Care sunt filmele&seriale pe care le asteptati sa se lanseze in curand (pana la sfarsitul anului curent)? In materie de filme as avea: The Matrix 4 seriale: continuarea pentru Dexter, Dexter: ...? (mai mult)
Cine poate să-mi spună când va apărea filmul I m Dragon 2? Primul a fost minunat, dau funda cine răspunde sincer.
Salut! Am văzut acum foarte mult timp un film, nu prea îmi aduc aminte mult faze din el dar poate mă ajutați voi. Era vorba despre o femeie care cred că era nimfomană și avea foarte multe relații...? (mai mult)
Era un film, în care un tânar sau mai mulți tineri au consumat ceva droguri sau au băut, după care unul s- a urcat la volan și a omorât două fete sau o mamă și o fiică. Parcă așa începea...? (mai mult)
Salut TPU. Ce anime- uri îmi recomandați în stil Tokyo Revengers, My Hero Academia? Cred că ați înțeles la ce mă refer:)) Ultimul pe care l- am văzut a fost Tokyo Revengers (cât e postat din...? (mai mult)
Ce părere aveți despre serialul Hercule?
Niste seriale care nu se mai difuzează?
Ce parere aveti despre serialul forta pericol? De pe nikelodeon eu una sunt innebunita dupa acel serial si personajul meu preferat e fata aceea Chapa, voi ce personaj iubiti cel mai mult?
Recomandări drame polițiste? Gen alea în care joaca Robert de Niro sau Goodfellas
De ce în mai toate telenovelele sud- americane este în mod predominant vară și niciodată toamnă sau iarnă? Știu asta, deoarece văd că toate personajele sunt îmbrăcate în haine subțiri, ...? (mai mult)
Stie cineva cum o cheama pe actrita blonda din serialul lectii de viata, sezon 5, episod 44? Cautati pe Youtube daca nu stiti de ce episod vorbesc! Multumesc!
Stiti cumva cate episoade are sezonul 5 din anime-ul "My hero academia"?
În 2002 a fost produsă o telenovelă numită "La Venganza" (Răzbunarea) care a fost difuzată pe postul Acasă TV (actualmente PRO 2). În această telenovelă, existau două femei: Helena Fontana...? (mai mult)
Salut. Vreau sa fac niste scurtmetraje dar nu am scenarii facute. Ma poate ajuta cineva cu idei?
Vreau noutăți despre actrita din serialul Ally mcbeal. Pe net sunt foarte puține lucruri recente despre ea, funda?
Când se termină Destine rătăcite?
Ce părere aveți despre filmul destine rătăcite?
Cum se va termina Tânăr și neliniștit?
Urmăriții filmul "Razbunare o poveste de dragoste" acum pe protv?
La ce ora apare episodul 11 din sezonul 5 riverdale? Dau funda
Salut TPU, as dori si eu cateva filme sau seriale cu tenta sinucigasa de preferat in stilul filmului suicide room, as prefera ca personajul principal sa fie un baiat depresiv, dau funda...
A fost odata un film despre o boala gravă la copii pe TCM. Stiu ca rolul principalul feminin era jucată de o actrita pe nume Cate, aveți idee cum se numeste filmul respectiv?
Neata! Ce seriale vor fi pe Warner TV?
Ce filme au fost aseară la televizor?
Ce filme au fost date pe TCM în perioada 1998-2015?
Am o intrebare: Mai exista TCM (turner Classic Movies) in America?
Mai exista Animax în Japonia?
Se mai difuzează filmul destine rătăcite? La ce episod a ajuns?
Am o mica nelămurire: Când a apărut în România TCM (Turner Classic Movies)? Pe Wikipedia scrie ca a aparut in 2000, pe alta parte in 1998.
Am o intrebare: De ce se închide TNT?
Neața! Ce seriale coreene și japoneze au ca tema LGBT?
Neața! Care sunt cele mai frumoase filme?
Neața! Se mai filmează Tanar si nelinistit?
Neața! Ce se mai aude de Johnny Depp?
Neața! Ce părere aveți despre filmul Xena?
Neața! Mai exista TCM (Turner Classic Movies) in țările europene?
Neața! Vreau niste canale cu filme bune? În afară de TNT, Film cafe și tv1000
Salut! Imi spuneti si mie niste filme horror? Dar, filme din alea horror lvl 100 :))) unde sunt jump scare uri etc. intelegeti voi.
Ce părere aveți despre serialele/telenovelele turcești? Considerați că sunt mai bune sau mai slabe decât cele sud-americane? Argumentați-vă răspunsul.
Salut, daca stie cineva numele unui film horror vechi(cam de ani 80-90): O vila sau castel, intr-o camera persoana x doarme iar unul ii sigileaza usa cu scotch si ii baga gaz prin usa?
Sugestii de filme horror? Nu vreau din alea scarboase, vreau gen din alea psihologice daca intelegeti :))
Filme gen Unfriended: Dark Web Trailer? Multumesc
Salut TPU! Am vazut acum cativa ani un film cu un cuplu care se caza la un hotel sau motel nu mai stiu sigur iar in acea noapte au trebuit sa se ascunda si sa scape cum pot ei de acolo deoarece acei oameni...? (mai mult)
Salut tuturor! Aveti idee cum pot sa prind posturi de televiziune straine (Franta, Uk) in Romania? Dau funda. Multumesc anticipat
In ce film se canta melodia Shantel. Disko Partizani? Multumesc
Salut TPU, urgent știți vreun film, serial pe Netflix cu fete, băieți care sunt normali după află că au puteri magice? Dau fundă
Bună, am o întrebare.Nu merge minimaxul si in locul lui e telekom info. Oare se schimba canalul? Deoarece eu as fi foarte bucuros.
Salutare TPU! Era un film despre un tip relativ in vârstă care se culca cu nevestele altora și apoi le scria ceva de genul"E a mea" pe spate. Iar multe dintre ele ajungeau să fie bătute sau omorâte...? (mai mult)
Buna, imi recomandati cateva filme care merita vazute pe Netflix, de asemenea si seriale?
Se stie ceva de filmul Lion KIng 2 the movie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!