Imi explica si mie cum sta treaba cu abonamentul Netflix? Daca il iau pe ala la 5 euro ma pot conecta pe doua dispozitive gen laptop si televizor cu acelasi cont? Sau e neaparat sa il iau pe cel la 10 ...? (mai mult)
Mai urmăreşte cineva de aici serialul american Frasier?
Filme seriale foarte bune dar necunoscute care dai foarte greu de ele exemplu they live din 88 iar ca serial wayard pines sunt de top si greu auzi de ele
Ma uitam la un serial Sf aventură, un grup de oameni au rămas singuri pe o planeta unde întâlneau creaturi, apărea în 2004 pe TV și un film unde un grup de militari se duc într o zona și acolo...? (mai mult)
Mă poate invita cineva pe grupul de Telegram Bârlad?
Seriale horror vechi dar nu populare știți?
Buna, am vazut acum mult timp un film dar nu mai stiu cum se numeste, era un cuplu care a jefuit o banca si a plecat in desert, acolo a scos o harta pe capota masinii si a pus pe ea sa invarta gen cu...? (mai mult)
Salut! Am vazut un film acum foarte mult timp, 2010- 2012 si nu- mi mai amintesc numele. Era vorba este despre două surori, ai căror părinți au murit într- un accident de mașină. După accident,...? (mai mult)
Întrebare pentru "brony" și "pegasister" (sau foști brony și pegasister) din perioada anilor 2000 (care se uitau la versiunea veche din anii 80 https://www.youtube.com/watch?v=NOd0cnbCXkY). Ce v- a...? (mai mult)
Din ce film este fragmentul? https://www.youtube.com/shorts/T_ihqlYWEhk?feature=share
Stie cineva unde si cum imi pot promova server- ul de Discord? La momentul de fata detin un server de fandub unde vreau sa dublez anume- uri alaturi de alti oameni dar nu stiu cum sa- l fac mai popular....? (mai mult)
Așteptați filmul Gladiator 2? De ce au fost nevoie de 24 ani pentru continuare?
Îmi amintesc ca era cam prin 2010 o emisiune tip vânătoare de comori prezentata de Virgil Iantu pe prima tv oare știe cineva numele emisiunii? Știu ca mereu echipa era de un băiat și o fata și ...? (mai mult)
Știți dacă este vreo platforma pe care se pot găsi filmele Ivanhoe ( 1913) și ( 1952)? Nu sunt nici pe Netflix, HBO GO, Disney+ , Amazob sau Hulu! Și sunt multe filme din perioada aceea care nu...? (mai mult)
Bună! Caut și eu un episod din lectii de viata.L- am văzut acum mult timp, deci nu știu dacă mai este pe YouTube. Era un grup de prieteni care au plecat într- un fel de excursie (cred ca la Snagov)....? (mai mult)
As dori niste filme din care sa invat cate ceva
Slashere dar cat mai nepopulare si in afara de maniac si cat mai multe dar sa aiba multa actiune?
Existau în România fani adolescenți MLP G1 la sfârșitul anilor 2000, dacă da și este între voi cineva care este, a fost sau are un cunoscut și îmi poate explica ce îl/o atrăgea la acel serial,...? (mai mult)
Ce părere aveți de fenomenul brony? Mie unul mi se pare puțin cam stupid ca niște adolescenți și tineri băieți să se uite la așa ceva. Oricum, doar de curiozitate, știe cineva dacă existau...? (mai mult)
Bună,vreau sa îmi fac hulu.Pot in Romania fara VPN? Pur si simplu sa vad serialul de pe site?
Am o întrebare pentru cei care erau adolescenți în perioada 2000- 2009. De ce existau adolescenți în acei ani care încă se uitau la (unele seriale de pe) Minimax? (adică înțeleg că opțiunile...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare dacă postez pe YouTube secvențe din filme pot lua copyright
Ce parere aveti despre Naruto?
