Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
V- a plăcut serialul Umbre de pe Hbo Go? Eu pana acum nu l- am văzut si aseară am terminat primul sezon dar nu mi s- a părut atat de fantastic pe cât se vorbește despre el. Bun este si sunt faze ...? (mai mult)
Caut un serial american, tipul e mare vedeta de culoare, duce in camera la hotel o fata si dim era moarta, , fratele lui il ajuta sa scape de cadavru, , dar pe parcurs se mai intampla o crima... king...? (mai mult)
Imi amintesc mai demult un desen pe Minimax cu o fetita blonda si un phoenix, care a luat- o intr- o lume fantastica. Fetita avea parul blond, drept, pana la umeri. In poveste era si o vrajitoare. ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia cand proffesorul se reintalneste cu martin dupa jaful monetariei? Ei cand se intalnesc el pune o melodie si ma stradui sa o gasesc:)) putin ajutor daca stiti cumva prin...? (mai mult)
Care e personajul vostru pozitiv preferat dintr- un film/serial/telenovelă? Al meu este "Carlota Guillen de Saènz" din telenovela "La Otra"(Cealaltă femeie, 2002), deoarece era un personaj cu un ...? (mai mult)
Cum se numește filmul acela cu băiatul și mama lui sechestrat de un criminal ce ascunde cadavrele sub pamant? O crescut baiatul până s- a făcut mare. După baiatul îl omoara. Știam că se numește...? (mai mult)
Hei TPU, Era un film apocaliptic, unde niste tineri filmau o nunta si dintr- o data au cazut oamenii jos (răpirea bisericii) apoi ei se ascundeau de anumite catastrofe, au dat de un preot si se ascundeau...? (mai mult)
Salut TPU, era un film în care puteai sa te faci mic minuscul, nu mai știu cum era și gen dacă aveai 100$ în realitate, acolo aveai 100000$, mai știe careva cum se numea?
Salut. Daca puteti sa-mi recomandati niste filme pe Netflix. Am vazut bona si cabina de saruturi care mi-au placut mult!
Știe cineva cum se va numi sezonul 2 din Tonikaku kawaii? Multumesc
Salutare, stie cineva ce are site- ul *fs- *- gratis*? De la un timp nu mai merge sa vezi nimic. Imi spune "The connection was reset". Doar la mine apare asa sau si la voi? Am repostat intrebarea ca ...? (mai mult)
Salut! Are idee cineva cum se numește melodia aia din serialul ADELA PE ANTENA 1 când Martha culege ciuperci otrăvitoare? Sau melodia aia când se ceartă Delia cu Martha pe terasă, a mai fost ...? (mai mult)
De ce unele remake- uri ale unor filme/telenovele nu ies nici pe departe ca și originalul? De exemplu, mie mi- au plăcut și îmi plac telenovelele vechi. "O Clone" (Clona, 2001), producție braziliană,...? (mai mult)
Caut un film/serial de mai mult timp si nu stiu cum se numeste Sunt niste tineri,se intalnesc intr o casa,si toti au puteri supra naturale, se prezinta si isi arata puterea!
O sa mai apară sezonul 3 din The Order sau s-a anulat?
Salut TPU, caut si eu un film ceva de genul asta.Sa fie o fata frumoasa si populara si un baiat simplu si băiatul sa o placă iar fata sa rada de el si intr-un final sa fie împreună.
Va salut, caut un Serial cu o fata cheala cu ochelari mari, mama ei e cam psihopata și o tine în casa, în scaun cu rotile dar de fapt ea poate sa meargă și nu are nici o boala poate cineva știe...? (mai mult)
Ce parere aveți despre televiziunea OTV?
Cum se numește filmul acela cu adolescenții aia care au puteri? O grupă e verde. Alta portocalie și alta roșie. Este cu o fata ce a fugit din închisoare și da peste unii cu o dubita fugind de o ...? (mai mult)
Aveți cumva idei de seriale precum DARK? Mult suspans dar sa fie si bine făcut? Povestea bine scrisă. Dacă ați vazut serialul știți la ce ma refer, ceva similar. Multumesc anticipat
Salut, exista vreun magazin online din Romania in care sa gasesc (merch) cani, tricouri, figurine etc din serialul chinezesc The Untamed/ Mo dao zu si?
