Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Hello. Voua ce seriale sau filme va plac? Mie imi place Wednesday si am vazut ca e popular si M3gan. Nu l- am vazut, dar arata interesant, mai ales dansul ei. Imi place si dansul lui Wednesday, e super...? (mai mult)
Comedie romaneasca paremi- se unde joaca doi tineri casatoriti care traiesc cu parintii lor, actorul principal e cantaret de acordeon. Umbla cu trupa lui si canta pe la uzini si fabrici ca sa faca bani...? (mai mult)
Salut. Caut și eu un film ce l- am văzut mai demult, dar nu îmi mai amintesc numele acestuia. In schimb îmi amintesc câteva scene din film (sper sa fie din același film). "E un film cu o actrița...? (mai mult)
Poate sa-mi zica cineva niste filme sau seriale. Baiat mafiot si fata saraca si se indragostec. Sau baiat bogat si fata saraca se indragostesc.
Salut! Era mai demult pe net un sketch cu doi taximetristi, unul il intreaba pe celalalt daca a baut, el raspunde ca nu, dar e in parcarea de taxi fara masina. Pe unde pot gasi clipul asta? Si un link...? (mai mult)
Salut! Caut sa vad un film bun dar nu prea știu ce sa aleg, aștept o recomandare de la voi: ceva acțiune sau comedie apărute după 2020.
Bună,caut un desene se difuza pe tvr1sau tvr2 anii 2000.Era despre niste pasari(berze sau ceva alb :))) Era un oraș al lor gen, avea mai multe episoade.
Bună seara. Caut și eu un film indian, nu mai știu cum se numește, era o fată și un băiat, fata a fost în club, s- a îmbătat, iar băiatul a dus- o la hotel după care băiatul i- a dat ...? (mai mult)
Nu pot oricat caut sa gasesc un film pe care l- am vazut, dar nu mai stiu cum se numeste. Poate din ce imi aduc aminte sa descriu poate cineva sa isi dea seama: Se intampla in viitor, cred ca la inceput...? (mai mult)
Știe cineva când apare sezonul 6 din prison break sau dacă este confirmat ca va apărea?
Salut! Pentru cei care sunt maghiari sau stiu limba maghiara, imi poate transcrie cineva ce spune in videoclipul de mai jos? Si daca se poate, sa- l si traduca. Funda!...? (mai mult)
Buna. Un film care sa se asemene cu filmul Lucy știți? M-a impresionat acest film și aș vrea să văd ceva asemănător.
Ce filme cu mortaciuni in care moare actorul principal sau toti sunt ucisi stiti? Niste recomandari mai jos, ms.
Stiti niste videoclipuri cu scene de lupta foarte faine din filme sau animeuri. Imi puteti da un link de pe Youtube sau alte siteuri?
Buna! Am văzut acum ceva timp un film ca Midnight sun. Era o fata mulatra care avea o boala autoimună și maica- sa o proteja foarte mult și la un moment dat afla ca a totul a fost o minciuna. Mama...? (mai mult)
Buna! Dintre Netflix, Hbo max si Disney + , ce recomandati? Nu vreau site- uri de filme care vezi 10 reclame pana dai de un film, alte 5 pana il deschizi iar la fiecare pas, Andreea e la 3km departare,...? (mai mult)
Buna,ce părere aveți despre 13 reason why vreau sa stiu tot despre el fara spoiler thx
Pentru cunoscătorii de filme! Salut! Acum câțiva ani 2019- 2020 dacă nu mă înșel am văzut pe Netflix niște filme care mi- au plăcut dar nu îmi aduc aminte cum se numesc, am cautat peste ...? (mai mult)
Bună seara, va scriu în speranța că mă ve- ti ajuta. Unde pot găsi și eu emisiunea "schimb de mame din 2008" menționez ca nu mai știu nici sezonul nici episodul, caut pe google pe YouTube și...? (mai mult)
Ce va place mai mult sa incepeti un serial sau sa va uitati mereu la filme? eu le fac pe amandoua dar imi plac mai mult serialele, filmele sunt asa, vad un film bun de care ma bucur pe termen scurt, serialul...? (mai mult)
Filme horror bune, de vizionat cu BFF, pe care să le găsesc pe YouTube.
Salut guys, in filmul Doing Money(cel in care joaca Și Anca Dumitru) cu câți ani e +12/15/18 ani?
