Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Dați-mi filme cu oameni care au fost grași și au slăbit
Dați-mi nume de filme cu oameni care suferă dismorfobie
*Atentie, nu cititi daca mancati ca s- ar putea sa vi se faca greata* Bai, numai mie mi se intampla chestia asta? De exemplu pot sa ma uit la 10 filme in 2 zile si sa nu mananc nimic in timpul lor (eu...? (mai mult)
Imi poate zice si mie cineva un anime asemanator cu high school dxd?
Exista persoane / siteuri care fac subtitrari la filme, la cerere, contra cost? Din engleza in romana. Raspundeti doar daca ati avut personal experienta in domeniu (ati oferit sau solicitat astfel ...? (mai mult)
Care platforma de streaming merita mai mult, HBO Go(in curând apare Max cu multe producții în plus) sau Netflix. Știu ca Netflix are mai multe filme și seriale (dar majoritatea proaste) decât HBO...? (mai mult)
Salut TPU, am vazut acum ceva timp un film dar nu mai stiu numele lui si vreau sa- l vad iar, in film erau doua personaje din Las Fierbinti (Manglosul si baiatul agripinei) (in film cei doi furasera...? (mai mult)
Am nevoie de o serie de filme psihologice.
Cine știe dacă exista vreun film în care povestea sa fie ceva de genul: un cuplu, el o înșeala pe iubita, dar pana la urma își da seama ca ea este aleasa lui?
Funda! Cum se numeste filmul bazat pe fapte reale in care un politist, profesionist si bun tintas este recrutat de catre o retea secreta anti terorism in care numai presedintele stia, pentru a preveni...? (mai mult)
Ce film horror bun imi recomandati?
Mi-am amintit de un desen mai vechi, cu un baiat si un sarpe, dar nu mai stiu cum se cheama. Si-l mai aminteste cineva?
Cum se numea filmul ala, când un copil primeste creierul unui om care vrea desenele si apoi el putea sa-i vada pe toti, pe Mickey, minnie?
Salutare, știe cineva episodul și sezonul din băieții de oraș când erau Roby și Malone in bar parcă și zice Malone că vrea o cola zero că și pune el zahar :))))? Cineva care ma poate...? (mai mult)
Bună! Îmi puteți recomandata niște filme asemănătoare cu "believe me"? Dau Fundă!
Bună! Aș dori niște filme/ seriale asemănătoare cu "the boy (2016)", gen când se enervează pe fată și ii spune să vină la el și așa etc. dar nu vreau să fie ceva cu Romantism ci thriller,...? (mai mult)
Salut, vreau și eu niște seriale cu adolescenți, cum ar fi Teen Wolf Riverdale Prison Break (Știu că nu e cu adolescenți) Harry Potter Vreau să aibă mai multe sezoane și să aibă ceva ...? (mai mult)
Salut TPU, imi puteti recomanda un film de aventura, dar va rog sa nu fie low buget?
Pentru cei care sunteti la zi cu anime- ul Attack on Titan:Cine credeti ca are intentiile cele mai drepte dintre Zeke is Eren? Eu cred ca Zeke pentru ca mai bine sa moara Eldienii si sa dispara titanii,...? (mai mult)
Era acum ceva ani pe pro tv un film cu doua adolescente la o petrecere care jucau un joc cu un zar. In functie de ce numar pica cu atatia trebuiau sa faca sex
Buna, Aveti idee unde pot vedea editia completa? https://www.youtube.com/watch?v=3ia3RcRRY7o&t=8s Multumesc, Funda! :D
Bună! Mai știți filmul românesc Hawaii, cu Dragoș Bucur? Știți cumva dacă s-a făcut sau se că face o continuare? Mulțumesc!
Era un film indian cu ceva tinar care este trimis la facultate in Paris. Parintii lui vand multe ca el sa poata urma facultatea, era sarac. Iar el nu se trezeste pentru ceva examen si ajunge examtriculat....? (mai mult)
Stie cineva la ce ora si in ce zile se difuzează Lecții de Viață?
