Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, caut si eu un film pe care l- am vazut la tv creca acum 10 ani :)) Deci era vorba in film de o femeie cu un copil si in casa intrau niste hoti iar femeia avea o cameră secreta si il baga pe...? (mai mult)
Salut TPU, caut un film pe care l- am văzut pe Disney chanel acum câțiva ani, filmul era cu 3 băieți care se jucau un joc video iar apoi jocul a prins viața și ei au început sa distrugă monștri...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva dacă clipul acesta de pe Instagram e film și cum se numește? Răspunsul corect, ca de obicei va fi recompensat. Mulțumesc https://www.instagram.com/reel/CVaHdouA-...? (mai mult)
Imi puteti spune va rog, seriale asemanatoare cu serialul,, outer banks" va rog?
Era un episod din schimb de mame, o familie din Damacuseni si cealaltă din Crevedia, [2006] link secventa: https://www.dailymotion.com/video/xtkv3 Il poate găsi cineva întreg? Sau o sursa ceva ...? (mai mult)
Buna TPU, In ce zi și la ce ore se difuzează "Bravo, ai stil"?
Aveți aici o colecție de filme horror pentru voi. https://www.allhorror.com/ Spuneți si voi ce top aveți personal
Unde pot urmari filmu tradus in romana Bez Doteku 2013
Când o să fie pe Netflix After We Collided și After We Fell? Că în cinema-uri sunt...
Bună TPU, cum pot afla numele real al personajelor Chandramani, Simar și Janvi din serial Sasural Simar ca?
Vreau și eu filme cu Angelina Jolie, tari!
Salutare. Vreau o recomandare de un film/serial horror pe Netflix. dar când spun horror chiar doresc să se încadreze cu bine în această categorie asfel încât să "nu mai dorm la noapte"... puteţi...? (mai mult)
Salut, the nun este si pe Netflix?
Bună, îmi poate enumera cineva câteva anime-uri de genul Yaoi, aventură, dramă, acțiune+să conțină crime! Mulțumesc!
Bună TPU! Vreau să privesc un film/serial interesant, aveți ceva filme/seriale care v-au plăcut nespus de mult?
Bună! Care ați văzut serialul turcesc "Intrusul"? Cum vi se pare?
Ce titlu are filmul din acest videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=3wxyN3z9PL4
Ce părere aveți despre filmul Halloween Kills?
Salutare, caut un film indian, este despre o fata, care este renegata de parintii ei, zicandu- i ca ea a murit pentru ea. Ea se îmbolnăvește si moare si este îngropată langă un copac. Iar el ...? (mai mult)
Cât trebuie sa aștept pentru a primi codul de recuperare a parolei de la contul HBO? Mi- am uitat parola și cerut recuperarea dar nu primesc pe mail. De o ora încerc… țin sa precizez ca contul este...? (mai mult)
Dacă ma deconectez de la HBO îmi mai trage bani de pe card? Va rog repedeee.
Buna, azi am plătit Netflix si mai tarziu am primit "plata nu a fost procesata" asta înseamnă că nu au luat bani de pe card?
Top 5 anime-uri preferate Surprindeti-ma!
Ce filme/seriale v-au atras cel mai mult atentia, la modul sa va simtiti in pielea personajului?
Buna seara! Urmează sa particip la o preselecție pentru un serial. Eu am experiența in teatru, dar nu am mai avut parte de așa ceva pana acum. Am 11 ani și as vrea va rog dacă se poate ceva cu care...? (mai mult)
Salut TPU. Am urmarit un episod din Las Fierbinti in care Celentano spunea ceva de genul "pe magar nu te poti baza", era o replica mai complexa insa nu mi- o aduc aminte. Am sters din greseala istoricul...? (mai mult)
Am vazut acum multi ani un film despre niște copii delicventi duși intr- o "tabăra " lângă ceva desert și scapă 2 copii și se ascund sub o barca și mananca ceva din borcane. Atata mai țin...? (mai mult)
Știu acțiunea filmului dar nu știu cum se numește. Mă ajutați? Acțiunea suna cam așa: protagonistul are un fiu care a fost prins de poliție cu substanțe ilegale și riscă 40- 50 ani de pușcărie...? (mai mult)
Buna seara TPU! Am vazut un donghua foarte tare, este prima data cand urmaresc asa ceva, Mo Dao Zu Si, se numeste.Pentru cei care ati vazut acest donghua, mai stiti si altele asemanatoare? Ofer funda!
