Caut o telenovela similara cu telenovela din Argentina patit- o Feo( Ratusca cea urata) in care doua fete care se urasc devin surori vitrege și mama vitrega încearcă sa o ia pe fata de lângă mama ...? (mai mult)
Seriale nepopulare cu villain faini.
De ce actorii de la Hollywood au alte voci în filme comparativ cu viața reală? La Eddie Murphy și Jim Carrey mereu am avut impresia că au alte voci în realitate.
Animatii mai nepopulare unde apar animale dragute stiti? Sa fie si cocosi?
Un serial comedie dar cu glume sa le intealaga un roman, ca gen eu in senfield nu le inteleg glumele, serialul sa fie american
Ce filme horror vechi dar nepopulare? Si acum din 2022 incoa?
Caut un serial turcesc în care un bărbat bogat se îndrăgostește de o fată săracă căreia i-au murit părinți și a rămas cu frații ei.
A ajuns vreun film acasa din luna septembrie? De terrifier 3 stiti ceva? Smile 2?
Va reveni site- ul Anime Kage? Chiar dacă sub o altă formă, pe el m- am uitat încă de când am început să mă uit la anime (acum 6 ani) și încă mai sunt anime- uri ce vreau să le văd. Mi- ...? (mai mult)
Pot trimite un card steam in Cuba?
Filme horror dar nu americane, gen speak no evil, when evil lurks dar tot asa mai ciudate si bune, stiti?
De ce s-a închis anime kage?! Este definitiv? Nu cred așa cevaaaaa
De ce s-a închis AnimeKage?
Salut TPU! Din moment ce am avut un crossover cu Spidermanii lui Tobey Maguire și Andrew Garfield în MCU sunt șanșe pentru un crossover cu Hulk? Nu mă refer la She- Hulk.Mă refer la un crossover...? (mai mult)
Primele două filme din Singur Acasă sunt superbe. Credeți și voi la fel?
Https://www.facebook.com/share/r/zbWbXpQVa8RCRcqf/.https://www.facebook.com/share/r/zbWbXpQVa8RCRcqf. Am pus aces link cu acest film, dar eu nu știu cum se numește. Vă rog foarte mult să- mi spună...? (mai mult)
Era o comedie drăguță pe care am văzut- o de mai multe ori dar tot nu țin minte cum se numea, era cu o tipa și un tip care fac schimb de corpuri, tipa se trezește în corp de bărbat, își sperie...? (mai mult)
Vi se pare ca Brad Pitt e unul din cei mai buni actori? Stiu ca pare biased pentru ca poza mea de la avatar, dar ce parere aveti voi? Am vazut o intrebare asemanatoare dar era despre Tom Hanks.Eu ii consider...? (mai mult)
Ce episod e cel din las fierbinți in care gianina si dorel pretind ca sunt rapiti si ii trimit videoclipuri lui bobita?
Am văzut mai demult un film pe disney channel din cate imi amintesc cu un băiat vampir care mergea la liceu și când a ajuns nu se vedea în oglindă și au observat si alții, nu țin minte exact ...? (mai mult)
Buna seara TPU, o intrebare stupida probabil. Vreau sa fac si eu un sticker cu Dorel in care el "fluiera", clasica lui semnatura dar nu stiu in ce episod face asta, daca stie cineva va rog mult sa ma...? (mai mult)
Îmi recomandati niște filme bune în care personajul negativ castiga?
Consider că Tom Hanks e cel mai bun actor din lume. Sunteți de acord cu mine?
Bună am și eu o întrebare despre serialul Vampire Diaries 1.Va fii vreodată Elena un vampir? 2.Cum a murit Jeremy gilbert? 3.A făcut Jeremy s** cu Bonnie? 4. Daca moare Jeremy ce se va întâmpla? ...? (mai mult)
Bună! Stiti unde obișnuiește să meargă actorul Ross Lynch?:) ( m-am interesat și am aflat ca s-a mutat prin 2007~2009 in L.A)
Buna. Am vazut un film in care erau 6 tineri cu puteri veniti de pe alta planeta care erau urmariti de rase malefice care i- au cucerit. Nu mai stiu cum se chema filmul. Apoi am mai vazut un film in care...? (mai mult)
Care este filmul vostru preferat? Care credeți că este filmul anului la categoria horror, acțiune și Science-fiction?
