Un film de groază foarte groaznic? Cel mai de groază pe care-l știți. =)) :3 Mulțumesc anticipat!
Caut un film in care personajul principal se casatoreste cu una care are o bijuterie si apare o tip care era impreuna cu unu si jefuiau oamenii, iar tipa se indragosteste de celalalt si ramana cu el, ...? (mai mult)
Sunt implicata intr- o activitate de prezentare a diabetului copiilor. Va rog sa ma ajutati sa gasesc un anumit episod din serialul pentru copii "Arthur" (se deruleaza la Minimax): cand la gradinita lui...? (mai mult)
Salut, vreau filme cu comedie, ma puteti ajuta?
Salut, azi e ziua mea si duminica vin prietenii la mine si vrem sa ne uitam la un film; ne plac filmele de actiune si un pic horor, dati-mi exemple de filme.
Buna TPI. Vreau sa- mi spuneti filme cu poveste foarte asemanatoare cu cea de la real steel adica tot cu boxeri roboti in care un baiat sa- si intalneasca tatal si sa duca lupte grele cu alti roboti, ...? (mai mult)
Stie cineva daca a aparut sez 2 din cronicile shannara?
Cine se pricepe sa editeze in After Effect ai poate sa-mi explice mai detaliat cum pot sa fac primul efect? https://youtu.be/lIPhvS-_OIo
Hei, TPU! As avea și eu nevoie de o lista cât de lungă posibil cu desenele animate din copilăria voastră gen Casa FosteFoster, Curaj Câinele Fricos. Ms!
Care imi poate spune toate filmele cu Harry Potter in ordine crescatoare, de la Piatra Filozofala incolo?
Hei! Imi puteti spune niste filme bune gen 2in1 Actiune-dragoste.dar care chiar merita vizionate?
As dori sa imi spuneti cele mai bune filme pe care le- ati vazut. tind sa cred ca nu se mai fac filme pe gustul meu. ceva fantezie, gen Harry Potter sau Stapanul inelelor, sau ceva de dragoste...? (mai mult)
Spuneti-mi filme cu oameni blocati in tren cu si fara canducator? Ce ziceti de filmul Runaway Train (1985) ca acum ma uit la el?
Vreau sa vad si eu de Halloween acest film si nu il gasesc, l- am cautat, dar nu il gasesc : https://www.youtube.com/watch?v=IaiZYCSECC4 Ma puteti ajuta cu un link, sau stiti macat daca...? (mai mult)
De curând am văzut primul film din Harry Potter. AM deja o obsesia și de fiecare data când văd sfârșitul la ultimul episod, plâng. ÎMI amintesc momentele în care era mic în 1 și al 2 lea ...? (mai mult)
Puteti sa imi recomandati si mie niste filme sau seriale de actiune?
Imi puteti recomanda un anime care sa contina comedie/school/romance/ecchi, sa nu fie cu demoni, vampiri, sf, etc. Sa- mi spuneti si cateva cuvinte despre el ca sa inteleg putin povestea....? (mai mult)
acum cativa ani a apărut un film la Protv, si în film era in viitor și erau un fel de vampri/varcolaci/zombie, ceva de genul si erau parcă 11 preoți care luptau cu ei și restul populației...? (mai mult)
Am auzit de un film numit Spitalul X. Eu nu am reusit nici cum sa il gasesc pe net pentru ca cica e interzis. Oare ma poate ajuta cineva cu detalii despre film in caz ca l- ati vizionat sau eventual unde...? (mai mult)
Cine stie un film bun gen comedie + horror sa imi spuna! MS atnticipat;)
Filme despre mame si copii? Gen. cat de puternice sunt mamele si cat ne iubesc? multumesc :D
Delena sau Stelena? Spuneti-mi va rog, ca sezonul 8 se va termina cu Elena si Stefan impreuna! pentru ca ei sunt awesome. Eu chiar cred ca mai au speranta.
Când va apărea episodul 170 din Prizoniera Dragostei? Ofer fundita pentru cine imi raspunde cat mai repede posibil. Multumesc anticipat❤
Buna TPU imi puteti spune filme cu sfarsitul lumii gen 2012?
