Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Vă plac serialele antologice cum ar fi black mirror? Care sunt serialele/episoadele voastre favorite? Momentan mă uit la room 104 și unele episoade sunt extrem de fascinante, de exemplu, s3e9, prank...? (mai mult)
Buna seara tuturor, as dori si eu un serial bun rău, gen Lost 2004 sau regina sudului, dau funda +vot sănătate!
De ce ne plac personajele negative/antagoniștii din filme și seriale? De ce mulți consideră că ei dau savoare filmului? :)
Hei! Imi recomandați si mie cineva niște seriale horror cu adolescenți de preferat pe Netflix dar nu contează, gen: The Vampire Diaries, Stranger Things. Până acum am văzut următoarele seriale: ...? (mai mult)
Are cineva informații despre Ștefania (actrița de la Starea Nației), în primul rând despre viața ei personală: de unde provine, daca are frați/surori, studii?
A vazut careva serialul Yellowstone, cum vi s-a părut? https://m.imdb.com/title/tt4236770/
Mai exista emisiunea Moft TV?
La ce ore sunt difuzate filmele psihologice cu scene intime? Pe ce canal? Ziua?
Cand va fi finala de la Bravo ai stil?
Merita văzută seria de film Activitatea paranormala?
Cum se numesc emisiunile de la Metropola tv?
Merită să vizionez serialul"Peaky Blinders"? Și mai exact despre ce este vorba?
Heiii :) imi puteti da niste filme de comedie? Ma refer la filme care chiar te mai fac sa razi. Chiar si putin. In ultima vreme nu prea am mai dat de comedii bune :(
Stiti niste filme super frumoase de dragoste- adolescenti, pe aici. Sa fie de genul "after", actori buni, ceva gen baiatul rau se indragosteste de fata cuminte, nu vreau alte genuri de filme. Sau ...? (mai mult)
Filme horror ca,, the human centipede "?;) Dau funda
Neața! Niste filme cu prințese (sa fie desene animate sau cu actori)
Cine imi poate spune cateva filme cu tema baiat timid cu fata populara va rog
Bună verișoara mea e născută în 2007 și ea a prins desenele următoare: ed edd și Eddy, viata cu Louie, dragonul american, taz mania, animaniacii, copii de la 402, yakari, familia tofu,...? (mai mult)
Un film (nu serial) foarte bun pe Netflix, recent? Eventual drama/actiune/horror/SF. Multumesc!
Buna, daca ati vazut recent s- a adăugat un nou sezon la serialul de pe HBO Euphoria. problema este ca am in acelasi timp cont (cu plata, desigur) pe alte aplicații si ma gandeam poate se oferă cineva...? (mai mult)
Buna seara. Mai tine cineva minte serialul "State de România"? Ei bine in ultimul episod Lilica care era însărcinată cu state fuge cu copilul lor. Știe cineva dacă in Moștenirea care este continuarea...? (mai mult)
Care este cel mai horror film pe care l-ai vazut vreodata?
Dacă ar fi să vă alegeți singuri un rol într- un film, ce rol v- ați alege? Eu mi- aș alege un rol de criminală psihopată, în serie, schizofrenică și fără pic de umanitate, (ceva gen)...? (mai mult)
Bună TPU! Caut și eu un film vechi văzut pe antena unu povestea era despre o familie care avea 2 fete părinți erau despărțiți una dintre fete avea serbare la școală tatăl nu a putut ajunge pe...? (mai mult)
Salutări, Caut un film in care este vorba de câțiva deținuți evadați, care traversează o pădure pustie și, de- a lungul filmului, devin canibali, din lipsa de hrană... Poate mă ajuta ...? (mai mult)
Salut acum ceva timp am vazut un film la tv, era cu un om obsedat de o fata, si fata era intr- un spital, iar cei de la spital nu voiau sa o lase sa plece acasa, si ea a reusit cumva sa scape prin ...? (mai mult)
Când o sa se difuzeze sezonul 7 și 8 din serialul dragonii în marele necunoscut?
