Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Hellooo. am vazut un film acum ceva timp si nu mai stiu cum se numeste si voiam sa va intreb daca stiti la ce ma refer. deci e un film dupa caz real in care doi oameni, un adult si unu mai mic rapesc ...? (mai mult)
Salutare. Ma poate ajuta cineva cu numele unui film de groaza? Imi amintesc ca era un grup de prieteni, care s- au dus la o cabana recent cumparata/inchiriata, cabana avea o pivnita sapata si un fel...? (mai mult)
Salut am văzut mai demult un film de craciun din câte îmi amintesc. Era de comedie, cu un bărbat divorțat ce merge la fiul sau si fosta sotie si pățește o grămadă de chestii amuzante plus ca...? (mai mult)
Ce seriale bune stiti horror? sau thrilere psihologice? chiar si filme.
Buna, ma poate ajuta si pe mine cineva? Caut un film pe care l- am vazut acum ceva vreme (2- 3- 4 ani), si nu il pot regasi, nu imi mai amintesc numele doar actiunea filmului si personajul principal....? (mai mult)
Salut, știe cineva când apare sezonul 2 din Wednesday? Se mai filmează in România?
O aplicatie pe telefon in care sa imi notez filmele pe care vreau sa le vad?
Bună, as dori să mă ajutați cu numele unui serial, nu mai știu cum se numește, dar știu că erau 2 prietene o polițista bruneta si o doctoriță blonda si serialul se numește dupa prenumele fetelor...? (mai mult)
De ce emisiunea "Lanțul Slăbiciunilor" de pe PRO-TV, prezentată de Andrei Gheorghe, nu a durat mulți ani, deși era o emisiune interesantă?
Salut! Ce filme horror de văzut cu prietenii imi recomandați? Vreau ceva cu poveste interesantă, dar sa fie si de speriat. M- am uitat deja la toate filmele Conjuring și o sa ma uit la Cimitirul animalelor....? (mai mult)
Este real ca Românii au dat trapa lui tim Burton regizorul Wednesday și ca ar fi plecat se la moi sa filmeze sezonul 2 altundeva. Este un articol fals sau este real? Va rog frumos vreau detalii ...? (mai mult)
Salut am vazut pe tik tok o secventa dintr- un film si as vrea sa stiu numele lui, stiu doar ca in secventa se intampla: erau la o masa o femeie si un barbat si femeia il intreba de cand n- a mai facut...? (mai mult)
Oare daca te uiti la filme si seriale zilnic si sunt numai thrilere psihologice, oare o sa iti mearga mintea mult mai bine? eu in 2013 cand am facut asta la circa 9 luni am inceput sa rezolv dupa mai...? (mai mult)
Știe careva dacă sezonul 2 din wedsenday se va filma tot in România?
Salut TPU! Tocmai ce am terminat recent serialul Wednesday si vreau sa aflu cum aș putea obtine o mana de companie? Știe cineva?
Salut, imi recomandati si mie ceva seriale si/sau filme de calitate?
Salut, va rog frumos sa ma ajutați și pe mine sa găsesc un film. Nu știu numele dar pot sa va zic detalii. Sunt o echipa de hoti sau de escroci de bijuterii tineri la un momentan se da unul din...? (mai mult)
Stit cumva dacă serialul Wednesday sezonul 2 o sa fie filmat tot in România?
Salutare știți cum se numește filmul care o fost difuzat la TVR de mult la ora 14 Era miște jucării de fier care se transforma în animale reale le vedea doar cel ales
Îmi puteți recomanda un film asemănător cu filmul bona (The Babysitter ) va rog!
Stie cineva daca anul asta se mai difuzeaza Singur Acasă? Daca da, cand, la ce ora si pe ce program pls:))Mss
Ce părere aveti despre sezonul 9 din serialul Dexter?
