Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Vreau sa răspundă fanii Naruto! Sunt la episodul 145 Naruto pot sa trec la Shippuden sau trebuie să mă uit până la episodul 220?
Seriale cu vanatori de vampiri, varcolaci, etc in care vampirul sau varcolacul se indragosteste de o fata normala, etc, ca in teenwolf? Dau daca stiti, ca the 100.
Care este cel mai prost film pe care l-ai vazut?
Preferati horror sau comedie? Film
Salut TPU. Cand aveam vreo 8- 9 ani era un desen de asta vechi cu un baiat care se deghiza in fata sau se transforma nu mai stiu exact. Problema e ca nu ii mai stiu numele deci daca are cineva o idee rog...? (mai mult)
Nu sunt sigur dacă e categoria perfectă dar... Știu că era un desen animat în anii 2000 pe ce era atunci Minimax despre un orășel populat de de niște animăluțe. Și în fiecare episod era o figură...? (mai mult)
Cunoasteti vreun anime despre arta sabiei?
Nume Ramona din lectii de viata sez 6 ep 148? Plsss
Salut, am vazut mai demult un trailer la un film sau serial, nu stiu ce era. Era despre niste angajate intr- o firma de cosmetice cu radiu, care si- au dat seama de element si radioactivitate, si incercau...? (mai mult)
Salut! Îmi poate recomanda cineva niște anime-uri cu vampiri? Ex Vanitas no carte sau vampire knight
Salut! Unde as putea sa vad gratis State și Flacara- Vacanta la Nisa in afara de Youtube pentru ca nu are muzica?
Buna,stie careva niste aplicații de vizionat anime-uri pe android de preferat sa fie cu subtitrari in romana? Multumesc!
Bună! Dacă ați văzut The 100, Bellamy va ajunge cu Clarke împreună la final sau va fi ceva între ei măcar? Și sezonul 7 este ultimul sau se mai face încă unul?
Serialul RUXX mai are episoade decât episodul 8? Pe hbo max mă interesează.
Salut, ma uit la serialu The Flash si am ajuns la sezonul 3 ep 8 si vreau sa vad continuare la ep 8 ca la sfarsitul ep 8 zice ca va continua in The Arrow dar nu stiu ce ep si sez in the arrow..cine poate...? (mai mult)
Am o curiozitate! Asa cum Romanii au facut filme despre Mihai Viteazul, Vlad Tepes, Stefan cel Mare si alti domnitori romani si bataliile lor impotriva turcilor... Turcii au facut si ei viceversa? Adica...? (mai mult)
Unde as putea găsi animeul "Midori no Hibi" sau "Midori Days" in română?
Bună, am vazut acum ceva timp un film despre o fata, avea 14 ani maxim, care isi facuse un iubit/prieten online si ajung să faca sex, iar apoi cand tatal ei care era politist parca afla ca au facut...? (mai mult)
Caut un episod mai vechi din schimb de mame nu-l mai găsesc nicăieri, știu numele familiei si orașul, familia Șopârlă din Ramnicu Vâlcea. Stiti?
In ce ordine se vizioneaza Demon Slayer? (filmele si sezoanele)
Bună, știu ca m- am uitat pe pro cinema la un film cu o fata care locuia doar cu tatăl ei. Acea fata credea în zâne, sa nu va gândiți ca e clopotica, e alt film de pe pro cinema cu subtitrare...? (mai mult)
Ce film mi-ati recomanda sa vad daca as dori sa cunosc personalitatea berbecilor, cu alte cuvinte in care film regasiti in caracteristica personajului principal personalitatea unui barbat berbec?
Hello TPU! Ce înseamnă serie limitată pe Netflix?
Salut, Cu tot respectul, permiteti- mi sa va adresez o intrebare legata de un film. Descrierea urmatoare, probabil, o sa sune prosteasca dar nu imi amintesc numele exact. Trecand direct la subiect,...? (mai mult)
Ce filme din anii 40' - 60' îmi recomandați? Am văzut majoritatea celor cunoscute, precum "Psycho", "Singin' in the rain", "All about Eve", "It's a wonderful life" etc. Aș vrea unele bune dar...? (mai mult)
Salut, TPU. As dori si eu niste recomandari de filme ca si Samson sau Sparta. Dau funda*. Multumesc
De ce la Survivor echipele și-au schimbat numele din "Faimoși" și "Războinici" în "Vulturi" și "Tigri"?
