Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Din punct de vedere al calitatii. Daca imi descarc un film in Bluray. x264 cu 5000 bitrate si dupa imi descarc acelasi film, dar in Bluray. x265 cu 2200 bitrare. Care dintre variante o sa ofere o calitate...? (mai mult)
Buna tuturor. Poate ma puteti ajuta sa gasesc un film pe care l- am vazut doar partial acum foarte multi ani. Actiunea era undeva prin anii 1800.Era un cuplu cu multi copii, care dormeau toti intr- o ...? (mai mult)
Recomandați niște filme de acțiune, drama sau seriale
Cum se numeau desenele animate cu niste șosete de împerecheat pe o sârma?
Salutare, acum ceva timp m- am uitat la un film animat cu un brad care stătea într- un magazin și era un magazin de plante și bradul era unul mic era în ghiveci și el visa sa fie bradul de Crăciun...? (mai mult)
Bună, vreau sa ma apuc de uitat la anime uri, puteți sa îmi dați nume de anime uri populare la care se uita mai multă lume?
Bună, as vrea sa găsesc un film care îl caut de multă vreme e de pe disney și era ceva de genul erau niște copii cam de 14, 15 ani și erau într- o peșteră și cautau o comoara și ii urmăreau...? (mai mult)
Se stie cumva data cand apare sezonul 2 din Queens gambit?
Deci...nu gasesc un film de desene si caut de mult timp vreau sa ma uit iar la el. Era cu un copil si un caine, o data cand se jucau copiii afara, cainele s- a dus sa aduca mingea cu care se jucau si...? (mai mult)
Deci, pe scurt am nevoie sa stiu un site pe care pot viziona serialul 11, once(ala cu fotbalul), l- am cautat, am gasit doar dublat in romana plus ca are rezolutie foarte proasta, FOARTE PROASTA,...? (mai mult)
Cum se numea filmul ala cu un baiat care gaseste un oras pierdut aztec si se intoarce in timp cand trece printr-o pestera?
Bună știe cineva episodul din iubiri secrete in care marisii găsesc o bomba și Mădălin se duce cu ea pe câmp spuneți mi si mie vă rog in ce sezon este și numărul episodului?
Era un film acum câțiva ani cu unii rai eliberați din închisoare și puși sa lupte cu alții mai periculoși era și puțin sf cum se numeste
Bună! Am văzut toate episoadele din Naruto și am sărit peste filme. Am trecut la Naruto Shippuden. După ce termin Naruto Shippuden, e un film special sau sunt mai multe care ar trebuiesc văzute?...? (mai mult)
Buna tuturor! Am vazut intr- o seara la tv cateva secvente dintr- un film, pe care din pacate nu am reusit sa il gasesc nicaieri. Nu mai stiu cum se numea dar daca ma poate ajuta cineva dupa descrierea...? (mai mult)
Salutare, de curând am văzut tot serialul "how tot train your dragon" fenomenal serialul recomand. Ce alte seriale de genul îmi recomandați? Nu vreau neapărat cu dragoni, doar ca animația să ...? (mai mult)
Cunoasteti filme care incep foarte antrenant ca deja la inceputul filmului iti vine sa dansezi ca de exemplu inceputul filmului The wedding singer? daca da va rog exeple macar unul.
Salutare! Încerc să îmi amintesc titlul unui serial vizionat acum ceva vreme, dar nu reușesc, așa că apelez și la bunăvoința voastră. Este vorba despre un serial SF a cărui acțiune are loc...? (mai mult)
Voi preferați serialul, , Adela, , sau serialul, , Bahar: Viață furată, , care este foarte asemănător? Oricum Bahar a fast apărut înainte de Adela. Eu Adela pentru ca este în romana și ...? (mai mult)
Cum se numeste programul cand vezi un film cu un prieten?
Ati vazut filmul celor de la 5gang ''Tabara''? Cum a fost in comparatie cu primul film? Am asteptari extrem de mari avand in vedere ca primul lor film a fost o capodopera.Scenariul si modul in care acesti...? (mai mult)
Cum se numea desenul ala vechi, cu un coiot si un fazan foarte rapid?
Buna. Vazusem acum ceva timp un film. Nu e foarte vechi dar nu imi amintesc cum se numeste. Un baiat e trimis la o școală cu internat unde isi întâlnește colegul de camera, un pusti bogat. Tatal ...? (mai mult)
S-a uitat cineva la sezonul 10 din American Horror Story aparut anul acesta? Cum vi s-a parut? Tot citeam pe Instagram ca este un sezon slab etc.; mie mi-a placut foarte mult.
Salut, are cineva idee unde pot sa vad filmări din 18 decembrie 1989 Timișoara? Mai exact când sa tras în manifestanți că trebuie să fie filmări. Mulțumesc.
