Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Eram mai mic și era un desen cu doi frați un sărac și un bogat cu o păsărică care avea piciorul rupt și cel sărac a făcut- o bine și drept răsplată i- a dat trei dovlecei și- i tăia cu fierăstrăul...? (mai mult)
Salut! Vreau și eu câteva titluri de filme cu subtitrarea în engleză, dar cea originală. Gen cum sunt primele secvente în, , The exorcist'', subtitrarea este de când s- a turnat filmul. Mulțumesc!...? (mai mult)
Buna, vreau si eu un site de seriale telenovele spaniole
Buna! Am si eu o intrebare, mi- am pus de curand Netflix si nu stiu ceva. Daca intra simultan si alte persoane (pe cele 4 profile suplimentare de cel pe care intru eu) din afara adresei mele IP (alte ...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de niste seriale asemănătoare precum este DARE ME, serialul se gaseste pe Netflix si as vrea răspunsuri de la persoanele care au vazut serialul ăsta.
Legatura dintre Cooper si Blossom,Riverdale? Despre frații, care s-au ucis?
Salut am auzit vorbinduse de un episod pierdut din Tom si Jerry se numea Beciul lui Tom sau subsolul lui Tom vreau sa il vad si eu daca se poate sa imi spuneti unde il pot gasi? Daca nu se poate macar ...? (mai mult)
Buna, ma puteți ajuta și pe mine? Am văzut un film mai de mult era vorba despre 2 surori, ele nu știau una de alta și mama lor le ținea separat pe una o iubea pentru ca era frumoasa iar cealaltă...? (mai mult)
Era demult o emisiune cu o femeie care locuia într-o casă bântuită. Aveti o idee cum se numea emisiunea respectivă?
Helou:) ce parere aveti despre filmul "Encanto", cei care v-ati uitat. Cum e? Despre ce ar fi vorba ca rezumat? va imbratisez. Funda la cel mai explicit/bun raspuns.
Filmul "The last Airbender" are si partea a-2a sau exista vreun serial?
Bună! Vă mai aduceți aminte de personajul din desene animate de pe Minimax, Willy Fog? Unde aș putea vedea cele două sezoane : Înconjurul lumii în 80 de zile cu Willy Fog și Călătorie spre Centrul...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare, vreau sa îmi cumpăr Netflix de la o stație selfpay dar nu știu cum. Eu nu am cont la Netflix și am văzut ca ii da un cod pe email dar nu știu unde sa îl bag, codul ...? (mai mult)
Recomandati filme motivationale de succes, incredere, cautarea fericirii, succes economic, etc?
Salut! Am o întrebare, vreau sa îmi cumpăr Netflix de la o stație selfpay dar nu știu cum. Eu nu am cont la Netflix și am văzut ca ii da un cod pe email dar nu știu unde sa îl bag, codul acela...? (mai mult)
Salut Mai știți site-ul konoha manga? Dacă da îmi puteți spune când a fost închis site-ul si dacă mai știți vreun membru din echipa Mulțumesc anticipat
Stie cineva ce actori au jucat in lectii de viata sez 6 ep 56?
Seriale sau filme in gen cu serialul La Brea(2021-prezent)?
A murit Louie Anderson din păcate nea făcut copilăria mai frumoasa poate îl știți din serialul viața cu Louie
O parere despre serialul game of throns? Vreau sa il incep
Care este finalul serialului The Orange îs the new black?
Salut, nu- mi aduc aminte de numele unui film în care o fata grasă merge la sala și cade de pe bicicleta si se lovește la cap, și de la acea lovitura se vede foarte frumoasă... Știe cineva cum...? (mai mult)
Salutare TPU! Nu pot să îmi amintesc titlul unui film pe care l- am văzut cu ani în urmă Este vorba despre un bărbat mai în vârstă care se culcă cu soțiile altora și apoi se semnează cu ...? (mai mult)
Se mai difuzează Acces Direct pe Antena 1 după ora 4 seara?
Neata! Cine prezintă Masterchef?
Buna! Vreau sa aflu si eu diferite pareri si opinii=). V- a placut "Protevelionul" sau "Revelionul Starurilor"?(stiu ca au fost revelioane si pe alte posturi dar aceastea au fost cele mai vizionate) Mie...? (mai mult)
Buna seara. Imi puteti recomanda si mie un site bun, unde pot vedea acest film, dar sa fie si subtitrat? Asa se numeste filmul BEASTLY
Merita văzută Frozen?
In ce fel de film trebuie sa joci pentru a fi luat in considerare pentru Oscar?
Niste seriale smechere care sa ma lase prost? Am vazut doua seriale mari si late, Breaking Bad si Prison Break si mi- au placut enorm.Sopranos? Peaky Blinders? Dark? Ce parere aveti de ele? Peaky blinders...? (mai mult)
Salut, m- am uitat la un anime mai demult dar am uitat cum se cheamă, era o familie de vichingi parca, tatăl unui băiat a fost omorât ca a fost la lupta si băiatul ca sa se răzbune a învățat ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=0t6Mnh-EuW8 Filme similare? Sa fie la fel cu sunet prin statie si sa nu fie mai vechi de 2017
Salut TPU! Ce filme ati vizionat in ultima perioada online sau pe Netflix?
Salutare, stie cineva un serial gen narcos,el chapo, regina sudului, pablo escobar? Dau funda.
Am văzut că a reînceput Xena prințesa războinică. Cand se termina? Warner TV difuzează de la început serialele care erau si pe TNT
Salut. Filme de actiune si comedie bune pe Netflix? Filme romanesti de comedie?
Bună, caut un film cred ca era japonez, dar în grafica de joc, unde protagonistul e un tânăr ce moare dar mai are o sansa sa reînvie dacă câștiga un joc în care trebuie sa omoare diferiți ...? (mai mult)
Vreau sa mă uit la un film din alta țară. De pe Netflix.Am instalat vpn. Și nu merge. Cum pot sa mă uit la filme din alta țară?
Care e scena/momentul vostru preferat dintr-un film, serial, anime, ce o fi el? Scena mea favorită e: How about a magic trick? https://youtu.be/L3oOldViIgY
Salut, ceva seriale, stie cineva nu din alea slabe ceva care sa nu pierzi timpul degeaba gen supranatural, queen of south, lost? Dau funda +vot
Neata! Se mai difuzeaza Romania 9?
Bună! Acum mulți ani a fost un serial în care un om voia să verse un virus în apă și așa să omoare cât mai multă lume. Știu că un spion îl cerceta și acest spion se îndrăgostește de iubita...? (mai mult)
Cum se numesc emisiunile de la eStrada TV (News Romania)?, stiu ca prima emisiune e Starea de Veghe cu Adriana Bahmuteanu si a doua emisiune e Dezvăluiri cu Iosefina Pascal?
Niste seriale de dragoste cu mix de acțiune?
Are cineva programele tv cu Cartoon Network din anii 2000?
Probabil mă veți crede nebun, dar cum ați reacționa dacă MARVEL și DC ar colabora și ar scoate un film/serial împreună?!
Cat va tine emisiunea Survivor?
Care sunt filmele/serialele/anime-urile voastre favorite si de ce?
Filme sau seriale cu Zombie dacă știe cineva? Aș vrea gen apocaliptice, end of the world dar sa fie gen când totul începe. Gen Walking dead. Mulțumesc anticipat!
Salutare, as dori si eu un serial la fel de bun ca supranatural, dau funda+vot!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!