Când a fost ultima data cand a fost difuzat Bibi și tina pe minimax?
Cu ce personaj din filme sau seriale ați face amor? Eu cu "The Joker" din filmul "The Dark Night". :D
Stie cineva niste filme horror pe Netflix in care sunt torturati oameni?
Ati vazut filmul Eternals? L-as vedea diseara si nu stiu daca merita timpul.
Salut prieteni! Era un video cand un bărbat era îmbrăcat într- un costum de protecție și se dusese in spital unde era iubită lui si el a început să își dea protecția jos.Stie cineva unde il...? (mai mult)
Salutare, stie cineva daca serialul "Profu" de pe PRO TV se va extinde si cu sezonul 3? Sau endingul serialului este cu profu si Ana, sarutandu-se?
Buna. in lightroom, daca schimb telefonul si ma conectez cu contul pe care il aveam pe telefonul vechi, imi raman preseturile salvate sau se sterg?
Salut! Am văzut un film pe Prima TV cu un grup de sportivi, Grupul Sportiv Livezi, cum se numește filmul? În el erau multe cadre filmate în Brașov, Fundata și Sibiu. Mersi
Salut,sunt curios care e varsta minima pentru aplicarea ca traducator pe animekage. Dau funda.
Bună! Sunt aici sa va rog pe voi iubitorii de anime să- mi recomandați și mie niște animeuri bune. Țin sa menționez ca am văzut deja Jujutsu kaisen, Bongou stray dogs, Attack on titan, Tokyo...? (mai mult)
Pentru cine a vizionat filmul "Knock, Knock!" (Cioc, Cioc!) ce ați înțeles din el? Care este morala? Cine a greșit cu adevărat: acel tip că a primit acele fete în casă și a fost (prea) ospitalier...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește filmul? https://vm.tiktok.com/ZM8ovKqnL/
Salut! Caut un film care l- am văzut când eram mai mic și nu dau de el, era cu doi roboți care se luptau unul era chel și unul țin minte că avea niște grenade care când explodau ștergeaj tot...? (mai mult)
Salutare, caut si eu un film horror pe care l- am vazut mai de mult, parti pe care mi le mai amintesc este ca o fata isi cauta tatal, dar afla ca acesta era inchis si taiat pe tot corpul cu lame de ...? (mai mult)
Cei care ati vazut spiderman no wei home credeti ca o sa mai existe vreo continuare la filmul asta, din seria asta cu spyderman? Adica finalul a fost destul de trist din ce am vazut eu si dupa parerea...? (mai mult)
Care este explicatia filmului the tall grass de pe Netflix?
Salut era un desene pe Boomerang cu niste oameni care erau îmbrăcați în plus și când începea desenul într- o eră Așa cu doua zâne meci un băiat și o fată băiatul canta mereu la tobe daca...? (mai mult)
Salutare știe cineva cate sezoane o să aibă THE WITCHER?
Am vazut cand eram mic un film horror cu o "umbra" care ucidea oamenii si gen niste oameni s- au trezit intr- o incapere cu pereti albi, prima protagonista era o fata care s- a trezit intr- o camera cu...? (mai mult)
Bună acum cu ceva timp în urma am văzut un film la televizor dar nu mai știu cum se numea și filmul era cam asa era o fetita care a făcut ziua de naștere și tatăl ei îi povestea despre o fată...? (mai mult)
Credeți că mai există cu adevarat dragoni? Va apărea, , cum sa iti dresezi dragonul 4"? Din spusele tatălui lui sughit este tărâmul dragonilor înspre West dincolo de apus, credeți ca este...? (mai mult)
Se mai da Wrestling la tv in Romania? pe ce canal pot sa urmaresc si cand? Multumesc, dau funda.
Cum sa vad un film cu chromecast pe tv.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?