Salutare, era un desen animat (nu stiu sigur daca era o reclama sau un serial in sine) cu o soparla cu ochelari care juca basket, are cineva idee cum se numeste? Multumesc
Hey! Stiti un anime sau serial cu adolescenti dragoste si comedie?
Buna, caut un film. L- am vazut acum mult timp, era cu o fata de vreo 13 sau 14 ani, vorbea cu un baiat pe net, cand au decis sa se intalneasca, la intalnire a venit un om in varsta care a rapit-...? (mai mult)
Salutare,TPU! Va rog sa îmi recomandați și mie niște filme horror văzute de voi care v-au plăcut. Mulțumesc!
Ce documentare o sa dea pe National Geographic prin Disney + cand se lanseaza pe 14 iunie? N-am reusit sa gasesc. Poate gaseste cineva.
Care este diferenta intre apocaliptic si post-apocaliptic?
Ziceți-mi și mie filme și seriale de pe Netflix care merită văzute.Nu vreau horror, groază, actiune(poate să aibă puțină dar nu cu violență puternică).Ce părere aveți de serialul Elite?
Ok, deci m- am gandit sa ma apuc de seria Final Fantasy, am zis ca ma uit mai intai la filme si dupa acea sa iau jocurile, dar din cate observ, m- am documentat, dar nu specifica nicaieri, daca au...? (mai mult)
Cel mai bun sex-comedy? In afara de placinta americana si virgin la 40 de ani?
Hei... Îmi puteți recomanda filme gen "The shadow in my eye/2021"? Vă mulțumesc anticipat.
Este un film numit The mermaid 2016 este un film japonez foarte fain as vrea sa stiu daca are si partea a 2 sau daca se va lasa curand.DAU FUNDA LA RASPUNSU BUN.
Buna TPU, de ce oare s-a scot din grila de programe a celor de la DIGI canalul AXN?
Stie cineva cand e Las Fierbinti la tv si la ce ora?
Neața! Se mai difuzează emisiunea Starea de Veghe cu Adriana Bahmuteanu?
Bună dimineața. Mi s- a povestit de o secvență văzută pe tiktok dintr- un film de comedie cu un negru ce are un parazit ce ii umblă prin corp și ajunge la doctor, unde trebuie să îl taie să...? (mai mult)
Unde pot gasi o comunitate de fani BL? Exista site- uri specifice? Am un grup SERIALE ŞI FILME BL (BOY- LOVE) ASIATICE unde se discuta si se recomanda BL- uri si tare mi- as dori sa gasesc mai multi ...? (mai mult)
O fata este rapita si dusa intr- un castel care se muta la fiecare rasarit iar in cautarea ei pleaca un ciclop, tatal ei si iubitul ei. Acestia sunt ajutati de sotia batranului, care e vaduva neagra,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am tot văzut un videoclip, dar nu am reușit sa găsesc filmul sau serialul de la link-ul acesta https://youtu.be/fXy3b258sUY, ma puteți ajuta?
Bună TPU! As vrea sa știu și eu cum îl cheamă și cum arata cel care îl interpretează pe Vlăduț din Vlad cazino în viata reală! Dau funda!
Trebuie sa văd OVA -urile și filmele Naruto inainte de Boruto sau după?
Bună! Dacă se poate aș dori să îmi recomandati niște seriale turcesti gen obsesie ceva gen ca acest serial "lacrimi la Marea neagra" sau " adı sevgi".
Bună ziua! Îmi puteți spune niște seriale turcesti cu căsătorie forțată? De exemplu: adı sevgi, ramo, aia lacrimi la Marea neagră și ce mai este.
Buna ziua. V-as ruga din suflet sa-mi dati o lista cu seriale genul serialului: Gilmore Girls, chiar daca nu incepe din liceu... Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.