Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Stiti cum ii spune la un film cu niste soldati rataciti pe o insula din Grecia in timpul ww2?
Ce seriale îmi recomandați? As vrea sa văd ceva ce are cate un pic din fiecare: drama, comedie, SF, horror etc
Stie cineva desenul ala de pe minimax cred cu un tata care era convins ca exista zane intr- o padure si le cerceta si fata care nu credea si ii spunea ca e nebun si aveau si un pug dar intr- o zi fata ...? (mai mult)
Salut TPU. Caut un film, insa nu- mi aduc aminte cum se numeste, tot ce imi aduc aminte e ca el avea o motocicleta, s- a indragostit de o fata, a aflat ca are puteri magice ceva de genu si mai tin ...? (mai mult)
Cine a privit serialul TVD îmi poate explica sfârsitul episodului 16 din sez 8, nu înțeleg ce s-a întamplat cu Damon si Elena?
Salut! Am făcut acum ceva ani cont pe voyo, nu l-am folosit, acum as vrea sa îl folosesc știe cineva cum plătesc din aplicația voyo și cât ar trebui sa plătesc pe luna pentru abonament?
Salut,pot vedea cumva cate dispozitive sunt conectate pe Disney+ Gen contul meu am mai dat cuiva și nu mai știu câți sunt...
Hei, am vazut odata o secventa dintr-un film era o tipa blonda pe o plaja si la un moment dat vede un barbat cu iubita, sotia lui si copilul lui as vrea sa sa stiu cum gasesc acest film
Bună ziua, dragii mei, știți grand arena mai exact magazinul carefour știți sunt colectinar de dvd uri și da știu că e tehnologie veche dar îmi place foarte mult. Aș vrea să îmi spuneți ...? (mai mult)
Bună TPU. Era un film de comedie cu un grup de copii care se jucau sticluță și un băiat și o fata au întrat în dulap, fata voia ceva cu el pentru ca îl plăcea, dar băiatul nu și l- a blestemat...? (mai mult)
Bună TPU! Ceva idei cu filme bune de pe Netflix?
Merita sa mai ma uit la Supernatural dupa sezonul 6? Sincer cred ca sezonul 5 ar fi trebuit sa fie final, dar am zis sa ma uit si la al 6-lea, dar m-am cam plictisit.
TITANS THE BOYS Aveti idee cand o sa apara sezonul 4 la aceste seriale?
Dacă ar fi să vă identificați cu un personaj anume dintr-un film/serial/carte, care ar fi acela? Eu cu Diego de la Vega din "Zorro".
Merita văzut filmul Golden Boy din 1939?
Bună seara, am un TV inteligent.Dar, de câteva luni nu îmi mai merge google pentru a vedea filme. Păreri? Ce are? Ce ii pot face? Vreau un răspuns bun dacă va pricepeți, nu unul răutăcios
Păreri despre Scarface (1932) și Scarface (1983)?
Neața! Unde se mai difuzează seriale coreene?
Ce părere aveți despre actorul Gregory Peck?
Salutare! Ce parere aveti de filmul casa celor 13 fantome? Mulțumesc!
Vreau un film bun repedeeee! Fără scene de dragoste sau alte prostii
Filmul Gentleman's Agreement este de văzut?
A fost difuzat cu ani in urma un film pe TCM numit Invisibile Stripes, a jucat pana la urma William Holden? Unii spun pe Facebook ar fi jucat în film Sterling Hayden. E adevărat?
Am citit undeva ca George Raft a refuzat rolul din Casablanca. E adevărat sau a fost doar un zvon?
Recomandati-mi niste filme de actiune,thriler,mister, drama, scifi. Mersi ofer funda!
Știe cineva filme gen After?
Seriarul locked and key cine l-a văzut? Știe cineva unde se află casa?
Stie careva filme gen i spit in your grave?
Era ceva aplicatie sau site unde vizionai filme, seriale (se putea conecta la Facebook )in acelasi timp cu un prieten sau mai multi, m- am uitat acum cativa ani cu un prieten dar am uitat cum se numeste....? (mai mult)
Când o să apară următorul sezon din Stranger Things?
Filme asemănătoare cu Cold Fish? Mersi
Am văzut un film de câțiva ani, o comedie horror ce era un handicapat cu un câine ce vorbea și cu lumea de dincolo în care la drac ii creștea s âni pe cap, era mai degrabă o comedie pono horror....? (mai mult)
Știți inafară de Netflix alte site-uri sigure de filme?
Hey. Imi puteti recomanda ceva alternative la Netflix? Am vazut in ultima perioada doar filme slabute, sau vechi pe care le-am vazut deja
TPU cine a văzut seriarul locke and key știe cineva unde e locația casei :))dau funda
Hey. Vreau niște seriale pentru adolescenti care sa conțină acțiune, sacrifiu, prietenie, supernaturalul, iubire. Ceva în genul teen wolf, Stranger things.
Salutare! Am auzit ca sunt ceva filme cu 2 persoane care au relație fără niciun sentiment sau ceva de genul sau fără obligații. Îmi poate da cineva nume de filme de genul? Mulțumesc!
Dati- mi idei de filme cu călătorii în timp, când băiatul său fata călătorește în timp și unul din părinți se îndrăgostește de el/ea sau invers! Am urmărit recent un film, îl recomand,...? (mai mult)
Bună, păreri despre serialul Dynasty?
Salut, am văzut că pe 22 august o să apară pe Sky un serial numit "Hause of the Dragons" iar în paranteză scria ceva de Game of Thrones... oare o să aibă cumva legătură cu GOT? Știți ceva...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti de amazon prime video? Merita la noi in tara? Am vazut ca este foarte ieftin undeva la 15 lei pe luna. Ce spuneti?
Salut. Stie cineva cum se numeste acel film cu adolescentii care provin din familii cu bani dar ei jefuiesc din pasiune/plictiseala? Multumesc!
Salut! Am vazut o secventa dintr- un film cand eram mic. Si as vrea sa vad tot filmul dar numai stiu cum se numeste. Tot ce mai tin minte este ca un om barbos a ajuns pe o insula si dupa acolo gaseste...? (mai mult)
Ce seriale anime cu episoade scurte ati mai vazut?
Salut,dacă eu am 18 ani și prietena mea 17 și luam bilete la un film și intram la altul deoarece nu are voie pentru ca trebuie sa ai 18 ani dacă se afla ce patim?
Buna ziua, caut un film a cărui acțiune se petrece intr- o închisoare ce se afla in pădure. Prizonierii primesc un pergament cu un simbol desenat pe el și când îl văd aceștia înnebunesc, in...? (mai mult)
Va apărea sezonul 12 din The walking dead? Dacă da în ce data va fi lansat?
Bună TPU! Ma poate ajuta si pe mine cineva sa gasesc un film in care personajul principal este o adolescenta care face o infractiune(sau ceva de genul)si i se pune la picior o bratara de la politie care...? (mai mult)
Bună! Caut și eu un film. Este vorba despre doi asistenți pe ambulanță care sunt martori la uciderea unui motociclist. Aceștia se vor ascunde într- o parcare de prietenii celui care l- au omorât....? (mai mult)
Salutare, long time no see. Caut și eu un film puțin mai vechi in care o fata este personajul principal, totul se petrece după ce din cer cad niște meteoriți mici și mari și lumea se transforma...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a