Cine stie filmul, este vorba despre un om care trebuie sa plece in spatiu pentru a- si salva familia din cauza ca pe pamant aerul este plin de praf si incepea cu un lan de porumb. Picau niste carti din...? (mai mult)
Chiara cu Damiano din serialul BABY (de pe Netflix) se mai împacă de la sez 2 ep 5 încolo? Vă rog spoilerrr
Era un film de comedie dar nu mai stiu cum se numeste. Era cu negri iar tot ce imi aduc aminte este ca era o scena in care copilul ii cerea tatalui sa ii spuna o poveste inainte de culcare in timp ce el...? (mai mult)
Unde plătesc și eu contul de Netflix?
Stie cineva pe ce drum a fost filmata, in Asfalt Tango (1996) scena cu autocarul (mergand pe un drum de munte de la noi, foarte frumos, cu serpentine etc.) cand opreste politia autocarul si se cearta...? (mai mult)
Va apărea vreodată sezonul 2 din felinele fulger?
Cand vor aparea subtitrarile la after 3? Dau funda
Hei. Incerc de ceva timp să îmi amintesc cum se numește o melodie care era în "Lacrimi de iubire".era cantata(in engleza) de un bărbat cu voce mi răgușită... Era ceva de genul "in the mirror "...? (mai mult)
Salut! Era pe Cartoon Network o emisiune românească cu niște activități în natură și era prezentată dacă nu mă înșel de INNA. Cum se numea? Mersi!
Cum pot pune pe Netflix sa fie meniul in engleza? L- am bifat din greseala pentru română și- mi apar acum toate titlurile in romaneste si ma exaspereaza. Nu gasesc in meniu de unde se poate face asta....? (mai mult)
Vreau anime de dragoste în care băiatul sa fie puțin rău dar și deștept iar fata drăguță puțin proasta și frumoasa, gen izuna na Kiss.
Salut, caut si eu un film horror, dar nu mai stiu cum se numea, explic pe scurt: tin minte ca atunci cand faceai sex, cu acea persoana, îi transmiteai "un blestem" iar dupa aceea venea o fantoma ...? (mai mult)
Ce anime-uri recomandați începătorilor? Momentan sunt la sezonul 2 din Mha și mi se pare destul de ok, însă vreau sa vad și altele pe care voi le recomandați :)
Mai pot vedea pe undeva emisiunile din anul 2000 de la TVR?:))
Ceau TPU, am inceput sa ma uit la franciza Dragon ball dar nu stiu in ce ordine vin. Ma puteti ajuta va rog? Primeste funda cine imi spune in ce ordine vin toate. Eu stiu ca primele 2 sunt Dragon ball...? (mai mult)
Aveti idee daca va mai exista un nou sezon de survivor?
Urmează un nou episod din serialul Curtea Închisorii de pe Netflix?
Nume film va rog https://vm.tiktok.com/ZM8Lkucku/ Dau fundă
Buna seara! Stie cineva când o sa apară sezonul 7 din teen woolf?
Care sunt cele mai populare site-uri în România cu filme online? Site-uri cu cea mai mare audiență, ca să pot posta (sugera lor) un sitcom rusesc.
De ce sunt unii atât de scandalizați de faptul că serialul "Squid Game" conține scene sângeroase și brutale? Într- adevăr, nu se poate nega acest lucru, dar eu personal am văzut filme cu scene...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.