Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
Ceva seriale mișto pe Netflix? Am vizionat: Ginny &Georgia, After, 365de zile... teen Wolf... Ceva fain pe genu asta ..romantism, puțină acțiune.
Dune sau Venom? La cinema sau acasă?
Cand va fi Singur Acasa anul acesta?
Dați mi și mie o serie de filme tari pe care le ai vizionat recent
Salut, stie cineva cum se numeste filmul acela in care parintii unei fetite au fost ucisi, iar a fost antrenata de mica sa devina asasin, iar apoi a trebuit sa omoare o gasca de baieti care omorau in...? (mai mult)
Salut! Acum câțiva ani am văzut un film horror care era ceva de genul ca si activitate paranormala, doar ca era cu câțiva adolescenți ce intrau într- o casă bântuită si filmau, pe scurt făceau...? (mai mult)
Proiectez un film cu google Chrome pe TV și merge. Dacă las browserul cu filmu în bară la tv se aude întrerupt, apoi la dupâ ceva timp scrisul dar și imaginea devine neclară și trebuie să pun...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți de Naruto? Pentru mine a fost și este cel mai bun anime pe care l- am văzut până acum. Abordează o mulțime de teme : perseverența, iubirea, prietenia, ura, singurătatea...? (mai mult)
Cele mai bune seriale? Va rog
Am o subtitrare pentru un film în română. Problema e nu traduce cu ș, ț etc.În locul lor sunt adăugate alte alte simboluri.Cum aș putea să modific să îmi arate corect diacriticile?
Salut! Cateva filme FANTASY care merita vizionate, stiti? Am vazut foarte multe si chiar nu mai stiu altele, vreau filme de genul pentru ca astea imi plac. Si, daca se poate, si SF-uri! Multumesc!
Hei! Vreau și eu un film de dragoste pe care aș putea să îl privesc împreună cu iubitul meu.Idei?
Ce seriale v-au impresionat? V-au schimbat starea in bine și v-au făcut sa vedeți lucrurile la un nivel superior?
Care este filmul vostru preferat sau care v-a rămas în minte? De ce e gen era? De ce a fost așa iconic pentru voi?
Puteți sa spuneți filme animate pentru adulți care v-au plăcut cel mai mult? Gen regatul de gheata
Cine a vazut un film vechi romanesc inspirat din autorul care a scris tiganiada/ Nu mai stiu anul aparitiei dar era cu actori buni romani toti unul si unul. Poate ma lamuriti va rog un raspuns precis....? (mai mult)
Cei care ați văzut filmul "Devil's Wears Prada" (Diavolul se îmbracă de la Prada) și țineți bine minte toate detaliile, vă rog să- mi explicați și mie ceva ce nici acum nu am înțeles. În...? (mai mult)
Ce filme bune de comedie știți sau ați văzut? Nu contează că sunt noi sau vechi! Ofer funda!
Hei TPU. Am o întrebare, aveți idei de filme/seriale cu adolescenți sau drama romantica (opțional ceva în gen after, midnight sun, everything everything sau the fault in our stars, este doar ...? (mai mult)
Ce seriale asiatice 2016-2021 de dragoste și comedie știți?
Ca sa vizionezi filme pe Netflix, te costa ceva? Sau e o platforma gratuita precum Youtube-ul?
Seara buna! Care stiti: serialul Breaking Bad se gaseste si si HBOgo? Ca l-am recomandat cuiva care nu are Netflix dar are Go, il poate vedea? Multumesc!
Spuneți-mi un film de Crăciun/zăpadă care se găsește pe Netflix și care merită văzut.
Vreau sa ma uit și eu la un film, dar de genul motivațional, de aventura, care sa-ti stârnească sentimente, de supraviețuire, care v-au plăcut cel mai mult.
Se aud zvonuri ca ar incepe din nou emisiunea Survivor. Cand va incepe?
