emisiunea aceea ce era pe sport.ro o data in care se prezentau doua natiuni si armele acestora gen odata erau vechii romani vs mafia sau altele.de genu? Va rog
Nu mai stiu un nume la un film, era unul unde era un tip care mergea in locuri diferite in care erau ca un fel de baloane de timp in care erau diferite creaturi umane dar cu diferite abilitati si era ...? (mai mult)
am nevoie de putin ajutor, vreau sa ma uit la un film, dar nu prea gasesc filme pe gustul meu! De preferat intre comedie/super eroi!
Heeelp TPU! Nu imi amintesc cum se numeste un film pe care l- am vazut mai demult..este de groaza. Era cu niste oameni pe o insula, care nu puteau scapa de acolo, iar acei oameni stateau pe un deal si...? (mai mult)
Exista un site in care pot vedea ce filme au fost deja la televizor? Din zilele trecute.
Cand apare Naruto Akippuden?
A fost un sf cu roboti parca recent la PRO TV si as vrea sa stiu cum se cheama. Nu transformers.
I love but i don't - ce inseamna?
as vrea sa ma uit la Fullmetal Alchemist (2003) seria anime, dar nu il gasesc pe nicaieri in HD, daca stiti pe unde as putea sa il gasesc in calitate mai inalta, cum o fi, RO SUB /ENG SUB/...? (mai mult)
Hey! Doriți o viață mai frumoasă? https://www.youtube.com/watch?v=znIRe6KcT_M E psihologie Vă sugerez
Vreau niste filme horror cu adolescenti blocati pe un vapor sau o cabana si trebuie sa se omoare intre ei ca sa supravietuiasca, ceva de genul. Ce imi recomandati?
Buna seara TPU! Pe ce data este născut Amir Gawabreh actorul din iubiri secrete si fata acestuia Briana?
Ce seriale îmi recomandați?
Cine imi poate spune un film cu o fantoma a unei fete tinere?
Cum se numeste acea macheta pe care o fac cei de la FBI sau politie pentru criminali? Cea cu indicii si poze, legate prin niste sfori rosii.
Cine stie niste filme cu baieti psihopati sau izolati de lume? Vreau si eu cateva :3 Multumesc :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!