Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Martie 2025 sunt:
Imi poate zice cineva pe ce site gasesc episoade cu inazuma eleven go sau chrono stone sau altele? Dati-mi un link
Stie cineva vreun serial asemanator cu Mr Robot? Nu neaparat sa fie cu hackeri, dar asa mai intunecate, cu un personaj principal mai retras, care sa arate aspectele negative ale societatii? Dau funda ...? (mai mult)
Heyy când începe Bahar Viata Furata? Sunt foarte curioasa. După ce se termina Gunes sau?
Cum pot sa vad batman vs superman online legal cu subtitrare in romana? M-ar interesa doar filmul, nu un abonament.
Salut, TPU! Am o întrebare. Înainte era o emisiune pe sport.ro în care erau prezentate diferite arme, scuturi și alte chestii din diferite epoci și clase.La sfârșit concurenții erau puși sa ...? (mai mult)
Pot sa inchirez pentru bani mai putini, ca in tarile straine, batman vs superman? Parca nu as da 53 de lei pe DVD.
Buna vreau sa vad episoadele din seeialul mama din intamplare? Cum procedez?
A vazut cineva,, Copiii doamnei Peregrine", daca da, merita vazut?
As vrea sa inteleg un lucru.In filmul Hercules Dwayne Johnson n-are niciun tatuaj iar in realitate are mai multe tatuaje.Cum a reusit sa le ascunda sau si le-a dat jos definitiv?
Aș dori sugestii de seriale ca și Pretty Little Liars și Scream Queens. Să fie un killer necunoscut pe tot parcursul serialului. Mersi mult.
Care sunt episoadele din Naruto când ei sunt în pădurea aia?
stiti cumva daca a aparut sau cand apare a 3 a parte din 3msc, intitulata cu numele por tu amor? Se zicea ca trebuia sa inceapa de mult, dar...
Hei! In legatura cu frumosul serial turcesc, Bahar- viata furata, stie cineva daca au aparut noile episoade din sez 4, atunci cand Efsun ii fura fetita lui Bahar? Stiu ca au aparut in Turcia si se ...? (mai mult)
Hei, stiti cumva niste filme precum Never back down (1, 2 si 3) sau Undisputed (2 si 3)? Dau funda pentru o lista cu cele mai bune filme de genul, si daca ati putea la fiecare film sa scrieti in ce...? (mai mult)
Stie cineva filmul cu gasca de adolescenti care intra si fura din casele milionarilor fara nici un fel de frica? =]] Sau filme asemanatoare? Mersi.
Ce părere aveți de serialul "Peaky Blinders"? Eu personal îl ador... e altceva, iar actorii sunt excepționali.
De curand am vazut filmul Hercules cu Dwayne Johnson si nu inteleg in lucru.In realitate are tatuje insa in film nu are nimic, are bratele fara tatuje. Vreau si eu sa inteleg cum a reusit sa...? (mai mult)
Dati-mi un spoiler pt sao swords art online (nu e pt mine e pt cineva care mi-a dat si mie un spoiler f mare) va rog!
Pentru cei care se uita la anime imi puteti spune nisste anumeuri horror sau cu mult sange? Am vazut: corpse party, elfen lied, another, tokyo ghoul, parasyte, mirai nikki...
Buna imi puteti spune un serial cu Varcolaci sau Vampiri gen Teen Wolf? multumesc
Stiti niste animeuri similare cu Love stage? Please, sa nu fie foarte vechi.
Salut, imi poate spune cineva unde pot gasi carte audio de la Ion de Liviu Rebreanu? cartea intreaga, nu rezumat sau orice altceva de o ora doua, nici film. mersiii
Hei...salut. Este cineva care urmareste serialul Scorpion (ma refer la Walter O Brien)? Daca da...stie cineva unde pot gasi episodul 1 si 2 din sezonul 3? Dau funda la linkul care functioneaza! Multumesc...? (mai mult)
Salut, am nevoie de ajutorr! Caut un film in care era un tip si era timp de 10 minute un om la intamplare de pe pamant, si trebuia sa ajunga intr-un depozit parca sa opreasca, nu mai tin minte ce.
Stie cineva care sunt cele mai bune siteuri de filme subtritrate in romana?