Care vizionați emisiunea "Anchetele comisarului Antonescu" de pe TVR1? Ce părere aveți despre emisiune? Eu una o urmăresc și îmi place mult. Mă bucur că și românii pot face emisiuni în genul...? (mai mult)
Buna! Am vazut un trailer acum ceva timp si n- am fost atenta la titlu. Era vorba despre un barbat rapit, si el, sau rapitorul, trimetea mesaje despre adevarata lui personalitate, gen "mi- am inselat...? (mai mult)
Bună,ştie cineva dacă va apārea celelalte episoade din Guneş din sezonu 1 sau va începe sezonu 2? p
Salut, aceasta intrebare este doar pentru cunoscatori. Vreau sa ma uit la niste filme noi pe tv ( ma doare spatele la pc ), am filmele downloadate fara subtitrari in pc ( caut subtitrari manual si le...? (mai mult)
Cum preferati sa va uitati la un film sau serial? La PC, la televizor, sau pe telefon? Detaliati si motivul pentru care preferati una dintre variante, ca sa fie mai interesant.
O lista cu filme/seriale care merita vazute. Nu conteaza categoria.
Salut, imi amintesc ca vazusem ceva film de craciun oarecum horror acum cativa ani, era despre un copil care statea cu bona lui pentru ca parintii lui plecasera nu stiu unde, tot ce mai tin minte e ca...? (mai mult)
Salutare, aș dori niște anime- uri mai diferite, în ce sens :). Niște anime uri cu grafică dar era anime- ului sa fie mai veche, adică cu samurai, săbii chestii d- astea. De preferat ca personajul...? (mai mult)
Buna seara am vazut mai demult un film cu un criminal care urmărea niște fete și a ajuns într-un fel de casa videochat sa le ucidă pe toate știe cineva cum se numeste filmul
Salut! Niste filme bune mai pe 2020+ ? Efectiv imi este foarte greu sa aleg niste filme, cele vechi nu pot sa le privesc (probabil am cv la cap, ca altfel nu imi imaginez, dar nu imi place sa urmaresc...? (mai mult)
Am vazut cu multi ani in urma la televizor un film horror, posibil cu putina comedie si cu buget mic. Era un barbat care a suferit un experiment in care ADN- ul lui a fost combinat cu ADN- ul unei maimute(probabil...? (mai mult)
Buna! Stie cineva care este numele actorului care il joaca pe politistul Damian Popoviciu din serialul Lectii de viata sez.6 episodul 106? Dau funda
Salut! De ceva timp caut un film pe care l- am vazut in copilarie(posibil in apropierea Crăciunului pe Antena 1 sau Pro Tv intre anii 2011- 2013). Nu- mi amintesc titlul, anul, plotul sau actorii dar...? (mai mult)
Salut, ce filme post apocaliptice stiti?
Pe ce canal începe Frozen 2 și pe ce data?
Ce mai vizionați astăzi, în ziua de crăciun? Filme, seriale, Youtube (short films), știri, etc. Mi-ar plăcea ceva în tema crăciunului.
Buna, am vazut in urma cu ceva in un film despre un virus. Era o persoana infectata intr- un avion si acest virus parca ii transformau in zombie, si se mancau intre ei pentru a supravietui. Stie...? (mai mult)
Incerc de mult timp sa imi dau seama cum as putea sa gasesc un film pe care l- am vazut la televizor si care m- a fascinat enorm cand eram foarte mic. Imi amintesc ca un grup de prieteni se duceau la...? (mai mult)
Știți cumva când sau dacă mai apare ep din. Mushoku Tensei: Isekai Ittara Honki
E un film cu Antarctica, cu o femeie care pleaca cu echipajul in misiune și găsește cadavre umplute cu ceva pietre prețioase, și șeful ei e mafiotul. știe cineva cum se numește?
Am văzut mai demult un film, era genul western, filmat in desert, cu lupta dintre 2 tabere, unii stăteau intr o fortăreață si unii veneau pe cai.
Salutare TPU am și eu o întrebare mi.am făcut cont Netflix cel standard de 9.99 euro. Întrebarea mea este dacă o sa imi i.a bani în fiecare luna Netflix de pe card automat sau trebuie sa fac plata...? (mai mult)
Salut, dați-mi niște idei de filme SF, fantastice și acțiune, va rog
Salutare. Am vazut un film horror mai demult dar nu ii mai știu numele, era vorba despre un grup de tineri plecați la o cabană, lângă cabană era si un hambar. Era ceva gen The cabin in the woods/Evil...? (mai mult)
Știe cineva cum se chema filmul ăla animat cu un băiat cu un skate care se dădea prin oraș apoi a ajuns într- o lume cu animale fermecate, era ceva de Crăciun, nu mai știu pe ce canal dar era...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!