Neața tuturor. Ştie cineva unde aş putea privi filme DUBLATE în limba română? În 2019 în Republica Moldova au fost dublate profesional filmele: 1. Legenda Vie 2. Interstellar
Salut TPU, are cineva sau știe cineva in ce episod sau pe ce data a ieșit Boli din închisoare din cauza ca și-a omorât sora (Radha)? Film Saath Sibhaanna Sathya
Bună seara tuturor! Vreau să revăd un film foarte mult și nu îmi mai amintesc numele, ajutați- mă vă rog " e vorba despre un băiețel caruia îi este frică de un monstru molie/flutur și răpește...? (mai mult)
Deci daca tot vine perioada aceasta, cand eram mica in aceasta perioada erau niste filme animate pe minimax cu doi purcelusi care locuiau impreuna parca si sarbatoreau ziua de craciun, erau sa ramana...? (mai mult)
Ce parere aveti despre serialul Arcane de la riot games? Mie mi se pare cel mai bun serial pe anul asta
Ok deci e destul de amuzant, caut un desen animat care l- am văzut acum aproximativ doi ani, este vorba de un om ce era bogat însă foarte zgârcit si nu mai tin eu minte, bine dar un puști il ajuta...? (mai mult)
Salut TPU, in urma cu 10 sau 11 ani am vazut un film pe ProTv, unul de actiune cred! Astazi mi- am adus aminte de el si de cateva scene si as dori sa stiu cum se numeste, dar nu cred ca il voi gasi....? (mai mult)
Salut! Am vazut acum ceva timp un trailer de film, dar nu mai stiu cum se numeste! Era vorba despre o femeie care a pierdut trenul spre casă si în seara aia a cunoscut un barbat, în gară, de care ...? (mai mult)
Care este personajul vostru negativ preferat dintr- un film/serial/telenovelă? Al meu este "Bernarda Saenz" din telenovela "La Otra" (Cealaltă femeie, 2002) https://youtu.be/jjaKaGDV1qE (cea blondă) ...? (mai mult)
Se dadeau acum ceva timp de pe la ora 5, filme pe protv. Era odata un film cu o fata care era rapita si sare la un moment dat din vehicul si pateste ceva la picior(asta era scena de inceput). Dupa ea...? (mai mult)
Salut! A aparut in 2018 un film dupa caz real, era vorba despre un tip ce transporta substante interzise pentru un baron al drogurilor.Are idee cineva despre ce film este vorba?
Salut, am vazut un film acum ceva timp, era un om care se mutase la o cabana si o grupa de barbati si femei il tot cautau ca sa il omoare, iar la final el îi omoara pe toti si pe seful cel mare il ...? (mai mult)
Unde pot vedea toate episoadele de la Muntenii de la televiziunea History?
SALUT TPU! Caut un film horror, văzut de mult (prin 2015), dar care nu mai stiu cum se numește. Ofer fundă pentru cine ma ajută să îl găsesc. Este vorba despre un restaurant pentru VIP- uri,...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva filme asemănătoare cu After(2019)?
Buna! Am si eu o intrebare legata de un serial de la inceputul anilor 2000. Era difuzat pe TVR2, iar personajul principal era un baiat (blond) care avea niste super puteri(?!) sau ceva de genul acesta....? (mai mult)
Care personaj din filme sau seriale vi se pare cel mai detestabil și de ce? Mie personal personajul "Rubi"(2004) din telenovela cu același nume și "Teresa"(2010), tot din telenovela cu același nume....? (mai mult)
Era un film in care mai multi oameni care ajungeau sefi înebuneau si începeau să alerge pe masa și să se arunce pe fereastră. Apoi au pus geam rezistent și s- a lipit unul când voia să sară. ...? (mai mult)
Buna tuturor! Cand eram mai mica am urmarit un film sau serial, cred ca pe disney chanel, nu imi mai amintesc numele, doar secvente din el. Era o vrajitoare arsa pe rug, un corb si un ochi de corb...? (mai mult)
Nu m- am mai uitat la serialul ala Vlad de anul trecut sau chiar mai mult. Mi s- a parut ca prea o lalaie si nu se intampla nimic. Acum am vazut ca spunea la tv ca sunt ultimele episoade. As vrea sa stiu...? (mai mult)
Vreau și eu filme de genu ala de aventura și acțiune cu omeni care se schimba total, care învață sa lupte și devin buni, cum e Angelina Jolie in filmele cu asasini, care învață sa supraviețuiască...? (mai mult)
Salut TPU. Nu știți când o să apară Venom 2 Let there be carnage pe Netflix? Dau Funda!
TPU, caut si eu un film cu Louis de Funes : tot ce mai stiu e ca erau vreo 6 tineri parca si venea o fata si acolo incepea comedia :))
Unde poti gasi o varietate mai larga de filme, indeosebi filme vechi? Pe Netflix sau pe Youtube?
Bună, am nevoie de un film, caut un film pentru școala, trebuie să scriu ce se întâmplă în film și nu îl găsesc Emma's bills se numește sau Emma's Glück.
Pe Netflix poti gasi absolut orice filme doresti, cu orice actor doresti, chiar si din acelea clasice sau westernuri produse acum 60-70 de ani?
Filme bune, va rog?
Am văzut odată un poster parca pe un site era reclama la un serial de pe Netflix sau Hbo era cu niște femei care erau multe pe un câmp sau ceva și ieșeau din niște oua. Știe cineva cum se...? (mai mult)
M- a lovit nostalgia si as fi vrut sa vad un film vechi, dar nu mai stiu cum îi zice, stiu ca era o animație veche despre ceva creaturi numite troli (un fel the trolli dar numa pusi pe facut fapte rele),...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?