Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU! Vreau o listă cu seriale/filme de vară pe Netflix. A venit în sfârșit luna mai și aș vrea să iau în considerare, să fie niște seriale/filme de vară, nu de iarnă. Funda!
Buna TPU! Are cineva idee cum se numea filmul in care era vorba de o fata Alice care era crescuta la țară de mama ei profesoara, iar tatăl fermier? Tatăl ei o îneacă și mor și ei după și gen...? (mai mult)
S-a uitat cineva la Black (kdrama) de aici? Daca da, ce ziceti de final?
Buna dragilor! Ce anime- uri kawaii sau la scoala recomandati? Anime uri scolare cum ar fi Akebi's Sailor Uniform sau Dont Toy with Me miss Nagatoro Anime- uri kawaii cum ar fi Sailor Moon, Tonikaku...? (mai mult)
Exista emisiuni pe Netflix sau internet în legătură cu Știința umana? Ex: putrefacția omului decedat și etc
A vazut cineva filmul, , Adio Uniunea Sovietica" sau in engleza, , Goodbye Soviet Union", daca da cine imi poate recomanda film asemanator ca ala deoarece mi- a placut atat de mult ca l- am vazut de...? (mai mult)
Salut TPU, caut de ceva timp un film animat mai vechi, povestea stiu ca era in china si era vorba de 2 frati unu sarac celalalt bogat si un cuib de randunele care aducea noroc sau ceva de genul. Daca...? (mai mult)
Buna, TPU! Pareri despre al doilea film 365 de zile (Acea zi)?
Nu inteleg de ce toată lumea e dezamăgită de filmul 365!? La ce se așteptau? Secvente pentru adulți?!
Cum s-a prins Bob ca e ala spion? Ma refer la filmul :''Spionul din vecini.
Buna, mi- am adus aminte acum de un film in franceza cu o fetița mică blonda care trăia cu mama ei, care a fost omorâtă de un băiat mult mai mare ca fetița si care a încercat sa o violeze si ...? (mai mult)
Mă uit la serialul Naruto și sunt la episodul 145 și nu știu ce să fac, pot trece la Shippuden sau trebuie să mă uit la toate 220 de ep? Pentru că mi- e teama sa nu înțeleg ceva când intru ...? (mai mult)
Vreau sa răspundă fanii Naruto! Sunt la episodul 145 Naruto pot sa trec la Shippuden sau trebuie să mă uit până la episodul 220?
Seriale cu vanatori de vampiri, varcolaci, etc in care vampirul sau varcolacul se indragosteste de o fata normala, etc, ca in teenwolf? Dau daca stiti, ca the 100.
Care este cel mai prost film pe care l-ai vazut?
Preferati horror sau comedie? Film
Salut TPU. Cand aveam vreo 8- 9 ani era un desen de asta vechi cu un baiat care se deghiza in fata sau se transforma nu mai stiu exact. Problema e ca nu ii mai stiu numele deci daca are cineva o idee rog...? (mai mult)
Nu sunt sigur dacă e categoria perfectă dar... Știu că era un desen animat în anii 2000 pe ce era atunci Minimax despre un orășel populat de de niște animăluțe. Și în fiecare episod era o figură...? (mai mult)
Cunoasteti vreun anime despre arta sabiei?
Nume Ramona din lectii de viata sez 6 ep 148? Plsss
Salut, am vazut mai demult un trailer la un film sau serial, nu stiu ce era. Era despre niste angajate intr- o firma de cosmetice cu radiu, care si- au dat seama de element si radioactivitate, si incercau...? (mai mult)
Salut! Îmi poate recomanda cineva niște anime-uri cu vampiri? Ex Vanitas no carte sau vampire knight
Salut! Unde as putea sa vad gratis State și Flacara- Vacanta la Nisa in afara de Youtube pentru ca nu are muzica?
Buna,stie careva niste aplicații de vizionat anime-uri pe android de preferat sa fie cu subtitrari in romana? Multumesc!
Bună! Dacă ați văzut The 100, Bellamy va ajunge cu Clarke împreună la final sau va fi ceva între ei măcar? Și sezonul 7 este ultimul sau se mai face încă unul?
Serialul RUXX mai are episoade decât episodul 8? Pe hbo max mă interesează.
