Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Era un serial pe Disney acum câțiva ani parca, era vorba despre o fata care tatăl ei nu o lăsa să cânte, obsedat de control, cosatorit parca cu o nebuna și fratele ei mancacios și mai era și o...? (mai mult)
Dati-mi idei de filme, de preferat cu gemeni care se dau drept celalat.Am mai urmărit filme de genul și mi-au plăcut mult! Dau funda
Când începe X Factor? Cine vor fi jurații?
Salut! Am incercat azi sa ma uit la Lucifer pe Netflix și nu am subtitrări in romana..doar English CC care e foarte enervant si poloneza. Am adăugat limba romana de pe site si tot nu apare pe Netflix. ...? (mai mult)
Am tot cautat pe web dar nu am gasit. Stie cineva cum o cheama pe actrita care joaca rolul "nevasta lu Pandele" din serialul Las Fierbinti? Multumesc.
Buna. Acum ceva timp am vazut un film in care niste adolescenți intra intr- o peșteră și când ies realizează ca trecuseră f multi ani; că timpul s- a scurs extrem de repede desi ei au stat doar...? (mai mult)
Am văzut acum ceva timp un film cu un copil care se arunca de la înălțime și nu pățea nimic, doar secvența asta îmi amintesc, dacă știe cineva numele filmului, vă rog să îmi ziceți as...? (mai mult)
Pot sa pun de pe Youtube de pe tel video, pe televizor, dar se poate sa pun de pe calculator, de pe un site de filme, pe tv? Dau funda
Un film bun îmi recomandă cineva?
Salut. Am zis sa fac o întrebare și aici. S- a făcut un film pe stadionul Cotroceni din București in urma cu 23- 24 de ani. Tare as vrea să- l văd. Dar habar nu am cum se numește. Țin minte doar...? (mai mult)
Cei care ați văzut filmele cu Zorro, care variantă de Zorro vi se pare cea mai bună și care actor vi se pare că a fost cel mai bun "Zorro": Alain Delon Antonio Banderas Anthony Hopkins Guy Williams...? (mai mult)
Salut, caut un film pe care l- am văzut mai demult (nu cred că este foarte vechi), cred că filmul este o parodie horror sau chiar horror, din ce țin minte, era un grup de fete ce au fost blestemate...? (mai mult)
Cand iese Expendables 4?
S-a terminat Better Call Saul?
Unde gasesc si eu toate sezoanele de la Breaking Bad?
Salut TPU, de unde pot descarca/cumpara serialul World's Biggest Ship Builders de la Discovery Chanel. Sau imi poate confirma cineva daca este pe Netflix sau hbo? Sau imi puteti recomanda ceva asemanator?...? (mai mult)
Îmi puteți spune niste filme horror cu adolescenți/cuplu care pleacă în excursie la cabană/sau in pădure,etc și sunt omorâți ceva gen Eden Lake,Cabin fever, Friday the 13th,
Salut TPU, recomandati-mi si mie un serial bun de pe Netflix!
Buna Acum câțiva ani am privit un film rusesc unde o femeie însărcinată a intrat in închisoare, a născut acolo și copilul s- a dus la orfelinat. După dușmana ei s- a dus și ia luat copilul...? (mai mult)
Salut TPU, avem persoane care urmaresc trasnitii din nato? Caut si eu un episod (stateau la casa lui Gogoasa) cand Pupaza comanda 4 pizza si Gogoasa, Marlanu, Chiorete se prefaceau ca nu e buna pizza.
Hei, sper ca mai folosește cineva site- ul ăsta pentru ca eu nu am mai intrat aici de vreo 2 ani cred. Am nevoie de ajutorul vostru. Caut un film doar ca nu- mi mai pot aminti numele. Mi- am amintit...? (mai mult)
Este Foxter and Max în romana sau sub?
În ce episod Naruto își vede albumul cu fotografii de când era mic cu părinții lui?
