Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Cele mai tari filme prezente și pe Netflix? Ceva gen Lara croft, despre aventura, motivatie ( fete\baieti care se schimba, devin puternici etc etc)
Ce filme si seriale ati mai vazut?
Bună! Prin 2010, 2011 parca, era un desen cu iepurași. Erau doi frați și din câte știu trăiau cu bunica lor. Va rog frumos dacă știți cum se numește să-mi spuneți
Hey! Ce parere aveti despre filmul The reader? Mie mi se pare aproape la nivelul lui shawshank redemption. Totusi, am vazut o perspectiva interesanta. Ganditi- va daca rolurile erau inversate: fata...? (mai mult)
Filme Animatie? Si vechi. Nu conteaza
Salut, a- și dori sa știu dacă a văzut cineva filmul pe care îl voi povesti și sa îmi poată spună numele lui, l- am văzut cam acum vreo 13 ani în urma intre 2008 si 2013 nu mai țin minte ...? (mai mult)
De ce unii actori nu sunt menționați în lista de distribuție a unui film/serial? De exemplu, am văzut seriale în care apăreau persoane mai puțin cunoscute și populare în industria cinematografică...? (mai mult)
Cum se numeste filmul? https://www.bilibili.tv/en/video/2003135423
Cine altcineva aproba ca avem nevoie de un nou Avatar, am avut Avatar The Last Airbender care a fost cu Aang si am mai avut Avatar Korra, am auzit ca noul avatar a iesit deja dar, nu este tradus, stiti...? (mai mult)
Bună, înainte era un desen, nu mai țin minte cum se numea, cred ca era pe nick și era ceva cu 3 ninja care încercau mereu sa prindă ceva sau sa distrugă, nu mai știu și fiecare avea o încercare....? (mai mult)
Buna TPU! Imi puteti recomanda un site de filme/seriale gratis care nu are ad-traps, ad pop-ups si reclame care se deschid automat dupa ce apesi pe play si iti dau un malware? =}}
Buna TPU, stie cineva care este sfarsitul filmului Breakfast at Tiffany's? Multumesc aniticipat
Buna. Am vazut ceva vreme un film cu o femeie maritata care are o aventura cu un tip care desi parea ca ar putea avea o relatie el, se foloseste de ea si ii mai da si hiv. Imi amintesc ca filmul se incheie...? (mai mult)
În scenele de genul celei din acest clip de la minutul 33:19 https://www.youtube.com/watch?v=eaJK5qi6G8A sunt folosiți cascadori sau le execută actorul însuși? Mă refer la manevrele tipului cu...? (mai mult)
Cine a văzut Naruto? L-am văzut acum ceva timp și la final m-am oprit pentru ca ma așteptăm ca o să fie o prostie. Pana la urma cum s-a terminat?
Bună, am văzut mai demult un film cu power rangers și era un om dar nu era obișnuit, era malefic și era Mov fără par și voia sa cucerească lumea și ei voiau să- l oprească nu mai știu cum...? (mai mult)
De ce unele scene din filme sau seriale ne emoționează și ne fac să plângem iar la altele (la fel de emoționante și intense) rămânem impasibili?
De ce producătorii anumitor remake- uri de filme și seriale nu își dau silința să le facă cum trebuie, chiar mai bune decât originalul, în schimb remake- urile ies de slabă calitate și nu ...? (mai mult)
De ce lungesc producătorii celebrul serial "Tânăr și neliniștit"? Ce vor să obțină cu asta?
Salut TPU, caut si eu un film, deci ce mai stiu din el este doar asta / era un baiat de locuia parca cu parintii si ii placea de o fata care era sub acoperire si la final descopera ca avea "iarba" in...? (mai mult)
Hey, e un film cu o persoana (femeie dacă nu ma înșel) care e în coma și e ieșită din corpul ei, nimeni nu o poate vedea cu excepția unui bărbat, nu mai știu cum se numeste, help va rog
Era un film în care personajul principal era o fată care era diferită de ceilalți și toți voiau să o prindă. Tinerii erau puși să aleagă o categorie din care să facă parte și fata a ales...? (mai mult)
De ce în unele filme/seriale, personajele negative, cum ar fi mafioții, hoții, asasinii plătiți sau afaceriștii corupți sunt reprezentați îmbrăcați în negru: jachetă neagră din piele,...? (mai mult)
Credeți că spune ceva despre personalitatea omului faptul că unii au ca favoriți (super) eroii din filme/seriale iar alții personajele antagonice?
Ce preferați Sex and the City sau Friends?
Recuzita de arme și muniție din filmele sau serialele de acțiune, de unde și cum se obține?
