Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Deci este vorba despre un film vechi, l- am vazut acum vrei 15- 20 de ani.Cred ca pe tvr 1 a fost dat.O fata timida la liceu, gaseste un inel in subsolul liceului cred, inelul apartine unui membru al...? (mai mult)
Salutare! Acum doi ani am dat pe Youtoube de un film romanesc dar nu imi mai aduc aminte cum se numeste. Ideea este ca filmul avea o actiune asemanatoare cu nuvela, , Moara cu noroc" doar ca actiunea...? (mai mult)
Credeti ca se va intoarce Cartoonito in Romania? Eu cred ca sunt slabe sansele.
Salutare, Caut un desene animat mai vechi, in care personajul principal erau 2 fete cred ca surori/gemene, acetea mergeau in ceva misiuni, vreau foarte mult sa il gasesc.
Unde pot sa văd euforia?
Salut, cine mă poate ajuta sa gasesc niste desene vechi? Tot ce îmi amintesc e ca erau un inventator cu câinele sau și trec prin multe aventuri.
Chiar se uita oamenii la acces direct?
Isi mai aduce cineva aminte o emisiune pe Prima tv in anii 1990-2000 cu intrebari si la finalul rundei se extrageau bile dintr-o masina ca la loto?
Va mai aduceti aminte de filmele de pe JETIX, in cazul de fata de ''Dorinta lui Richie Rich''? Am citit pe wikipedia acum cateva zile ca prima oara cand a fost televizat la noi in Romania a fost in anul...? (mai mult)
Vreau și eu să mă uit la un film foarte bun din 2022. De pe Netflix, am abonament bun.
Cine are Voyo? Voiam să știu cine a plecat de la Survivor de la consiliul de urgenta. Ofer funda!
M- a trasnit nostalgia si mi- am amintit de un desen animat ce mergea dupa ora de culcare la minimax, asemanatot cu Jojo's Bizzare Adventures, caracterele aveau cate un spirit, insa am uitat cum se numea,...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, cu vreo 9 ani in urma imi place sa ma uit la un anime sau ceva de genu se difuza la tv si era in limba romana, insa acum il caut dar nu- l mai pot gasi in romana, ma poate cineva...? (mai mult)
Buna TPU! Va rog, stiti un film despre un cuplu care merge intr- o vacanta in salbaticie, dar vacanta se transforma intr- un cosmar din cauza unor politisti corupti. Iar la final vine politia din orasul...? (mai mult)
Stie cineva daca e posibil sa apara sezonul 3 din One Punch Man anul asta?
Hei TPU era un desen animat pe Disney Chanel RECESS dar nu îl găsesc în română mă puteți ajuta voi sa îl găsesc în română
E pe TLC o emisiune cu persoane supraponderale, in care e prezentata evolutia lor pana la forma optima. Cum se numeste emisiunea? Multumesc.
Ma intereseaza numele unei cercetatoare, nu mi- l pot aminti. Povestea vietii ei e asa: tanara fiind, cercetatoarea s- a retras intr- o rezervatie naturala tip jungla, pentru a studia comportamentul...? (mai mult)
Buna. Merita sa ma uit la serialul Legacies? Tocmai am terminat The Originals și încă stau pe gânduri dacă sa încep Legacies.
Bună cine mai ține minte desenul acela cu niște veverițe care se omoarau singure pentru amuzamentul lor mda nuprea am înțeles desenul ala prea mult știu ca se dădea noaptea pe la ora 3 2 pe axn...? (mai mult)
Salutare, recent m- am apucat de One Piece sunt la episodul 90 și am auzit că are și filme, îmi puteți spune în ordine care sunt filmele? Și când trebuie să mă uit la ele, adică după ce ...? (mai mult)
Ma uit la un film cu un avocat bolnav Bdsm pe care il cheama Gray. Nu e e porcaria aia cu anatomia. E secretara. Care dupa care s-a luat?
Salut, in ce episod din naruto shippuden apare Madara Uchiha is la ep 319
Am o intrebare. De cati ani se difuzeaza serialul La bloc pe Pro Cinema?
