Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Ce filme bune ati vazut psihologice?
Buză TPU, eu am convins- o pe mama sa ne uitam la attack on titan si îi place, am ajuns aproape la finalul sezonului 3, intrebarea e cum să o pregătesc pentru ce urmeaza in sezonul 4, o să se...? (mai mult)
Buna! Recomandați-mi va rog niște seriale romance, sunt in pana de seriale și nu știu la ce sa ma mai uit. Am văzut Riverdale, Never have i ever, The summer i turned pretty, Outer Banks, Euphoria
Ce v-a plăcut de pe HBO Max?
Salut, Imi puteți recomanda un documentar Netflix despre moarte? Descompunere. Ce se întâmplă cu corpul în pământ. Etc?
Hei. Stie cineva unde aș putea găsi desenele vechi de pe cartoon? (curaj, casa foster, chowder, ed edd și eddy) chiar dacă trebuie să plătesc pentru ele, mi- ar plăcea să fie și dublate în...? (mai mult)
"Regulile sunt facute pentru cei ce stau pe margine." Stie cineva din ce film este citatul acesta?
Stiti careva filme sadice.Am vazut foarte multe
Aproape termin anime-ul Bleach, imi puteti recomanda un alt anime in afara de Naruto pana cand vin episoadele noi din toamna?
Cum reusesc asa de multi oameni pe tiktok sa posteze videoclipuri din seriale, unii pun muzica peste sau narator dar multi pun doar "PART 1 FOLLOW FOR PART 2", nu inteleg de ce nu isi iau copyright, ...? (mai mult)
Buna ziua! As vrea sa stiu un film cum se numeste. In film este vorba de niste persoane care pun stapanire pe o scoala si iau ostatici niste copii, acestia cer la unul ditnre parintii bogati bani rascumparare....? (mai mult)
Salut! Ce filme sunt cu Luminița Gheorghiu, un personaj feminin pe nume Vali și altul cu Marian Râlea? Ceva legat de pușcărie. Mersi
Bună,ca să fi actrița în America,Loss Angeles, sau California trebuie sa ai facultate și trebuie sa ai și 12 clase terminate?
Va mai aparea riverdale sezonul 7?
Știe careva dacă sezonul 6 este ultimul sezon din peaky blinders?
Imi puteti recomanda filme de vară, cu tineri, distractie, plajă/cabana, cluburi, sex, ceva actiune, comedie sau chiar horror? Preferabil sa nu fie cele mai celebre filme pentru ca le stiu deja....? (mai mult)
Buna :)) Care sunt cele mai bune k-drame de pe you tube subtitrate în romana? Poate știți voi. Mersii((:
Buna ziua! Vreau va rog sa- mi spuneti si mie cum se numeste un film! Stiu cateva secvente din el, un grup de oameni captureaza o scoala pentru bani si l- a sfarsit incarca sa evadeze prin niste tunele...? (mai mult)
Bună ziua TPU, am o intrebare, eu m- am gandit ca mama sa dea o incercare la animeuri si ea a acceptat si a zis că ar fi o idee bună, acum eu m- am gândit ca primul ei anime la care sa ne uitam ...? (mai mult)
Buna, caut un serial de ceva vreme. Este vorba de un grup de oameni îmbrăcați în cămăși albe, naufragiați pe o insula. Inceputul primului episod este cu o femeie care se trezește pe acea insula...? (mai mult)
Salut TPU știți careva unde pot găsi acest film sau cum se poate numi https://vm.tiktok.com/ZMNrENagr/?k=1
Cine este personajul "Tataie" din serialul Misu si Ionica? Face referire la vreo personalitate din istoria Romaniei?
De unde pot lua o subtitrare de la un film turesc? Pot sa iau de undeva o subtitrare?
Iti aminteste cineva de o telenovela pe acasa prin 2019 cred, personajul principal era o fata care compunea muzica, avea un caiet unde le scria, si mai erau doi baieti, pe unul dintre ei, care si ...? (mai mult)
Hey TPU! Am cateva întrebări legate de serialul Stranger Things. 1.Cat de infricosator e pe o scara de la 1 la 10? 2.Cat de trist este pe o scara de la 1 la 10? 3.Cat de violent este pe o scara de...? (mai mult)
Mai este Jurassic Park in Deva?
