Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut, cine știe cum se numește muzica de pe fundal, la minutul 13:35 al episodului 245 din serialul Boruto episod apărut ieri pe site- ul: https://www.dozaanimata.ro/series/boruto- naruto- next- ...? (mai mult)
Salut, am nevoie de scene din filme pentru fundal videoclip cum ar fi Peaky Blinders și altele... Fără watermark nu găsesc nimic în full HD Mulțumesc
Un film bun care sa conțină dragoste între o creatura și un om? Gen frumosa și bestia,dar ceva hororr,aventura, etc
Cei care aveti abonament la Netflix si v-ati uitat la death note stiti cumva daca mai apare un al 2 lea film dar sa fie cam aceeasi actori?
Salut TPU, un serial cu adolescenti care afla ca au puteri stiti pe Netflix in afara de casa cheilor, ordinul secret ca le-am vazut?
Salut, caut și eu un documentar care a fost difuzat pe B1 dar nu îl găsesc subtitrat. Se numește Razboiul lui Putin aveți idee unde as putea sa îl găsesc subtitrat?
Era un film horror l- am vzt acum cativa ani era despre niste rapiri de fete si fete calcate de masina si la sfarsit un personaj afla ca baba e cea care a facut rapirile si il pune in ceva canal langa ...? (mai mult)
Am văzut de curând un film "Fall"(pe scurt doua fete merg la o înălțime mare pentru a arunca cenusa iubitului, rămân blocate etc.) Câteva filme asemănătoare? Ofer fundă! Mulțumesc
Mi- ar placea sa vad un documentar despre istoria limbajului. Ma refer la istoria limbajului in general de atunci cand a inceput sa se dezvolte, nu sa fie doar despre istoria vreunei limbi anume. Ce sugestii...? (mai mult)
De ce serialul La Bloc se repeta de fiecare data cand se termina?
Ce părere aveți despre filmul O viata minunată (1946)?
Ce părere aveți despre filmul King Kong (1933)?
Across the pacific (1926) cu Myrna Loy are legatura cu Across the pacific (1942)? Stiu ca Across the pacific (1942) e un thriller de spionaj si un fel de continuare de la Maltese Falcon.
Salut lume. Era un anime cu, un copil care a fost alungat de clanul său pentru că nu putea folosi magia focului și s- a întors după câțiva ani având un contract cu regele spiritelor de vânt...? (mai mult)
The Maltese Falcon (1931) sau The Maltese Falcon (1940)?
Care imi recomanda si mie ceva filme faine horror?
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit How Green Was My Valley. Am citit undeva ca ar fi un film subestimat in ciuda faptului că a câștigat Oscar în bătălia pentru cel mai bun film cu...? (mai mult)
James Cagney a fost nominalizat pentru rolul său din White Heat sau a fost respins de cei de la Oscar. Din ce cauza?
The Maltese Falcon (1941) sau Double Indemnity (1944)?
As putea sa merg la un film de 18+ la Cinema daca eu am 18 ani doar ca inca nu mi-am schimbat buletinul?
Era un desen pe disney cu niste adolescenți care mergeau intr- o tabara de cantat. Oare cum se numeste? Sau era si ala cu un tip blond ochii albaștri f bogat care se îndrăgostește de o fata simpla...? (mai mult)
Știți câteva filme de groaza? Sa fie îngrozitor sa nu mai pot dormi la noapte. Mulțumesc!
Pe voi astia de la Cinema City va primesc la filme horror 18+? Am vrut si eu sa ma duc la Halloween ends si nu m-o lasat ca cică am numa 16 ani.Ce prostie
Când va apărea undisputed 6? Va rog răspundeți-mi dacă știți.