Hei TPU! Iubesc seria de filme,, Liceenii". Recent am aflat de existența filmului,, Liceenii în alerta ". Stiti de ce nu apare și Mihai în film? Sau de ce s-a certat cu Dana? Mulțumesc!
Tin minte ca eram foarte mica si ma uitam la desene pe disney channel si era un desen, (nu mai stiu cum se numeste)cu doi baieti si stiu ca aveau ceva O.Z.N magic in garajul lor, asta e singura chestie...? (mai mult)
Salut, mi-am luat si eu niste ochelari vr, stie cineva vreun site sa pot vedea filme vr?
Caut un serial similar cu Charmed doar ca fetele nu erau rude și era și un băiat care avea și el diverse puteri! Îmi spune cineva despre ce serial e vorba?
Știe cineva ce film e cu Anthony hopkins in care, la o cina, da oaspeților carne de om? Multumesc
Ce anime va place cel mai mult?
Pareri pro si contra despre Basic Instinct?
Actorii din Las Fierbinți chiar fumează?
Vă place Stăpânul Inelelor? Credeți că este o idee bună să apară un nou film din această serie in 2025?
De ce Sandokan a fost popular in Romania?
A fost sau nu The Expendables bazat pe o poveste reala?
Fox Kids sau Jetix?
De ce multi considera Dirty Dancing cel mai frumos film de dragoste. Ce impact are in general? Melodia sau actori principali.
Salut TPU! Wild Manes face parte din My Little pony? Este G6 sau așa ceva?
Salut TPU, am o dilema de 5 zile! Nu găsesc un film care știu sigur că există, dar nu mai știu cum se numește sau vreun actor. În film o fata a creat o rochie și s- a decis să meargă cu mama...? (mai mult)
Buna TPU As dori să știu numele acestui film sau serial indian. Mulțumesc frumos celor care îmi răspunde! https://www.facebook.com/share/v/pyHBAaS7oKp4QS5j/
Cine stie cum se numeste un film veci cu un actor blond cu par lung care putea comunica cu animalele uitandu- se in ochii lor si mai ales cu un soim. Si avea o arma ca si o sulita alba ce se putea separa...? (mai mult)
Stie cineva daca serialul Shameless a fost vreodata difuzat la televizor in Romania? Daca da, pe ce canal? Vreau sa aflu neaparat.Sunt curioasa :)) Mersi!
Care sunt cele mai bune live-action movies după anime?
Va rog frumos să- mi spuneți cum pot vedea episoadele filmului Vinovați de iubire. La TV este f târziu. Iar pe net am reușit să văd până la ep. 25. Nu le mai găsesc pe celelalte. Mulțumesc ...? (mai mult)
Am o întrebare, unde pot vedea sezoanele 6-9 din My Little Pony prietenia este magica, in limba română? Pe Netflix nu exista sezoanele astea. daca știți voi, as aprecia.
Salutare grup. Care ma poate ajuta cu un nume de film! Acțiunea este din câte îmi aduc aminte... un barbar sa născut cu un semn în forma de inima parca pe fata și a făcut un pact cu diavolul sa...? (mai mult)
Ce filme au fost lansate cu controverse in afara de Blonde cu Ana de Armas?
A fost difuzat prin anii 90 pe TNT Classic Movies filmul Nothing Lasts Forever cu Bill Murray. De ce este considerat un film pierdut? In ciuda faptului ca nu a fost lansat oficial.
Cât timp va lua Gianina din Las Fierbinți pauză de la filmări? Trebuie să nască în curând. Va renunța la rol. Cine știe să îmi zică pe cât timp va lua pauză de la filmări?
Vreau sa știu dacă exista remake- uri la serii ca, , Friends '' sau, , House M.D." cum exista la Shameless varianta americana, britanica, mexicana sau turca sau la Anatomia lui Grey cum au făcut...? (mai mult)
În ce zile din săptămână se filmează Las Fierbinți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!