Cazurile de la emisiunea "Din Dragoste" erau adevărate sau la fel de fictive ca cele de la "Ochii din umbră"?
Care e cel mai bun film thriller dramatic (sau doar dramatic) pe care l- ati vazut si de ce? Vreau sa ma uit la ceva film si nu stiu la ce. Daca stiti ceva filme bune - - - (preferabil nu ceva super cunoscut,...? (mai mult)
Celentano (Adrian Vancica) Castiga 1500 de euro pe luna sau pe episod? ca vad ca scrie pe net ca cica castiga pe episod si este enorm de mult.
Va rog explicați-mi și mie ce e backrooms, am vazut recent că e foarte popular
Salut, știe careva sez și ep din las fierbinți, in care Dorel este bossul bossilor și aruncă banii pe femeii că nu îl găsesc?
Va salut, si- a facut cineva cont pe HBO Max prin intermediul operatorului Orange? Eu am incercat si imi cere Cleint ID- ul pe care l- am gasit pe facutare, dar '' Orange TV Connect ID'' nu il gasesc...? (mai mult)
Buna! Acum cativa ani am vizionat ceva serial, dar nu mai tin minte cum se numea si as vrea sa il gasesc. Cred ca au trecut mai bine de 7- 8 ani de cand l- am vazut, dar inca tin minte unele chestii....? (mai mult)
Buna seara,comunitate! Imi puteti recomanda,va rog frumos cateva filme, gen thrillere psihologice? Am ramas in pana de idei.Va multumesc anticipat si ofer funda!
Bună seara acum mai mulți ani în urma am văzut un anime și aș vrea să- l revăd dar am uitat cum se numea, poate mă ajutați voi. Era vorba despre o fată care a murit din cauza unui baiat, el...? (mai mult)
Care credeți că este cel mai terifiant film horror EVER? Dar filmul anului?
Salut hellp știe cineva când va apărea sezonul 3 din ordinul secret seriarul de pe Netflix
Ce animeuri îmi recomandați pe Netflix, dar nu seriale aș vrea filme
Îmi puteți recomanda un film/serial interesant, comic care sa nu fie violent sau altceva?
Imi poate recomanda cineva cateva animeuri romantice cu lupte?
Buna, va rog frumos, cine știe cum îl cheamă pe băiatul care îl joacă pe Remus Zapciu in Lecții de viață, sezonul 6, episodul 79? Îmi puteți da, vă rog, Instagram- ul lui? Mulțumesc ...? (mai mult)
Pentru fanii Marvel, daca ati vazut filmul spiderman No way home imi puteti zice daca lumea a uitat si de tobey si andrew sau doar de tom?
Squid Game e recomandat copiiilor sub 13 ani?
Am văzut o scenă din "V for Vendetta" unde personajul antagonist Mr. Creedy vrea să- i dea masca jos lui V. V îi zice următoarea frază: "Ai grijă ce faci, Mr. Creedy. Nu cumva să te întâlnești...? (mai mult)
Funda! Stie cineva cum il cheama pe actorul care a jucat in cei 7 maginfici din poza de mai jos? https://www.imdb.com/title/tt2404435/mediaviewer/rm524958464?ref_=ttmi_mi_all_sf_164
Știe cineva data lansării ori daca s-a lansat deja after 4?
Care este actorul vostru preferat care a jucat în Spider-Man? Eu spun ca toți au avut rolul lor și au jucat bine dar preferatul meu de când eram mic este Tobey Maguire, care este al vostru?
Buna. Am o intrebare legata de numele unui film pe care nu mi- l pot aduce aminte si nici nicaieri nu il gasesc cu lucrurile pe care mi le amintesc. L- am vizionat in urma cu mai multi ani, in jur...? (mai mult)
Serialul Manifest s-a terminat la sezon 3 episod 13 sau o sa mai apară în continuare episoade?
Bună ziua, TPU, m- am interesat sa incep sa ma uit la sword art online si ca tot omu m- am uitat despre ce este vorba si o intrebare pentru cei care stiu, de ce primele serii sword art online au rating...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?