Care e filmul vostru preferattttt?
Salutare TPU, unde pot găsi și desene cu pufoși?
Salut, is la ep 299 la naruto shippuden si a venit vorba de shisui uchiha si se spune ca are cei mai puternici ochi, apare el personal sau doar povesteste de el?
Pentru urmăritorii exatlon/survivor din toate sezoanele care au fost până acum care este concurentul vostru preferat și care credeți că a fost cel mai bun concurent din toate sezoanele pentru mine...? (mai mult)
Hello, stie cineva niste filme sau seriale (bune) despre explorarile Antarcticii? Tocmai am citit o carte despre explorarile lui Douglass Mawson si mi s- a facut chef de filme sau seriale despre acest...? (mai mult)
Salut, te curând am inceput să mă uit la One Piece și am niște întrebări, sunt abia la el 60 la episodul cu dragonul milenar (sper că am scris bine). Am niște întrebări. 1: Am văzut...? (mai mult)
Mi-ați putea recomanda niște anime-uri +18 (Hentay) gen : hightschool xdx, Yosuga no sora, Demon Lord, Plunderer
Bună, TPU! Am văzut mai demult (acum câțiva ani) un film și vreau să știu cum îi zicea. În film era vorba de o adolescentă care s- a înscris la ceva concurs de design de modă (făcea rochii,...? (mai mult)
E 'Seinfeld' cel mai bun serial de comedie din istorie? E 'Prietenii tai' cel mai slab?
Care este filmul tau preferat? :)
Ce seriale ati mai urmarit?
Buna! Cunoaște cineva site similare pentru filme și seriale hindi/indiene ca https://www.indianul.com/
Vreau si eu filme de motivatie si succes De aventura, drama si acțiune Filme care iti schimba mentalitatea si viziunea asupra vieții Despre călătorii, aventuri care schimba destine
Imi recomanda si mie cineva niste filme extrem de horror
Hey TPU! Am si eu o intrebare, cum pot viziona un film pe imdb? Am gasit serialu la care vreau sa ma uit, l am si bagat in watchlist (adica ca vreau sa l vizionez cred) dar nu apare niciunde butonul ...? (mai mult)
Ce faceti prieteeeni? Am venit iar cu o serie tampita sa va dau sa alegeti; ) Ok deci ce vi se pare mai "scary": Papusa Annabelle sau Papusa Chuky? Mie nu mi se pare scary niciuna dar cand eram mai ...? (mai mult)
Vreau filme de pe Netflix asemanatoare cu "in ritmul muzicii" sau "Arata-le ce poti" va rog dau funda
Buna, cum se numeste acel film despre niste copii orfani care umbla sa isi caute parintii, au niste caini cu ei, trec prin multe aventuri, la un moment dat unul din ei isi gaseste parintii si ceilalti...? (mai mult)
Salutare, era un desen animat cu iepurași clopoțel ceva de genul dar unde pot sa găsesc și eu ep cu ei.
Buna seara! Am o intrebare pentru cine a urmarit sau vazut intamplator serialul de comedie Familia Heck.Cum se numeste boala pe care o avea Brick cand lasa capul in jos respira greu si repeta cuvinte in...? (mai mult)
Salut! Știe cineva vreo serie de filme gen Saw puzzle mortal? Mulțumesc!
Ce parere aveti despre serialul "The sinner"?
Salutare,cand incepe romanii au talent?
Apropo de desenele vechi, la începutul lui 2000 când aveam vreo 7- 8 ani exista cred că pe TVR un desen difuzat în perioada aceea 12- 14 pe zi când difuzau animații, in care personajul principal...? (mai mult)
Filme bune de comedie in care este si sex? ceva de genul "placinta americana" sau "virgin la 40 de ani". Multumesc
Buna TPU, vreau sa îmi dați niște idei de filme sau seriale, dacă aveți timp detaliați putin acțiunea filmului/serialului, mulțumesc :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
deearoy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!