Buna! Cine isi mai aduce aminte de filmul ala vechi de pe Disney Channel (cred) cu doi bebeluși rămași singuri acasa si care prind niste hoți, le pun tot felul de capcane etc. Stiti cumva cum se numeste?...? (mai mult)
Era mai demult un serial pe disney si acel serial il avea ca personaj principal pe un baiat de 15 ani cred pe nume zack, lui ii placea sa faca toate tampeniile la scoala impreuna cu prietenii lui, o ...? (mai mult)
Este dragoni Cele nouă tărâmuri difuzat în romana
Stie cineva niște seriale bune? Nu de dragoste
Buna TPU. Am văzut un film anii trecuți la CinemaCity în care Film actrita principala (blonda din câte îmi aminestc) care lucrează într- un magazin de jucării / articole pentru Crăciun se îndrăgostește...? (mai mult)
Bună! Știe cineva care este numele Real al Diei din Lecții de Viața sezonul 7 ep 21 "străinul din sat"? Dau fundă
Phoebe Tonkin care e Facebook real al ei?
Buna seara, are cineva suplimentele Libertatea de weekeend sau tv cum cum se numeau suplimentele alea tv de la Libertatea de prin 2009 in pdf? Ca am nevoie ca sa identific un film rar pe care il caut.
Credeți că în emisiunea "Vacanța mare - Leana și Costel", se promova (indirect) violența domestică?
Salut, imi poate sugera si mie cineva un serial gen casa del papel, preson breack, etc? Multumesc frumos
Salut, stie cineva un film bun cu masini? Poate si ceva mecanica mulțumesc
Salut, îmi puteți spune și mi-e filme horror bune rău pe Netflix dar vreau ceva bun rău de tot nu de adormit copii? Dar vreau ceva cam de o 1 ora 2 maxim nu vreau cu episoade, multe
Bună, am văzut prin 1995 un film de groază, nemțesc cu o fetită blondă cu părul foarte lung care era urmarită de un bărbat înalt cu pălarie, știe cineva cum se numește?
Îmi recomanda cineva serial/film? Vreau genul sa fiu depedenta si mult suspans de acel film/serial, sa nu fie plictisitor.
Vreau niște filme de groaza..genul ala de filme cum sunt Wrong Turn..de alea când niște adolescenții merg undeva și acolo se intampla chestii ciudatate..., mai apare și un criminal sau mna.
Tocmai ce am inceput serialul "Arrow''.Am terminat sezonul 2 si mi se pare foarte fain.Intrebarea mea este daca o sa vad mai mult de la Roy Harper in sezoanele urmatoare? O sa aiba episoade in care actiunea...? (mai mult)
De ce se blolcheaza black ops2
Ați văzut Hadashi no Gen din seria Barefoot Gen?
Ultimele filme, seriale vazute? Nu conteza daca sunt noi, vechi.
Sunteți mulțumiți de cum arată noua grila RCS RDS? Mie personal nu-mi place că au băgat canalele sportive pe primele 20 de locuri.
Salut, Știe cineva cum se poate elimina o subtitrare hardcoded? Dacă da, cum anume? Mulțumesc. P.S. nu mă refer la subtitrarile ce se bagă sau se scot cu MKV Toolnix.
Imi puteti recomanda niste seriale cu mistere?
Caut de foarte multa vreme un film in care este un virus care se ia doar dacă respira unul inspre celalalt si ii transforma intr- un fel de oameni preistorici, ajutor, va rog, nu este același cu Will...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu nevoie sa caut un episod din serialul La Bloc, era un episod in care Nelu si Costel erau puși de un psiholog sa faca orice împreună
Cine știe cum se numește melodia din Adela când plânge Delia că a murit Marta in episodul 11 sezonul 4 din 3 noiembrie?
De ce mereu, da mereu aproape toate povestile si filmele se termina cu bine? Pur si simplu nu mai suport cand vad. Ceva filme care sa se termine cu antagonistul sa fie cel invingator? Multumesc
Hey! Știți ceva de serialul wayward pines? Doar 2 sezoane și gata, anulat? Sau dacă știți alte seriale gen unde the dome încheiate! Mersi!
Salutare TPU, sambata merg cu o fata in oras si ma gandeam sa ma uit cu ea la un film in masina, sa fie ceva romantic, momentan nu sunt cu acea fata impreuna dar da semne ca simte ceva pentru mine, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!