Hey tpu...am văzut un film in care o fata blonda, ce era catalogata ca fiind timida este invitata de colegii ei din liceu intr- o minivacanța la o cabana sau ceva asemănător si acolo ea ii omora pe...? (mai mult)
am vazut un film acum multi ani un film de groaza dar ideea e ca nu.mi mai pot aminti cum se numeste, era cu niste liceeni care au gasit o carte si au folosit cartea pentru a scrie numele persoanelor...? (mai mult)
As vrea sa stiu, in cazul in care va uitati la Miraculos - Buburuza si Motan Noir, cati ani are Marinette si in ce clasa este?
Caut vre-un anime interesant. As dori sa fie anime de dragoste, si\sau comedie.
Ce film dasta din vestul salbatic stiti? Cu cowboy si dastea... Daca da.ti si link.ul de la film va ofer funda!
Cred ca in 2014 am vizionat un film pe care as vrea sa il revad! Problema este ca nu imi aduc aminte deloc numele! Povestea era ceva de genu: Era un fel de apocalipsa a extraterestrilor ...? (mai mult)
Spuneți-mi si mie filme de groază cu adolscenti gen see no evil 1 si 2 va rog,
Ieri au aparut cateva episoade din BlackList sezonul 4, le-am gasit in engleza, stie cineva unde le pot gasi in romana?
Era un serial pe Euforia TV despre sex...cred ca All about sex se numea, unde prezentatoare era o femeie care vorbea despre tot in legatura cu sex- ul(de la efectele masturbarii pana la inceperea vietii...? (mai mult)
nimeni nu cunoaste cantecul Arab a jucat in telenovela iubire si onoare episodul 21 minut 38:30? Multumesc.
Vreau sa ma uit la un serial nou! Ce imi recomandati?
Cate sezoane o sa aiba Supernatural? 12 e ultimul sezon?
Cand se va posta filmul selfie 69 2016?
Unde as putea sa vad ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio 2016?
Buna,stie cineva de unde pot sa descarc serialul The bletchley circle? (cod pentru crima)sau macar online cu subtitrare. am cautat pe mai multe site-uri dar nu merg. Funda
Bună seara tuturor! Ştie cineva cum se numeşte acest film? Este ceva despre un labirint format din cutii mari, metalice, prin care nişte oameni sunt puşi să treacă. Şi fiecare cutie reprezintă...? (mai mult)
SALUT TPU : Doresc si eu niste filme SF- FANTEZIE. Ceva gen I, FRANKESTEIN, BATMAN: UNTOLD, ! Adica : Filme cu personaje care sa aiba puteri supreanaturale! Ex de filme : Chronicle, Thor, Avengers!...? (mai mult)
Un link pentru Laid in America(Caspar Lee si KSI)? Poate sa fie si engleza si romana
Stie cineva cum se numeste melodia din reclama filmului atlasul norilor de pe pro imi place foarte mult
Salut TPU, recent m- am uitat la anime- ul, , Kill la Kill" si l- am si terminat. Tin sa spun ca a fost cel mai bun anime care l- am vazut in viata mea, mai tin sa spun ca sunt un incepator la vizualizat...? (mai mult)
Îmi doresc foarte tare sa vizionez o telenovela mexicana. Se numește Tres veces Ana. Am cautat-o pe net, dar nu reușesc sa o vad complet. Am nevoie de un Link. Help!
Era un film de groaza cu 2 fetite, sau era doar una, si erau/era posedata, si era ceva cu o cutie cu lucrurile demonului care poseda. Are cineva vreo idee cum se numeste filmul?
Deci, am vazut mai demult un film cu Salman Khan in care se indragostesteste de o fata, pana la urma raman impreuna, au un copil si chiar de ziua copilululi sau il calca o masina si moare... Stiti...? (mai mult)
Salutare, caut si eu un site de seriale online care sa indeplineasca urmatoarele cerinte: Sa pot bifa episoadele vazute precum si serielele preferate. Sa afiseze data cand urmatorul eposid / sezon...? (mai mult)
va rog frumos sa imi spuneti daca stiti un site unde pot sa vad emisiunea The Voice Us, sunt o mare fana inainte vedeam emisiune pe fsplay.ro, dar site-ul a fost anulat.
