Imi puteti spune va rog despre ce este vorba in anime- ul atack on titan? P.S. tot caut un anime ca highschool dxd adica personajul principal sa fie un pervers si sa fie iubit de toate fetele. In highschool...? (mai mult)
Filme gen tipul arogant si popular se indragosteste de tipa nepopulara?
Salut, am vazut anul asta un trailer la un film, nu mai stiu cum ii spune dar incepea cu doi indragostiti care se jucau afara prin zapada, au facut ingerasi in zapada dar fata a sufeit un soc si nu ...? (mai mult)
As vrea sa stiu in ce zi apare The Vampire Diaries in Romania. Stiu ca primul episod va fi pe 21 octombrie, dar in Romania nu cred ca apare tot pe 21.
Unde pot vedea serialul Narcos online?
imi puteti spune si mie unde pot viziona Dragon Ball AF, am aflet despre el cand am citit sa vad ce versiune de dragon ball mai pot vedea dupa Dragon Ball GT, dar tot nu pot sa gasesc site-...? (mai mult)
stiti vreun film sau anime sau un serial in care personaju principal sa fie ceva gen un zeu sau cineva puternic care a calatorit din trecut in viitor si incearca sa se acomodeze cu tehnologia sau...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu se gasesc subtitrari la episoadele 5-13 din Luke Cage?
Deci aș vrea să știu și eu cum se numește o melodie din serialul Jake și Blake vă rog. Poate fii auzită în mai multe episoade dar cel mai bine se aude în episodul 46:Regii Lumi Retro. Este...? (mai mult)
In ce episod apare Alison in Pretty Little Liars?
Salut, am o problema mare, am vazut acum ceva timp un trailer la un film si nici cum nu mai dau de el, foarte tampit sistemul de history la YOUTUBE, filmul e in gen GAMER sa zic asa si o scurta descriere...? (mai mult)
Cum se numeste filmul ala cu o blonda care a fost violata, omorata si apoi sufletul unui indian a intrat in ea si s-a dus sa se razbune pe cei care au omorat-o?
Hei TPU, stiti ceva filme in genul lui Crush 2013, Anorher me sau The haunting of Molly Heartley? Filme cu mister si thriler, dar cu personaje faine?
A apărut sezonul 6 din American Horror Story, subtitrat?
Stiti cumva niste filme japoneze bune? Nu conteaza genul, actiune, horror, drama, dragoste, chiar nu conteaza, atata timp cat sunt japoneze si subtitrate in engleza, nu in romana. Stiu ...? (mai mult)
Era un film, unde un baiat Sedgewick parca, a venit la o scoala noua. Nu ii prea placea invatatul insa a inceput sa ii placa.Lua note bune si apoi a fost luat la un concurs unde a pierdut ...? (mai mult)
Salutare TPU ma numesc Ianis. As vrea ca se apropie halloween -ul si as vrea sa ma fac Joker din sucied squad si as vrea de la voi sa imi spuneti ce materiale imi trebuie. Ms.
as vrea sa vad un film fain, imi spune cineva un film fain dar nu de groaza?
Salut, vreau sa privesc filme dar nu gasesc un site bun. Dati-mi va rog un site bun de filme. Funda
imi puteti da va rog niste exemple de seriale gen Shadowhunters? Sau harry potter? Chiar mi- au placut aceste seriale foarte mult si as dori sa vad si altele cu content cat de cat asemanator!...? (mai mult)
vreau sa vad un film intreg si anume sheep and wolves (un lup printre oi) ca pe net se gasesc numai trailer- uri. daca ati gasit un film intreg cu subtitrare online (fara dublat) pe site dau...? (mai mult)
M- am uitat saptamana trecută la un film pe TVR1, si nu imi aduc aminte cum se numește. Era despre o fata căsătorită cu un medic, foarte bogat. La un moment dat el nu apare la aniversarea...? (mai mult)
Unde pot gasi subtirari la anime.ul the boondocks?
