Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Bună, știe cineva numele adevărate ale actorilor care joacă în sez. 6, ep. 18 din lecții de viață?
Salut! Era mai demult o emisiune ceva gen paranormală filmata în România cu români, mai țin minte doar o secventa dintr- un episod în care spunea de locul morții lui Nicolae Iorga. Dacă nu ma ...? (mai mult)
Pot folosi Netflix in avion? Mâine plec în Canada cu avionul
Salut! M-am apucat să revăd confruntarea Xiaolin știe cineva, unde pot sa vad sezonul 4? Că sezonul 3 s-a terminat cu " întoarcerea în timp partea a 2-a " Funda!
Când se vor pune pe Netflix sezoanele 8 și 9 din Dramă Totală? Gen sezoanele "Total Drama: Cruise Tour" și "Total Drama Blackbuster"?
Salut TPU, unde mă pot uita la meciuri complete, dar în reluare? Gen nu pot asista la un meci live, dar vreau să îl văd pe tot în reluare! Este posibil?
Salut TPU. Mă puteți ajuta la găsirea unui film? Bun deci filmul l- am văzut când eram mai mic..si tot ce țin minte e ca începea cu niște oameni baricadati undeva.In fiecare seara erau atacați...? (mai mult)
Salut TPU, m- am uitat a 100 oara la harry potter si am cautat pe google bagheta lui si scria la People also ask ca unele vraji si blesteme ar fi reale cum este Alohamora de deschide usi eu cel putin ...? (mai mult)
Există vreun site sau aplicație unde pot să găsesc toate edițiile din cadrul tuturor sezoanelor emisiunilor Happy Hour și Dansez pentru tine(în afară de Voyo.ro)?
Hei,puteți sa îmi ziceți niște filme/seriale horror bune?
Cum credeți că se face o asemenea scenă? Mă refer la faza cu acel cuțit de la minutul 00: 38. https://youtu.be/ZImL4_3OKqo Care e trucul?
De ce la unele filme și seriale dublarea în română e diferită față de subtitrare?
Caut numele unui film...este despre un bărbat asiatic ce se îndrăgostește de o fată mult mai tânără decât el. Are cineva idee cum se numește?
Imi puteți spune niște filme Sf bune? Dar să fie mai noi
Ok am o întrebare ciudata, am văzut pe Netflix un film de la 18+ da conținea doar violenta si limbaj vulgar, are cum?
Buna. Mă puteți ajuta cu recomandări de seriale? Nu de dragoste, horror. Sa se asemene cu Chicago PD, Suits, Lucifer, Teen wolf
Vreau sa îmi fac Netflix dar nu am card. Cum as putea face sa am și eu Netflix fără card adica sa plătesc undeva?
Salut, recomandari de filme actiune-thriller (merge si horror) aveti? Vreau ceva sa ma tina atent tot filmul ca ma plictisesc destul de repede.
Era un desen cu o familie cu doi copii, băiat și fată. Băiatul era ceva geniu inventator și putea vobi cu câinele familiei. Cred că structura episoadelor era diferită în funcție de sezon dar...? (mai mult)
Cum se numeste filmul rusesc vechi ortodox?
Salutare! Am văzut duminică un tiktok cu o secvență ce părea dintr- un film și aș dori să știu numele acestuia dacă îl recunoașteți. Era o fată cu bucle brunete prinsă cu câtuși de...? (mai mult)
Bună, caut un anime în care o fata se preface a fi un băiat și întra la o școală de BĂIEȚI. P.S DAR VREAU CA MOTIVUL PENTRU CARE A ÎNTRAT LA SCOLA DE BĂIEȚI SĂ FIE RĂU.
Ce filme romantice ati recomanda? As vrea unele care sa nu fie prea siropoase.
Când a apărut pentru prima oară Scooby doo în România?
Buna TPU! Am o noua intrebare despre un desen animat. De data asta chiar ca nu stiu cum as putea da de acest desen animat, am cautat in fel si chip. l- am tot cautat, dar cum voi aici pe TPU stiti...? (mai mult)
Se poate adauga hbo go pe smart? Am doar prime si Netflix...
