Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Buna! Era un film vechi animat, nu mai stiu pe ce canal dar stiu ca era despre un baiat care voia sa fie erou ca intr- o banda desenata sau reclama tv nu mai stiu exact si avea un costum semi robotic ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre filmul soldatii:o poveste din ferentari? E pe Netflix.
Salut guys, cum se numeste ep din sez 4? https://youtu.be/uuPuo08X5iY
Ce părere aveți despre emisiunea "Anchetele comisarului Antonescu"? Ce vibe vă dă Dan Antonescu?
În 2023 mai este serialul inima de țigan? Dacă da când? Mulțumesc
Ce categorie de vârsta (n15 sau im18) credeți ca vor avea următoarele filme horror ce vor apărea anul asta: Winnie the Pooh blood and honey, Saw10, Insidous 5, The nun 2, Scream 6 și, cel mai...? (mai mult)
Vreau sa ma duc sa vizionez filmul RominaVTM in CinemaCity Mega Mall, dar pentru a îl lua si pe fratele meu (are 10 ani), este necesar un acord parental, cum se poate întocmi acest acord? Îl pot ...? (mai mult)
Când începe un serial, producătorii îl prezintă lumii atunci când e complet finalizat sau se difuzează primele episoade și în timpul acesta ei continuă filmările? Care e mai exact...? (mai mult)
Am vazut mai demult un film indian dar nu stiu cum se chema, as vrea sa- l revad, este un film indian cu jackie shroff in care el a avut o prietena drogata care ii fura din casa si vindea, el a parasit-...? (mai mult)
Salut, Am tot incercat zilele astea sa aflu cum se numeste un film pe care l- am vazut la tv acum 20 de ani. E despre un doctor care este invitat de niste colegi la un fel de bal mascat unde are loc...? (mai mult)
Salut! Vreau zilele astea sa merg la un film, dar trebuie sa iau pe cineva cu mine care nu prea ar trebui sa auda injuraturi sau alte lucruri de genul acesta.La mine la cinema in zona zilele astea ...? (mai mult)
Care este evoluția finală a lui Eevee? Primul ia fundiță.
Salut Spuneti-mi un film de actiune pe Netflix care credeti voi ca merita vizionat, sa fie cu masini curse fete etc, nu vechi
Salut, v-ați uitat la Rambo ultima lupta? Eu DA, v-a plăcut? Mie DA, a fost pe Pro TV bai e așa de mișto sa ai ProTV (că îs in vacanta la mamaia de aia /);-)
Salutare. Îmi aduc aminte de un desen animat de cand eram mic (cred ca era pe minimax) în care erau pe o insula o femeie om de stiinta/paleontolog si un porc vorbitor dar personajul principal era un...? (mai mult)
La un film daca ai producător,scenarist,distribuitor, regizor.Mai ai nevoie de casa de producție(film)?
Recomandați și voi un serial cu adolescenți/școală cum era și serialul "Gossip girl?"
Buna ziua! Ce inseamna 3D HFR?
Salut, era un film cu Jason Statham care conducea un Audi a6 sau a8, atat imi amintesc din el, stie cineva cum se numeste? Si daca e disponibil in Romania?
Un film asemanator Tokyo Drift pe Netflix (cu masini/femei/curse etc toate in acelasi film) dar sa fie si disponibil in Romania? M- am uitat la trailler si chiar e interesant, pacat ca nu il pot vedea...? (mai mult)
Caut un film cu un barbat care face dragoste cu numeroase femei si ele in scurt timp isi gasesc sot
Salut.Caut 2 filme. Unul in care un barbat ia un blestem findca nu vrea sa faca dragoste cu o femeie cu 3 sani.Si blestemul consta (Cu orice femeie cu care o sa faca sex a doua zi sa isi gaseasca barbat ...? (mai mult)
La mulți ani tuturor. O alternativa la Youtube vanced? Dar cu care sa pot face screen miroring pe televizor. Exclus aplicații gen Pipetube. Nu are posibilitatea de a vedea conținut pe televizor
Buna! Ce serial preferati dintre "The X Files" sau "Fringe" si de ce?
Ce film a fost la surpriza de anul nou de pe hbo(2022-2023)?
Era un film cu o fată pe nume Amaryllis dar nu mai tin minte, ia pleacă prin lume nu știu de ce, care e filmul?
