Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Martie 2025 sunt:
Buna! Spuneti-mi si mie niste filme bune despre o gasca de prieteni
Salut Tpu.Imi puteti spune niste filme cu batai, gen Undisputed? Multumesc!
Caut de ceva timp un serial, de fapt o " mini serie" (nu are sezoane, are doar cateva episoade). L- am vazut acum cativa ani si as vrea sa il revad, dar nu imi mai aduc aminte cum se numeste si nu...? (mai mult)
Buna tuturor sunt Stefan,imi puteti spune niste seriale foarte bune. Fara Teen Wolf,Dexter,Breaking Bad,Vampire Diaries, etc
Am o curiozitate. La cartoon Network sambata pe la ora 8 cand eram eu mica undeva in perioada anilor 2000 - 2005 se dadeau unele filme. era un film cu un baiat care ajunge intr- o lume magica unde...? (mai mult)
Va rog daca ma puteti ajuta! Filmele acestea din Culorile dragostei de Kier Am vazut primele doua parti dar a treia parte a fost lansata acm in iulie, as vrea sa imi trm un link, cu filmul subtitral ...? (mai mult)
Din ce este facut omul? Reteta full metal alchemist! Ajutor va rog cei care stiti animeul
Piese faine in spaniola?
Pe ce site ma pot uita la Pretty Little Liars? Pe fiecare site pe care intru imi spune ca am virusi pe telefon si ma pune sa imi dau numarul de telefon. Pls ajutor
Filme de groaza 2016?
TVD 8 apare pe 21 octombrie. Pe ce canal se va difuza la Starnet? Dar a doua zi o sa il gasesc pe net subtitrat?
Pentru cei care au vazut The Vampire Diaries:Stefan sau Damon? De ce?
Cei care au vizionat The Vampire Diaries: Stefan sau Damon? De ce?
Imi puteti spune daca s-a mai facut ceva dupa cele 8 parti din filmul Harry Potter? Mersi.
Salut, am vazut mai demult un film si nu mai tin minte cum se numeste. Filmul era ceva de genu un baiat care mergea la scoala ii placea de o fata iar el cred ca vroia sa ajunga cu ea in pat. Iar apoi ...? (mai mult)
As vrea sa vizionez niste seriale animate sau filme animate! DAU FUNDA!
Ce parere aveti de serialul Game Of Thrones? Care personaj si/sau familie va place cel mai mult si de ce? Totodata catre ce final v- ar placea sa se indrepte povestea? Stiu, sunt mai multe intrebari :))...? (mai mult)
Vreau sa imi spuneti un top 10 cele mai faine filme pe care le-ati vazut. Cel mai fain/interesant top primeste funda :)
De ce s-a inchis Hero 108? Dau funda pentru cel mai bun raspuns! PS : Detaliat
Cum se termina serialul Revenge?
Stie cineva cum se numea acel film cu fantome, are o secventa in el in care el se duce pe la ea, fac dragoste iar dimineata spiritul il omoara pe tip, iar la final ca sa scape de spirit trebuie...? (mai mult)
Exista filme si/sau seriale cu oameni blocati in virtual adica in pc-uri, jocuri, etc?
Hei, stiti niste filme cu adolescenti ce chiar merita vazute? dau funda, dar daca e sa dati o lista mai mare, sa nu puneti toate filmele nasoale, doar cele care merita. Multumesc.
Puteti sa imi spune-ti ceva filme horror si ceva filme de comedie.
Hei TPU :) Imi puteti spune la ce seriale m-as putea uita? Am terminat The Vampire Diaries, The Originals, si am inceput Supernatural, dar as vrea altceva...
Stie cineva daca sunt duminica asta filme la cinema Galati( de la Papadie)? + ora
Hei, stie cineva ceva filme cu batai (in special cu adolescenti)? Ceva gen Never Back Down 1 si 2? Sau ceva gen sa fie cu unul care isi ia bataie si e umilit, dar dupa se antreneaza si pana la urma ...? (mai mult)
Neata, stie careva dava a aparut sezonul 3 din The Vampire Knight? Daca nu a aparut, cand apare?
