Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut.Imi poate spune cineva de ce e asa jmeker serialul Lost? Are scene sad? Scene bomba?
Ceva filme de supraviețuire? Gen ori pe munte ori d-ala ca gen e doar iarna cu multa zapada, frig, v-ati prins :))(merge si cu zombi )
Salut. Stie cineva filmul acesta? O singura parte ce imi amintesc din el e asa. 2 barbati si o femeie. Barbatul brunet o tine pe femeie intr- o camera sa o apere, celalalt blond vine dupa ea, se bat....? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa gasesc un film, era o femeie care iesea de la munca noaptea la 12 parca si era urmarita de o masina, sa zic de un SUV negru de groaza parca, dau FUNDA!
Îmi spuneți și mie povestea completa star wars?
Bună.Am văzut mai demult un film cu eleve de școala, erau și majorete și era o fata urâtă si au făcut- o frumoasă. Știe cineva cum se numește filmul? Dacă știe cineva vă rog să- mi spuneți...? (mai mult)
Cine a câștigat Star Wars? Jedi sau Sith?
Salut tpu.ro, mi-am băgat Netflix acum 3 zile și mă uit la filmul Cei 100, câte episoade sunt? Eu sunt la episodul 13 sezonul 1
Bună am văzut mai demult un film cu elevi care au pus pariu că transforma orice fata urâtă în fata frumoasa.Știe cineva c și numele filmul. Dacă știe cineva vă rog să- mi spuneți cum se numește...? (mai mult)
Știe cineva filme cu adolescenti cu fata urâtă transformată în fata frumoasa
Exista vreun film gen jocul among us, sa fie mai multe persoane intr-un loc și unul din ei sa fie criminal, iar alți sa investigheze și sa ii interogheze pe ceilalți pana se găsește criminalul?
Primul sezon din serialul CLANUL are doar 11 episoade?
Bună seara. Caut un film de ceva timp, însă nu- i mai știu numele, l- am văzut acum 2 ani și as vrea să- l revăd. Pot da doar câteva detalii din film în speranța că mă puteți ajuta să-...? (mai mult)
De ce High Sierra (1941) a fost respins de la nominalizari pentru Oscar? In ciuda faptului că joacă Ida Lupino si Humphrey Bogart.
A fost difuzat prin 2007-2008 un film pe TCM numit Boys Town cu Spencer Tracy si Mickey Rooney. Am citit undeva ca ar fi fost si Pard (câinele lui Humphrey Bogart din High Sierra) in film?
Salut! Știe cineva când va apărea episodul 10 sezon 5 din Miraculos buburuza și motanul noir? Dau funda!
Pentru cei care ați văzut toate filmele sau cel puțin unul cu Zorro, cum l-ați descrie pe Diego de la Vega (Zorro)? Ce trăsături de personalitate/caracter i-ați atribui?
Stie cineva care are Voyo unde se pot vedea toate episoadele din serialul Clanul incepand cu episodul 9? Serialul acela unde joaca George Mihaita si Serban Pavlu
Hey, era odata un film cu un baiat se numea Sebastian. Avea o carte magica si cand o citea se infiltra in ea. Stie cineva cum se numeste filmul?
Buna ziua, de ce la unele filme (mai de groaza) scrie "AVERTIZARE de EVITAT VIZIONAREA LA ORA 3:00- 4:00.AM. De ce? Chiar pot PATI ceva și eu sau scrie doar așa adică? O dată chiar era și mierlesc...? (mai mult)
Anime-uri similare cu high school DxD? Pentru ca ma plictisesc.
Buna. Cand eram mic aveam un dvd si aveam multe filme pe el unul din filmele care mi- a placut mult, Era cu un kickboxer, tin minte ca undeva pe la jumatea filmului ii scotea ochii unui adversar....? (mai mult)
Cand apare sezonul 5 din (high school DxD)?
