Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 11 Ianuarie 2025 sunt:
Salut! Dupa bac vreau sa incep sa imi pierd timpul cu Family Guy, toate sezoanele si am auzit ca a aparut Dinesy+ in RO, stiti sau s- a uitat cineva la serial subitrat in romana? Sau daca nu e in romana...? (mai mult)
Ce părere aveți de Bernardo, servitorul, complicele și prietenul fidel al lui Zorro? Se poate spune că acesta avea aceași șiretenie și abilitate ca a stăpânului...? (mai mult)
Salut! Sunt a XII-a si sapt viitoare dau bac-ul! Ideea e ca dupa ce il dau, vreau sa ma apuc de Naruto! Pot vedea toate cele 720 de episoade pe parcursul vacantei de vara?
De ce mai toți eroii din filme/seriale/cărți sunt reprezentați purtând pelerină? Ce semnificație are acea pelerină?
Salutare, am văzut mai de mult un film cu un baiat si un dragon, băiatul a crescut in padure și îl găsise cineva sa îl ia acasă. Stie cineva cum se numea, dragonul se face invizibil?
Bună TPU! Îmi plac foarte mult filmele cu supereroi și SF iar de curând am aflat ca DC are o serie mai lunga de seriale și filme (animate sau neanimate). As dori sa ma ajute cineva cu o listă a lor...? (mai mult)
Bună ziua, știe cineva cum o cheamă pe "Corina" din lecții de viata sez 7 ep 5 în realitate?
Salut! O întrebare pentru fanii Star Wars. Ce impresie v-a lăsat până acum serialul,, Obi Wan Kenobi"?
Aveți anime- uri cu personajele principale care dețin o putere imensă sau este un lord demon? în afara de:The misfit of demon king academy, how not to summon a demon lord Tirinty seven(cred ca asa...? (mai mult)
Ce părere aveți despre filmul "V for Vendetta"? Dintre personajul "Zorro" jucat de diverși actori și personajul "V" din "V for Vendetta", care creedeți că e mai bun și de ce?
Salut! Caut un film de ceva vreme si nu il gasesc sub nici o forma. Daca ma poate ajuta cineva voi fi recunoscator. Multumesc! In 2020/2021 am vazut un film pe Netflix despre o echipa de americani...? (mai mult)
De ce atunci după ce văd un film sau un serial încerc să fiu și eu ca personajul principal? De exemplu mă uit la Spider- Man și încerc să mă comport si eu ca Peter, doar eu pățesc asta? Adică...? (mai mult)
Imaginați-vă o luptă între banditul Zorro și V din filmul "V for Vendetta". Dat fiind că ambii sunt la fel de antrenați și abili, cine credeți că ar câștiga? :)
In ce episod se intoarce ichigo acasa fupa ce a salvat-o pe rukia? Eu momentan sunt cand il antreneaza pe ichigo si nu are decat 3 zile la dispozitie.
Buna TPU, sunt pe la ep 50 din bleach si cred ca s- a dus, adica nu mai are niciun farmec ca l- a batut pe capitanul celor 13 divizii, ce o sa mai FACA in continuare? Deja e cel mai puternic, credeam...? (mai mult)
Acum cativa ani (mai mult de 5) am văzut un film in care o femeie își cumpara o vila pe care vrea sa o renoveze, vila avea o piscina in care femeia cade neputând sa iasă, un bărbat aude țipetele...? (mai mult)
Salut TPU, erau acum ceva timp niste desene pe disney cred cu ceva titani dar nu teen titans go, erau mai reali, tin minte ca incepe la ceva petrecere si baiatul care era personajul principal s- a transformat...? (mai mult)
Când apare pe Disney Chanel sezonul 3 din BIA?
Pentru cine a vazut serialul Halo, cum vi se pare?
Bună, vreau să găsesc acest film. Băiatul este un cântăreț celebru. Fata principala și prietena iei au fost la concertul lui. Fata se îndrăgostește de băiat, dar ia este prea încrezuta....? (mai mult)
Era mai demult ceva serial cu o fata care creease un robot prietenos si avea mare atelier unde facea chestii de genu si un baiat care se mutase recent pe acolo si a vazut ce face pentru ca tinea secret...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda niște filme horror /thriller gen wrong turn 1.2.3 *Persevation 2014* *The furies 2019* care se petrec în cabană/în pădure/insulă
Salut! Aveți idee de filme/ seriale/ documentare despre/ cu Ed și Lorraine Warren? Exceptând,, The Conjuring". Mersi! Dau fundă!