Să nu râdeți de mine, poate mă ajutați. Mi- am pus Netflixul acum o lună, vreau să plătesc cu câteva zile să expire termenul. Care sunt pașii? Ca mă tot uit la billing etc dar nu gasesc unde...? (mai mult)
Buna! De un timp vizionez Gilmore Girls dar inca nu l-am terminat. Totusi, sunt curioasa... Cu cine ramanae Rory? Ajunge pana la urma la Harvard? Isi termina studiile?
Pentru cei ce au vazut animeul Berserk. Ce parere aveti de,, relatia'' dintre Griffith si Guts? Camarazi sau potential cuplu homosexual?
Care sunt cele mai tari filme pe care le-ai văzut?
Salut! Cand vreau sa ma uit la un film, nu de pe Netflix, de pe un site, uneori mi se opreste, ca si cand nu as avea net si trebuie sa dau restart la site ca sa mearga din nou, asta se intampla de...? (mai mult)
Niște seriale Sf, care chiar merita văzute?
Tine minte careva cum se numea serialul de pe disney inainte de violetta? Cel cu o ambasada parca? Incerc sa imi amintesc si nu pot, va rog ajutor.
Salut! Era un film horror cu o mama ce și-a pus copilul mort la masa. E tot ce-mi amintesc, are cineva vreo idee care ar filmul? Mulțumesc!
Care stie acest film si imi poate spune numele? Deci, era un copil mic cu inca un om din asta bogat, il invata la barbut, mai multe, pana devin amandoi prieteni, baiatul respectiv isi face o iubita...? (mai mult)
Salut! Am văzut un film/serial, nu ma știu, pe Netflix, în care se lua cu asalt o ambasadă și atunci personalul diplomatic a început sa ardă documentele, unități, dischete, etc... Nu mai...? (mai mult)
TPU am vazut un film care avea 2 parti, era parca coorean cred, unde se bateau clanuri si fumau mult :)) aveti vreo idee?
Vreau sa aflu numele serialului turcesc in care el comanda ceva și ea e ospătăriță și se revăd după mult timp, am văzut promo pe TikTok dar nu avea nume decât scria pe video : " Destinul revedere...? (mai mult)
Hello,stiti seriale cu mafie, dar sa aiba si iubire? Gen mafia indragostit de o fata.
Va rog sa-mi menționați și mie o serie de filme care v-au captivat cel mai mult, de aventura, drama și motivaționale, de supraviețuire etc. Gen-legenda lui Hercule, Tomb rider, Gladiator.
Salut TPU, Cam prin 2014- 2015 am vazut un film de tip drama cu o familie care erau despartiti si aveau o fetita pe nume (mi se pare) Maggie care suferea de ceva boala si pana la sfarsitul filmului ea...? (mai mult)
Salut TPU, caut si eu un film pe care l- am vazut la tv creca acum 10 ani :)) Deci era vorba in film de o femeie cu un copil si in casa intrau niste hoti iar femeia avea o cameră secreta si il baga pe...? (mai mult)
Salut TPU, caut un film pe care l- am văzut pe Disney chanel acum câțiva ani, filmul era cu 3 băieți care se jucau un joc video iar apoi jocul a prins viața și ei au început sa distrugă monștri...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva dacă clipul acesta de pe Instagram e film și cum se numește? Răspunsul corect, ca de obicei va fi recompensat. Mulțumesc https://www.instagram.com/reel/CVaHdouA-...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog, seriale asemanatoare cu serialul,, outer banks" va rog?
Era un episod din schimb de mame, o familie din Damacuseni si cealaltă din Crevedia, [2006] link secventa: https://www.dailymotion.com/video/xtkv3 Il poate găsi cineva întreg? Sau o sursa ceva ...? (mai mult)
Buna TPU, In ce zi și la ce ore se difuzează "Bravo, ai stil"?
Aveți aici o colecție de filme horror pentru voi. https://www.allhorror.com/ Spuneți si voi ce top aveți personal
Unde pot urmari filmu tradus in romana Bez Doteku 2013
Când o să fie pe Netflix After We Collided și After We Fell? Că în cinema-uri sunt...
Bună TPU, cum pot afla numele real al personajelor Chandramani, Simar și Janvi din serial Sasural Simar ca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Anonim6382846 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.