Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce părere aveți despre filmul Background to Danger cu George Raft în rol principal masculin, în ciuda faptului că e un film subestimat?
Across the pacific e un film subestimat? In ciuda faptului că are trei actori din Maltese Falcon.
Ce părere aveți despre: Gary Cooper, Cary Grant, Paul Muni, Fredric March, Henry Fonda, Humphrey Bogart, John Garfield?
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Mr Smith Goes to Washington. Am citit undeva ca Jean Arthur și James Stewart nu erau buni prieteni pe platoul de filmare, iar Jean Arthur ar fi vrut...? (mai mult)
Acum un an am văzut un film în care fata era ținută la un gangster ce o viola împreună cu prietena ei și a fugit cu un partener de ai lui de afaceri care era killer, il chema Victorio și s- au ...? (mai mult)
Salut! Era un film despre un baiat ce nu putea simți durerea. Filmul parca începe cu el legat. La un moment dat începe sa simtă, in noaptea respectiva face dragoste cu o fata ce tot apare pe parcursul...? (mai mult)
Salutare! Am văzut serialul Supernatural, este super si merita sa te uiti la el, dar un singur lucru nu am înțeles, și anume de ce au scos in evidenta pentagrama (tatuajele fratilor), nu e unul...? (mai mult)
Bună tuturor! As vrea sa gasesc numele unui film francez. L- am văzut acum câțiva ani pe Antena 1 sau Pro TV. Era vorba de o fata blonda care avea personalitati multiple, iar titlul filmului conținea...? (mai mult)
Am văzut că o să apară Dracula Untold 2, îi adevărat? Daca da, când?
Unde pot vedea filmul horror haxam subtitrat in Limba Romana? Sau doar pe YouTube se găsește filmul? Cica ar fi unul dintre cele mai horror filme din istorie.
Judy Garland sau Jean Arthur?
Cum se numește filmul cu un bărbat care se reîncarnează în fata?
Salut. Sunt in Germania și as vrea sa ma uit la seriale online, pot primi amenda?
Salut! Cum se numea acel film cu acel barbat de culoare care s-a dat drept un bebelus si l-a pus cineva sa se dea drept un bebelus abandonat in fata unei usi pentru a fura ceva diamant?
Salut.Puteti sa-mi spuneti cum se numeste filmul:cu un baiat gamer, care intra in inchisoare din cauza unei inscenari de crima.Acesta parca evadeaza ajutat de prieteni lui din mediul online.
Buonasera! Caut un film horror mai vechi din care îmi aduc aminte o secvență în care o femeie ruga un tip să- i țină bebelușul în brațe și de acolo stopcadru pe perete care se umple de sânge,...? (mai mult)
Stie cineva cum se numea filmul cu un baietel clonat, care se rataceste si ajunge intr- un parc cu roboti, in care oamenii prindeau si distrugeau clonele si robotii? Baietelul scapa, si incercand sa-...? (mai mult)
Prin 2004-2005 pe TCM a fost difuzat filmul High Sierra. Am citit undeva ca Ida Lupino si Humphrey Bogart nu erau buni prieteni pe platoul de filmare. E adevărat?
Bette Davis sau Joan Crawford?
Salut caut un film serial am uitat cum se cheama dar in film este vorba despre niste oameni rapiti sunt trimisi intr- un anumit timp ei apar intr- o sfera de lumina langa un lac si au abilitati supernaturale...? (mai mult)
Imi puteti recomanda va rog filme de pe Netflix despre cum indiferent cate obstacole ar aparea, in final dragostea invinge? Multumesc
Am citit undeva ca Gary Cooper Spencer Tracy, Bing Crosby si Rock Hudson au fost considerați pentru rolul principal masculin din To kill a mockingbird. E adevărat?
Ce părere aveți despre: Metro Goldwyn Mayer, Columbia Pictures, RKO Radio Pictures si Warner Bros. In ciuda faptului că cele patru studiouri de film erau rivale in anii 1940-1950.
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Johnny Guitar. Am citit undeva ca Joan Crawford si Sterling Hayden nu erau buni prieteni pe platoul de filmare. E adevărat?