The staircase sezonul 2, stiti cumva cand apare? Bun serial! Recomand
De ce in filme si seriale, cand cineva e injunghiat in partea de jos a abdomenului, partea stanga sau dreapta, mereu mor, in majoritatea cazurilor aproape instant? Este o exagerare sau e chiar realistic?...? (mai mult)
De ce apar desenele animate așa greu dublate in română? Adică astept să dubleze Lego Ninjago sezonul 16 dar ei nici sezonul 15 nu l- au dublat și trebuie să- l văd in engleză...Nu mă plâng dar...? (mai mult)
Salut! Cand eram mic gen clasa 1 sau 2 ne punea Doamna un pe dvd player sau cd un filmuleț in fiecare vineri, vreau de mult timp sa gasesc cum se numea cd ul ala, tot ce stiu este ca era pe volume, ...? (mai mult)
Dacă în SUA există show- ul "Cheaters" în care sunt prezentate cazuri și investigații reale, de ce la noi "Ochii din umbră" și "Trădați îndragoste" sunt ficțiuni, cu actori amatori? De ce...? (mai mult)
Bro, care dintre voi aveți un fel de viață paralelă, fantezii să zic așa? Adică tot timpul pe unde vă duceți, vă puneți în pielea unui anumit personaj, astfel dând viață unor scenarii...? (mai mult)
Are HBO Max subtitrări in romãnă sau trebuie sa le adaug eu cumva? De fiecare dată cand dau sa selectez subtitrările găsesc :Engleza,Daneza,Finlandeza, Norvegiana şi Suedeza.ms
Pentru fanii de anime-uri, care e anime-ul vostru favorit?
Cum pot vedea jujutsu kaisen 0?
Am văzut 1/2 ani un film despre o echipa care pleca dintr- un stat, {cred ca America spre nu știu mai exact} si trebuia sa treacă prin desert sau ceva de genu, atunci le se strica motorul din stânga...? (mai mult)
Niste filme mister/actiune sau actiune thriler horor? Ms
Salut! Era un film horror cu o fetița care a murit si mama ei a aflat ca dacă se duce la un templu o poate auzi pe fiica ei in spatele ușii dar sa nu deschidă usa căci se va întâmpla ceva rău. ...? (mai mult)
Salut TPU! Stie cineva cand începe sezonul urmator din ma numesc Zuleya de pe canalul CanalD? Adica e un serial turcesc care merita vizionat. Dau funda celui mai bun raspuns.
De ce unii oameni spun că e copilăresc să te uiți la desene animate? Doar nu sunt făcute de copii, și sunt sigur că sunt adulți care încă se uită.Eu prefer să mă uit la desene animate decât...? (mai mult)
Bună, caut un film de multa vreme, este vorba despre un baiat care ramane la aceeasi varsta datorita unei ape pe care o bea si care calatoreste peste tot in lume si peste cativa ani se intoarce sa bea...? (mai mult)
Cum se numea filmul cu Jackie Chan in care il batea tatal lui?
Caut un film animatie de pe disney vechi, care incepe cu actori si dupa se transforma intr- o animatie cu un personaj baiat asa la vreo 15 ani, care se duce intr- o biblioteca si adoarme acolo si se ...? (mai mult)
Salutare, ma poate ajuta cineva sa găsesc un film? Nu ii știu numele, dar pot sa dau detalii, el este agent secret și se îmbolnăvește de o boala care nu exista leac și mai are 6 luni de trăit....? (mai mult)
Salut, caut un film pe care l- am vizionat acum un an, dadusem de el prin TPU. Este vorba de un barbat care vrea sa mearga la un party sau ceva de genu si cunoaste o fata, se duc la ea acasa si cand...? (mai mult)
Buna,cine ma poate ajuta cu subtitrarea in romana la filmul A Royal Winter 2017? Am cautat peset tot si nu gasesc.
Bună, cum se numea seria aia Power rangers? Era un serial îmi amintesc care era cu o fata gardianul albastru și era o tipa bruneta și era foarte smechera seria.
Buna! Am nevoie de ajutor! Am văzut acum ceva timp un film cu Jackie Chan, din ce țin eu minte care se asemăna cu Spionul din vecini, parca era cam aceeași idee, doar ca el parca era bona pentru...? (mai mult)
Va rog cel mai tare film văzut de voi de pe Netflix
Vreau sa ma uit și eu pe Netflix la un film si nu găsesc nimic. Va rog Nu de dragoste, poate sa implice putin si subiect de iubire dar vreau de acțiune, aventura. Nu cu mult sf. Ceva motivațional....? (mai mult)
Cele mai tari filme prezente și pe Netflix? Ceva gen Lara croft, despre aventura, motivatie ( fete\baieti care se schimba, devin puternici etc etc)
Ce filme si seriale ati mai vazut?
Bună! Prin 2010, 2011 parca, era un desen cu iepurași. Erau doi frați și din câte știu trăiau cu bunica lor. Va rog frumos dacă știți cum se numește să-mi spuneți
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!