Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Cand apare disney+ in Ro?
Ce serial imi recomandati?
Salut.Mă numesc Cristian și am frumoasa vârstă de 13 ani, locuiesc in București și visul meu este de a deveni actor.Vreau să ma ajutati cu niste sfaturi. Unde pot da casting sa joc in filme, seriale...? (mai mult)
Cele mai tari filme de aventura, mister, captivante, chiar și cu tenta animata, de exemplu - jack și Vrejul de fasole- varianta actuala, maleficent etc, sau cu asasini, de genu columbiana, Lara...? (mai mult)
Cine se uita la serialul Adela? Cine e personajul vostru preferat? Al meu e Delia :)
Buna, TPU! Stie cineva cine a dublat vocea Sabrinei din "Sabrina, tanara vrajitoare"?
Filme care merita vizionate?!
Care e episodul din Naruto Shippuden in care Naruto se bate cu el înșine (adică cu clona aia cu ochii negri de se bat la o cascada cred)
Bună TPU, mai există alte seriale de genul The Originals, The vampire Diaries, Teen Wolf, Shadowhunters, Lucifer, True Blood? Gen supranaturale și cu puțin romantism? (sunt cele mai bune). Si...? (mai mult)
Un film de dragoste cu multe scene amoroase, va rog?
Stie cineva filmul? https://vm.tiktok.com/ZMLrqH8nD/
Salut, Am vazut acum cativa ani un film si nu mai stiu cum se numeste. Actiunea se petrece in Bucuresti in perioada comunista si e vb de niste studenti la arte care dau o petrecere si incearca sa...? (mai mult)
Cum vi se pare scuid game? Eu am văzut tot sezonul și e destul de mișto! Vi-l recomand
Era un film pe Netflix despre o fata care nu poate vedea și este luată captivă, cum se numea?
Știe cineva când apare sezonul nou din scuid game?
Ce film e asta, link imdb? https://www.youtube.com/watch?v=A8EVxzuHV5A
Păreri-filme gen Lucy și limitless, desprea puterea gândirii, capacitatea creierului etc?
Salut TPU, am o intrebare, ce filme, seriale sunt ca the witcher care trebuie vazut? Tot ca vanatorul de monstri, vrajitori, creaturi, portiuni etc. exact ca serialul the witcher dar nu a aparut ...? (mai mult)
Care sunt cele mai frumoase filme văzute de voi? De aventura, acțiune, drama, motivaționale etc Sa te tina in suspans și sa te captiveze instant
Buna! Va amintiti cumva de niste desene animate cu roboti care apasau pe o maneta si faceau ziua si noapte? Tin minte ca erau pe minimax.
Salut. Caut un desen care se dadea pe minimax si era noaptea cu o maimuta care se ingropa in nisip.
Stie cineva niste desene vechi cu un baiat care noaptea se punea la somn in camera lui si la un moment dat se trezea si mergea printr- un tub care il ducea intr- o alta lume, spre exemplu odata mergea...? (mai mult)
Care din filmele harry potter vi se pare cel mai reusit?
Buna ziua, știe cineva cum se numește filmul in care un tip sta la o masa cu cineva dacă bine îmi amintesc semăna cu o sala se interogare și începe sa își mănânce degetele și sa rada?
Bună. Nu știu dacă e film sau serial dar îmi aduc aminte doar o mică parte din el. Țin să menționez că e un film/serial vechi. Scena de care îmi aminte este cum 2 fete chiulesc de la ore și ...? (mai mult)
The Lord of the Rings: The Rings of Power Ce asteptari aveti de la serial? Se pare ca bugetul de productie este estimat la un (1) miliard de dolari si speculeaza ca este cel mai mare buget din istoria...? (mai mult)
Ceva filme actiune/drama care merita vizionate pe Netflix?
Vreau și eu un film de aventura, de supraviețuire, motivatie etc, de genul the jungle-tărâmul morții, Lara croft, Columbiana…
Salut! Știți cumva când se va difuza în continuare serialul "Moștenirea" de pe Happy Channel? Dau funda
Ați văzut serialul once upon a time? Cum vi s-a părut?
Stiu ca nu este chiar vorba despre un film sau un serial insa caut de mult un desen animat (cred ca de pe minimax dar nu sunt sigura) in care era vorba de un tata cu 2- 3 copii care traiau intr- o casa...? (mai mult)
Era acum cativa ani un desen pe minimax cu o fata care se "teleporta" prin lume si rezolva mistere sau ajuta oamenii impreuna cu animalul ei de companie (parca un dragon) aveti vreo idee la ce ma...? (mai mult)
Stiti un film cu un criminal "bun" ce omoara politicieni corupti? Dau funda dau ce vreti voi :)) simt nevoia sa visez :)))))
Eră un desen animat pe minimax cu 3 frați un urs măgăruș și un iepure ceva de genul, il stiti?
Daca ai Netflix pe Romania dar mergi in Germania, o sa poti accesa contul de Netflix cu abonamentul pe Romania si de acolo?
Am o intrebare. - caut un film pe care l- am văzut acum foarte mult timp și nu mai știu cum se numește. . . ▪︎era practic un fel de scufita roșie ▪︎tatăl fetei era un varcolac si se...? (mai mult)
Pentru cei care urmaresc, ce parere aveti de serialul "Fiica ambasadorului"? Care e personajul vostru preferat? Ale mele sunt frumoasa N.are, Sancar si boierul Gediz :D
E catfish regizat?
Salut TPU, stie cineva cand mai apare sezonul 3 din the witcher? M- am uitat la toate sezoanele si episoadele. Problema e ca m- am uitat la 2 sezoane, dar trebuie sa ucida cavalerul negru inca nu ...? (mai mult)
Dacă știe cineva numele actorului român din poza de pe imagebam.com/view/ME2WTRC, vă rog frumos să-l scrieți.
Netflix are toate episoadele din Naruto dublate?
Probabil suna stupid, dar e 3 dimineata si nu reusesc sa gasesc un vechi desen de pe Minimax la care ma uitam cam prin 2012. Nu imi amintesc multe, dar personajul principal era o fata cu un caine,...? (mai mult)
Bună! De doua zile ma tot chinui sa- mi aduc aminte cum se numea un film pe care l- am văzut acum câțiva ani, poate ma puteți ajuta voi; dacă nu ma înșel, erau doua cupluri tinere care au făcut...? (mai mult)
Vreau și eu câteva recomandări de seriale romantice dar cu un final fericit. Pls!
Salut TPU, imi amintesc de niste desene care au fost difuzate pe nickelodeon si era vorba de niste copii care cantau intr- o scoala si aveau un loc secret in dulapul acesteia si pe langa asta aveau legatura...? (mai mult)
Cum se numește filmul asta? https://vm.tiktok.com/ZMLjMaXC9/
Salutare, recent m- am apucat d One Piece sunt la episodul 136, și am niște întrebări. Începând de la filmul " One Piece The movie " până la " One Piece Stapmede" când ar trebui să văd...? (mai mult)
Bună TPU, caut un film. Din câte îmi amintesc era despre un polițist care era de fapt criminal în serie. Îmi amintesc ca le obliga pe fete sa bea motorina sau benzina. Și era o fata cu ochelari...? (mai mult)
Slautare TPU eră un desen animat pe Disney jr cu niste băieți care cântau la niste instrumente și mai făcea ceva dar nu îmi amintesc
Cum se numește filmul in care niște copii au viziuni despre cum vor muri și chiar se întâmpla? O fraza din film este atunci când copii sunt într-un microbuz și se prăbușește podul cu ei.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?