SALUT TPU am vazut si eu un film acu mult timp, nu mai stiu cand, dar as vrea sa ma ajutati sa il gasesc, stiu ca un asteroid cam cat o casa, cred, a aterizat pe pamant langa un oras, in locul ...? (mai mult)
Stie careva cand apare subtitrarea la serialul Scream sezonul 2 episodul 13 ( episodul special de halloween)? Sau gaseste careva episodul cu subtitrare? Eu am cautat si nu am gasit.Dau funda!...? (mai mult)
Imi poate da cineva un site pentru a vedea seriale si filme? Sa fie cat de cat sigur si sa pot vedea serialul (pe toate pe care am intrat ma arunca pe "diverse" reclame sau pur si simplu nu ...? (mai mult)
Cine stie daca sunt filme sau filme desene animate cu tineri titani?
: caut un serial am uitat numele lui daca stie cineva din ceo sa spun ceo sa se intample in primul ep sa mi zica numele serialului plz : este vorba despre un print exilat tatal lui ajuns ...? (mai mult)
A văzut cineva primul episod din Young Pope? Pare ceva de capul lui? Ce impresii v-a lăsat?
Ce seriale sa vad gen Supernatural, Vampire diaries, The originals, Teen wolf, Secret circle etc? Nu vreau The walking dead.
Pe Netflix este gratuit sa ma uit la filme? Am vazut ca trebuie sa iti faci cont.
Cine imi poate spune duelurile de vinerea trecuta de la vocea romaniei si cine a mers mai departe din fiecare duel?
Sunt o fana a serialelor Coreene, am vazut destule seriale ce ati putea sa imi mai recomandati? Am ramas in pana de idei, Ceva cu adolesccenti sau gen Heirs! Fundita
Exista film sau serial american sau din alta tara in care sa castige inamicii?
Hei, am nevoie de filme despre lumea iudeica, evreii, dar sa fie cu informatii absolut adevarate!? *dau funda*multumesc anticipat*
Filme cu oamenii care innebunesc si fac cei duce capul?
Ati putea sa imi spuneti niste filme gen American Pie?
Credeți ca Alison și Emily o sa fie împreuna la finalul lui Pretty Little Liars? Ce știți despre asta?
Imi amintesc ca am vazut pe un post romanesc ( cred ca ProTV) in urma cu multi ani un serial cu extraterestri, cu titlul tradus Al cincilea val, sau Al saptelea val.Extraterestrii deja erau...? (mai mult)
De ceva vreme am descoperit melodia de la Ed Sheeran " I see fire " si mi- a placut la nebunie. Nebunie de genul sa o asult non- stop. Dula am descoperit ca este din filmul The Hobbit si am ...? (mai mult)
Buna tututror! L a filmul animat Frozen va mai fi o continuare ceva?
Cele mai bune filme de ras cu intamplari haioase?
Este vorba de un film cu un grup de copii un hot care a fost declarat pe nedrept vinovat si un director de scoala care falsifica bani intr- o cladire veche, persoana care a fost pusa sa fure matritile...? (mai mult)
Care stie un film de dragoste de craciun? am vazut serendipity si the holiday, sa nu fie vechi.
Cand apare ep 11 din sezonul 7 din Pretty little liarss? Sau sez 8 sau ceva un ep nou?:))
Salut, niste filme noi cu bataie? Stie cineva cand apare Boyka: Undisputed 4?
Am vazut mai demult un film in care un maniac prindea barbati si ii chinuia dupa care ii omora ( avea ceva obsesie... ceva de genul acesta). Nu imi mai amintesc cum se numea filmul. Poate stie careva...? (mai mult)
Era mai demult un film cu un baiat care s- a indragostit de o tipa pe care a vazut- o in tren sau in metrou si incerca sa dea de ea impartind oamenilor desene cu ea. Cred ca actrita e Emmanuelle...? (mai mult)
Caut de ceva timp niste site-uri de unde pot descarca filme. Caut de fapt sa descarc toate sezoanele din Vampire Diaries, ma puteti ajuta? Fundoi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Adi1987 întreabă:
LisaJulie întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice