Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Știe cineva unde pot găsi noul Spiderman?
Hei, caut un film, era de pe un program de desene, l- am vazut acum mult timp si mi ar plăcea sa l revăd dar nu mai stiu cum se numeste.Era vorba despre 2 copii care s au rătăcit, era si un padurar...? (mai mult)
Bună! Îmi amintesc oarecum despre un film parca spaniol despre o femeie care lucra de ceva timp intr- o firma si in loc sa fie promovata ea a fost promovata o fata tanara si s- a intamplat ceva si dupa...? (mai mult)
Bună am nevoie de niște seriale coreene de pe rakuten viki, niște idei de seriale faine? Va rog... Mulțumesc :D
Bună! Mai există filme despre citirea gandurilor în afară de "What men want"?
Buna ziua! Știți cumva daca in cinema one Brașov, ecranele din diferite săli au mărimi diferite? Pentru că știu că diferă numărul de locuri dar nu știu dacă suferă dimensiunea ecranului ...? (mai mult)
Hey TPU, o întrebare pentru fanii The Big Bang Theory, ce părere aveți despre filmul "Băieții din trupă" de pe Netflix, cel în care joacă Jim Parsons având rol de gay, cel care îl interpreta...? (mai mult)
Buna! Ma poate ajuta cineva cu cateva idei de filme horror noi si interesante?
Am vazut The Punisher, mici/mari imperfectiuni, dar, mi- a placut... am mai observat ca are legatura cu Daredevil (tot de la MARVEL) exista vreo ordine, sau poti sa te uiti aleatoriu? Intreb si eu,...? (mai mult)
Bună! În 2020 luna martie, mai a aparut un film romanesc pe Netflix care acum nu mai e pe site, dar nu îmi mai amintesc titlul, și as vrea foarte mult sa îl revăd! Era o vorba despre un băiat, ...? (mai mult)
Niște seriale pe Netflix? Romantice..cu ceva teme mai ude?????????
Salut! As dori sa imi fac un abonament la o companie de filme, gen Netflix. Nu- mi place la cei de la Netflix pentru ca nu baga filme noi. Imi puteti recomanda niste aplicatii de filme/seriale care ...? (mai mult)
As vrea sa stiu in ce conditii subtitrarile de tip Web- DL, Web- RIP, HDTV si BluRay pot sa fie compatibile intre ele cand vine vorba de filme si seriale. Sa zicem ca descarc o mini- serie in format ...? (mai mult)
Nu credeți că toate filmele cu vampiri, sau cele care fac referire la Dracula sau Vla Țepeș a- r trebuii s- ă ceară drepturi de autor din partea României, sau celor desemnați cu păstrarea istoriei...? (mai mult)
Salut/bună bun deci caut un anime să fie similar cu one piece Naruto, black clover, important este să vrea să devină ceva si pe parcurs să devină puternic si toata lumea sal subestimeze va rog...? (mai mult)
Mai are rost să mă uit la ova? Din câte știu, s- ar putea să influențeze sau nu continuarea lui Naruto. Gen m- am gândit că dacă nu este o continuare sau nu are legătură cu anime- ul aș putea...? (mai mult)
Bună TPU, am vazut mai devreme o secvență dintr- o emisiune de pe Antena 1 pe care știu sigur că am mai vazut- o dar nu stiu cum se numește dar prezentatorul era Dan Negru și o fată trebuia sa...? (mai mult)
Bună! Caut numele unui film horror, povestea este asa. O femeie (cred ca ajuta copii cu cazuri speciale) adopta o fetita care fusese bagata in cuptor de catre parintii adoptivi, voiau sa o omoare ...? (mai mult)
Sut TPU, Vreau și eu un serial cu adolescenți pe Netflix, care chiar sa merite vizionate, pe care le ati văzut și voi și chiar merita nota 10!
De ce clasicul film de iarnă "Singur acasă (1, 2)" este vizionat în fiecare an de către atât de mulți oameni și face atât de multă audiență? Mai există și alte filme de Crăciun dar acela...? (mai mult)
Salut TPU, prin 2009- 2015 cam asa era la tv un desen animat cu niste animale magice, pisici cred, si ceva talisman magic. Stiu ca mai era vorba parca de 2 surori, nu mai imi aduc multe aminte dar ...? (mai mult)
Întrebare pentru fanii Dragon Ball, dacă mai există! Ce știți / părere aveți despre următoarele personaje? Shenron The Dragon Porunga Oozaru The Great Ape (Gorila) Piccolo King Piccolo...? (mai mult)
Salut TPU, avem lume care a vazut serialul Trăsniții? Caut si eu un episod cred ca era cu o zi inainte sa fie 1 aprilie si Pupaza il pacalea pe Marlanul iar Marlanu statea in debara ceva de genul
A fost dat pe ProTV mai de mult un film cu faraoni care doi părinți și un copil găsește mormântul faraonilor sub apa care era plin de capcane și pe acei faraoni îi păzea un șarpe imens, frumos...? (mai mult)
Un top 10 de site-uri de subtitrări în română.
