Cate parti are filmul Planeta maimutelor?
Din ce film (caci banuiesc ca dintr-un film romanesc e fraza) este "ahh papa cat sunt de fericita!" https://youtu.be/hoIKXvcetSo?t=16
Bună! În urma cu ceva timp am găsit un serial pe Netflix destul de interesant. Nu l- am salvat fiindcă eu cautam un film pe atunci. Din ce îmi amintesc, în serial este vorba despre o persoana care...? (mai mult)
Bună, mă poate ajuta cineva? Acum vreo 11- 14 ani se difuza pe Minimax un desen animat cu semne de punctuație (gen semnul întrebării- albastru; semnul exclamării- roșu; punct- galben) care prezenta...? (mai mult)
Un serial gen Meteor Garden 2018?
Salu TPU, Vin Diesel la sfarsitul furious si iute 9 cand a spus stati trebuie sa mai vina cineva, cum ar veni chipurile Paul Walker ar fi venit cu masina aia? Se vedea pe fata lui cat de trist era, ...? (mai mult)
Ce thrillere bune știți? :d
De ce nu mai este Morpheus in Matrix 4?
Ce emisiuni erau prin anii 2000, funda?
Neața! Mai exista Animal Planet in România?
Ati plans la filmul Titanic?
Salut.Stie cineva unde gasesc si eu subtitrarea filmului SINATRA CLUB 2010.Multumesc.
Unde se stochează toate emisiunile, filmele, serialele și clipurile muzicale difuzate pe posturile de televiziune? Mă refer unde le stochează responsabilii televiziunilor, nu telespectatorii sau...? (mai mult)
Hei Salut. Caut un film mai vechi ce l- am vazut la tv acum multi ani pe care as vrea sa il mai revand doar ca nu imi mai amintesc cum se numeste filmul. Ce imi mai amintesc din film este ca, este vorba...? (mai mult)
Recomandari de seriale bune pe NETFLIX?!
Care era serialul vostru preferat din copilărie?
Neata! Stiti niste filme cu scene intime. Sa fie in primul rand in genul filmelor psihologice, funda?
Din ce cauza a murit Păpușa aia din serialul Pasiuni?
Merita văzută Dracula?
Ce părere aveți despre filmul Titanic?
Hai salut, am și eu un tv Samsung smar și când dau pe netfix și Youtube sa vizionez câte un film ceva se face ecranul negru și nu își revine decât după ce îl sting știe cineva cum sa rezolv...? (mai mult)
Buna! Cine mai crede ca vechiul Nickelodeon era mai bun? Adica, ganditi- va doar: iCarly, Zoey 101, Victorious, Sam and Cat, Drake and Josh, Henry Danger, Big Time Rush... Imi este dor de momentele...? (mai mult)
Bună ziua, Cum pot găsi subtitrare in romana pentru telenovele pe android? Este o aplicație anume pentru subtitrare?
Merita vazut My Hero Academia?
Stie cineva filme gen highschool in care tipul e provocat sa se intalneasca cu fata dar pe parcurs se indragosteste de ea?
Salut TPU, am vazut fast furious 3 si am vazut ca de fapt este o continuare de la fast furious 7 adica ei producatorii aveau totul scris, scenarii tot si la ce avea sa urmeze?
Știe cineva unde pot vedea Grace Stirs Up Success(magie în bucătărie)? A fost pe pro tv sâmbătă, dar din păcare nu l-am văzut de la început.
Ce v-a ramas in cap din serialul Lectii de Viata?
Ce părere aveți despre serialul Tânăr și neliniștit?
Ce părere aveți despre serialul Pasiuni?
Ce părere aveți despre filmul Matrix?
Știe careva când e marea finală puterea dragostei de pe Kanal D? Am rămas în urmă:))
Știți filme de genul "Cel mai cel"?
Este o faza din film in care o fata își cumpără niste chiloți cu un vibrator sau ceva de genul și și pune pe ea și atunci intra tatăl ei și o mamă și fiul ei și atunci telecomanda de la vibrator...? (mai mult)
Salut TPU! Mi- am adus aminte de un film animat, dar nu mai stiu exact cum se numea... Era vorba ca de hallowen, se aduce ceva omagiu celor morti, ei avand un oras, iar cine ii uita pe cei morți,...? (mai mult)
Salut TPU, cine stie cum se numește filmul ala de a apărut o data la pro TV cu aia care munceau pentru a câștiga timp? Transferau timpul ținând mâinile una langa alta. As vrea sa- l revad cu cineva...? (mai mult)
Unde sunt toate episoadele din Boruto? Pe Youtube văd mii de spoilere (Jigen, Ishiki, God, Kurama, și altele) dar din ce caut eu, serialul e la episodul 211, abia dezvaluie lucruri noi despre...? (mai mult)
Un film bun, de acțiune poate sa îmi recomande cineva? Poate sa aibă și suspans, dramă.
Ati vazut filmul "Wrath of Men"? Merita vazut?
Mi- am adus aminte de un film de pe minimax dar nu mai stiu cum se numeste. Deci daca tin bine minte, din motive vagi era una care se ducea de la oras la tara unde era posibil o ruda cu o ferma de ...? (mai mult)
Hey TPU! Este vorba despre un serial mai vechi, The vampire diaries. Am o intrebare. Elenei i s- au șters amintirile cu Damon deoarece nu putea face fata durerii, insa Damon s- a întors. Elena isi ...? (mai mult)
Stiti filme bune cu arte martiale gen seria Undisputed, The ride etc?
Https://youtu.be/AOh3-fk7zEs Cum se numeste desenul?
Ceva seriale imi puteti recomanda, de exemplu imi place "The Quinn’s gambit ", " bridgerton", "Lucifer", " Mrs. America"
Hei! Știți vreun film în care sa fie problema unei găuri negre sau ceva de genul?
Hei! Merita văzut The Queen's Gambit?
Îmi poate spune cineva care e numele actorului din poză (https://www.imagebam.com/view/ME2WTRC )?
Bună Seara, aș dori și eu o listă cu niște anime- uri puțin mai ciudate. Aș vrea ca personajul principal să fie mai baddas gen ca Ken Kaneki ceva de genul. S- au dacă nu cu multă dramă, să...? (mai mult)
Bună! Ce site- uri de desene mai vechi recomandați? Apropo, în caz că știți unde pot găsi vechile desene cu Holly Hobbie (alea animate, nu cele de acum) în română sau engleză vă rămân profund...? (mai mult)
De ce în unele filme/seriale personajele negative fumează? Ce vrea să se demonstreze cu asta? Un exemplu: Doña Barbara din telenovela cu același nume.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!