Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
AM NEVOIE DE AJUTOR URGENT, imi amintesc vag un desen animat de pe minimax de cand eram mica (acum am 17 ani). Era de Crăciun despre un om foarte malefic si despre ceva glob de gheață, un fel de christmas...? (mai mult)
Știe cineva dacă există mai multe părți a filmului, , Leatherface" sau acest film este una dintre parțile filmului, , Masacrul din Texas"? Am văzut foarte multe titluri in care aceste două nume...? (mai mult)
Salut. Am văzut mai demult un film cu un cuplu de doi tineri în perioada interbelică, iar băiatul este nevoit să plece la război iar de atunci nu se mai aude nimic de el, iar iubita lui îl aștepta...? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac un moment de musical după piesa asta: https://youtu.be/fP20BKwpkPA As dori dacă știți sa- mi arătați niște video- uri din care pot sa iau niște mișcări, sa se potrivească...? (mai mult)
Salut! Era nai demult un serial pe TVR1, acum 15- 20 de ani. Acțiunea se petrecea in Franța sau Anglia cu corăbii. E vorba despre una care se mărită de nu știu cate ori si face multi copii si in...? (mai mult)
Hello! Recomandati-mi filme cu grafica asemanatoare cu Space-pirate-captain-harlock sau Sarpele alb, indiferent de gen. Multumesc
Salut TPU. Va rog cine ma poate ajuta, îi voi oferi 150 de lei prin Revolut/PayPal etc. In Aprilie 2021 am văzut un film, cred ca pe Pro TV sau AXN ceva de genul și nu am apucat sa rețin numele. ...? (mai mult)
Ce filme vechi v-au placut?
În jurul anilor 2005- 2007 am văzut la T.V. începutul unui film de acțiune. Personajul principal cred că era Ed Harris. Filmul începe cum iese pe poarta închisorii, îl așteaptă fosta iubită ...? (mai mult)
Ceva filme horror caterinca din anii 30- 40? In afara de" Dracula Frankenstein Invisible Man Bride of Frankenstein Mummy The Vampire Bat The old Dark House Nosferatu White Zombie The Black...? (mai mult)
Ce regizori gen Alfred Hitchock mai stiti? si 2. in afara de fotbal, filme/seriale, jocuri de pasiuni interesante mai aveti?
Deci caut un serial pe care l-am început și nu l-am mai găsit pe Netflix. Era despre o fată a unor parinti normali, dar ea avea puteri
Spuneti-mi si mie seriale cu prim sezon foarte bun,in afara de breaking bad game of thrrones prison break, ca le stim cu totii pe astea, stiti seriale bun si sub anii 90?
Ce parere aveti de serialul "Wednesday"? Mie imi place mult. Ma identific cu Wednesday si imi place ca serialul urmareste dezvoltarea emotionala a unui personaj care este parodiat in tot restul...? (mai mult)
Bună! Dați-mi și mie niște nume de seriale frumoase. Va rog!
Buna stie cineva cum se numeste filmul gen erau 4 baieti care merg intr-un club si unul mai prost dintre ei se indragosteste de o fata vampir? atat imi amintesc si stiu ca a fost si pe Netflix
Ce se folosea în filme (cele din anii '70, '80, '90) înainte de apariția dronelor atunci când se filmau cadre de sus? Mă refer la acele cadre unde apărea, de exemplu, un vapor filmat de sus. ...? (mai mult)
Este un film in care actiunea se petrece in inchisoare si este unu smecher in inchisoare numit albiciosul, nu il gasesc nicaieri dupa descriere.
Intrebare adresata Special & cu precadere utilizatorului floresdemayo - CUM, Ce TEHNICA utilizezi pentru a gasi numele unui serial / sau film DACA Nu Cunosti numele acestuia ¿? Doar din - Plot / rezumat...? (mai mult)
Ce părere aveți de seria de filme 365 de zile? Eu pur și simplu mam îndrăgostit și nu știu ce sa cred mai departe daca va alege sa meargă cu Nacho sau dacă va rămâne cu Massimo și sunt disperata....? (mai mult)
Bună! Acum ceva timp am văzut un film pe care din păcate nu îl mai găsesc! Era vorba despre o fata foarte frumoasa, blonda, iar ea era dama de companie într- un bordel, filmul era unul ceva mai...? (mai mult)
A vazut cineva cele 8 părți din filmul academia de politie si cum este merita urmărit e comedie?
Ziceți-mi și mie un film bun genul thriller. Ceva ce v-a lasat masca, in suspans și nu ati luat macar o pauza. Ceva ce va rămâne amprentat! Mă înțelegeți voi!