Se difuza la televizor acum câțiva ani un serial românesc în care era o adolescentă însărcinată, aceea fată mergea la o școală de fete și locuia într- un internat, dar din când în când...? (mai mult)
Salut! Mi- am adus aminte de un film horror pe are l- am vazut cand eram mai mic, aum 8- 9 ani, si in acel film era vorba despre un fel de virus ceva, nu mai stiu exact, gen, erau niste oameni care...? (mai mult)
Salut, am vazut acu vreo 10 ani un film cu zombie si vreau sa il revad. Țin minte ca începe cu doua cupluri de tineri care se sărutau într- un depozit sau pivniță, unul dintre tineri da o flegma...? (mai mult)
Salut! Ce filme asemănătoare cu The Conjuring (le- am văzut pe toate) și Insidious (și pe astea) mi- ați recomanda? Am mai căutat și văzut și altele in rest, dar parca nimic nu se mai ridica...? (mai mult)
Mă poate ajuta cineva si pe mine, să mă uit la Netflix gratis... Pentru ca nu am un abonament si nu îmi permit, dacă este aici cineva bun să mă ajute ați fi recunoscător. Nu mai vreau răspunsuri...? (mai mult)
Cum au reusit acei copii din Las Fierbinti să joace in Las Fiebinti? Ei spunând replicile ca o poezie:)) Si cum pot juca si eu?;)))
Salut! Imi spuneti, va rog, cateva filme sau seriale de actiune mai noi, din 2020-2021?
Buna, A aparut acum un an sau doi un film in care era aratata viata grea a unui baietel. Filmul era drama si parca se petrecea in India. La finalul filmului, baietelul ii spune mamei ca prefera sa...? (mai mult)
De ce serialul Casa de papel este atat de lăudat? Am reușit și eu acum sa vad primele 2 sezoane și nu prea m- a impresionat sau dat pe spate. Adică cu toată povestea se putea face lejer un film de...? (mai mult)
Spuneți-mi și mie niște seriale bune noi? Sau mai bine zis după 2015. Mulțumesc.
Era un serial in care un om vindea amfetamina pentru a lasa avere familiei pentru ca el avea o boala sau ceva de genul și nu ii permitea sa trăiască foarte mult, nu mai știu cum se numește site...? (mai mult)
Caut un desen mai vechi cu o fata si un tata care locuiau intr-un parc de masini si un robot era probabil difuzat pe disney nu stiu sigur, dau funda celui care il gaseste.
Buna TPU Îmi spuneți niște titluri de anime, desene animate, seriale sau filme în stilul: Univers magic- fantastic, medieval- renascentist in genul: star contra forțelor răului, the owl...? (mai mult)
Salutare.Am vazut o scena pe tik- tok dintr- un film si nu stiu cum sa numeste filmul.Cred ca erau niste evrei langa o apa si vine un autobuz de nazisti, unul din ei avea si un ciocan mare si in cele ...? (mai mult)
Era un desen animat cu doi frați un sărac și altul bogat cu niste dovlecei mari și o păsărică mica care avea piciorul rupt și cel sărac a făcut bine și drept răsplată i- a dat niste bobe de...? (mai mult)
Cum pot vedea filmul tabăra făcut de selly fără sa ma duc la cinema? Sa răspundă doar cine știe, mulțumesc TPU.
Hello! Am o întrebare legata de avanpremierele din România. Cel puțin în afară se primesc sau se pot cumpăra postere sau obiecte cu filmul respectiv. Se procedează așa și la noi la Cinema...? (mai mult)
Bună, știe cineva care sunt actori din "Lectii de viata" ep. 112, sez. 6, va rog frumos?
Are cineva filmul Hush Hush - Ingerul noptii dupa Becca Fitzpatrick?
Hello tuturor. Ce filme pentru adolescenți recomandați?
Salut TPU! Nu stiu daca ati auzit de seria "Walking with Caveman" este un documentar despre evolutia omului creat de BBC, in fine, incerc de cateva luni sa il gasesc subtitrat in romana si nu e nicaieri,...? (mai mult)
Salutare TPU, unde as putea găsi desene animate din anii 90 îmi puteți lăsa un link aici?
Tot cred că emisiunea catfish de pe MTV e regizată insa emotiile din emisiune sunt prea reale pentru a fi regizate, vad persoane care plâng și au unele comportamente bizare care nu pot fi trucate....? (mai mult)
Salut, caut un film horror, de care mi- a povestit mama mea acum ceva timp, dar nu- și aduce aminte. Poveste începe cu o fetiță care moare într- un lac, apoi aceasta se reincarneaza în al doilea...? (mai mult)
Buna! Imi puteti recomanda niste filme sau carti in care se promoveaza libertatea, egalitatea de sanse/drepturi sau egalitatea in fata legii?
Cand apare disney+ in Ro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.