Am nevoie de ajutor, deci vreau ca sa descarc episoade din hunter x hunter in japoneza si sa le pun subtitrari in romana, am gasit un site unde pot sa descarc episoadele numai ca sunt in engleza, si...? (mai mult)
Hei TPU, cum o cheama pe Rachna di Alege dragostea? Kumkum Bragya)Ofer funde
Pe Diva mai este serialul the vampire diaries? Daca da, la ce ora?
Spuneti-mi si mie filme de comedie sexuala cu adolescenti. (P.S:fara American Pie :).
Am urmarit un film despre Hercule acum ceva timp si nu imi amintesc exact cum se numea filmul.Sunt filme incare ne este prezentat eroul mitologic Hercule.In filmul despre care va vorbesc cineva...? (mai mult)
Stie cineva din ce film este? https://www.facebook.com/spitaluldenebuni/videos/287786921607152/
Am văzut mai demult un film. Tot ce îmi amintesc este ca erau 2 băieți bruneți care se deghizau în fete blonde. Știe cineva cum se numește?
Incerc din rasputeri sa imi gasesc un desen animat dar nu imi aduc aminte foarte multe chesti. Tin minte ca era o doamna imbracata im alb cu un fel de coroana in cap si care avea niste puteri. Era pe un...? (mai mult)
Stiti cumva un film care sa fie ceva gen cyberbully? Sa fie film, nu serial. Multumesc anticipat.
De ceva timp caut un film si nu- mi aduc aminte numele lui. In film era vorba despre doi copii care, nu aveau părinți si erau crescuți de Mătușa lor pasionata de antichități si arta. Intr-...? (mai mult)
Am o problema.Nu mai gasesc site-ul,, axxo,,.S-a inchis sau si-a schimbat numele? Ma puteti ajuta? Funda raspunsului care ma lamureste!
Niste seriale apocaliptice care merita vazute? Inafara de Z Nation, The Walking Dead si Fear The Walking Dead
Care serial va place mai mult? The Originals sau The Vampire Diaries.Mie imi place mai mult TO pentru ca este mai matur iar personajele sunt independente in timp ce in TVD oricine si- ar da bucuros viata...? (mai mult)
unde pot gasi toate sezoanele pokemon in engleza? ca stiu ca in romana nu este toate, si am cautat pe google da este doar siteuri ce merg greu, si nu este in engleza doar pana la sezonul...? (mai mult)
As vrea niste filme asemănătoare cu the imitation game.Dau funda
Despre ce este filmul Lethal Weapon (2016)? stie cineva? multumesc.
Cum se numeste melodia din filmul angry birds unde cele doua pasari inoata in apa si scuipa apa una alteia in gura?
Ce seriale interesante imi puteti recomanda? M-ar interesa ceva comedie dar as vrea si un story-line.
Salut, mai demult am vazut un film horror si nu stiu cum se numeste deci era asa niste tineri au fost rapiti si bagati intr- o casa sau ceva si ca sa deschida usa trebuiau sa se loveasa sa- si rupa coastele...? (mai mult)
Eu am incetat sa ma uit la Naruto Shippuden cand au inceut amintirile alea, si vreau sa stiu la ce ep incep amintirile si la ce ep se termina
Care din filmele astea vi se pare cel mai bun? http://www.celemaibunefilme.com/recomandari-filme-noi/
Hei TPU am văzut mai demult un film românesc a cărui nume l- am uitat! Va rog daca la- ți văzut sa îmi Spune- ți cum se numește! Acțiunea filmului se petrece la începutului primului razboi mondial...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda, câteva seriale Koreene cu "Romance, Romance/Action"? Gen, City Hunter, Healer, The Heirs, Războinicul.
Salut lume :) Imi puteti sugera cat mai repede un anime, preferabil complet, care sa fie ceva gen Rakudai Kishi no Cavalry, Gakusen Toshi Asterisk, SAO, Shinmai Maou no Testament, cred ca v- ati...? (mai mult)
Cum se numea filmu ala cu negru ala de era la puscarie si face may thay?
