Stie cineva niste filme de comedie cu adolescenti gen i love you beth cooper, the prankster, etc care sa fie la liceu sau facultate din 2005- 2016?
Caut un film cu un om care merge pe strazi si vede demonii din oameni. Daca un om care are demon, atinge alt om, demonul de duce mai departe la altul. La sfarsitul filmului, el crede ca salveaza lumea...? (mai mult)
De unde pot vedea filmul Shorts (2009)? Cum vi se pare filmul?
Salutare, stie cineva un film bun de comedie la care sa razi mult?
Ce părere aveți de filmele lui Stanley Kubrick?
Era o desene in care un pui de urs sau un urs mai mare a fost transformat intr-un vultur (nu mai stiu cum era exact). Stie cineva cum se numeste?
Vreau o recomandare de filme bune de actiune sau horror nu conteaza dar sa fi e bune. Stiu ca am mai pus o intrebare asemanatoare dar vreau sa fac un asa zis update adica alte filme nu conteaza ...? (mai mult)
Ce parere aveti de serialul Mr Robot?
am privit acum cativa ani cand eram mai mic, un serial foarte frumos pe Megamax, numai stiu exact cum se numea, dar stiu ca in el era vorba despre o echipa de copii sub 14 ani, care se ...? (mai mult)
:) ce anime mai stiti gen " Tokyo Ghoul "? PS : Stiti cumva cand iese tokyo ghoul sezonul 3? :( uni zic ca in iarna alti in 2017 in iarna... :( :((
Hei pentru fanii anime a aparut, Kamisama Hajimemashita, Sez 3 Kako hen stie cineva un site unde este tradus in Romana eu pe Youtube am gasit in Engleza
Băă e adevarat ca Nina Dobrev nu mai joaca in TVD? De ce? La fel si Ian?
Vreau si eu anime-uri frumoase gen Romeo x Juliet sau Lovely Complex. Funda
De cate ori il intaleste Naruto pe Minato? Si il reinvie Kabuto?
Imi puteti gasi si mie episodul 44 din Yaman? Dau funda, mersi!
Ce filme 2014-2016 imi recomandati? Filme gen:interstellar,the martian,world of warcraft,avatar, guardians of the galaxy...in genereal sf combinat cu actiune.
.caut si eu un film vechi..nu mai stiu cum se chema dar, era vorba despre un cal, o iapa mai exact..care trebuia dusa la abator, dar un copil a luat- o si a plecat cu ea de acasa ...nu mai...? (mai mult)
Salut, era o comedie cu extraterestri si cei care faceau fapte bune ajungeau in rai, unul din ei a jucat in Spider Man. Dau funda cine mi-o spune!
Am nevoie de ajutor! Am ajuns la episodul 64 din serialul Yaman si nu stiu unde ma pot uita in continuare cu subtitrare in romana sau in engleza! Ajutor!
Un serial bun si care merita sa te uti intre : Lucifer Game of Thrones Flash American Horror Story Supernatural Ash vs Evil Dead
Anime-ul Corpse Party are doar doua sezoane OVA? Am vazut ca primul are doar 4 episoade si al doilea doar 1 episod. Imi puteti spune daca are mai multe sezoane? Multumesc anticipat.
Sezonul 8 din TVD? Si 4 din TO cand apar?
Stie cineva unde pot vedea serialul Scrubs online? Nu conteaza sa fie subtitrare in romana, poate sa fie si in englza.
Vreau si eu filme sau seriale gen : The Revenant / The Grey / Cast Away Cat mai multe de genul asta! Dau FUNDA! Multumesc!
Cum credeti ca se va sfarsi The Walking Dead? Cam cate seriale o sa mai fie? Eu cred ca finalul serialului va fi asa, toata trupa lui Rick va fi ucisa de catre zombi iar el ar sta neputincios iar cand...? (mai mult)
Salutare. Imi puteti gasi si mie episodul 8, 9,10 din Ifett? sau macar 8. Dau funda si vot multumesc anticipat
Care stiti niste filme de romance-drama gen the notebook,beastly,warm bodies,beautiful creatures,divergent,in care tipul/tipa se indrogosteste de altul total diferit fata de el, ati prins ideea.
Ce set de 7 filme (aventura, comedies sau actiune) imi recomandati? :)
De unde pot urmari toate episoadele documentarului Harley and the Davidsons realizat de Discovery?
intrebarea e pentru cei ce stiu serialul Supernatural. Ce parere aveti despre serial? Despre cum a evoluat, de la monstrii la demoni, de la demoni la ingeri, de la ingeri la leviatani, dupa...? (mai mult)
Am vazut de mult un film care nu mai stiu cum se numea. Stiu doar ca un om, sa zic ca furase o masina, si din gresala ajunge sef de tabara, sau ceva de genu' si pleaca cu niste copii in expeditie, ...? (mai mult)
Care imi zice si mie niste filme gen Pirates Of The Caribbean?
TPU, unde pot gasi toate episoadele din The Vampires Diaries in Italiana?
Stie cineva unde pot gasi filmul selfie 69 2016?
Unde pot vedea toate episoadele difuzate pana acum de pe Discovery ale documentarului Harley and the Davidsons?
Pe ce site pot viziona telenovela "iubire cu chip rebel"?
Am vazut acum 2 ani un film cu 2 îndrăgostiti care sunt pusi sa faca tot felul de lucruri pentru bani de un bătrân care avea un baiat in scaun cu rotile. Pentru multi bani. Si stiu ca femeia...? (mai mult)
Heyyyy! Idei de filme (mai recente) pe care sa le vad pe net? Dau funda ;)
Stiti cumva un anime gen SAO (Sword Art Online), sau Mirai Nikki? Vreau sa fie cu actiune si batai, dar sa fie si cu o fata si un baiat care sunt indragostiti, si sa fie si cu momente triste...? (mai mult)
Gata, pauza de aici, e film fain pe Pro Tv, cu Jason Statham! Va place tipul?!
vreau un site cu Shingeki no Kyojin sezonul 2 (AOT) Sau Tokyo ghoul : RE, manga rosub... Help
Vazusem acum 1 an sau 2 un film pe universal channel de comedie, la inceput erau 2 liceeni in casa la o femeie (amandoi virgini) o ajutau cu plantele, unu dintre ei scapa de virginitate cu femeia aceea...? (mai mult)
Ce inseamna "Thursday 10/9c", astept sa apara ceva pe NBC, si data programata e aia aratata, stie cineva ce inseamna?
Îmi puteți recomanda câteva filme horror cu fantome apărute de curând?
am vazut un film odata cu un om care lucra la un magazine de ciauri parca (prin China.)si cand a ajuns acolo a vazut ca seful lui era batut de niste oameni parca si a fugit si la urmarit pana...? (mai mult)
Pe ce site va uitati la seriale? As prefera un site unde sa imi pot tine evidenta episoadelor pe care le am vazut si sa imi arate si data cand va aparea urmatorul episod.
Salutare, ieri au aparut cateva episoade din BlackList sezonul 4, le-am gasit in engleza, stie cineva unde le pot gasi in romana?
Mă plictisesc grav, dar nu găsesc nimic bun la ce să mă uit... deci recomandați- mi și mie ceva seriale foarte bune, care să vă fi plăcut și vouă evident! Nu prea am preferințe la...? (mai mult)
Imi dati niste filme sau seriale faine in germana? In afara de unsere mütter unsere väter, stalingrad, das boot.
vreau sa stui lista de melodii care au jucat in telenovela iubire si onoare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.