Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Merită să achiziționez un abonament NETFLIX? Cum stă treaba cu această platformă de filme? Există filme și cu subtitrări în romana? Cât este un abonament?
Am uitat numele unui film. (nu mai stiu sigur ce era, film sau serial) E vorba despre un oras si niste monstri care apar noaptea, stiu ca era un clopot mare in centrul orasului si trebuia lovit inainte...? (mai mult)
Salutare! Am văzut cândva un film gen întunecat, dar nu știu prea multe amănunte despre el sau amănunte prea clare. Știu doar că se întâmpla la curtea unui rege și o femeie a născut un copil,...? (mai mult)
Ce părere aveți despre actriță Norma Shearer?
Caut un film in care joaca Samuel Jackson. In film este vorba despre un barbat care este ținut captiv intr- o camera timp de 20 de ani iar dupa i se da drumul de acolo si acesta încearcă sa o găsească...? (mai mult)
Bună! Ce documentare sau filme recomandati pe Netflix pentru a invata engleza, ceva ce nu au un limbaj greoi, dar totusi sa fie interesante.
Se mai face vreun sezon la cobra kai? Am citit pe internet dar nu stiu daca e ceva adv.
Singing in the Rain sau Yankee Doodle Dandy?
Neața! Prin anii 2000 TCM avea program de 6 ore. E adevărat?
Salut. Cineva din Germania care se uita la animeuri, ce site foloseste si e legal sa te uiti la ele online?
Bringing up baby este continuare de la The Philadelphia Story? In ciuda faptului că nu apare în film Jimmy Stewart.
Ce roluri memorabile are Myrna Loy in afara de The thin man?
De ce High Sierra este un film subestimat. Din ce motiv? In ciuda faptului că George Raft a refuzat rolul principal.
Buna seara, caut și eu un film indian de groaza cu un grup de prieteni care se duc la o cabana sau ceva și sunt bântuiți de spiritul unei femei care canta o melodie langa lac și pe aceștia îi atrag...? (mai mult)
Ginger Rogers sau Irene Dunne?
În unele filme se folosea chestia asta cu "nume de cod" atribuită unuia sau mai multor personaje. Care e treaba cu numele de cod? Când se folosea? Dați un film-exemplu.
Ce părere aveți despre Lucille Ball? In afara ca a fost prima doamnă in genul comedie și o femeie de afaceri.
Pe ce canal se difuzează emisiunea Povești de viata?
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Body Heat. Am citit undeva ca ar fi fost un remake de la Double Indemnity?
X factor nu se mai difuzează anul acesta? Stiu ca incepe vinerea viitoare Stand up Revolution
Din ce motiv pentru care Rita Hayworth nu a fost nominalizată niciodată la Oscar? Din cauza ca era o actriță subestimată sau alt motiv?
A fost Lana Turner o actriță bună? In ciuda faptului că a avut o singură nominalizare la oscar.
Ce filme cu case bantuite recomandați? Sa fie horror rau.
Este Postman always rings twice (1946) mai reușită decât versiunea din 1981?
Merita văzută To kill a mockingbird? Stiu ca Gregory Peck a câștigat oscar pentru acest film.
De ce Jimmy Stewart a refuzat rolul principal din To kill a mockingbird? A spus odată că a refuzat rolul din cauza temei controversată.
Am citit undeva ca Humphrey Bogart a fost nominalizat pentru rolul său din Maltese Falcon la premiul oscar. A fost doar un zvon sau nu a fost nominalizat?
A fost Mae West nominalizată la oscar pentru rolul ei din filmul She done him wrong?
A fost difuzat acum 17- 19 ani pe TCM un film numit Best years of our lives. Am citit undeva ca filmul nu e asa de celebru. Din ce motiv? Este sau nu considerat un film foarte bun? In ciuda faptului că...? (mai mult)
Colorado Territory e continuare de la High Sierra? In ciuda faptului că joaca Joel McCrea si Virginia Mayo
Salut dragi prieteni si oameni, caut si eu un film despre un tanar care s- a batut cu o fiara tigru si l- a salvat, iar mai incolo il ajuta in film, acesta se duce sa salveze o fata care are stelute...? (mai mult)
Pe ProCinema tocmai s- a terminat un film. "Petitoarea regala" daca am inteles bine. Am vazut o bucatica spre sfarsit dar am vazut ca este filmat la Peles. As vrea sa- l vad macar pentru decoruri, peisaje,...? (mai mult)
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Foreign correspondent. De ce este considerat un film subestimat?
Păreri despre Cape Fear (1962) și Cape Fear (1991)?
Am văzut pe Tiktok o poza cu Bette Davis și Gregory Peck. E adevărat că au jucat într-un film?
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit The Most Dangerous Game. Am citit undeva ca ar fi fost un fel de continuare de la King Kong. E adevărat?
Parca pe Disney acum câțiva ani era un film cu o fata care era într- o tabără de muzica fiindcă o ajuta pe mama s- au care lucra acolo, cum familia ei nu poate suporta cheltuielile taberei, mama...? (mai mult)
Este Ginger Rogers o actriță subestimată? In ciuda faptului că a câștigat singură dată premiul Oscar.
Jayne Mansfield sau Jean Harlow? Care a fost cea mai talentată dintre cele două?
Ce părere aveți despre actriță Mae West?
A fost difuzat și la noi filmul The Thin Man cu Myrna Loy?
Unde găsesc episoade noi din black cover știți cumva?
Ce roluri memorabile au fost respinse de Oscar?
Neața! Am citit undeva ca Mary Astor a fost respinsă de la nominalizarea pentru rolul ei din filmul Maltese Falcon. E adevărat că a avut o idilă pe platoul de filmare cu Humphrey Bogart?
Ce părere aveți despre actorul James Cagney? In ciuda faptului că a jucat numai in filme cu gangsteri
Filmul, "Fullmetal Alchemist the revenge of Scar" are și o continuare?
Salut, pot plăti cu Google Gift Card in Romania la deschiderea abonamentului Disney+?
Buna, am văzut acum vreo 5 ani un film in care doua femei erau la o cabana intr- o pădure și era zăpada. Și cabana avea geamuri ceva mai mari si stiu ca erau cu 2 mașini si venise unul mascat ...? (mai mult)
Salutare TPU! Unde pot gasi si eu episoadele integrale din serialul Elodia facut de Dan Diaconescu la OTV? Nu am reusit sa le gasesc pe internet sau pe Youtube. Multumesc anticipat!
Ce filme recomandați in stil SF? Gen cu Invazii extraterestre și cu sfârșitul lumii, ce îmi recomandați?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!