Cei mai activi useri din categoria Filme & Seriale pe 12 Ianuarie 2025 sunt:
De ce serialul- comedie "Las Fierbinți" are atât de multă priză la public și face audiență ridicată atunci când e difuzat? Recunosc că nu am urmărit nici un episod până acum, deoarece nu...? (mai mult)
Ce părere aveți de serialul "Squid Game"?
Bună TPU credeți că Shadomoth, nu știu cum se scrie, le va lua buburuzei și lui motn noir miraculosii?
Salut! Merita sa imi iau abonament Netflix Premium, intreb pe aia care au avut?
Caut si eu un film parca cu Jerry O'connell era cand era pe un balcon cu o fata si fata voia sa spuna 2 cuvinte si era o incurcatura nu stiu exact cum era comedie :))
TPU caut si eu episodul din Trasniti in Nato daca il stie cineva, "Venea mama lui Trasca in unitate si se intalnea cu Marlanu iar Marlanul credea ca tatal lui Trasca lucreaca la Guvern parca dar el era...? (mai mult)
Cum vi se pare serialul "Squid game"? Merita vazut?
Am vazut undeva un film despre o vrajitoare in care apar 3 fete si sunt in scoala gimnaziala si una spunea ca mama ei era vrajitoare si o femeie le povestea dintr- o carte si pe o fata o chema Lucy parca...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare legata de un personaj din Bakugan (Versiunea originala). In sezonul 4, Mechtanium Surge, ce actor dubleaza vocea lui Shun Kazami? :))) Multumesc anticipat pentru raspunsuri! ^_^...? (mai mult)
Salut. TPU... caut un film, un grup de tineri gasesc o cutie din lemn cu o creatura in ea.
Salut! Niste filme SF frumoase?
A aparut animeul Mieruko Chan? Azi trebuia sa apara dar nu il gasesc nicaieri!
Salut, stie cineva daca apare ceva Dragon ball super 2 sau ceva de genu? Am tot auzit zvonuri
Ce seriale cu doctori va plac? Mie Doctorul minune de pe Kanal D. Îmi place medicina și de aceea îmi place dar mai ales povestea serialului.
Vă uitați la serialul Doctorul Minune de pe Kanal D? Eu îl ador mai ales că îmi place medicina. Cum vi se pare serialul și de cine va place?
Bunaaa! Am o intrebare pentru cei născuți cam inainte de 2010. Are cineva idee de cum se numea un serial pentru copii, animat cu un detectiv imbracat in gri si avea si o masina ciudatica si o asistentă...? (mai mult)
Buna! Imi poate face cineva un rezumat la toata seria tronul de gheata (tog)? Multumesc
Ai văzut serialul Netflix, Bridgerton?
Filme bune 2020, 2021 cu jafuri, crime, răpiri, western?
Salut TPU! Ma puteti ajuta va rog frumos cu anime- uri gen romance si drama, cele mai bune vazute de voi, cu o animatie buna ca baietii din AMNESIA, ofer funda? Am vazut foarte multe anime- uri si nu ...? (mai mult)
Buna seara! Am va rog am o intrebare! Nu mai stiu cum se cheama un film, dar mi- aduc aminte o secventa din el: un grup de soldati sunt intr- o misiune, ei sunt tradati si vin sa ii elimine dar trei ...? (mai mult)
Buna! Stie cineva desenul in care era o fata extraterestra ce a venit pe pamant cu bunicul ei si s- a imprietenit cu inca 3 copii? Mergeau cu totii la aceeasi scoala, aveau puteri si fiecare avea culoarea...? (mai mult)
Emisiunea "Șef sub acoperire" de pe PRO TV este regizată sau reală?
Era un film în care preotul avea un fel de școală care îi ajuta pe tineri să treacă peste dorințele homosexuale dar nu țin minte titlul. A apărut acum 2-3 ani cred
Am cumparat de pe site-ul eneba un gift card Netflix dar cand l-am cumparat nu observasem ca scria ca este pentru Colombia si nu merge introdus, ce pot face?