Întrebare pentru cei născuți prin anii 2000. Era odată un desen animat, cu o echipa de adolescenți dacă țin eu bine minte, și aveau și un câine și era ciudat rău desenul. Nu e Scooby...? (mai mult)
Stiti niste anime-uri gen Sword Art Online, Akame Ga Kill? Vreau acea romance-action. Daca aveti mai multe va rog sa faceti un top...DAU FUNDA!
Bună TPU aş vrea să ştiu dacă va apărea Junjou Romantica sezonul 4?
Bună TPU aş vrea să ştiu dacă va aparea un nou sezon din fairy tail.
Acum maxim 3 ani am vazut pe HBO o reclama la un film nou (pe vremea aia) cu niste barbati care mergeau cu copiii lor in fiecare zi in parc. Jucau baseball, se intreceau etc. Era de genul comedie,...? (mai mult)
Stie cineva din ce film e? https://media.giphy.com/media/3oz8xyktcERvSaPMA0/giphy-downsized-large.gif
Sunt un fan anime. Anime- ul meu preferat esti HighSchool DxD.Am vazut deja Naruto, Death Note, Sword Art Online si HighSchool DxD desigur. Ce anime imi recomandati avand in vedere ca imi plac...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca se vor mai adauga episoade din Naruto.Am auzit de ceva Naruto Gaiden, oricum nu sunt sigur. Si daca nu, spuneti- mi niste anime mai bune.Am inceput bleach si mi se pare...? (mai mult)
Acum cativa ani m- am uitat la un film si mi- a placut foarte mult, dar nu imi amintesc numele sau actorii.In acest film ni se spune povestea unei fete, care are un accident si sora ei ii ...? (mai mult)
Va mai aparea sezonul 4 din highschool DxD? Toata lumea spunea ca apare in vara anului acestuia, dar nu a aparut:(( Daca stiti cand apare va rog sa imi spuneti! Povestea este prea buna, acesta...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot sa gasesc cartea dupa care a fost scris serialul Game of Thrones de George R.R. Martin tradusa in romana? Engleza mea este oarecum incompleta si ratez unele cuvinte. Am gasit...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva in 5-10 rânduri despre ce era vorba in desenul animat: Laboratorul lui Dexter? Dau funda
Spuneti-mi niste filme cu tematica de Halloween. Comedie etc. mai putin horror
Imi puteti spune niste anime-uri foarte scurte (nu conteaza genul)?
Unde pot gasi filmul Girl in progress?
Imi puteti sugera niste filme de groaza? Vreau un film bun si sa merite vizionat! FUNDA!
Vreau si eu episodul din Magicienii din Waverly place in care Justin si Julietta isi spun: iubi bubu dulci mumu. Multumesc anticipat! Dau funda :)
De ce s-a inchis Jetix si Fox kids? Eu am prins doar Jetix, erau desene foarte bune pe el. Cel mai bun raspuns primeste funda!
aş vrea să ştiu când o să apară sezonul 2 din super lovers.
Pentru cei care sunt la zi cu serialul The Vampire Diaries am cateva intrebari.Am ajuns aproape la sezonul 5.Deci: 1.Jeremy va mai invia? 2. Legatura de supunere dintre Damon si Elena va fi rupta? Daca...? (mai mult)
Au apărut deja primele 5 episoade din American Horror Story dar nici măcar o subtitrare la niciunul dintre ele nu am găsit. Știu că și anul trecut au apărut mai greu subtitrările la acest serial...? (mai mult)
Ce film frumos pot sa văd?
Ceva seriale de genul Friends! Funda!
Buna tuturor era un episod din Sonny si steluta ei norocoasa in care grady si nico au facut o pizza foarte iute pentru marfie paznicul deoarece el musca mereu din pizza pe care ei o comandau cum se numea...? (mai mult)
Hei, dau funda, stiti niste filme de actiune (2013-2016) care chiar merita vazute?
Vreau si eu niste sugestii de filme de dragoste sau drama. Diseara vin niste colege la mine si vreau sa ne uitam la un film emotionant. Gen. Sa plangem, dau Funda!
Buna! Spuneti-mi si mie niste filme bune despre o gasca de prieteni
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia