Filme seriale si carti pe tik tok va astept cu un fallow sa putem discuta despre cele mai noi filme,seriale, anime si carti
De ce Survivor România și- a schimbat programul de difuzare după 2 sezoane? În sezonul 1 și 2 a fost difuzat pe Kanal D, dar în ultimele 3 sezoane pe Pro TV. De ce s- a făcut această schimbare...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU! Caut numele unui film cu Scott Adkins. Era vorba despre niște tâlhari greșesc locuința și nimeresc unde nu trebuie. Mi- a dat cineva numele unui film dar nu era corect. Poate mă...? (mai mult)
Salut. Caut un serial in care este vorba de 3 reporterii (jurnalistii) care vor sa arate cum este razboiul sau ceva de genul pleca undeva in Irak si sunt luati prizonierii. Este vorba de o jurnalista ...? (mai mult)
Salut, cum as putea convinge Vodafone-ul sa bage zoom tv in grila, este must carry de cateva luni. Si ala cu melos tv sunt singurii care nu ii au.
Niște seriale asemănătoare cu Gravity Falls și Over the Garden Wall? Dar sa fie seriale nu desene animate!
Dați-mi o listă de 10 seriale pe care nu le-a văzut nimeni. Gen extrem de rare(peste ălea proaste). Există?
Salut, cine credeți ca sunt băieții din spatele Doi Degeaba?
Era un episod din serialul la bloc în care Nelu și Costel făceau grătar pe balcon oare care era numărul episodul?
Buna! Dacă va uitati la insula dramei totale. Ce personaj va place cel mai mult? Ce personaj nu va place deloc? Ce cuplu va place cel mai mult? Ce cuplu nu va place deloc Ce episod va place cel mai...? (mai mult)
Buna. Unde pot gasi lista de seriale completa difuzata intre anii 2003- 2012 cam asa pe programul tvr 1 si tvr 2? Stiu ca vazusem un serial coreean parca foarte misto, si mai era unul cu scoala (unde ...? (mai mult)
TPU caut si eu un film despre : era un student care mai era coleg cu 2 baieti el era virgin parca si unul din colegii lui avea mustata si il invata cum sa se culce cu multe fete si la final parca avea ...? (mai mult)
Buna seara! Caut un film Horror, cu actiunea intr- un tren, din ce tin minte, personajele sunt: o femeie tanara, un barbat (om de afaceri, arogant, fricos), un cuplu de batranii. Trenul se opreste...? (mai mult)
Știți filme asemănătoare cu The rope din anii 48? Dar filme horror bune anii 60 50? Sa nu fie alb negru
Care ziceți voi că este în prezent cea mai talentată actriță în România?
Ajutor????, cand ma uit la un film sau serial si citesc subtitrările nu pot sa citesc tot si daca citesc repede nu înțeleg la ce se refera pesonaju daca citesc incet trebuie sa stau unpic să înțeleg...? (mai mult)
Bună ziua. Caut un film despre o fetita care își vede tatăl asasinat (aruncat în fata metroului) Apoi ea creste intr- un sanatoriu( sau ceva de genul) ai se preface nebuna. Asasinii tatălui ei vin...? (mai mult)
Îmi poate sugera cineva niște seriale medieval dar nu britanice, de preferat spaniole/franceze/germane?
Va pare rau ca a murit Donald Sutherland?
Am vazut de cateva zile ca mor pe capete mari actori din perioada 1940- 1970. Stiu ca din generatia lor mai traiesc Jane Fonda, Faye Dunaway, Julie Christie, Warren Beatty, Al Pacino, Harrison Ford,...? (mai mult)
Știți un film anime care să te facă să plângi până te usuci? Indiferent de vârstă.
Credeti ca Shelley Duvall a meritat sa fie nominalizata la Zmeura de Aur pentru rolul din The Shining?
Ce parere aveti despre Zmeura de Aur?
Salutare, vreau sa va intreb daca stiti cumva seriale asemanatoare cu Cukur(legea familiei)? ...caut de ceva timp ceva asemanator dar nu am gasit. Multumesc anticipat!
Ce se intampla cu serialul politist SECRETE DE FAMILIE ca inca nu s- a terminat ca am vazut ca s- a scris SFASITUL EPISODULUI 63 in loc de SFARSITUL SERIALULUI ce inseamna ca s- a terminat serialului ...? (mai mult)
Salut Prieteni TPU! Caut un film bun cu Scott Adkins. Nu știu cum se numește! Era vorba de niște jefuitori care au greșit locuința. Mulțumesc frumos pentru un răspuns.
Buna! De ceva timp caut un film pe care l- am vazut cand eram foarte mica, pentru ca parintii mei se uitau la el. Imi amintesc doar secvente vagi. Era un film horror. Actiunea se petrecea undeva intr-...? (mai mult)
Cel mai bun casting?
Informatii despre Hugh Sothern (actorul care a jucat in The Oklahoma Kid cu James Cagney si Humphrey Bogart)?
Ce parere aveti despre Jason Statham?
Salut, caut si eu in film animat vechi de cand eram micut, nu prea am ramas cu mare lucru in termeni de detalii, dar stiu ca era vorba de un baietel care trece prin tot felul de încercări plecând...? (mai mult)
Stiti vreun anime film sau serial similar cu Death Note?
TPU,caut si eu un film,cu un fel de cafenea a lui dumnezeu unde este si un cuplu,in film mai e si diavolul care e deghizat de asemenea in politist, sper ca intelege cineva
Ce filme de dragoste va plac?
Prin ce an a fost difuzat la televizor Star Wars?
Ce filme ati vazut la cinema prin anii 1970-1990?
Ce filme erau la televizor prin anii 1970-1980?
Mai tineti minte Boomerang?
De ce sunt in stare cei de la Warner TV sa difuzeze in fiecare seara Mission Impossible, Indiana Jones si Top Gun? De ce nu dau pe post filmele alea vechi cum ar fi Ryan's Daughter, High Sierra, Blazing...? (mai mult)
Se mai difuzează serialul "Doi bărbați și jumătate" pe Comedy Central?
De ce în trilogia Batman în ultima parte când Batman a cărat bomba cu nava lui pentru a salva orașul nu a putut să o pună pe pilot automat și a ales să moară? Din câte am înțeles pe la finalul...? (mai mult)
Salut, stie cineva filmul era o femeie si inchiria niste casute pe apa?
Salut TPU! Acum ceva timp am văzut finalul din Destinația și am o nelămurire. ATENȚIE! SPOILERE DIN FINALUL DESTINAȚIA. Știm că avionul se întoarce înapoi în timp când acesta trebuia să ...? (mai mult)
Cei mai frumosi actori din toate timpurile?
De ce Leonardo DiCaprio nu joaca in filme cu supereroi? Am citit undeva ca nu vrea in filme cu supereroi din cauza lui Timothee Chalamet. E adevarat?
Exista Barbie 2? Pe Facebook am vazut niste imagini din film sau e doar clickbait?
De ce filme cu supereroi sunt criticate? In ciuda faptului se fac pe banda rulata.
Salut TPU! Îmi poate explica cineva shipul Lincoln x Ronnie Anne? În Casa Loud se sărută, dar în Casa Grande sunt doar prieteni.
Caut un film cu un băiat care se tot întoarce in timp sa repare relația cu iubita lui aveți idee cum se cheamă?
Ce filme nu va plac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.