Bună TPU, Caut un film pe care acum 4 sau 3 ani l- am văzut dar doar 20- 30 de minute din el. Era vorba despre o persoana care se duce in casa unui om nervos. După cât țin eu minte din acel film...? (mai mult)
Salut, am vazut acum ceva timp, cam 9- 10 luni mai exact, un film cu un baiat care era in căruț, gen carut de handicapat si si- a implantat un cip in ceafa, iar dupa tot cauta o fata de pe dark ...? (mai mult)
Hei TPU! Stiti niste filme sau seriale cu medici bune?
Salut, ce filme românești comuniste recomandați? Cum a fost și pistruiatul și altele că nu pe mai tine minte dau funda.
De ce sunt lacrimile albastre in desene animate?
Hello! Caut un film de ceva vreme și nu reușesc să dau de el… O să descriu câteva secvențe ce mi le amintesc poate îl știe cineva. Un om vrea sa se arunce de pe o clădire. El nu chiar are...? (mai mult)
Salut! Este un film la inceputul caruia 3 sau 4 tipi cu centuri cu explozibil intra intr-un magazin dupa care incep sa se detoneze. Stie cineva numele filmului?
Deci, daca m- ati putea ajuta, cand am fost mic (2008- 2016) am vazut un film animat in care erau mai multe rase, personajul principal era un baiat(om) care se antrena cu sabia si un elf cu arc. Imi...? (mai mult)
Cand a inceput emisiunea super star si cand si la ce ora se difuzeaza?
Bună! Știe cineva cum se numește filmul? https://vm.tiktok.com/ZMRt83nty/
Buna TPU! Imi puteti recomanda niste filme/seriale misto de pe Netflix? As prefera si horror, dragoste chestii
Salut! Este un film de actiune in care 3 teroristi intra intr-un market si incep sa se detoneze. Stie cineva numele filmului?
Buna ziua TPU! Imi puteti recomanda,va rog frumos, un top al celor mai bune anime-uri romantice vazute de voi? Ofer funda!
Cand eram mic ma uitam la niște desene, dar nu mai știu cum se numeau si nu le- am găsit nicăieri. Erau despre niste pitici așa ca strumfi dar nu cred ca erau strumfi. Si locuiau intr- o lume a lor...? (mai mult)
Aş dori şi eu nişte sugestii de documentare, dar bune.Despre orice, nu contează.
Cei care aveți răbdare să vizionați cu atenție acest reportaj: https://youtu.be/XaagpYVTkm0 Ce credeți că s- a întâmplat de fapt cu fetița? Credeți că mai trăiește? Dacă da, cum credeți...? (mai mult)
Salut TPU, caut si eu film sau desen nu mai stiu ce era dar erau parca 2 baieti, unul avea părinți despărțiți si ii faceau cadouri scumpe fiecare, dar el era nefericit ca era mereu singur si cel...? (mai mult)
Era un film vechi animat pe minimax, cu zane. Parca daca mancai din mancaea zanelor erai obligat sa intri in lumea lor. Doi frati (un baiat si o fata) ajung cumva in lumea lor si descopera ca matusa lor...? (mai mult)
Se uită cineva pe teennick? Dacă da, știți când va difuza noile episoade din serialul De- a spionii Nickelodeon? Săptămâna trecută a anunțat că e de la 19:45 de luni- vineri dar era alt serial.Nici...? (mai mult)
Cate persoane pot sta pe un cont Netflix?
Seriale gen cronicile din arthdal. Cum a evoluat lumea dar nu documentar, tot asa cu actiune, aventura etc
Imi puteti recomanda un serial pe Netflix?
Imi puteti recomanda un serial romantic cu adolescenti ce se indragostesc etc? Multumesc!
Imi puteti recomanda un serial frumos in germana? Multumesc!
Imi spune si mie cineva va rog cum se numeste filmul asta https://vm.tiktok.com/ZMR4bFVRD/ Dau fundă
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Claudiu193729 întreabă:
2FanMessi2 întreabă:
Gigi777 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!