Buna! Am revenit cu o noua intrebare despre un alt desen animat: Pe asta il vedeam cand eram foarte mica (5- 7 mai exact) si nu l- am mai vazut de atunci, nu a tinut decat cativa ani si apoi dupa ce...? (mai mult)
De mult (cred ca vreo 20+ de ani) am vazut un film, in care un grup de tineri au venit in vacanta la o cabana izolata, dupa care, pe rand, fiecare s- a dus in oras, la supermarket de 2 ori, si a...? (mai mult)
Salutare! Luna trecută am fost la cinema city în Iași, ca să vizionez un film. După achiziționarea biletului, mi s- a înmânat un talon, unde am câștigat 1 bilet + 1 bilet gratuit, de luni...? (mai mult)
Buna seara! Poate cineva sa imi spuna va rog frumos cum se poate schimba marimea fontului a subtitrarii atunci cand ma uit la un film de pe stick usb? La optiuni precizez ca nu apare nimic legat de dimensiunea...? (mai mult)
Cine stie ce film e cel din videoclip-ul acesta: https://www.youtube.com/watch?v=jS3VOgYnAC4&ab_channel=SergeyKalashnikov
De data asta mai caut un alt desen animat de care nu am mai auzit de ceva vreme, ma uitam la el mereu cand aveam vreo 8- 15 ani si l- am vazut chiar mai de curand, cam acum cativa ani. Era vorba despre...? (mai mult)
As dori sa mai vizionez schimb de mame unele episoade mai vechi și nu mi le mai da. Inainte mi le dădea pe toate acum dau unele episoade și nu mai mi le da și nu știu de ce, as vrea sa le...? (mai mult)
Cum se numeste filmul in care 2 fete pleaca cu bicicleta intr- un loc care vorbeste limba spaniola, amandoua la un moment dat se cearta, una dintre ele pleaca iar cealalta care ramane este furata de ...? (mai mult)
Salutare TPU, astazi m- a luat o curiozitate mare si as vrea sa intreb aici. Pe comunism, rulau filme din afara cum ar fi halloween, nightmare on elm street, star wars, friday the 13th si etc? As dori...? (mai mult)
Merită văzut serialul Bitten?
Salut, cand aveam vreo 6 ani imi aduc aminte ca era un film horror dar nu ii stiu numele, stiu doar ceva secventa, erau 2 fete care stateau cu tatal lor, mama lor murise, iar mama lor avea un geamantan...? (mai mult)
Buna, caut de foarte mult timp un desen animat ciudat pe care l- am vazut cand eram mai mica, sunt sigura ca era pe „Minimax" dar nu sunt sigura cat de vechi era, parea mai vechi de timpul sau, caci...? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul acesta? https://youtu.be/2tb9ENbFWvQ
Salut. Imi puteti recomanda niste filme pe care sa le descarc pe laptop si sa ma uit cat timp sunt in avion, va rog? Actiune sau comedie
Bună TPU! Caut de mult timp un film pe care l- am văzut când aveam câțiva ani și îmi amintesc doar o secvență. Un grup de tineri fugea cu un bus de niște oameni înarmați care erau pe motociclete,...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi puteți da un top cu filme/seriale fantasy, gen oameni care se transforma în lupi ca în twilight!(în lupi nu vârcolaci)? Dau funda
Bună, azi 13 iulie 2022 a fost un episod din lectii de viata cu o fata grasuta care se îndrăgostește de un băiat de la sala. Nu am apucat sa îl vad pe tot și pe yt nu- l găsesc deoarece fiecare...? (mai mult)
Ce s-a întâmplat cu adevărat la sfârșitul serialului fete cuminți de pe Netflix, nu prea am înțeles, l-a mai văzut cineva?
Merită sa văd Naruto de 2 ori?
Prin anii 2003- 2004 s- au difuzat o serie de desene animate pe TVR 2 cu un doctor/savant nebun, chelios care urmărea o fetiță și dorea să o prindă să facă experimente pe ea. De câteva ori a...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva pentru a găsi un serial? Este vorba despre o fata care l- a înșelat pe iubitul ei intr- o seara … in aceeași seara face un accident de masina și intra in coma, din același...? (mai mult)
Salutare dragii mei de pe TPU, nu vreau să vă bateți joc de mine, vă rog frumos. Să vă spun, sunt doar un simplu copil normal de 16 ani caruia încă îi mai plac desenele animate, alea vechi...? (mai mult)
Buna, trec printr- o perioada foarte dura pentru mine si vreau sa- mi recomandați un serial (dar nu din alea basic gen lucifer, tvd, euphoria etc pentru ca le- am vazut) care sa ma mai distragă de...? (mai mult)
Ce filme bune ati vazut psihologice?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?