Salut, ma uit la serialu The Flash si am ajuns la sezonul 3 ep 8 si vreau sa vad continuare la ep 8 ca la sfarsitul ep 8 zice ca va continua in The Arrow dar nu stiu ce ep si sez in the arrow..cine poate...? (mai mult)
Am o curiozitate! Asa cum Romanii au facut filme despre Mihai Viteazul, Vlad Tepes, Stefan cel Mare si alti domnitori romani si bataliile lor impotriva turcilor... Turcii au facut si ei viceversa? Adica...? (mai mult)
Unde as putea găsi animeul "Midori no Hibi" sau "Midori Days" in română?
Bună, am vazut acum ceva timp un film despre o fata, avea 14 ani maxim, care isi facuse un iubit/prieten online si ajung să faca sex, iar apoi cand tatal ei care era politist parca afla ca au facut...? (mai mult)
Caut un episod mai vechi din schimb de mame nu-l mai găsesc nicăieri, știu numele familiei si orașul, familia Șopârlă din Ramnicu Vâlcea. Stiti?
In ce ordine se vizioneaza Demon Slayer? (filmele si sezoanele)
Bună, știu ca m- am uitat pe pro cinema la un film cu o fata care locuia doar cu tatăl ei. Acea fata credea în zâne, sa nu va gândiți ca e clopotica, e alt film de pe pro cinema cu subtitrare...? (mai mult)
Ce film mi-ati recomanda sa vad daca as dori sa cunosc personalitatea berbecilor, cu alte cuvinte in care film regasiti in caracteristica personajului principal personalitatea unui barbat berbec?
Hello TPU! Ce înseamnă serie limitată pe Netflix?
Salut, Cu tot respectul, permiteti- mi sa va adresez o intrebare legata de un film. Descrierea urmatoare, probabil, o sa sune prosteasca dar nu imi amintesc numele exact. Trecand direct la subiect,...? (mai mult)
Ce filme din anii 40' - 60' îmi recomandați? Am văzut majoritatea celor cunoscute, precum "Psycho", "Singin' in the rain", "All about Eve", "It's a wonderful life" etc. Aș vrea unele bune dar...? (mai mult)
Salut, TPU. As dori si eu niste recomandari de filme ca si Samson sau Sparta. Dau funda*. Multumesc
De ce la Survivor echipele și-au schimbat numele din "Faimoși" și "Războinici" în "Vulturi" și "Tigri"?
Salutare, era un desen animat (nu stiu sigur daca era o reclama sau un serial in sine) cu o soparla cu ochelari care juca basket, are cineva idee cum se numeste? Multumesc
Hey! Stiti un anime sau serial cu adolescenti dragoste si comedie?
Buna, caut un film. L- am vazut acum mult timp, era cu o fata de vreo 13 sau 14 ani, vorbea cu un baiat pe net, cand au decis sa se intalneasca, la intalnire a venit un om in varsta care a rapit-...? (mai mult)
Salutare,TPU! Va rog sa îmi recomandați și mie niște filme horror văzute de voi care v-au plăcut. Mulțumesc!
Ce documentare o sa dea pe National Geographic prin Disney + cand se lanseaza pe 14 iunie? N-am reusit sa gasesc. Poate gaseste cineva.
Care este diferenta intre apocaliptic si post-apocaliptic?
Ziceți-mi și mie filme și seriale de pe Netflix care merită văzute.Nu vreau horror, groază, actiune(poate să aibă puțină dar nu cu violență puternică).Ce părere aveți de serialul Elite?
Ok, deci m- am gandit sa ma apuc de seria Final Fantasy, am zis ca ma uit mai intai la filme si dupa acea sa iau jocurile, dar din cate observ, m- am documentat, dar nu specifica nicaieri, daca au...? (mai mult)
Cel mai bun sex-comedy? In afara de placinta americana si virgin la 40 de ani?
Hei... Îmi puteți recomanda filme gen "The shadow in my eye/2021"? Vă mulțumesc anticipat.
Este un film numit The mermaid 2016 este un film japonez foarte fain as vrea sa stiu daca are si partea a 2 sau daca se va lasa curand.DAU FUNDA LA RASPUNSU BUN.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!