Bună am văzut mai demult un serial cu polițiști. Era un oraș în care politia era cam pe metode neortodoxe. Se susțineau între ei. Un agent FBI e trimis în echipa și ei îl ucid la un raid de ...? (mai mult)
Salut, acum 10 ani era pe Animax un anime care începea la 20:00 și era despre un băiat care avea o curea în care își punea niște cristale pe care le câștiga după ce lupta cu monștri, era ajutat...? (mai mult)
Niste filme horror cu un scenariu trist? Gen Lake Mungo,Haunting of Hill House, Hereditary(sa va faceti o idee cam ce as vrea)
Cum se numeste filmul cu copilul care a fost găsit sub cascada și a fost salvat de șarpe?
Bună, astăzi la liceu ni s- a pus un film. Filmul este în engleză, cu subtitrare în romana. Este despre viata de adolescent rebel. Însă am uitat cum se numește. Prima parte din denumire nu o ...? (mai mult)
Spune-ți-mi un film fain horror de tipul labirint. Acord funda
Cum vi se par ecranizările adaptate după, și comparativ cu, cărțile scrise de Stephen King?
Bunaaa! Știți ceva filme/seriale asemănare cu Young Royals?
Salut TPU, cunoașteți serialul Clanul de pe ProTv? Aș vrea să știu unde pot găsi melodiile din fundalul filmului. Știe cineva? (Soundtracks, Backgroundmusic). Mulțumesc.
Aveti idee emisiunea Consilier de urgența era reală sau regizată?
Buna! Care este serialu vostru preferat? Mi-l puteți prezenta pe scurt? Aștept răspunsuri!
1.Cand da catelul din pocketville pe antena 1 SD și HD?
In ce oras s-a filmat serialul spaniol "Daca as fi stiut"?
Mireasa sau casa iubirii, care emisiune?
Salut TPU. Am văzut un film horror acum câțiva ani și nu mai știu cum se numește. Filmul începea cu un vapor care șosea in portul unei insule și acolo erau tineri, care dădeau petreceri, sex,...? (mai mult)
Ce credeti despre filmele clasice horror, ati vazut vreunul din ele? Daca da, cum vi s- a parut? O sa va pun cateva link- uri. Dracula (1931) https://www.imdb.com/title/tt0021814/?ref_=ttls_li_tt ...? (mai mult)
Salut! Unde pot să găsesc acest episod din schimb de mame? (schimb de tati) Am doar acest post de pe Facebook, si stiu ca este postat in 2014. Nu stiu ce sezon este. Dau funda!...? (mai mult)
Hei, am o întrebare, am văzut un film da’ încerc sa îmi aduc aminte și nu pot, e vorba despre un bărbat urat care a luat o fata, in urma căruia tatăl fetei a făcut un pact cu acest bărbat...? (mai mult)
Serialul "Toate Pânzele sus" este la fel ca și cartea?
Salutare TPU, unde pot gasi lectii de viata sez 4 ep 44 Cea mai populara fata de liceu? Vreau sa ma uit la lectii de viata sez 4 ep 44, daca aveti abonament la voyo si exista lectii de viata sez 4 ep...? (mai mult)
Salut, daca ma uit la filme pe google, știți ca te baga in multe reclame site-uri, poate baga viruși telefonului?
Salut, cine știe cum se numește filmul în care niște adolescenți lovesc un om cu mașina și il aruncă în apă parcă și după acea vară sunt omorâți de acel om, e ceva asemănător poveștii...? (mai mult)
Cum pot sa activez cont pe HBO MAX daca am abonament Vodafone? Si cat va trebui sa platesc in plus daca o fac? Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Buna seara! Acum câțiva ani am văzut un film sau serial (nu mai știu exact ce anume era), dar era in limba japoneza, genul horror cu niște studente cărora li se întâmplau tot felul de lucruri...? (mai mult)
Ce părere aveți despre filmul Manpower (1941) cu Marlene Dietrich și George Raft?
De ce Raoul Walsh este considerat un regizor subestimat? In ciuda faptului că a regizat High Sierra, They drive by night, Colorado Territory, White Heat. Nu a fost niciodată nominalizat pentru...? (mai mult)
Este William Holden un actor subestimat? In ciuda faptului că a fost nominalizat de trei ori la Oscar.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!