Bună TPU. Zilele acestea mi- am amintit de un film pe care l- am vazut acum cativa ani buni, dar nu imi amintesc numele lui, iar acțiunea mi- o amintesc destul de vag. Era vorba despre o fată (asiatică...? (mai mult)
Recomandati-mi niste filme documentare interesante.Multumesc.
Buna TPU! Caut un film pe care l- am vazut cand eram mica dar nu imi amintesc nu stiu ce din el. Parca niste oameni au fost invitati sa locuiască intr- un castel pentru o perioada de timp, erau in jur...? (mai mult)
Cazul Amityville a fost doar o făcătură cinematografică, psihopatică (un copchil psihopat a decis să- și ucidă toată familia din frustrare sau teribilism) sau credeți că acolo chiar au fost...? (mai mult)
Salut TPU Care film are exact acelasi scenariu ca in carte(pentru bac) Morometii(prima versiune) sau Morometii 2(filmul nou)
Buna caut un film asemanator cu APOCALIPSA tot ceva cu zombi. o echipa tot asa de salvare si mai ramane doar un om cu o femeie in viata. multumesc frumos
Buna! As dori sa găsesc un film horror care a fost difuzat acum mult timp pe Kanal D. Era vorba despre un baiat pe nume Thomas care își scapă jucăria sub o barca din lacul din fata casei, și încercând...? (mai mult)
Bună TPU. Știe cineva unde pot găsi povești din folclorul maghiar dublat de Gabriela Codrea? Pe Youtube nu mai sunt. Dau Fundă
Salutare la toata lumea! Vreau sa ma ajutati sa gasesc un film horror. Prin martie sau aprilie 2017 am vazut la Pro TV un film horror pe care acum nu imi aduc aminte numele si chiar as vrea sa ma ajutati...? (mai mult)
Unde naibii este Singur Acasă 3, că ar fi trebuit să fie chiar acum la Antena 1! >:[
Salut. Voi ați văzut filmul Avatar 2 The way of The Water? Ce părere aveți despre el? Mie mi-a fost și frica dar e un film fain. Îl recomand.
De ce Singing in the rain a fost respins de la nominalizări pentru cel mai bun film, cel mai bun actor în rol secundar și cel mai bun cântec. In ciuda faptului că a fost nominalizat la două categorii:...? (mai mult)
Are cineva programe TV cu TCM din perioada 2000-2005?
Neața! Era difuzat prin 2000-2001 pe TCM filmul The Roaring Twenties. Am citit undeva ca James Cagney si Humphrey Bogart nu erau buni prieteni pe platoul de filmare. E adevărat?
Buna! Emisiunea casa iubirii s-a terminat? Concurentii inca filmeaza sau e terminata si doar ne uitam? ca am vazut un concurent filmand de acasa pe yt si nu inteleg
Adrien Agreste sau Marinette Care din ei doi sunt sentimonstri?:)
Ce filme horror cu case bantuite știți? În afara de 1404.
Salutare, caut un film cu un sot si sotie, el sau amandoi erau ceva doctori si nu stiu exact ce experiment faceau dar erau intr- un loc inchis si ii tineau cum ar fi ostatici si la un moment dat pe ea...? (mai mult)
Buna dimineata, Acum ceva vreme am gasit pe tiktok un link catre Youtube, era un documentar in engleza ceva legat de tunelele din muntii Bucegi, the real face of Romania sau ceva de genul. Nu mai...? (mai mult)
Buna TPU! Dau FUNDITA raspunsului corect. Acum cativa ani, aproximativ 5- 6 am vazut un film care avea mai multe parti (gen cum e lord of the rings si harry potter). Povestea filmului seamana foarte...? (mai mult)
Un film de acțiune asemanator cu editiile de fast and furios? Să nu fie vechi vechi
Buna seara! Caut un film, dar nu- i stiu numele, va rog daca stiti despre ce film este vorba sa ma ajutati! Stiu doar ca este vorba despre o femeie bogata care afla ca este bolnava de moarte si decide...? (mai mult)
Există fani k-pop sau k-drame pe aici?
Buna! Unde as putea gasi subtitrari in romana pentru documentarul An Impossible Project (2020)? Subtitrari srt sau e bun si un stream online daca gaseste cineva, cu subtitrari in romana. Multumesc in ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a