Imi aduc aminte de un opening care avea o melodie ABBA pentru desenul battle d- baman, am vazut ca si ungurii o foloseau, dar nu am reusit sa gasesc openinig- ul, am gasit ceva pe Youtube, dar nu pot...? (mai mult)
Lamuriti- ma si pe mine cu o chestie: de ce a ales Guy Ritchie sa regizeze filmul Alladin dupa ce a regizat niste filme exceptionale cum ar fi Snatch(2000), Lock, Stock and 2 smoking barrels(1998) sau...? (mai mult)
Buna ziua, am vazut in anul ~1998 la pro- tv un film horror/slasher cu o papusa pe nume Jessica. Din cate imi mai aduc un negru a daruit- o cadou unui baietel, era adusa din mexic/africa(nu sunt sigur)...? (mai mult)
Buna. Cine poate sa imi spuna cum il cheama pe Sorin in realitate din sezonul 4, episodul 36 Lectii de viata?
Cu ani în urmă, pe vremea lui Ceaușescu, la unul din revelioane am văzut o scenetă cu Puiu Călinescu pe care nu am mai văzut- o de- atunci și nu e absolut nicăieri, pe niciun site, nu știu...? (mai mult)
Salut, mi- a zis un prieten ca a văzut un film cu unii care merg pe o planeta pentru ca au descoperit niște unde radio și acolo descoperă ca extratereștrii aia ne- au creat și vroiau sa ne extermine...? (mai mult)
Bună, acum câțiva ani am văzut un film despre o femeie care se muta la țară (undeva in sudul Franței, nu stiu sigur, dar estetica era una cottagecore) țin minte ca a cumpărat un conac pe care...? (mai mult)
Aveți un erou preferat dintr- un film, serial, carte sau din altă sursă? Al meu e "Crinul de Argint" (El Lirio de Plata) din telenovela "Mi Gorda Bella". https://youtu.be/tGgEndDyDL0 "Crinul...? (mai mult)
Buna dimineața, cineva ma poate ajuta cum sa ma uit la filmele star wars ca nu stiu ordinea iar eu până acum nu m-amm uitat niciodată la un film star wars. Vreau sa stiu
Salutare, Am vazut acum ceva ani un film mindfuck pot sa zic. Ideea filmului era urmatoarea, totul se învârte in jurul unui personaj, barbat. Probabil era vorba si de unele calatorii prin timp,...? (mai mult)
Buna ziua, cineva ma poate ajuta ce e star wars si cum sa înțeleg tot? Eu nu stiu nimic despre star wars
Ce credeti despre animeul Demon Slayer? https://www.imdb.com/title/tt9335498/ Am inteles ca este vorba despre demoni, vanatori/ucigasi de demoni, etc. Actiunea avand loc in Japonia in perioada Taishō...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau o listă cu seriale/filme de vară pe Netflix. A venit în sfârșit luna mai și aș vrea să iau în considerare, să fie niște seriale/filme de vară, nu de iarnă. Funda!
Buna TPU! Are cineva idee cum se numea filmul in care era vorba de o fata Alice care era crescuta la țară de mama ei profesoara, iar tatăl fermier? Tatăl ei o îneacă și mor și ei după și gen...? (mai mult)
S-a uitat cineva la Black (kdrama) de aici? Daca da, ce ziceti de final?
Buna dragilor! Ce anime- uri kawaii sau la scoala recomandati? Anime uri scolare cum ar fi Akebi's Sailor Uniform sau Dont Toy with Me miss Nagatoro Anime- uri kawaii cum ar fi Sailor Moon, Tonikaku...? (mai mult)
Exista emisiuni pe Netflix sau internet în legătură cu Știința umana? Ex: putrefacția omului decedat și etc
A vazut cineva filmul, , Adio Uniunea Sovietica" sau in engleza, , Goodbye Soviet Union", daca da cine imi poate recomanda film asemanator ca ala deoarece mi- a placut atat de mult ca l- am vazut de...? (mai mult)
Salut TPU, caut de ceva timp un film animat mai vechi, povestea stiu ca era in china si era vorba de 2 frati unu sarac celalalt bogat si un cuib de randunele care aducea noroc sau ceva de genul. Daca...? (mai mult)
Buna, TPU! Pareri despre al doilea film 365 de zile (Acea zi)?
Nu inteleg de ce toată lumea e dezamăgită de filmul 365!? La ce se așteptau? Secvente pentru adulți?!
Cum s-a prins Bob ca e ala spion? Ma refer la filmul :''Spionul din vecini.
Buna, mi- am adus aminte acum de un film in franceza cu o fetița mică blonda care trăia cu mama ei, care a fost omorâtă de un băiat mult mai mare ca fetița si care a încercat sa o violeze si ...? (mai mult)
Mă uit la serialul Naruto și sunt la episodul 145 și nu știu ce să fac, pot trece la Shippuden sau trebuie să mă uit la toate 220 de ep? Pentru că mi- e teama sa nu înțeleg ceva când intru ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!