Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Https://www.cinemagia.ro/filme/orient-express-7657/imagini/13377/ Cum se numește filmul asta. Dar pe actor cum îl cheama
Salut! Imi poate spune cine stie cum functioneaza site-urile dedicate subtitrarilor? Gen subs.ro, titrari.ro, etc
S-a uitat cineva la serialul "Bridgerton"? Dacă da, cum vi s-a părut?
Prin 2009- 2010 când aveam 6 ani era la tv o scenă nu știu dacă a fost film sau serial cred că serial. Sa începem. Pai erau 2 femei una cu pistolul in mana și alta nu, erau într- o cameră ceva...? (mai mult)
Buna ziua! As vres va rog sa- mi spuneti si mie denumirea unui film care nu mai stiu cum se cheama! Este un film cu nemti, este vorba despre o familie bogata cu multi servitori, aceasta familie de evrei...? (mai mult)
Am o problema. Singura persoana la care ne puteam strânge sa ne uitam la insula iubirii s- a plictisit de show chiar la începutul sezonului 5 (cel mai picant sezon, 3 alarme in prima zi, nu spun mai...? (mai mult)
Buna, am și eu o intrebare. Am vazut mai demult intr- un scurtmetraj dintr- un anime, un frate avea o sora care era demon iar sătenii din sat o alungau și aruncau cu pietre in ea, oare despre Demon...? (mai mult)
Am nevoie sa găsesc un serial, în serial era vorba despre o femeie care a stat în închisoare pentru crima și prietenul/soțul ei la fel, mama victimei avea o asociație și plătise pe cineva sa...? (mai mult)
Ce animeuri îmi recomandați? Fără naruto sau one piece
Merită vizionat filmul The Long Night?
Salut! Știe cineva când va apărea filmul Harry Potter și copilul blestemat? Dau fundă!
AJUTOR! Efectiv caut de cateva luni un desen animat pe care l- am privit acum in 2011- 2012 dar nu- l gasesc, era vorba despre un licurici / gâză care era de culoarea galbenă si avea prieteni animale...? (mai mult)
Nume de filme superbe de iubire (as vrea genul ala de film în care băiatul e arogant și doar o fata îl cucerește) sau filme similare.
Unde pot viziona filmul One Piece - Heart Of Gold rosub?
Buna, era un film Disney de cand eram mică si nu il mai gasesc, era vorba despre o dădaca (cred) care avea grija de un baiat si o fata si eu locuiau lângă o pădure, intr- o zi copii au găsit un...? (mai mult)
Ce anime uri imi recomandati?
Salut, era un desen animat in care un personaj zicea "branza si mustati". Care e acel personaj?
Salut TPU, caut un film in care un om devine cel mai bogat om din lume peste noapte, dau funda =) Mersi;)
De ce la Iumor nu sunt comedianti in juriu? Cum evalueaza aia umorul participantilor?
Cât a parcurs serialul the witcher din cărți, nu mai am răbdare vreau să citesc continuarea povești.
Ce credeti despre serialele de tip sitcom "Friends" si "Seinfeld" am vazut ca sunt destul de populare? Merita sa fie urmarite si astazi?
Spuneti-mi ceva filme cu persoane ce suferă de anxietate sociala. Acord funda.
Buna, caut de mult timp un serial de pe disney/ jetix, nu mai stiu exact din ce perioada era. Nu era animat, era vorba de ceva monstri si de un barlog, care parca se afla sub un magazin sau ceva de...? (mai mult)
Bună TPU! Niște recomandări de seriale in stilul serialelor Sherlock, The alienist?
Bună, era mai demult un desen cu un iepure cred ca era iepure și scoatea plastilina din buzunar, nu mai țin minte, dar cred ca era plastilina și el scotea plastilina și făcea cerul, mai scotea...? (mai mult)
Salut, TPU! Când eram mai mic am văzut un film pe TV, era cu o familie și cu un joc, gen monopoly și tot ce era scris pe jocul ăla devenea realitate. Trebuieau să termine jocul ca toate chestiile...? (mai mult)
Salut TPU, avem persoane care urmaresc "trasnitii in nato"? Era un episod în armata cand SEFU era batut de 2 hoti la fiecare ora iar soldații se incurcau pe unde sa o ia si puneau benzi pe jos. Il...? (mai mult)
Am nevoie de cat mai multe povesti de la voi! Tema este relatia dintre doua personaje (fata/baiat, baiat/baiat, fata/fata) care fac o actiune care sa se intample in 3 etape (ex. se pupa, danseaza si...? (mai mult)
Salut TPU! Caut și eu un film de un an de zile. Este genul drama, acțiune și ceva război Este cu un lunetist, pușcaș care circulau cu mașina printr- un sat bombardat. Grupul se oprește să...? (mai mult)
Salut, mai stie cineva cum se cheama serialul spaniol in care personajul negativ feminin moare impuscata de poliție (parcă)? Am uitat numele si asta e singurul detaliu pe care l- am retinut, pup. Cred...? (mai mult)
Anime-uri de dragoste bune?
Cine știe filmul acela vechi de groaza cu o femeie care și- a omorât soțul polițist pe perete iar urma de sânge nu dispărea de acolo... Iar acela o bântuia iar ea ca să scape de fantoma trebuia...? (mai mult)
Ceau, caut un film parca francez era, unde un copil are anumite contrarii spirituale legate de religie la școală deoarece tatăl lui era ateu iar mama o persoana foarte religioasa și el nu știe...? (mai mult)
Tocmai am văzut un tik tok cu o secvență dintr- un film, filmul este unul vechi și îmi este foarte cunoscut. E vorba despre o fata ( parul scurt și blonda) care patinează iar fix când este observata...? (mai mult)
Salut TPU! Am vazut odata un film si nu mai stiu cum se numea, se intampla sa fie o femeie si un barbat blocati intr- un portbagaj de masina, aproape in tot filmul, acestia incercau sa scape. Stie...? (mai mult)
Salutare,ce parere aveti despre filmul the batman (2022)?
Ma poate ajuta cineva sa găsesc continuarea din serialul h20 sau toată seria
Pentru cine s-a uitat la Planet Earth: Ce episod v-a placut cel mai mult?
Care este filmul care v-a marcat si care v-a rămas in minte?
Salut, caut un serial cu adolescenti super eroi. Am tot vazut ceva trailer, dar nu stiu cum se numeste. L- am vazut random pe Facebook. E o fata cu un brat de metal, care cica e ceva zeita. Si o fata...? (mai mult)
HBO GO a fost inlocuit de HBO MAX? Ca doar asta imi apare in tv. Si mai e valabila promotia cu o luna gratuita?
Bună, îmi puteți da niște exemple de desene animate nepopulare adică care s-au difuzat mai rar la televizor și desenele favorite din copilăria voastră.
Știe cineva de ce când vreau să mă uit la un film pe google pe orice site îmi dă eroare 403?
Dati-mi ordinea in care e bine sa vizionezi filmele Marvel si DC va rog.
Buna, știti o aplicație sau un site în care acea aplicație sau site sa subtitreze un videoclip de 22 de minute sau mai mult din engleza în Română? Cine știe să-mi zică.
S-a uitat cineva la serialul "The 100"? Dacă da, are un final fericit?
Salut! Am văzut recent un film(anihilatia) și as vrea sa știu,la ce se refera finalul, mersi!
Vreau un film cu adolescenți și gen sa fie ceva cu puteri gen teen Wolf etc. eu stiu, ma plictises sa caut si nu imi place niciun film pana acum.
Dați-mi filme cu oameni care au fost grași și au slăbit
Dați-mi nume de filme cu oameni care suferă dismorfobie
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!