Buna TPU, de ce oare s-a scot din grila de programe a celor de la DIGI canalul AXN?
Stie cineva cand e Las Fierbinti la tv si la ce ora?
Neața! Se mai difuzează emisiunea Starea de Veghe cu Adriana Bahmuteanu?
Bună dimineața. Mi s- a povestit de o secvență văzută pe tiktok dintr- un film de comedie cu un negru ce are un parazit ce ii umblă prin corp și ajunge la doctor, unde trebuie să îl taie să...? (mai mult)
Unde pot gasi o comunitate de fani BL? Exista site- uri specifice? Am un grup SERIALE ŞI FILME BL (BOY- LOVE) ASIATICE unde se discuta si se recomanda BL- uri si tare mi- as dori sa gasesc mai multi ...? (mai mult)
O fata este rapita si dusa intr- un castel care se muta la fiecare rasarit iar in cautarea ei pleaca un ciclop, tatal ei si iubitul ei. Acestia sunt ajutati de sotia batranului, care e vaduva neagra,...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am tot văzut un videoclip, dar nu am reușit sa găsesc filmul sau serialul de la link-ul acesta https://youtu.be/fXy3b258sUY, ma puteți ajuta?
Bună TPU! As vrea sa știu și eu cum îl cheamă și cum arata cel care îl interpretează pe Vlăduț din Vlad cazino în viata reală! Dau funda!
Trebuie sa văd OVA -urile și filmele Naruto inainte de Boruto sau după?
Bună! Dacă se poate aș dori să îmi recomandati niște seriale turcesti gen obsesie ceva gen ca acest serial "lacrimi la Marea neagra" sau " adı sevgi".
Bună ziua! Îmi puteți spune niște seriale turcesti cu căsătorie forțată? De exemplu: adı sevgi, ramo, aia lacrimi la Marea neagră și ce mai este.
Buna ziua. V-as ruga din suflet sa-mi dati o lista cu seriale genul serialului: Gilmore Girls, chiar daca nu incepe din liceu... Multumesc
Https://www.cinemagia.ro/filme/orient-express-7657/imagini/13377/ Cum se numește filmul asta. Dar pe actor cum îl cheama
Salut! Imi poate spune cine stie cum functioneaza site-urile dedicate subtitrarilor? Gen subs.ro, titrari.ro, etc
S-a uitat cineva la serialul "Bridgerton"? Dacă da, cum vi s-a părut?
Prin 2009- 2010 când aveam 6 ani era la tv o scenă nu știu dacă a fost film sau serial cred că serial. Sa începem. Pai erau 2 femei una cu pistolul in mana și alta nu, erau într- o cameră ceva...? (mai mult)
Buna ziua! As vres va rog sa- mi spuneti si mie denumirea unui film care nu mai stiu cum se cheama! Este un film cu nemti, este vorba despre o familie bogata cu multi servitori, aceasta familie de evrei...? (mai mult)
Am o problema. Singura persoana la care ne puteam strânge sa ne uitam la insula iubirii s- a plictisit de show chiar la începutul sezonului 5 (cel mai picant sezon, 3 alarme in prima zi, nu spun mai...? (mai mult)
Buna, am și eu o intrebare. Am vazut mai demult intr- un scurtmetraj dintr- un anime, un frate avea o sora care era demon iar sătenii din sat o alungau și aruncau cu pietre in ea, oare despre Demon...? (mai mult)
Am nevoie sa găsesc un serial, în serial era vorba despre o femeie care a stat în închisoare pentru crima și prietenul/soțul ei la fel, mama victimei avea o asociație și plătise pe cineva sa...? (mai mult)
Ce animeuri îmi recomandați? Fără naruto sau one piece
Merită vizionat filmul The Long Night?
Salut! Știe cineva când va apărea filmul Harry Potter și copilul blestemat? Dau fundă!
AJUTOR! Efectiv caut de cateva luni un desen animat pe care l- am privit acum in 2011- 2012 dar nu- l gasesc, era vorba despre un licurici / gâză care era de culoarea galbenă si avea prieteni animale...? (mai mult)
Nume de filme superbe de iubire (as vrea genul ala de film în care băiatul e arogant și doar o fata îl cucerește) sau filme similare.
Unde pot viziona filmul One Piece - Heart Of Gold rosub?
Buna, era un film Disney de cand eram mică si nu il mai gasesc, era vorba despre o dădaca (cred) care avea grija de un baiat si o fata si eu locuiau lângă o pădure, intr- o zi copii au găsit un...? (mai mult)
Ce anime uri imi recomandati?
Salut, era un desen animat in care un personaj zicea "branza si mustati". Care e acel personaj?
Salut TPU, caut un film in care un om devine cel mai bogat om din lume peste noapte, dau funda =) Mersi;)
De ce la Iumor nu sunt comedianti in juriu? Cum evalueaza aia umorul participantilor?
Cât a parcurs serialul the witcher din cărți, nu mai am răbdare vreau să citesc continuarea povești.
Ce credeti despre serialele de tip sitcom "Friends" si "Seinfeld" am vazut ca sunt destul de populare? Merita sa fie urmarite si astazi?
Spuneti-mi ceva filme cu persoane ce suferă de anxietate sociala. Acord funda.
Buna, caut de mult timp un serial de pe disney/ jetix, nu mai stiu exact din ce perioada era. Nu era animat, era vorba de ceva monstri si de un barlog, care parca se afla sub un magazin sau ceva de...? (mai mult)
Bună TPU! Niște recomandări de seriale in stilul serialelor Sherlock, The alienist?
Bună, era mai demult un desen cu un iepure cred ca era iepure și scoatea plastilina din buzunar, nu mai țin minte, dar cred ca era plastilina și el scotea plastilina și făcea cerul, mai scotea...? (mai mult)
Salut, TPU! Când eram mai mic am văzut un film pe TV, era cu o familie și cu un joc, gen monopoly și tot ce era scris pe jocul ăla devenea realitate. Trebuieau să termine jocul ca toate chestiile...? (mai mult)
Salut TPU, avem persoane care urmaresc "trasnitii in nato"? Era un episod în armata cand SEFU era batut de 2 hoti la fiecare ora iar soldații se incurcau pe unde sa o ia si puneau benzi pe jos. Il...? (mai mult)
Am nevoie de cat mai multe povesti de la voi! Tema este relatia dintre doua personaje (fata/baiat, baiat/baiat, fata/fata) care fac o actiune care sa se intample in 3 etape (ex. se pupa, danseaza si...? (mai mult)
Salut TPU! Caut și eu un film de un an de zile. Este genul drama, acțiune și ceva război Este cu un lunetist, pușcaș care circulau cu mașina printr- un sat bombardat. Grupul se oprește să...? (mai mult)
Salut, mai stie cineva cum se cheama serialul spaniol in care personajul negativ feminin moare impuscata de poliție (parcă)? Am uitat numele si asta e singurul detaliu pe care l- am retinut, pup. Cred...? (mai mult)
Anime-uri de dragoste bune?
Cine știe filmul acela vechi de groaza cu o femeie care și- a omorât soțul polițist pe perete iar urma de sânge nu dispărea de acolo... Iar acela o bântuia iar ea ca să scape de fantoma trebuia...? (mai mult)
Ceau, caut un film parca francez era, unde un copil are anumite contrarii spirituale legate de religie la școală deoarece tatăl lui era ateu iar mama o persoana foarte religioasa și el nu știe...? (mai mult)
Tocmai am văzut un tik tok cu o secvență dintr- un film, filmul este unul vechi și îmi este foarte cunoscut. E vorba despre o fata ( parul scurt și blonda) care patinează iar fix când este observata...? (mai mult)
Salut TPU! Am vazut odata un film si nu mai stiu cum se numea, se intampla sa fie o femeie si un barbat blocati intr- un portbagaj de masina, aproape in tot filmul, acestia incercau sa scape. Stie...? (mai mult)
Salutare,ce parere aveti despre filmul the batman (2022)?
Ma poate ajuta cineva sa găsesc continuarea din serialul h20 sau toată seria
Pentru cine s-a uitat la Planet Earth: Ce episod v-a placut cel mai mult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Marie308 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!