Era un film de război în care niște soldați trebuiau să arunce în aer niște tunuri aflate pe o faleză. Tunurile erau așezate în niște peșteri săpate în faleză. Ei trebuiau să arunce tunurile...? (mai mult)
De ce erau desenele Disney vechi asa intunecate, spre ex Frumoasa din Padurea adormita unde o printesa e blestemata sa doarma sau sa moara(nu mai tin minte exact) daca atinge un fus, pana si culorile...? (mai mult)
A vazut cineva "Clinica ilegala"?
Vreau sa revăd un anime dar am uitat numele sau, este vorba de o fata cu par mov care la vârsta de 5 ani a fot data la o familie de vrajitori, când a crescut mai mare, mergea cu fratele sau vitreg...? (mai mult)
Ce seriale bune știți? Nu contează ce gusturi aveți, nu trebuie să fie neapărat din vreun top. Dacă nu prea vă uitați la seriale atunci puteți lăsa niște filme bune. Dacă nu, niște...? (mai mult)
Salut, am vazut acum mult timp un film in care erau ca actori pricipali 2 copii, o fata blonda si un baiat brunet.Ei se intalnesc in fata blocurilor si se imprietenesc, fata era un fel de monstru care...? (mai mult)
Cum se numea filmul ala cu teroristii aia de erau imbracati in calugarite si dadeau jafuri? Pls ca vreau sa ma uit la el, am uitat cum se chema.
Imi puteti recomanda niste anime-uri care personajele vorbesc engleza si sunt subtitrate in limba romana?
Bună. M-am uitat la fallel 2016. Știe careva când apare fallel 2?
Exista in momentul actual o continuare la filmul cronicile casterilor?
Ce s-a intamplat in totalitate in filmul cronicile casterilor, va rog imi poate spune cineva?
Credeți că filmul MALIGNANT e filmul anului? La categoria HORROR?
Voi cand credeti ca o sa se afle adevarul in serialul ``Adela``?
Îmi poate spune și mie cineva ce s-a întâmplat? https://www.facebook.com/102480114989685/videos/2427555357379642/
Se mai stie ceva de Chronicles of Narnia- The Silver Chair? Cand se lanseaza?
Ce filme/seriale romance imi recomandati?
Era un film de razboi, o scena in care erau oameni in sclavie imbracati ca cei inainte sa fie gazati si acei oameni purtau o discutie despre dumnezeul fals in care au crezut, cel pe care l- a ascultat...? (mai mult)
Pe ce canale de televiziune din Romania pot urmari wrestlingul din WWE? Din cate stiam se dadea pe Telekom sport dar pe program nu gasessc nimic. Multumesc anticipat dau funda
Salut, as vrea sa stiu si eu numele unui serial corean parca, unde un adolescent era creatorul unei aplicatii pe telefon unde prostituatele puteau cere ajutor in caz ca aveau probleme cu clientii
Intrebare pentru fete (intre 17- 27 de ani). Spuneti- mi un personaj (sau cate vreti) dintr- un serial sau film care v- a placut foarte mult si de ce. Aici ma refer strict la personaj nu la actor (in...? (mai mult)
Salut, niste filme cu hackeri? Thanks :)
Salut, Caut un desen animat pe care vreau sa- l revad de vreun an de zile si nu mai stiu cum se numeste si nu prea imi mai aduc nici aminte de el asa bine pentru ca in colectia asta vasta de desene s-...? (mai mult)
Animeuri, gen profetia ragnarok? Dau stea
Buna seara, am vazut acum cateva zile pe tiktok o secventa dintr- un film, era vorba de un mos dupa care tot venea (moartea sa il ia) si batranul tot ii facea farse reusind sa scape de ea (un fel de ...? (mai mult)
Prin anii 2000 erau niste desene pe TVR cu o familie de animale (nu mai retin, dar parca ursi, morse sau foci), iar de fiecare data cand in casa se strica ceva, tatal spunea: "decat sa dau 100 dolari...? (mai mult)
Ce filme sau seriale de acțiune aș putea vedea care să fie directe și bazate pe acțiune, nu dramă sau altele?
Salut, imi poate recomanda cineva filme cu sfarsitul lumii? Multumesc
Îmi puteți recomanda și mie niște filme și niște seriale?
Îmi puteți recomanda și mie niște seriale și niște filme?
Buna! Stie fineva numele actorilor din lectii de viata sezonul 6 episodul 11? (dau funda)
Salutare, am și eu o întrebare. Luffy din One Pice iubește pe cineva? Am auzit că este o fata care îl iubește pe el parca o chema Boua? Sper că nu greșesc, el o iubește pe ea? Sau doar ea pe...? (mai mult)
Era un film cu tatăl a doi băieți. Și el a primit o lista și trebuia sa omoare criminali. Știe cineva cum se numește filmul? Dau fundă. Mulțumesc
Are cineva pe aici cont pe my anime list? Let's be friends and share anime:)))
Știe cineva cum se numește filmul australian in care unu omoară o gașcă de tineri
*Întrebare pentru cei care urmăresc Puterea Dragostei* Astazi este marea finala a sezonului 3 iar finaliști sunt: Alexandra, Adriana, Maria, Marineascu, Codruț și Alex, Astăzi se vor, , afla,...? (mai mult)
Care e cel mai bun serial politist pe care l-ati vazut?
Cine moare in sezonul asta din "la casa del papel"?
Hello, exist ceva site unde as putea sa ma uit la After we fell?
In serialul Once upon a time, dupa ce blestemul a fost rupt, personajele au inceput sa imbatraneasca la fel ca oamenii?
Unde pot vedea A Certain Scientific Railgun T? -poate rosub. Nu conteaza daca este abonament
Salut, imi puteti recomanda niste filme de genul tata bogat tata sarac, sau ceva cu subiect despre bani? (Sa fie pe Netflix) Dau funda, mulțumesc
Stie cineva ce se intampla cu site_ul RadioFly? De ce nu mai exista sau daca este unde il pot gasi? Are alt domeniu?
Dați exemple de animeuri 18+ ecchi, de pe site-ul anime Kage, de exemplu: highschool DxD, Kiss x Sis, etc
In ce sez vor fi împreuna Jace și Clary?
Salut! Când eram mic am văzut un film la TV cu o fată care a plecat într- o excursie cu familia ei. Fata a picat de pe o stâncă sau ceva de genul și a murit. În continuare, mama ei îi vedea fantoma...? (mai mult)
Spuneti ceva seriale de gen: horror-sf-mister asemanatoare cu Castle Rock, Penny Dreadful
Știe cineva dacă a apărut partea a doua la filmul titanic când jack învie.As dori un link.
Salut, am început acum câteva zile sa mă uit la Naruto de pe animekage pe calculator. Azi m- am conectat pe un televizor smart Samsung la animekage de pe Samsung internet. Acum am vrut sa ma conectez...? (mai mult)
Buna, tuturor! In anii "80- "90 am vazut un film (comedie) al carui titlu nu mi- l mai amintesc, dar as vrea sa- l revad. Imi amintesc doar o scena: Pe un avion "Low cost" s- au urcat pasagerii. ...? (mai mult)
Salut, am google chrome cast si cand intru pe google pe site-uri de filme si dau proiecteaza pe televizor odată la 5-10 secunde se blocheaza. pe Netflix nu gasesc unele filme/seriale.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!