Caut si eu un episod din serialul la bloc cand Nelu și Costel vor sa cumpere apartamentul fetelor de la parter si tot fac nereguli pe la el ca sa lase proprietarul din preț
Voi ce filme preferati? eu unul thrillere pentru ca te tin in suspans, horror, crima, drama, iar cele care nu- mi plac comedie, actiune(cele mai slabe), fantasy (exceptie lord of the rings), sf exceptie...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva cum se numeste filmul acela cu o tipa care nu era dorita de soacra si a fost implicata intr- un accident de i- a ars fata. Un medic care nu avea copii a operato si a facut- o bine....? (mai mult)
Acum câţiva ani am văzut un film pe PROTV căruia nu- i mai ţin minte numele. Ştiu că era vorba de un om care şi- a pierdut fetiţa şi soţia intr- un accident de avion din care a supravieţuit...? (mai mult)
Pareri 1000 ways to die?
Aveti cumva idei de scurt metraje? As vrea sa ma apuc si caut sa fac un filmulet de maxim 5 minute si am nevoi de idei, daca ar fi un regizor aici ar fi ideal...
Ceva filme misto horror in afara de astea? : Chansaw Massacre 1- 8 Scream 1- 5 Halloween 1- 13 Wrong Turn 1- 8 Scary story to tell in the dark 47 metters down Conjuring 1, 2 Lost after dark Anabella...? (mai mult)
Voi cand va uitati la un film la ce sunteti atenti? Cand citesc recenzii mi se pare ca sunt asa paralel cu filmele pe care le vad pentru ca ma concentrez doar pe poveste, nu prea inteleg ce inseamna: ...? (mai mult)
Vă place serialul Wednesday? Merită început?
Cum vi s-au parut filmele din 2018-2022? Au mai fost filme ok? Dar comparativ cu anii 2000 sau sub 2000? Sunt mult mai slabe?
Caut si eu un episod din serialul la bloc cand Nelu și Costel vor sa cumpere apartamentul fetelor de la parter si tot fac nereguli pe la el.
Ce filme bune a scos HBO anul asta? Voi ce preferati HBO, Netflix, AMC, showtime? Daca da, spuneti si de ce considerati ca e superior celorlalte, eu unul prefer hbo, Oz, Game of Thrones, true detective,...? (mai mult)
Ce parere aveti, in 30-50 ani vor mai fi idei de filme si seriale? Sa nu se epuizeze ideile.
Buna, Cum o cheamă pe Mihaela din Liceenii?(Nume real) Multumesc mult,
Bună! Mai sunt și alte festivaluri despre anime in Romania in afara de east european comic con si Asia Fest?
Buna! Prin jurul anilor 2000- 2005, pe postul de televiziune TVR1, era un serial dar nu îmi aduc aminte multe detalii, stiu ca era vorba despre o fetița care aparținea unei familii regale dar era...? (mai mult)
Ce inseamna drama? Gen cand te uiti la un serial sau la un film si scrie genul:Drama. Ce mai exact inseamna? Se refera cumva la suspans sau la ceva emotional?
Ultima fază! Pe scurt: Vreau să devin actor, dar ceva parcă mă atrage înapoi.Îmi doresc asta și este așa frumos, dar nu știu ce mă atrage înapoi.Salariul am auzit că este mic, deci probabil...? (mai mult)
Mai exista episoade din (cum să îți dresezi dragonul) in afara de cele 6 sezoane si cele 3 episoade lungi?
Am văzut acum ceva timp un film horror, unde o fată când se urcase în mașină, spusese cuvinte în romana la niste tipi, și ajunsese pe urmă într- o casă, Filmul era ceva cu o forță malefică...? (mai mult)
Sora mea are abonamen Netflix cu 4 persoane care sunt deja conectate. Pot sa folosesc și eu același cont cu profilul surori mele pe televizorul meu? Noi stat în locuințe diferite
Filmele horror nu cresc si dopamina? sau de ce simtim placere cand le urmarim?
Voi ati vazut filme de comedie bune? sa radeti mai mereu? eu in toate am ras de 2-3 ori si nimic mai mult sunt plictisitoare pentru mine
Stie cineva cum se numește filmul acela on care un baiat călătorește in timp si ajunge la o casa de copii care sunt deosebiți?
Care sunt filmele voastre preferate? mie imi plac horror, thrilere psihologice, mister.
Cum credeti ca vor mai fi filmele si serialele peste 20-30 ani? se vor epuiza ideile? filmele s-au mai scos capodere ceva in ultimii 5-6 ani?
Ce p; arere aveti dupa 2013 s-au mai scos seriale bune ca pana in perioada 1997-2013? eu am observa t o scadere mare acum voi ce ziceti? si 2.Chernobyl e ok?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!