am vazut mai demult 2 filme si nu mai stiu cum se numesc: 1. Era cu un tip sau doctor probabil care tortura niste tineri pe care ii tinea captivi in custi, el purta o masca transparenta parca...? (mai mult)
Ajutor. Din ce episod din Diabolik Lovers se afla poza aceasta? P.S. am nevoie de ea
Ce trebuie sa faca un anime sa aiba sezonul 2?
O sa afle satul adevarul despre Itachi Uchiha?
Ce seriale imi recomandati? Dau funda pentru cele mai bune seriale!
Era un anime cam acum 5 ani pe animax cu niste fete care se transformau si aveau puteri si se bateau cu raufacatorii (Cred), stiu ca era una roz cu o bagheta in mana, una mov pe care o chema 'Renee'...? (mai mult)
Salut'are. Ma adresez celor care stiu despre un desen animat dat pe tvr1 sau tvr2. Nu imi amintesc decat foarte putin de el. A fost difuzat prin 2003 - 2005 si era cu niste zane care se luptau cu un...? (mai mult)
Unde găsesc sezonul 2 din Dance with Devils?
Care stie un film fain de aventuraaa?
puteti sa imi spuneti cum o cheama pe Raluca din Testul Iubirii
Spuneti-mi niste filme de aventura, aventura/fantezie, ceva gen Indiana Jones, National Treasure, The Last Witch Hunter. Multumesc, o seara frumoasa!
Buna ziua TPU. Spuneti-mi si mie cat mai multe filme de la disney channel
Ceva exemple de filme de dragoste, dar nu cu multa drama(urasc dramele)?
Stie cineva un serial care sa te prinda din primele minute?
Hei TPU, in ce serial indian joaca actrita Toral Rasputra in prezent? Ofer raspuns castigator si funde.
Hei, unde pot găsi filmul Suicide Room cu subtitrare în română?
Dau fundă! Știe cineva de ce încă primul episod din American Horror Story nu este tradus? Dar dacă este, spuneți- mi unde să caut sau dați- mi un link, fiindcă eu caut de o săptămână subtitrarea!...? (mai mult)
Cine se uita la Lupul de pe Wall Street? :D
Imi spuneti si mie un serial bun asemanator cu prison break?
Stie cineva un serial bun, an 2015/16, ceva gen Second Chance?
E adevarat ca Nina Dobrev a parasit de tot TVD? Ca in episodul 16 din sezonul 8 o so inlocuiasca cineva?
Imi poate spune si mie cineva niste filme in genul lui "Grave encounters"?
As vrea sa știu cele mai bune seriale care te țin cu sufletul la gura in fiecare episod?!? Vreau urgeeeeent răspuns:))
Imi puteti recomanda niste filme care merita văzute? Vreau niste filme cu povesti impresionante, sa fie profunde, genul de filme care te fac sa te gândești la ele si dupa ce se termina. Sa...? (mai mult)
Cand o sa iese in romania Prison break sezonul 5? Dau funta!
Tocmai am terminat Secretele familiei Sâmbătă, și habar nu am la ce sa ma uit. Sunt adolescenta, și îmi plac serialele animate. Aveți vreo părere. Eu ma uit la ele în engleză, deci...? (mai mult)
Salut, am o intrebare despre serialul Lost. O sa se intample ceva interesant? Sunt la sezonul 1 episodul 19 si tot ce- am vazut pana acum a fost cum vaneaza ei mistreti sau flash- uri din viata lor. Cand...? (mai mult)
de cand cu nebunia cu Pokemon Go mi-am adus aminte de serial, dar nu știu in ce ordine trebuie privite serialele si filmele. Ma puteți ajuta?
Vad ca multi stiti filmele pe aici. Spuneti- mi cum se numeste filmul in care sunt doua surori gemene identice, una e model iar cealalta e critic de arta sau ceva cu istoria artei. La un moment dat modelul...? (mai mult)
imi puteti spune de unde pot sa ma uit la serialul Cavalerul Noptii, de curand pe National TV nu mai trasmite si am incercat sa caut pe net si din pacate nu am gasit subtitrarea serialului...? (mai mult)
Salut la toti vreau sa ma apuc de un serial frumos si astept cat mai multe recomandari:D ps am vazut: supernatural, teen wolf, the vampire diaries, lost, smalville, the flash, arrow, banshee astept ...? (mai mult)
Vreau niste anime cu tagurile ecchi/harem/erotic la un loc; sa fie ff interesante. De ex ca highschool dxd (cel Mai genial anime ) ma puteti ajuta?
Am vazut acum ceva timp un film cu o trupa de rockeri. Era solista care avea o familie si in trupa vine un nou cantaret care se da drept gay pentru a se apropia de fata. cam atat stiu din actiune...? (mai mult)
Salut, sunt fan anime si nu mai stiu la ce anime-uri sa ma uit si as dori si eu niste anime-uri care voua v-au placut si pe care doriti sa mi le recomandati.
Stiti ceva site-uri unde as putea sa vad filmul romanesc Eu cand vreau sa fluier, fluier?
Cind apare sezonul 4 din The Originals?
Știe cineva unde găsesc pe net filmul "Metalhead" ( Malmhaus )? Eu l-am văzut pe Cinemax acum vreun an și l-am căutat peste tot după da' fără să dau de el și vreau mult să-l revăd.
Am vazut acum ceva timp un film si as vrea sa ma ajutati sa- l gasesc. Filmul este cu Zombie, Horror. Deci arata cam asa, din cate tin minte : Niste hoti au dat spargerea la o banca,...? (mai mult)
Jasper din Steven Universe este fata sau baia?
Star Trek filmele 2009-2016, au legatura cu serialul TV din 1964-2005, sau macar cu un sezon?
Ceva seriale bune, gen Bones?
Filme de groază cu mutanti canibali cum ar fi Wrong turn(1, 2, 3, 4, 5, 6)? Va rog mult daca știți spuneti-mi
Filme gen Placinta Americana?
Ceva filme de comedie, la care sa razi mult :)?
Imi puteti sugera cateva anime- uri bune care sa respecte criterile de mai jos: Genul seriei: Actiune, Fantastic, Romantic, Ecchi, Harem. Am vizionat cateva anime- uri va dau niste exemple ca sa ...? (mai mult)
Saluuut! As avea o întrebare despre Teen Wolf As vrea sa revăd episodul în care Lidia, Allison, Scott și Sttyle merg la ziua de naștere a cele mai bune prietene a lui Sttyle iar aceștia se duc...? (mai mult)
Cum se numeste serialul acela mai vechi cu un tip care era angajat să recupereze obiecte sau persoane? Era pe Pro tv (din cate îmi aduc eu aminte), multumesc anticipat.
Bona. Vreau sa vad episodul 26 din Bona mea e un vampir sau al 13 sezonul 2 si trebuie sa.mi fac un cont, deci mi.l poate da cineva filmat sau link sa.l vad?
As vrea sa stiu ce credeti despre filmul "Ispita" (The Loft).
Serialul 'Twilight' cate parti detine? Si care sunt acele parti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!