In urma cu 9 ani am vazut un film cu un avion ce sa prăbușit in ocean însă sigură supraviețuitoare a fost o fetiță de 4 ani care a fost găsita la vârsta de 90 de ani, imi poate spune si mie ...? (mai mult)
Recomandati-mi și mie niste filme și seriale de comedie?
Salut,daca v- ati uitat la serialul violetta 1 Leon si Tomas de ce tot se iau in cearta cand se intalnesc?
Buna! Îmi cer scuze pentru romană mea, nu este limba mea maternă! Acum cam vreo 10- 15 ani am fost in țara voastră și am văzut un film, cred ca era românesc, ce nu- l pot uita. Cred ca...? (mai mult)
Care e diferenta dintre Netflix si HboGo? Filme mai bune... Seriale mai bune...
Cu 7 sau 8 ani în urma la TVR se difuza un desen animat despre leul ce proteja nucleul și nevastuica cu vulpea ii furau diamantele, nevastuica trecea prin transfer portal și avea acolo toate diamantele,...? (mai mult)
Salut! In urma cu 14- 15 ani, inainte de Craciun, m- am uitat la un filmul super haios, dar nu imi aduc aminte prea multe chestii din film sau cum s- ar numi filmul, de aceea am nevoie de ajutorul ...? (mai mult)
Hei! Când afla Sasuke și Sakura că Naruta are în el vulpea demon cu 9 cozi? În ce episod și ce sezon?
Doctorul Minune sau Doctorul cel bun? Care v- a plăcut mai mult? Eu m- am uitat doar la Doctorul Minune dar ambele sunt pe același scenariu, mi- a plăcut mult Doctorul Minune pentru că îmi place...? (mai mult)
Cum vi s- a părut serialul Doctorul Minune de pe postul Kanal D acum că se termină? E mai frumos ca serialul american Doctorul Cel Bun care e tot pe același scenariu? Mie mi- a plăcut destul de ...? (mai mult)
Buna! Mai demult era un episod din vacanta mare in care incercau personajele sa solfegieze. Și cum nu știau, spuneau: bară punct, bară punct, uite puncte negre, uite și o virgulă. Știe cineva...? (mai mult)
Bună! Considerați o pierdere de timp vizionatul unui film de unul singur?
Salut! Netflix mai da o luna gratuit la un nou abonament?
Rapid, pe ce program este Antena 1? #HomeAlone1
Care e cel mai bun serial lansat in 2021? Dar film?
Bună ziua. Știți niște seriale cu adolescenți la liceu care se urăsc și ajung sa se iubească? Mulțumesc anticipat
Va rog ajutor, era un film cu un bărbat musculos si negru, el omorase 2 fetițe parca și a fost dus la închisoare unde a readus la viața un șoarece și etc, avea magie in el, nume pls?
Salut, am vazut acum ceva timp un serial le Netflix, in care doi prieteni voiau sa fie unul varcolac si unul voia sa fie vampir, dar dupa s- a schimbat treaba si a fost invers gen ala care a vrut sa...? (mai mult)
Cum se numeste filmul sf în care oameni maimuta puteau fi identificați doar cu ochelari speciali!
Buna! Îmi puteți spune niște filme/seriale in care eleva/studenta se îndrăgostește de profesorul ei?
Salut, pentru cei care v- ați uitat la Legendele palatului pe TVR 1, cum se numește serialul cu tânărul care se lupta cu arc și săgeți și steluțe ninja și are o slăbiciune la tobe, când...? (mai mult)
Salut, ma poate ajuta cineva cu numele unui film? Este vorba despre un asiatic a carui mama este ucisa, iar apoi sa se razbune intra într- o competitie pe viata si pe moarte, iar cel care organiza ...? (mai mult)
Am văzut o secvență din filmul Elimi birakma de pe happy channel și vreau să văd continuarea. Episodul 29 din sezonul 1. Cum se face că nu găsesc episodul? Nu coincid, văd tot serialul până...? (mai mult)
Buna TPU,am o întrebare care îi caut răspunsul de foarte mult timp,stie cineva pe ce data se difuzează la televizor Rio, Rio2 și Encanto?
Buna TPU! Imi puteti recomanda si mie niște serialee? Tin la menționez ca as prefera sa fie ceva cu adolescenți.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Alex Velea
Esti fan Alex Velea? Te provocam sa rezolvi chiar acum urmatorul quiz!