Hello friends! Am si eu o intrebare pentru.voi. Este pe AXN un fel de intr- o al unei melodii, cand prezinta sezonul 2 din Scorpions si inca cateva seriale. Ideea e ca nu gasesc melodia aceea si imi...? (mai mult)
Pentru ce-i care s-au uitat la Narcos, cine este Maritza?
eu sunt un fan anime si as vrea sa vizionez mai multe anime-uri de urmarit. Gen:actiune dragoste aventura etc. dau funda celui care imi scrie mai multe anime-uri.
Seriale gen The Wire? Dau funda daca primesc sugestii bune. :)
Salut, am o idee despre crearea unui un film. Unde as putea sa o public, vand, sa o vada cineva oficial, sa o trimit la o companie? Ceva de genul.
Hei! Caut un stream pentru Fox ca sa ma pot uita la Lucifer direct. Stie cineva?
Mai pun aceasta intrebare odata ca nu-s lamurit: Exista film sau serial american sau din alta tara in care sa castige inamicii, adica personajele negative?
Caut de mult un film pe google si nu îl găsesc. Este o comedie franțuzească din 2014 sau 2012, nu mai stiu sigur. Pe protagonista parcă o chema Flo de la Florentine sau Florence, nu mai stiu...? (mai mult)
Cine a castigat alaltaieri la Te cunosc de undeva?
În seara asta a fost la tv Transformers 3 și acum ceva timp a fost 4. Le am văzut pe toate 4, dar n am înțeles anumite lucruri: Ce s a întâmplat cu tipa din primele două filme și a apărut ...? (mai mult)
Vreau un film de groaza cu fantome dar sa fie si bun nu un gunoi pe care il vezi de fiecare data la TNT :) Dar va rog fiti blanzi cu mine sa nu fie prea de groaza vreau sa pot sa adorm noaptea;)
stie careva un film bun de comedie? Multumesc
Buna,cine stie ce melodii sunt in acesta https://www.youtube.com/watch?v=Co0IUIOyNGU pantomima rog sa mi spuna si mie titlurile lor
Niste prieteni au urmarit un film numit Scriitoarea, in care este vorba despre o scriitoare care merge la o cabana si acolo un grup de adolescenti in bat joc de ea. Apoi o inchid, sa se asfixieze de ...? (mai mult)
Hei. Acum câțiva anii ma uitam la un serial pe Disney Channel, dar acum am uitat cu se numeste. Tin minte ca era vorba despre un băiat care se muta într- un oraș împreună cu tatăl său, orasul...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie filme asemenatoare cu Taken 1, 2,3
Știe cineva dacă începe Taken 4?
Dati-mi un film de groaza care sa fie bun si nu prea de groaza sunt cam sensibil;)
Au mai aparut anime-uri faine in care personajele sa aiba puteri supranaturale?
Stie cineva cand apare episodul 3 din sezonul 8 din serialul The Vampire Diaries?
Unde pot sa gasesc filmul " Brigada Sinucigasilor"? Imi puteti lasa linkul. Dar vreau tot filmul nu altceva pls! Si as dori sa fie si sbtritat in romana.
Cine stie in ce episod din sez 8 se trezeste Elena?
Vreau un link sau ceva care sa contina totul despre viata personajului "Tony Stark" din seria filmelor "Iron Man". Absolut totul de la inceput pana in prezent(cel mai probabil). Dau...? (mai mult)
Salut,vreau si eu cateva filme romanesti horror. Dar foarte bune la care chiar sa te speri, adica am tot vazut filme in engleza dar vreau sa vad ceva romanesc si cu o calitate buna.
care stiti filme legate de adolescenta legate de consumul de alcool si dorguri?
Cum se numește actorul care îl interpretează pe Dimitri în Vrajigemenele 2?
Imi tot aud prietenii laudand Anime- urile, si eu una aveam o parere aiurea despre ele adica eram gen:" ei, ma uit la desenele alea" insa brusc sunt interesata de ele:)) as vrea sa vizionez ...? (mai mult)
L-a vazut cineva la cinema Ouija: Origin of Evil (2016)?
vreau sa stiu si eu daca episoadele din one piece apare in Romania la fel ca in japonia si daca nu e asa pe ce site a aparut cele mai multe
Pentru fanii Harry Potter. Vreau sa fac o cautare de comori cu tematica harry potter si nu am vazut filmele si nici nu am citit cartile. Mie unuia nu imi place harry potter, dar ii fac cautarea ...? (mai mult)
Imi spuneti niste filme romantice? Sa fie cu tineri, mai noi si sa le gasesc online. Nu mai stiu niciun film la care sa ma uit, cred ca le-am vazut pe toate:)))
Am vazut acum ceva timp un film de dragoste cu un cuplu care ingroapa o capsula a timpului intr-un parc parca... daca stie cineva numele filmului sa imi spuna va rog.
As dori sa imi spuneti si mie de unde as putea descarca serialul The100 s02 720p/1080p srt in romana. Un raspuns concret.Multumesc! Funda!
In filmul the Forest Sara si Aiden chiar mor? cine a inteles finalul la film?
Unde pot gasi subtitrari in romana pe care sa le downloadez pentru serialul lion guard?
Ce filme recomandați de halloween gen sa fie animate și nu de groaza sa fie amuzante?
unde pot vedea manga la one piece (pe ce site mai exact)?
Unde ma pot uita la Suleyman magnificul? Sau de unde il pot descarca?
As vrea si eu niste filme cu lupte libere / box. De genul : Never Back Down 2008, Forced to Fight, Undisputed, chiar Real Steel. Multumesc!
Hey TPU! De ceva vreme incerc sa gasesc un desen animat cu iepuri la care ma uitam cand eram mica.(2005- 2006 ceva de genul) Era pe Tvr1 sau Tvr2. Imi aduc aminte ca era o singura voce care dubla toate...? (mai mult)
Cine-mi recomanda un serial nou si bun?
Salut, am si eu niste intrebari din serialul arrow. In sezonul 4 laurel lance ( canarul Negru ) moare, Exista vreo sansa sa reinvie in urmatoarele sezoane printr- o magie sau ceva de genu? Chiar va...? (mai mult)
Stiti niste filme care s-au inspirat din desene animate? Gen Cenusareasa
Funda! Urgent! Cine stie filmul acela in care unnom ramane singur intr- un oras cu oameni care au o bloala sa se transforma in mutatii, el ramane acolonpentru ca e imun acele boli si incearca sa caute...? (mai mult)
puteți va rog sa îmi sugerați câteva filme ca și fifty shades of grey... Mulțumesc
Stie cineva unde pot vedea sezonul 2 si 3 din CONFRUNTAREA XIAOLIN?
Daca ar aparea un webserial romanesc pe YouTube, pentru tineri, despre un tanar, concentrat pe publicul-tinta 15-25 ani, ce teme pentru adolescenti ati dori ca sa fie abordate?
Cate episoade are sezonul 1 din "American Horror Story "?
M am uitat în urma cu 2 3 ani la un film marca Lyons Gate. În film era vorba despre un băiat cu probleme comportamentale, din cauza cărora la fiecare scoala la care mergea era exmatriculat. Când ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare episodul 2 din sezonul 7 de la The Walking Dead?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice