Stie cineva cum se numeste filmul cu 5 oameni care sunt chemati sa joace un joc, cu mai multe etape, la inceput stau intr- o camera care se supraincalzeste, apoi intr- un metrou plin de curent si dupa...? (mai mult)
Salutări! Îmi aduc aminte de un desen animat pe care ni- l punea educatoarea la grădiniță și nu mai știu cum se numea (era pe DVD, un fel de anime pentru copii). Era un băiețel blond care locuia...? (mai mult)
Știți cumva de ce nu se baga filme mai vechi pe platformele de streaming? Adică filme din anii 30-40 care sunt primele capodopere ale cinematografiei!
Tocmai ce ma uitam la o lupta din Gladiatorul si am observat ceva, nu cititi daca nu ati vazut filmul spoiler alert . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Cand se bat prima oara in Colosseum,...? (mai mult)
Salut TPU! Care e melodia voastră preferată din Descendents:The Rise of Red?
Știe cineva unde aș putea să găsesc un desen pe nume Tripleții? Era într- o perioadă pe Jim Jam dar nu- l găsesc deloc nici la ei pe canal. Nepoatele mele adoră acest desen dar nu am reuşit...? (mai mult)
Bună ziua! Știe cineva unde găsesc serialul Ben 10 și echipa de extratereștri 2008 DUBLAT în română? Dacă se află pe un cont pe care trebuie să îmi fac abonament îmi voi face, dar să fie...? (mai mult)
Știți dacă mai apărea vreun spin off după ce se termina House of the dragon? Am auzit ca au vrut sa facă un sequel la Game of Thrones dar au renunțat?
Salut! Cum gasesc si eu un film chinezesc pe care l- am vazut in copilarie, adica vreo 20+ ani in urma. Dusmanii il omorau pe maestrul "baiatului", iar prietenul lui a prins o gaina si a pus- o pe rotisor...? (mai mult)
Pe ce canal pot vedea când joacă fc barcelona (sunt din România)?
Daca v- ati saturat de mizeriile propagandiste de pe Netfloci va recomand sa vedeti un serial bun in adevaratul sens al cuvantului, ma mir ca nici nu am auzit de el pana acum desi e aparut in 2021. ...? (mai mult)
Salut TPU, am văzut chiar azi sus în coltu ecranului la pro TV scria '' Scara B în curând'' probabil e vorba de un nou serial, însă ciudata e ca am cautat pe google și nu am găsit nimic relevant,...? (mai mult)
Heii, are cineva cont pe aplicația Reeal Short? Cum e? Merita sa imi fac cont?
Care este episodul vostru preferat din lectii de viata?
O recomandare de filme seriale cu zombi, in afara de TWD, Z NATION, I ZOMBIE, pe astea l-am vazut se cate 3 ori. Multumesc.
Bună seara. Îmi puteți recomanda niște filme pe care le-ați revedea oricând, filme de care nu vă puteți sătura? Vă mulțumesc.
Salutare! Vreau sa imi iau un bilet 3D la film la Cinema City online. Vad ca sunt 2 tipuri de bilete, 3D Adult si Adult+ Service 3D. Am cautat dar nu am gasit, Service 3D se refera la ochelari? Pentru...? (mai mult)
Ce filme seriale stiti actiune cu multa bataie sangeroase? Si sa fie persobaje negative mari gen in banshee sezon 3
Cand citesc subtitrările unui film nu pot sa ma tin in linie cu subtitrare si trebuie sa dau înainte si sa pun pauza, ce pot face sa citesc mai repede am 14 ani
Cum ar fi fost Jigsaw ca villain in universul lui Batman?
Bună, caut un film rusesc pe care l- am vazut mai de mult. Stiu ca il are ca protagonist pe un baiat Matvey care avea o structura impresionanta adica chiar dacă avea piciorul rupt reusea sa il puna ...? (mai mult)
Buna. În film este vorba de un boxeor de nație asiatica care i- a aparut în palma semnul sfânt adică urma de cui a lu Isus. Cu acea mana atingea demoni și ii distrugea. Apoi ajuta un preot sa exorcizare...? (mai mult)
Salut TPU caut si eu un clip difuzat in anii 90 la tv cu o fata imbracata in camasa cu rochie albastra si ea era intr- o incapere si parea speriata nu mai stiu daca era secventa dintr- un serial film ...? (mai mult)
Buna! Recomandari de filme cu relatii sexuale profesor - studenta? Cat mai noi de preferat! Multumesc mult!
Îmi sugerați un film asemator cu,, Eyes Wide Shut"?
Salut TPU! Care e treaba cu sezonul 2 partea 2 din Ninjago Dragon Rising? Aud că a apărut, dar nu o găsesc nicăieri.
Salut TPU! Este oficial că Dwayne Johnson îl va juca pe Apocalypse în Marvel?
Salut TPU! Când apare sezonul 2 partea 2 din Ninjago Dragon Rising?
Ce preferati dintre manga si comics (benzi desenate) si de ce preferati mai mult un anumit tip? Eu nu sunt prea familar cu acestea dar cred ca as alege benzile desenate in majoritatea cazurilor pentru...? (mai mult)
Buna ziua unde as putea gasi tot serialul secretul Mariei?
Salut TPU! Ce seriale fantasy bune și cu multă acțiune îmi puteți recomanda de pe Netflix?
Salutare Prieteni TPU. Am mai căutat titlul unui film dar nu a fost cel dorit! este vorba despre un Tata care fuge cu fiica lui sa găsească răspunsuri despre o Companie Fantoma care îi dau multe necazuri...,...? (mai mult)
In ce episod din Naruto Shippuden apare uchiha Madara?
Bună aș vrea să vă întreb ce părere aveți despre serialul, , Lia soția soțului meu"daca îl știți au fost 3 sezoane acum în August începe ultimul sezon adică sezonul 4 pe Antena 1 în fiecare...? (mai mult)
Când se va relaua episodul din RĂNIȚI din iubire din data de 26 iulie 2024? mulțumesc
Buna tuturor, îmi aduc aminte când eram copil mă uitam la un desen cu o fată pe care o chema Luna și avea ea o bunică. Nu îmi amintesc mai mult decât ca era oarecum serialul cu multe culori închise...? (mai mult)
O intrebare pentru cei ce au vazut serialele Groapa si Clanul Care ar fi invingatorul intre o lupta dintre Tudor Achim(clanul) si Sasha Vlahu(groapa) care este mai experimentat?
La avanpremiera unui film poate intra oricine, adica imi cumpar bilet si intru?
Se găsește undeva pe vreo platforma filmul Arthur and Merlin(2015) sau filmul Sir Lanval?
Am și eu o întrebare legata de filmul deadpool 3, am văzut ca în cinematografe se lansează pe 24 iulie dar pe net scrie 26, pot sa îl vad mâine înseamnă?
Se mai filmeaza Scary Movie?
Am citit undeva ca Jeffrey Dean Morgan e ruda cu Javier Bardem?
Salut Prieteni TPU. Poate știți cum se numește acest film : Era vorba despre un tată cu fiica lui care sunt fugari să afle răspunsurile unde este compania care a lucrat. El făcea încuietori de ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Deadpool & Wolverine?
Ce personaje din filme va plac?
Ce parere aveti despre Phineas & Ferb?
Filme horror necunoscute unde sa te sperii si daca stiti cumva slashere cu multa actiune dar sa nu fie cunoscute, ca le stiu pe alea
Bună seara, am și eu o întrebare, ce filme noi puteți recomanda? Dau funda
Salut TPU! Puteți să îmi recomandați niste seriale de pe Netflix similare cu Locke and Key, Soarta: Saga Winx și Shadowhunters?
Era un film mai vechi în care protagonistul merge intr- o călătorie în jurul lumii sa își caute tatăl și mai este ajutat și de o polițistă care apoi devine iubita lui? Ma ajuta cineva sa îl...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?