Stiti un alt serial gen Lucifer uitati linkul daca nu stiti despre ce vorbesc:http://www.imdb.com/title/tt4052886/. Mi se pare foarte bine realizat mai ales ca soundtrack.
cum se numeste piesa de fundal care tot merge, si azi a mers piesa de fundal cand se plimbau in parc cu bicicletele? La filmul Gunes
În ce an a apărut prima ecranizare cinematografică a unui roman semnat de Dan Brown?
Hei! Tocmai am terminat sezonul 6 din Game of thrones. Imi puteti spune cate sezoane are si cand va aparea urmatorul sezon?
Buna TPU.Ce parere aveti despre filmul The 5th Wave.Eu unul l- am vazut astazi pe Popcorn Time, si nu prea mi- a placut sfarsitul, filmul a fost genial.L- a sfarsit s- a terminat asa dintr- o data fara...? (mai mult)
Salut tău! Unde pot găsi filmul "Sanatorium" din anul 2014 cu subtitrare?
Stie cineva cand va aparea filmul HTTYD 3?
Hei TPU, acum vreo 6/5 ani a fost un film pe protv sau procinema nu imi aduc aminte mult din el dar era despre un om care era politist si era prieten cu un infractor, sau nu erau, nu mai in minte dar ...? (mai mult)
Buna tuturor. Cum fac ca un om sa joace doua personaje diferite in acelasi cadru? Ca in serialul Trasnitii unde Gogoasa si mama lui apar in acelasi cadru desi cele doua personaje sunt jucate de acelasi...? (mai mult)
As vrea si eu o lista de filme in care este vorba de artisti( pictori, cantăreți, scriitori, etc.) nedescoperiți, dar care pana la urma cineva afla de ei. Cum ar fi era mai demult pe Disney channel...? (mai mult)
Salut, TPU, de curand am inceput sa ma uit la un serial numit "Mr. Robot" si sincer chiar ma captivat pentru ca are o poveste fascinanta dupa parerea mea. Oricum, deja ma lungesc cu vorba, intrebarea...? (mai mult)
Stiti vreun film cu un tata care era cam nebun si isi salva copilul dintr-o casa bântuită de o femeie din poze îmbrăcată in negru? Nu e insidious. Ajutor repede!
Cum vi se pare filmul Swiss Army Man (2016)?
Buna TPU vreau si eu amine yaoi, dau funda pentru cel care imi da o lista cu yaoi, aaaa si as vrea sa fie in romana suptritrat.
Un serial cat mai realist, fara vampiri sau chestii de genu, sa nu fie plictisitor si de preferat sa fie cat mai nou aparut.
Hey buna tuturor, as vrea sa- mi recomandati niste seriale de dragoste sau de aventura... si mai am o mica mare problema, de ce nu pot raspunde la intrebarile puse de voi? Scrie ceva cu rosu ca cei care...? (mai mult)
Idei de seriale de pe Netflix, ceva în genul:The Fosters. Imi plac super mult dramele americane sau ceva cu detectivi și criminali sau ceva în genul Young and Hungry, comedii americane! Mersi, dau...? (mai mult)
Era acum cativa ani (cam 10) un desen animat cu o nava spatiala care ateriza in diferite locuri pe o planeta inghetata se difuza pe Minimax, nu imi aduc aminte mai multe detalii, stie cineva cum...? (mai mult)
Am 29 de ani si imi plac foarte mult anime-urile. Mai ales Naruto, am cativa prieteni care nu mai vb cu mine, ei zic ca sunt ciudata si ma port ca un copil. Ce pot sa fac sa fiu si eu altfel?
Imi puteti spune niste filme, ca si 50 Shades of grey, dar care sa nu contina si parti din astea cu biciuiri? Filme care sa aiba scene cu sex.
Seriale cu crime care implica autopsi, mistere. Si daca ii pe tv pe ce canal
Imi puteti supne niste filme, ca si 50 shades of grey, dar care sa nu contina si parti din astea cu biciuiri? Filme care sa aiba scene cu sex. Multumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?