Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, nu prea ma uit in general la filme dar nu am ce face, imi puteti recomanda un film bun de actiune cu (mafioti, gangsteri, bataie, masini liniute etc) care sa ma atraga?
Salut! Stie cineva filmul cu baiatul care intra in anturajul unui mafiot? Copilul il salveaza de la un posibil arest si dupa mafiotul il protejeaza. Cand creste copilul se indragosteste de o fata de culoare...? (mai mult)
Buna, de ceva vreme îmi apare când vreau să mă uit la un serial : Subtitrări nu se pot încărca, încercați să dezactivați Adblock sau Antivirus și încercați din nou: Pagina solicitată nu...? (mai mult)
Se spune că personajul "Batman" a fost inspirat de Zorro, că e un Zorro modern. Voi care credeți că dintre cei 2 este mai bun, mai carismatic: Zorro sau Batman?
Ati vazut filmul Avatar 2 : the way of water, daca da cum vi s-a parut, sau cum vi s-a parut in comparatie cu primul.
Salut, buna seara guys, hey, știați că în FILMUL UN POLIȚIST ȘI JUMĂTATE (CARE se DIFUZEAZA ACUM pe PRO TV JOACA SI celebrul actor ROMAN Dragos Bucur?
Care credeți voi că este cea mai bună aplicație sau site pentru a-ți face o listă de animeuri? cCa de exemplu MyAnimeList
Care este, după părerea voastră, cea mai frumoasă femeie care a trăit vreodată? Pentru cele care au trăit mai demult vă puteţi inspira şi de...? (mai mult)
Salut, am cateva intrebari. 1. Filmul avatar, cel cu Aang are o singura parte sau mai multe fiindca pe google gasesc doar partea 1 din 2010. 2. Exista vreo continuare a desenului? Daca da, care...? (mai mult)
Salut! De ce este Blade runner 2049 considerat un film sigma?
Buna! Ajutați- mă si pe mine va rog, dacă știe cineva, cu titlul desenului animat de Crăciun, in care un șoricel se străduieste sa rămână treaz pana la miezul nopții ca sa îl aștepte pe...? (mai mult)
Salut! As vrea si eu dacă știți, niste filme horror cu adolescenți si daca tot vine Crăciunul, cu tematica de Crăciun dar horror, va rog Dau funda!
Am vorbit cu o fată timp de un an si o iubesc foarte mult dar ea nu mai vrea să vorbeasca cu mine si eu fara ea simt ca nu pot. i am fost si sunt loial si cred ca si ea dar imi spune ca nu mai vrea...? (mai mult)
Știți cum se numește fata care o interpretează pe Ema în "În căutarea adevarului(14.11.2022) - Ediția 746 | Sezonul 3 | Luni - vineri, de la 13:00, la Kanal D"?
Deci am început un serial acum ceva timp pe Netflix și nu îl mai găsesc, "the walking dead" se numește serialul, și am întrebat o fată dacă ea îl mai are pe Netflix și îl are..eu de ce nu...? (mai mult)
Deci am început un serial acum ceva timp pe Netflix și nu îl mai găsesc, "the walking dead" se numește serialul, și am întrebat o altă fată care se uită la serial și ea îl are pe netflix..eu...? (mai mult)
Salut. Știe cineva numele unor filme cu persoana care a fost prinsă copiind la un test. Am văzut un film in Aprilie 2021 și as vrea sa îl găsesc. Ofer recompensa de 250 de lei! Țin sa Menționez...? (mai mult)
Ceva filme mindfuck cu suspans stiti?
Lumea se uita la seriale acum 10-15 ani? dar la filme? stiu, evident ca orice om mai vede cate-un film ocazional, eu ma refer sa fii cinefil.
Filmul care te-a schimbat este?