Buna seara,cum pot gasi filmul romanesc Vacanta de Craciun cu Teodora Mares? il tot caut pe internet, insa nu il gasesc... dau funda la raspunsul corect :) :P
As vrea sa ma uit la un serial ceva, dar nu stiu la care sa ma uit ceva pareri, la ce v-ati uitat sa va uitati in contiunare.
Imi poate recomanda si mie cineva niste filme de genul ARQ? https://www.youtube.com/results?search_query=arq+ trailer Nu incerc sa fac reclama sau ceva, doar am nevoie de un film asemanator de genul...? (mai mult)
Ziceti-mi va rog niste seriale cv gen cu monstri zombie vampiri si chestii de astea plz Funda;)
Va mai amintiți ca acum câțiva ani, cam prin 2011, era un desen animat difuzat pe Carton Network despre o familie cu un copil mai ciudat cu niște superputeri și aveau un animal de companie o maimuță...? (mai mult)
Caut si eu un film horror. la cel mai bun film
Cum vi se pare serialul Stranger Things (2016)? Despre ce e vorba in el ca si eu am inceput sa ma uit la el?
1.In ce episod din ce sezon Silas ( din jurnalele vampirilor ) dispare pentru totdeauna? 2. Îmi spuneți va roG alte filme sau seriale în care să existe vampiri si un triunghi amoros ( am văzut cele...? (mai mult)
Gata, acum incepe Prison Break! Pe Pro Tv! Stiti?!
Imi puteti spune niste seriale/anime- uri in coreeana? Sa fie romantice si daca se poate si cu lupte sau fantasmagorice. Dar neaparat in coreeana! Si cine stie animeri gen serial in coreeana sa- mi ...? (mai mult)
Salut, acum cativa ani am vazut un film si nu mai stiu cum se numeste, in film era vorba de niste persoane care salvau marinarii pe timp de furtuna sau defectiune de la inec. Inainte de ai salva treceau...? (mai mult)
Care stie niste filme de dragoste interesante gen a walk to remember, the notebook, the holiday, the choice, si sf gen beastly, beautiful creatures(se indragostesc 2 din lumi diferite), the hunger games,...? (mai mult)
Pe ce site gasesc filmul girl interrupted si sa mearga?
Vreau animeeeeeeeeeeee. Voua ce anime-uri v-au placut cel mai mult? MS MUUUULT! :)))
Vreau si eu niste seriale gen cu sparta sau chestii cu razboaie...
As vrea sa intreb si eu, pe ce se bazeaza in mare parte un film/serial politist? funda pentru raspuns :) Multumesc!
Era mai de mult un desen cu un orasel in care se petreceau niste ciudatenii supranaturale si era o echipa care le rezolva. Nu mai stiu sigur pe ce canal. Aveti idee vreunul? Mi- am amintit din copilarie...? (mai mult)
Ce seriale psihologice imi puteti recomanda?
Despre ce este filmul Lethal Weapon (2016)? stie cineva? e detectiv, e interesat? ca am vazut ca i se face reclama.
V-ati uitat la serialul Lost? Ce parere aveti de faptul ca nici acum, dupa 6 ani de cand s-a terminat, tot nu s-a ajuns la un consens general cu privire la finalul sau?
As vrea si eu o lista cu filme de genul : Horror, Thriler si S-F! dar la horror vreau gen cu adolescenti in padure sau in excursii sau zombii multumesc dau funda la o lista complexa!
Hei,imi puteti da cateva nume de filme, ceva gen https://www.youtube.com/watch?v=INQ0RbKvCA8;)
Stiti cumva ce serial urmeaza dupa ce se termina de tot serialul Günes?
Caut niste filme sau seriale despre experimente vaste gen The Maze Runner, Saw, Cube etc.
imi puteti da toate serile si ep din pokemon? si site-ul unde le pot vedea traduse in romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?