O intrebare mai edgy :)) Daca ati vrea sa vedeti o animatie amuzanta, ati prefera sa fie vectoriala, gen misu si ionica, sau mai sketchy, gen mo si foca?
Ce filme horror imi recomandati? Am vizionat pana acum tot felul de film impreuna cu fratele meu si vreau un film care sa sperie pana scapa pe el. Ce imi recomandati?
Buna TPU. Caut un film ce l- am vazut de mult timp si nu mai tin minte cum se numea. Este vorba despre o femeie care are un fel de premonitii(vede prin ochii unui criminal) care in copilarie a ucis- ...? (mai mult)
Cine imi poate spune niste filme horror mai noi? Din 2015 sau 2016. Si sa fie foarte de speriat. Multumesc frumos.
Acum vreo cativa ani m- am uitat la un film horror cu niste vanatori de famtome- umane care intrau in diferite locuri parasite ( case/ baruri/mine) le agata cu un cablu prin care le tragea afara instant...? (mai mult)
M- am uitat la un film acum 1 an și nu îmi mai aduc aminte cum se numea și nu îmi aduc aminte nici actorii, îmi aduc aminte o fază din film când un băiat conducea o mașină apoi se îndrăgostește...? (mai mult)
Recomantati-mi un film vechi dupa 1930-1940-1950...despre crime, cadavre, din sau cu din aia gen spioni cu pelerina din aia pana la gat si palarie! FUNDA VOT, daca l-ati vazut voi si mai bine.
Un film gen: 6 gloanțe? Sau unul gen mecanicul 2?
Sall tuturor, pe ce program este Jurnalele Vampirilor si la ce ora?
Hei, am vazut odata trailerul unui film si nu stiu cum se numeste. Tin minte ca era vorba ca o noapte pe an nu sunt respectate regulile si oamenii au inceput sa se omoare intre ei cred. Stie cineva de...? (mai mult)
Ce animeuri imi recomandati gen Naruto Sword art online Sakurasou no Pet na Kanojo. daca se poate sa aiba o poveste gen romance.
Cum se numeste acel anime in care una este rapita de niste zombi(cred) si vine unu cu o palarie si cu ochi rosi care tragea cu deagle(pistol). mai mult nu imi amintesc.
Imi aduc aminte ca acum 3 ani am vazut la protv un film. Actiunea se petrecea in Rusia, un nene(zic asa ca nu stiu cum il chema sau cu ce se ocupa) venise cu o echipa sa investigheze nu stiu ce activitati...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste sugestii de filme *Actiune medievala (ceva asemanator cu assasin's creed 2016) *Comedie&horror (cum sunt a haunted house 1 si 2) *Comedie&actiune (ex. jumpstreet, blue streak)
stie careva cum se poate viziona filme pe filme5.net sau trebuie sa-ti faci cont? Si daca iti faci cont se plateste?
Hey Cine imi poate spune pe ce data incepe sezonul 8 din The Vampire Diaries? *stiu ca incepe luna asta, ma intereseaza data*
Filme si seriale BUNE englezesti? Gen sa nu fie engleza americana vorbita ci cea britanica.
Îmi puteți spune câteva filme/seriale care chiar merită să le văd?
Mie imi plac filmele de groaza, cine imi poate spune unul, dar nu prea infricosator?
TPU acum 2 ani am vazut un film super horror. O mama si doi copii (un frate mai mare si unul mai mic) fug de tatal lor care a fost la puscarie si ii cauta, se muta intr- o casa unde in garaj sau beci sau...? (mai mult)
Caut o subtitrare in limba romana de ore bune pentru filmul War Dogs dar fara succes cine ma poate ajuta si pe mine cu un link sau macar o sugestie?
Salut la toti! Da-ti-mi si mie o lista cu filme gen: The maze runner, sau Percy Jackson, Divergent, X-men. Din acest gen. MULTUMESC :*
Salut,stie cineva pe ce site gasesc si eu toate episoadele anime-ului, din link-ul de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=lqY4jkWCmKY
Buna voi stiti cand o sa reinceapa serialul turcesc Bahar viata furata?
Cand are loc premierea filmului Doctor Strange? Ce asteptari aveti de la acest film?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?