Salut. Am văzut acum ceva vreme un film cu o fata care trecea granița unui oraș cu fratele ei sau fiul ei. Și au fost prinși și după s- au trezit intr- un oraș in care toți erau controlați deoarece...? (mai mult)
Buna seara! Recent mi- am adus aminte de o scenă dintre un desen animat, e cu un elev și un maestru că să zic așa și elevul că să câștige intra intr- un duel parca un un tigru sau ceva de genul...? (mai mult)
Stiti ceva filme found footage horror(nu neaparat, dar de preferat horror)bune? Mi- au placut astea : REC 1 si 2 Lake Mungo Cloverfield Antrum(n- am apucat sa- l vad pan' la final ca am adormit,...? (mai mult)
Salut. Dacă sunt oameni ce lucrează la cinematografe (mai exact cei ce pun filmele pe ecran) am o întrebare. Din ce surse se fac rost de reclame? E ceva companie ce furnizează reclamele respective,...? (mai mult)
Nu v- ați săturat de filmele cu subiectele "Cenușăreasa și prințul?", "Sărăntoaca și bogotanul?", "Bad boy- ul și sfânta?" De unde credeți că vin aceste subiecte promovate intens în ...? (mai mult)
Voua va plac numai happy- end- urile? Eu unul nu le suport sunt previzibile si lipsite de farmec, acelasi lucru over and over again sau filmele de actiune va plac? Unde e exact acelasi lucru mereu? Eu...? (mai mult)
Caut un film mai vechi căruia nu-i mai stiu denumirea. Era vorba despre o femeie care angajează un bărbat să o antreneze si apere de fostul soț violent.
Știe cineva când apare noul episod din wesnday?
Cine a vazut Quenn of the drugs de pe Netlix si The Exorcist de pe Amazon Prime? O parere va rog. Daca ar fi sa alegeti pe care l- ati alege? Mentionez ca in the exorcist joaca alfonso hererra din Rebelde...? (mai mult)
Stiti filme sa te tina in suspans continuu pe tot parcursul filmului? Gen 12 angry men? Sau the rope? Gacute de Maestrul suspansului Alfred Hitchock! Si 2. comedii gen animatie stiti? Dar sa fie momente...? (mai mult)
Cum scot banii cei care produc filmele,regizorii, scenaristii actorii, ca na noi astia care urmarim pe internet ce productie facem?
Bună seara! Cine este la Orange TV au inclus în programe și Nick junior?
Vreau sa vad noul film avatar la cinema în 3d dar port ochelari de vedere și nu vad bine fara ei ce pot sa fac?
Hei, TPU! Vreau si eu seriale in tipul "Wednesday" si "Niciodata nu am…". Gen tipul ala de seriale cu adolescenti si liceu si etc
Vreau si eu niste seriale ca teenwolf si ca vampires diares
O intrebare mai la misto pentru ca raspunsurile vor fi subiective.Care este cel mai bun film facut vreodata in opinia voastra? Acum o sa insir cateva filme care mi- au placut mie Fight Club(vedeti ...? (mai mult)
Ce diferență este între un producător și un scenarist de filme/seriale?
Caut un serial pe stilul "Breaking Bad" (pentru cine s-a uitat). Sugestii?
Îmi puteți recomanda și mie filme gen lolita?
Diabolik Lovers sezonul 3 când apare? Chiar nu mai am răbdare, il aștept de ceva timp sa apara
Îmi puteți recomanda niște documentare despre cum va arata comunicarea în viitor?(yt, Netflix etc)
Știe cineva când va apărea pe Netflix filmul "Madagascar 4" sau sezonul 8 din Dramă Totală?
Merita sa ma uit la serialul LOST? E jmeker?
Faceti o lista a voastra cu "cel mai bun film " din ce perioada vreti voi? hai eu zic un 2013-2022.Ar fi funny.
Ce parere aveti despre serialele house of the dragon, lord of the power, better call sall, dexter new blood 2021? mai sunt continuari din astea la vreun serial terminat?
Salut, cand apare filmul Doctor Carver 2?
Salut, ajutati- ma sa gasesc un film (horror, se intampla intr- un spital unde era o fata care a fost supusa unei operatii care nu a mers cum si- a dorit si stiu ca era o parte in care o asistenta a ...? (mai mult)
Ce filme si seriale sf, fantasy bune stiti? dar comedii?
Cum preferati sa fie un final la un film sau serial? Eu unul drama.Iar 2. ce va plac mai mult personajele negative sau cele pozitive? Eu am in ambele tabere preferati, dar cele negative sunt mai interesante,...? (mai mult)
Ce record aveti de seriale dar de filme vazute asa o aproximatie? Ok, ok, hai ca la filme e asa mai mult de funny dar la seriale merge dar foarte bine dat si cu 100%, la mine sunt 32 de la 15 ani pana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!