Hei! Îşi mai aduce cineva aminte de seria de desene "Ce e ce?"? Era o serie de desene animate sub forma unor documentare, ce aveau ca prezentatori/naratori un semn de intrebare albastru, un semn de...? (mai mult)
Salut! Era un serial in care era vorba ca toți adulții au dispărut iar copiii încercau sa- i aducă înapoi. Cred ca părinții erau intr- un fel de univers paralel. Sunt câțiva ani de când m- am...? (mai mult)
Îmi puteți spune niste filme horror, ceva gen Cabin in the woods, Cabin Fever, Eden Lake, Wrong turn, The furies. Hostel... Cu adolescenți/cupluri care pleacă în pădure/la munte sau la o casă...? (mai mult)
Salut, caut un serial cu adolescenti < un baiat de 12 ani isi stanguleaza matusa, face puscarie 5 ani, apoi revine la liceu... nu retin titlul. Dau funda
Câteva filme asematoare cu filmul "THE VISIT 2015"?(Cu cei 2 copii care merg în vizita la "bunici" lor ) "#horror " Ofer fundă
Bună! Am vazut acum cateva zile un videoclip pe Instagram cu o parte dintr- un film si am crezut ca l- am salvat dar nu- l mai gasesc nicaieri. In video era vorba de un baietel care venea de la scoala...? (mai mult)
Ce părere aveți despre filmul 365 de zile? Merita sau nu văzut?
Vreau si eu sugestii de seriale pe Netflix, tip The 100, The Mentalist, Fringe, Teenwolf. Mulțumesc
Top 5 filme cu cele mai frumoase melodii din ele?
Buna TPU! Vreau sa va intreb ceva.Am vazut pe Netflix un miniserial documentar cu Jeffrey Dahmer si mi- a placut foarte mult si am vazut ca este si un serial de 10 episoade cu un barbat care joaca rolul...? (mai mult)
Bună. Este un film asemanator oarecum cu Fifty Shades of Gray ce a avut primele 2 părți pe care le- am văzut și acum a apărut și partea 3 ce vreau sa o vad și nu îl mai găsesc. O sa povestesc...? (mai mult)
Acum mai bine de 10 - 15 ani am vazut la tvr1 seara niste scene dintr- un film de actiune cu arte martiale pe care mi le amintesc forte vag. Prima scena vazuta este cand personajul principal se afla undeva...? (mai mult)
Buna seara TPU. Eu,fan infocat al serii halloween,am vrut in aceasta toamna sa vad filmul ends,dar el a primit rating de interzis minorilor. Eu, la 15 ani, pot face cumva sa intru acolo (legal)?
A vizionat cineva documentarul "Leaving Neverland" în care 2 bărbați dezvăluie cum au fost manipulați de către Michael Jackson pentru a întreține relații intime cu el? Pentru cine a vizionat:...? (mai mult)
Buna. Era un film pe care l- am văzut acum câțiva ani cu o femeie slabă, înaltă și tunsa scurt care era sub acoperire, cu acțiune. Nu- mi amintesc nimic altceva decât începutul, când femeie...? (mai mult)
Stiti documentare faine? Despre psihopati, terra?
Salut,stie cineva cum se numea filmult de pe Netflix, cand incepe apare o baba grasa dezbrăcată? Vreau sa fac o gluma la um prieten.
Stie cineva cine a dublat-o pe Lola din Familia Tofu? Am cautat pe wikipedia si pe wiki dar nu zice cine a dublat-o pe ea.
Am văzut acum ceva timp un film horror cu niste oameni care erau înlocuiți cu niste dubluri ale lor și aceștia erau ciudați, doar atât țin minte, știe cineva cum se numește filmul?
De ce nu se mai produc episoade noi ale emisiunii "Dispăruți fără urmă" de pe TVR1?
Buna, îmi poate trimite cineva toate episoadele de la next top model sezonul 1 și 2, pe YouTube nu pot fi toate accesate.
Ce film este? https://vm.tiktok.com/ZMFF34DqL/ funda.
Știți vreun film bun cu actori care suferă de anxietate sociala, agorafobie?
Filme cu femei care seduc baieti timizi?
Salut! Era un film drama/acțiune, cred ca mai vechi de 10 ani. Nu- mi amintesc mare lucru, dar era vorba despre un baiat ce s- a pierdut, parca erau si niște triburi prin zona. Părinții nu se puteau...? (mai mult)
Păreri despre Mr Deeds Goes to Town si Mr Smith Goes to Washington?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!