Salut TPU! Ce așteptări aveți pentru filmul Superman:Legacy?
Vreau să mă uit la un serial pe nume gokusen tradus în română și nu îl găsesc nici unde dar eu nu vreau animația
Am și eu o întrebare vreau să văd gokusen tradus în română, dar nu vreau animația
Bună. Caut un serial(chinezesc sau coreean, am uitat) L am văzut cu ceva timp în urmă și aș vrea să îl revăd, dar nu- mi mai amintesc cum se numea. Ea avea o firma unde veneau cuplurile...? (mai mult)
Bună! Am văzut mai de mult un film care mia plăcut dar nu ii mai știu titlul. Știu doar o secventa din el erau doi politisti care transportau o infractoare la alta inchisoare. Iar pe drum femeia...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/share/r/ERfgAiYGddFF86iP/ https://www.facebook.com/share/r/ERfgAiYGddFF86iP Am pus linkul aici.Vă rog să-mi spună cineva cum se numește acest film.
Salut! Cum știu care ordinea pentru nașii mei năzdrăvani cu Timmy, știu că avea și o animație mai veche cam care ar fi cronologia?
Caut un serial sau film ( nu mai stiu exact) asemator cu The Wire unde era de fapt o mafie în suburbiile orașului New Jersey! Știți cumva cum se numea?
Caut un film horror cu o rulota de tineri care lovesc o capra in padure si raman acolo langa o cabana in care locuiesc 3 demoni,unul fara ochi, unul fara limba si unul fara urechi
Era un film mai vechi Arca lui Noe, dar era gen parodie/ comedie arca lui noe în zilele noastre cum ar veni și nu îl găsesc dacă mă poate ajuta cineva cu numele filmului rolul principal era un actor...? (mai mult)
Stiti unde as putea gasi pe net filmele La Piscine și Soleil Rouge, cu Alain Delon? Integral si gratis, daca se poate. Pot fi si fara subtitrare. Multumesc.
De ce nu recomaanda Netflix filme mai multe sau anime, De exemplu scriu filme animate si imi da dpar catrva mereu si nimic noh
Ce filme în care protagonistul merge în viața de apoi și se întoarce pe pamant știți?
Era pe canalul Kidsco dacă își mai amintește cineva de acel canal un film cu niște cavaleri, mi se pare ca era vorba despre regele Arthur! Își mai amintește cineva cum se numește?
Bună, cum fac să numai îmi controlez partenerul? Si cum să scap de acest obicei toxic? Fundă
Salutări Caut un episod din Lecții de Viață despre niște studenți care fac un documentar despre droguri însă unul din ei se îndrăgostește de o fata care în final îl va infecta cu HIV Va ...? (mai mult)
Știe cineva un serial asemanator cu Cyberpunk edgerunners?
Heyyyy:))) Tocmai ce mi- am facut Netflix si gen stiam din mai multe cunoștințe ca si serialul "victorious" sau "victoria in lumina reflectoarelor"este pe el, dar nu l gasesc Imi poate spune cineva...? (mai mult)
Nu ar fi frumos ca Angelina Jolie să aibă șansa lui Tom Cruise? Ar fi super ca Seria Tomb Rider să aibă mai multe filme cum are seria Misiune Imposibilă.
Salut. Pe ce server pot vedea serialul cu Boruto?
Puteti sa-mi spuneti in ce locatie a fost filmat dracula ala clasic din 1931, mai ales in scena asta cand vine Reinfield la castel https://www.youtube.com/watch?v=1cJGc8Dz0PE
Salut TPU! Este vreo posibilitate pentru un film cu Bluey?
Mai sunt in viata actorii principali din filmul Amor real?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!