Ce actorii au refuzat rolul principal masculin din Maltese Falcon (1940) in afara de George Raft, Fredric March, Paul Muni și Henry Fonda.
Buna gasca! Un nume fe film daca se poate...Este vorba depre 2 batrani care isi doreau un copil dar nu putau face! asa ca au rapit un cuplu de tineri, iau casatorit ii tineau sechestrati ca sa le faca...? (mai mult)
A fost difuzat acum 20- 22 ani pe TCM un film numit Gold Diggers of 1933. Era o melodie numita We're in the money, în film o canta Ginger Rogers. Am citit undeva ca melodia ar fi fost lui Dick Powell....? (mai mult)
Am vazut un film acum ceva timp de dragoste. Erau un baiat si o fata la bar unul dintre ei parca baiatul era barmanul si vorbesc pana la urma ii cere numarul. La toata faza asista un batran si acesta se...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește filmul asta? https://www.facebook.com/reel/718012152613101?s=yWDuG2&fs=e
Salut, as vrea niste recomandari de filme/seriale din care poti invata anumite lucruri, ca, cand sa il termini sa ramai cu ceva informatii interesante, un exemplu foarte bun ar fi La casa de papel.
Este sau nu Little Caesar (1931) cel mai bun film cu gangsteri?
Ce părere aveți despre actriță Ann Sheridan?
Păreri despre The Public Enemy (1931). In ciuda faptului că are o scena controversată cu Mae Clarke.
Ce actorii au refuzat rolul principal masculin din Double Indemnity (1944), in afara de George Raft, Gregory Peck, James Cagney si Alan Ladd.
Exista un film biografic sau documentar despre actriță Thelma Todd?
Ce Filme/Seriale, îmi recomandați? Aș vrea să fie de Dragoste, Adolescenți, cum este After.
Salut. Caut si eu un film si nu il gasesc, este vorba de o familie de doctori care aveau un fiu. Fiul lor a fost ucis si criminalul a scapat la tribunal basma curata. Ei l- au prins pe criminal si au ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre actorul George Raft? In ciuda faptului că a refuzat rolurile memorabile, legăturile cu lumea mafiotă și aventuri extraconjugale cu actrițe.
Am citit undeva ca Gregory Peck si Joel McCrea au refuzat rolul principal masculin din The Postman Always Rings Twice (1946). Din ce cauza? Personajul principal masculin era un gigolo sau scenariul era...? (mai mult)
De ce Paul Muni este considerat un actor subestimat? In ciuda faptului că a fost nominalizat de 6 ori la Oscar. Nu a ajuns la nivelul lui James Stewart sau Gregory Peck sau a fost un motiv?
De ce filme precum: The Public Enemy (1931), The Postman always rings twice (1946), High Sierra (1940), White Heat (1949), Top Hat (1935), Roberta (1935), Cape Fear (1962) sau Body Heat (1981) au...? (mai mult)
Salut TPU, ce serial este nr 1 pe Netflix in momentul asta as dori sa stiu? Multumesc dau funda
De ce filmul Scarface (1932) cu Paul Muni a fost respins de la nominalizări pentru Oscar? Din ce motiv? Scenele de violență sau filmul era controversată?
Neața! A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Each Dawn I Die. Am citit undeva ca William Holden a avut un rol mic. E adevărat?
Ce părere aveți despre Warner TV? In ciuda faptului că difuzează filme repetate de 1000 de ori. Era mai bun Turner Classic Movies?
Bună, de ce vechile desene de pe Minimax din 2008/2009 au fost scoase și au băgat toate prostiile din ziua de azi? Și oare este posibil să le adauge din nou? Mulțumesc.
Care este cel mai bun actor din anii 40-50?
Spuneti-mi va rog niste filme sau seriale care sa dea o stare de chill vizionarea lor.
De ce actorii precum: Rita Hayworth, Mae West, Jean Harlow, Jayne Mansfield, John Garfield, Cary Grant, Joseph Cotten, Ida Lupino au murit fără premii Oscar. Din ce motiv? Rolurile memoriale respins...? (mai mult)
Merită să achiziționez un abonament NETFLIX? Cum stă treaba cu această platformă de filme? Există filme și cu subtitrări în romana? Cât este un abonament?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!