Scream queens cu subtitrare in romana exista? Merci
Imi puteti da cateva nume de filme? Ceva gen "Me before you" sau alte filme romantice, ca sa spun asa:)
Unde pot vedea vidoclipurile de WWE din 2016 fara sa cumpar abonament pe site-ul lor.(Inafara de pe Youtube si daca se poate HD sa fie)
Cate episoade are Outlaw Star in total?
Asta-i intrebare pentru fanii naruto shippuden.Eu am incetat sa ma uit la Naruto Shippuden cand au inceut amintirile alea, si vreau sa stiu la ce ep incep amintirile si la ce ep se termina
Stie cineva site-uri unde pot sa urmaresc seriale la cateva zile dupa ce apar sau unde sa fie mai multe playere unde pot sa urmaresc un serial? Unele site-uri gen vtube sau 990 au fost inchise.
Stiti cumva daca a fost pe data de 15 septembrie in jurul orei 3-4 pe pro tv serialul prison break?
am o mare rugaminte: nu gasesc un film pe google si v- as ruga daca puteti sa ma ajutati. Eu vreau sa vad filmul online cu subtitrare, tot ce am gasit este doar trailer- ul pe yt. Acesta...? (mai mult)
Cand eram mic am vazut pe video un film care m- a ingrozit. As vrea sa il revad si nu gasesc nimic pe net.Din pacate nu am un titlu, stiu doar ca exista si carcaterul Igor. Aaa filmul daca nu ...? (mai mult)
Care e traducerea cuvantului "uttran " din hindi? Funda pentru un raspuns corect?
Heii! Stie careva dintre voi daca vor mai aparea pe Disney Channel episoade noi din "Alex si trupa"? Si cand?
Stie cineva un film bun?
Salut, ce filme cu dragoni filme sau seriale stiti?
Salut, pentru ca s- a modificat LOGO- ul Boomerang- ului de pe televizor si bumpers imi aduc aminte Boomerang- ul din 2012. Va rugam sa spuneti cum se numeste shortul de publicitate de la https://www.youtube.com/watch?v=LPDoeUsV2Ys...? (mai mult)
Mai demult am vazut un film drama/groaza dar nu- mi amintesc numele. Era vb despre un atac nuclear asupra unui oras iar un grup de oameni se refugiaza in buncarul din subsolul blocului. Personajul...? (mai mult)
tocmai ce am revazut serialul Pariu cu viata(sez 1, restul urmeaza), dar in episodul special de Craciun(cand Ioana ajunge intr- o lume in care nu a fost schimbata la nastere cu Andrei),...? (mai mult)
Ceva filme highschool comedy?
Niste filme 15+?
Salut, cand eram mai mic m- am uitat la un film horror.Nu am apucat sa- l vad pe tot pentru ca mama m- a trimis la culcare....cu totusi ca ea se uita in continuare. Aveam parca 8 sau 9 ani parca..nu mai...? (mai mult)
imi poate spune cineva daca aparut sezonul 2 din Attack of Titan? Dau funda
Aș vrea să îmi spuneți povești de groază. Sunt foarte plictisit și de aceea vreau să îmi spuneți povești de groază. Dau fundă! Promit.
Filme care sa aiba legatura cu citatul nu.i niciodata tirziu sa inveti... urgent, primul funda!
Am nevoie de niste filme de groaza si muzica mai asa...creepy pentru halloween. Anul trecut am facut la scoala petrecerea de halloween cu o alta clasa si a fost foarte naspa. Nici măcar muzica...? (mai mult)
Buna! Aveti cumva idee cum se numeste aceasta actrita? http://imgur.com/yGfyNIt Multumesc!
Am auzit de un serial gen un pusti îsi dă seama ca are puteri supranaturale si devine superman... Cine îmi spune cum se numeste are funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Stefan Salvatore
Esti fan The Vampire Diaries si stii totul despre Stefan Salvatore? Hai sa vedem cat de multe stii despre eroul tau!