Hey, caut un serial ce a fost difuzat pe tvr 2, era cu niste adolescenți. Era un virus care omora oamenii dupa 20 de ani parca si au supraviețuit numai copii. Ei incercau disperați sa caute un leac....? (mai mult)
❗️Salutare grup! Caut și eu în disperare un film și nu mai știu cum se numește. Poate cineva l- a vizionat și ma ajuta cu titlul. În film este vorba despre o fata ce merge cu părinții ei la...? (mai mult)
Bună seara! Poate să- mi spună cineva numele unui serial? Dau un indiciu Regina Scotiei, Mary Stuart, la curtea franceza in timp ce asteapta casatoria ei cu Francis, viitorul rege al Frantei,...? (mai mult)
Idei de filme bune va rog dacă ma poate ajuta cineva.
Știți dacă serialul de animație Disney+ Black Rock Shooter Dawn Fall va mai avea sezonul 2?
Salut TPU, am si eu o intrebare despre un episod din "schimb de mame" pe care nu il mai gasesc. Este vorba de episodul cu casa automatizata : https://www.youtube.com/watch?v=9pqh5pLGVQY&ab_channel=PrimaTVRomania ...? (mai mult)
Bună! Cine este Dove Cameron? Ca eu habar n-am cine e ea!
Buna, va rog ajutati- ma cu ce pot face sa vadă filme online pe smart. Am un Samsung care de o vreme îmi dă pe orice site de filme online as intra mesajul prove You are not robot. To play this video...? (mai mult)
Stie cineva cand apare jocul calamarului sezonul 2?:)
Buna! Am și eu o întrebare, este legat de serialul,, Familia Hunter". Ce se întâmpla cu ceilalți copii in noile episoade, adică Max, Daniel, Tess ca nu mai apar? Mulțumesc anticipat!
Bună, aș dori și eu să vă întreb dacă știe cineva ceva despre un film în care un frate și o soră au ajuns destul de intimi pentru ca erau izolati, iar mama lor îi trata oribil si l- a omorât...? (mai mult)
Am vazut acum ceva timp un film cu o fantoma care avea tentacule si a scapat dintr- un beci si era o secventa in care o penetra pe o baba in timp ce dormea (cu tentacula).A luat- o pe baba cu celalalt ...? (mai mult)
Salut, caut un desen vechi pe care l- am vazut la televizor acum cativa ani, era vorba despre un baiat din epoca de piatra care era prieten cu un extraterestru sau ceva de genu si introul era ceva de...? (mai mult)
Heeey.De cine se îndrăgostește"profu" din filmul "Profu'de franceza "?
Caut un film ce l- am vazut cand eram mica, tot ce imi amintesc este ca o familie opreste pe un drum inchis ca sa ajute o fata, fata aia ii omoara unul cate unul, la un moment dat ii smulge la unu tot...? (mai mult)
Salut guys, exista TITANIC 2? Care se va filma in 2023? https://youtu.be/5A6YjRSvR0Q
Salutare! Incerc sa aflu si eu numele la un film pe care l- am vazut cand eram eu mai mic. Din ce imi aduc eu aminte, era vorba despre un baiat care vroia sa cante la vioara, dar tatal lui nu il lasa,...? (mai mult)
Bună! Caut și eu două filme indiene vechi, dar al căror nume nu îl mai rețin. Primul film este despre o fată oarbă care se îndrăgostește de un băiat, iar la un moment dat ea se operează...? (mai mult)
Era un film cred ca prin 2005- 2010 ceva de genul cu un savant ce locuia la o ferma cu familia, zilnic analiza poziția satelitului natural al pământului(luna)pe telescop acesta observase ca luna se...? (mai mult)
Buna TPU, ce părere aveți despre team building?
Caut un film dar am uitat cum se cheama, este vorba despre un negru care este ranit in puscarie, il vindeca intr-o masinarie si devine puternic, gloantele nu-i pot penetra pielea
Salut guys, știți de Serialul Las Fierbinți? Ei anul asta parca au dat ep ăla piramida când explodează cârciuma lui Bobiță. Ei nu chiar au dat foc carciumii nu? Având în vedere că Las Fierbinți...? (mai mult)
Am văzut la o emisiune tv că ar fi un film despre o prostituată care a decedat și a inviat după 100 de ani și ar fi fost șocată de ceea ce ar fi găsit...Cine știe numele filmului?
Salut, stie cineva cand ar trebui sa apară partea 3 din Lupin?
Pentru cei care ati vazut serialul Wednesday: 1 ce v-a placut la el? 2 ce v-a influentat sa va uitati? Eu l-am vazut si mi-a placut desi unele scene sunt putin cam horror
Care a fost filmul surpriza de Anul Nou la HBO MAX?
Buna TPU.Cand eram mai mica sora mea si cu o prietena de a ei s- au uitat la un film horror. Era cu o fata blonda si la un moment dat s- a dus la o baie si erau gandaci pe acolo, dupa un timp avea si ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a