Stie cineva unde pot vedea filmul The girl on the train 2016?
cum se numeste filmul unde este o echipa care creaza un calculator care reda imagini prin proiectare iar calculatorul este furat de o companie sa- l vanda unor clienti pentru a face bani dar...? (mai mult)
Aveti idee cand va aparea Samurai Jack 2016?
Salut, țin minte că acum aproximativ 3, 4 luni am vazut un desene animate cu carți ca călătoreau, o carte era nervoasă, alta era cea buna si erau dintr- o bibliotecă mare. cu un băiețel mai...? (mai mult)
Ma puteti ajuta sa gasesc Oedip rege in romana film/ interpretare? As vrea sa fie o secventa de 10-15 minute.
Stiti personaje din filme/desene/seriale/carti/benzi desenate cu ochelari rotunzi? Nu conteaza daca e fata sau baiat, pls;-;
Hei! Stie cineva cand apare episodul 1 sezonul 7 The Walking Dead?
Hey TPU! Stie cineva ceva seriale "With Cops", dar in genul sa rezolve cazurile in echipa, dar fara CSI, NCIS, The X Files, The BlackList, White Collar, The Mentalist, Castle, nu mai imi amintesc de ...? (mai mult)
La ce oara va aparea The Walking Dead sezonul 7 episodul 1?
La ce ora apare The Walking Dead sezonul 7 episodul 1?
Imi spuneti niste filme cu tineri in care unul din ei e bogat/ceva star, etc si se indragosteste de cel sarac? Sa nu fie foarte vechi
La ce ora apare the walking dead sezonul 7 episodul 1?
am vazut un film interesant de actiune cu 2- 3 ani i urma cu un băiat al cărui parinti sunt ucisi intrun magazin ..acesta este salvat de un barbat si invatat sa lupte alaturi de inca un baiat...? (mai mult)
As dori si eu niste filme gen : The Last Match. Cele mai multe si mai bune primesc vot + funda. Multumesc.
Niste seriale noi bune? (2015-2016)
Pe 22.10. 2016 s-a dat un triler pe pro tv cu un, sa spune super erou care zbura. Îmi puteți spune și mie cum se numea?
Dați-mi vă rog niște filme interesante din toate domeniile!
Sal TPU.La ce ora apare The Walking Dead sezonul 7 episodul 1?
Stie cineva un anime ca Bleach?
Imi puteti spune, va rog, unde as putea sa vad filmul romanesc Periferic (2010) online?
Maine este premiera sezonului 7 din srialul "The Walking Dead". Stiti cumva un site unde il pot vedea live? Adica sa nu mai fiu nevoit sa astept pana luni cand apare pe site-urile noastre in Romania?
Caut si eu un serial pe care l- am vazut cand eram mai mic il dadea seara pe canalul de desene minimax parca, era vorba de o adolescenta si de viata ei, tin minte parca ca mama ei era angajata la scoala...? (mai mult)
In ce scena e rammstein du hast in matrix? dovada: http://i62.photobucket.com/albums/h103/S1N3R/untitled-2.jpg
Va rog, imi puteti spune un film horror foarte urat si traumatizant? Vreau sa ma sperii rau cu pruetenii mei...
Era un film cu animatii colorate cu razboiul din Afganistan si pe fundal era un narator. Aveti idee cum se numea?:
Spuneti-mi filme si seriale cu lumea in viitor, cu tehnologii futuristice si asa mai departe?
Se poate gasi filmul Bacalaureat online pe internet? Eu il caut de luni bune si nu il gasesc
Cum se numeste filmul ala cu o casa intr-un lan de porumb cu unu care isi facea o masca ca o sperietoare de ciori sau ceva de genu
Ecranizările filmului "Maleficent" in privința receptarii de către public
imi puteti spune si mie un film cu masini de curse?
Cand apare episodul 13, sezonul 2 din Diabolik Lovers?
Nu gasesc pe niciun site episodul 1 din sezonul 8 din the vampire diaries. a gasit cineva?
Salut, era un desen animat acum câțiva ani buni pe minimax. Un desen educativ în care caracterul principal era un mamifer rozator dar din când în când mai era însoțit și de o țestoasă bătrână....? (mai mult)
Hey, stie cineva unde se difuzraza The Vampire Diaries sezonul 8 ep 1 la TV si la ce ora? multumes frumos! :*
Cum o cheama pe fata din Teen wolf care mama ei ii vrea puterile si este omorata de ea, nu stiu sezonul.
Salut as dori si eu un sit pentru naruto shippūden pe platforma android
Cand gasesc si eu episodul 1 sezonul 8 din the vampire diaries? Nu mai am rabdare
Cine îmi poate recomanda un serial sau film bun, cu final fericit (film sau serial romantic)?
Cine stie niste filme/seriale si cu o scurta descriere? Multumesc anticipat!
Era ceva cu 2 bătbaţi care plăceau o femeie, unul era puşcaş marin iar celălalt poliţist(din ce îmi amintesc). Puşcaşului marin i- a murit un prieten într- o luptă...Tot el reuşeşte să ...? (mai mult)
Ceaw,sunt noua.Deci am vazut ca a aparut The Vampire Diaries sezonul 8 episodul 1 dar nu e cu subtitrare in romana.Nu stiti cand va aparea subtitrarea?
Azi trebuie sa inceapa Jurnalul Vampirilor pe ce post se difuzeaza?
As vrea sa stiu daca Nina Dobrev se mai intoarce in serial si daca sezonul 8 va fi ultimul.
Salut,puteți să îmi spuneți unde pot găsii desenele care erau transmise pe canalul Jetix? și dacă puteți să îmi recomandați niște seriale gen Game of Thrones?
Salut poate sa spuna si mie daca a parut filmul Tron 2 si unde il pot gasi?
Unde pot vedea si eu toate episoadele din shake it up dublate in romana (sau cel putin sezonul 3). Multumesc anticipat
Am asa o intrebare. Cand apare sezonul 4 din HighSchool DxD? Am cautat peste tot, dar in fiecare parte diferita data.stiti voi? Si inca ceva recomandare de anime cu tagurile : Ecchi/Romance/Comedy/Harem?...? (mai mult)
Hey stiti cumva daca serialul The Vampire Diaries se difuzeaza la Tv in Romania? Daca da, pe ce canal? Stiu ca se poate urmari si pe net, imi puteti recomanda un site mai bun unde se vede clar si fara...? (mai mult)
Ce filme pentru adolescenti imi recomandati?
Vreau să fac un scurtmetraj și vreau să fie cât de "oficial" dacă mă înțelegeți și am o nedumerire legată de filme. Nu înțeleg care este rostul bărilor negre de la mai toate filmele,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!