Nu găsesc un film.Era ceva gen, 3 adolescenți doi băieți și o fata(ea era vrăjitoare, bunica ei o învață sa își folosească puterile) unul dintre băieți picta pe pereți tot ce urma sa se...? (mai mult)
În ce episod Naruto trage cu ochiul la baia fetelor și o vede pe Hinata goală?
Bună TPU! Există vreun site unde pot urmări serialele de pe Megamax?
Salut. As vrea sa vizionez un film in seara asta dar nu știu ce anume. Mă puteți ajuta cu niste sugestii? As prefera ceva horror gen masacrul din Texas.
Neața! A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Across the pacific. Am citit undeva ca ar fi fost continuarea de la The Maltese Falcon. E adevărat?
Salut TPU, as dori sa imi recomandati si mie cel mai de groaza si horor film va rog, multumesc, dau funda.
Buna TPU. Am vazut mai demult un film, dar i- am uitat numele. Se facea ca un tip a avut un accident de masina in care i- a murit familia iar el ramanea paralizat, dupa a acceptat sa i se implanteze...? (mai mult)
O data intr- un serial indian un barbat care ruga pe cineva să îi faca o favoare și- a dat turbanul jos din cap și toți ceilalți s- au mirat foarte tare iar persoana a acceptat sa facă ceea ce ...? (mai mult)
Salut! Cunoasteti site-uri unde se gasesc seriale dublate sau subtitrate in limba germana?
Am văzut câteva episoade dintr- un serial și nu îmi mai aduc aminte titlul. Era vorba de doi oameni în vârstă care coborau într- o anexă situată în apropierea casei și ajungeau la o încăpere...? (mai mult)
Cei care aveti Netflix, stiti daca mai apare bona 3? ))
Seara buna TPU, doresc cateva (seriale Netflix gen : sf, aventura, actiune )
Funda! Caut un film foarte vechi dar nu ii stiu numele. Filmul l- am vazut prin anul 95- 98 pe un tv alb negru. (probabil asa era filmul) Un om a fost trimis pe o nava in spatiu (sau pe luna) de cand era...? (mai mult)
Imi puteti sugera filme/seriale care au actorii principali niste oameni destepti? Ex: Prison break-Michael, Casa de papel-Profesor
Bună,știe cineva vreun site sau aplicație care îți sugerează seriale / filme, similare cu cele pe care le ai vizionat?
Care este numele băiatului poreclit "balauru" din lecții de viata in sezonul 5 si episodul 19?
Ce actorii de film noir sunt cunoscuți. In afara de George Raft și James Cagney, să fie tot din anii 1940-1950?
Ce părere aveți despre actriță Ida Lupino?
De ce în aceste două scene de film când unul provoacă pe celălalt la duel, folosește expresia "Demanding satisfaction" în prima: https://youtu.be/cefjdPLq8g8 și "Te mando una satisfaction" în...? (mai mult)
Salut, unde pot sa vad Keeping up with the Kardashians online subtitrat în română și să fie gratis? Mersi! Toate episoadele.
Salut TPU. Era un film mai vechi din 2010 + / - cu zombi.Intr- un satuc era o blonda care impuscase toti locuitorii cu un shootgun si după daduse drumul la gazul la o butelie si se sinucise. Dupa care...? (mai mult)
Cum se numește filmul telenovela din muzica lui Mark Anthony I need to know?
Ce diferenta e intre Amazon Prime Video si Netflix? Adica, logic ca stiu ca nu sunt aceeasi aplicatie, insa stiu ca sunt in categorii asemanatoare, insa nu chiar in aceeasi categorie. Ce diferenta este...? (mai mult)
Salut! Caut un film pe care l- am văzut acum 2 ani, in el oamenii erau și reali și roboti sub acoperire care erau programați de stat și se comportau și arătau la fel ca oamenii normali, aveau ...? (mai mult)
Salut, era de mult o emisiune pe sport.ro cred, cu strategii militare, cu marii conducători ai armatelor, știe cineva cum se numește?
Cum se numește filmul cu un băiat negru care face magie cu cărțile de joc?
Salut. Stiti cum ii spune la un film cu niste soldati rataciti pe o insula din Grecia in timpul ww2?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice