Salut, cine știe niște filme polițiste, cu detectivi sau supranatural unde nu există personaje LGBTQ (adică fără gay sau lesbiene, unde totul este normal.)? Mersi ^^
Dacă vreau să traduc un film/serial și să încarc subtitrările pe net am nevoie de aprobare sau ceva?
Salut, tu pentru cei care au vazut fast and furious 9 cine apare la finalul filmului in masina albastra cand Vin Diesel spune, stai trebuie sa mai vina cineva, multumesc dau funda
Salut, acum cativa ani am vazut la televizor un episod din Las Fierbinti in care primarul Vasile a avut un cosmar. El era intr- un avion si tot isi amintea de familia lui sau asa ceva. Avionul s- a prabusit...? (mai mult)
Buna, as dori sa stiu si eu, unde as putea viziona,, Harry Potter si copilul blestemat"? Sunt o mare fana, am vizionat si citit toate cartile, numai asta nu. Multumesc!:)
Bună! Cine îmi poate spune unde aș putea să vizionez telenovele subtitrate în română?
Salut, când eram mai mic ma uitam la un film japonez cu o fata americanca cred și aia era un samurai idk era îmbrăcat în galben. Si ea se bătea cu 5 fete japoneze care erau tot samurai si pe una...? (mai mult)
Buna, vreau sa vizionez filme, seriale care sunt ironice, satirice, comedie neagra. Aveti idei?
Vreau sa aflu si eu cum se numeste un film ma poate ajuta cineva? E vorba de un baiat ce isi creea un foc cu cavalerul negru sau asa ceva si primeste de la prietenul lui chinez si batran o lada de unde...? (mai mult)
Nu stiu daca sunt singurul, but damn filmele desi la anime sunt in top japonezii, la filme animate nu stiu cum dar chinezii ii ador, ideea e ceva parca nest of dragon, nu stiu daca trailerul the rising...? (mai mult)
Bună TPU! Vreau sa merg la film la cinemacity și as vrea sa vad un film de n- 15. Eu am 14 ani deci am nevoie de un părinte. Însă cinematograful e în alt oraș iar eu merg cu prietenii. Acum întrebarea...? (mai mult)
Pe ce data va începe serialul nou Iubire cu de Toate? Fostul serial Iubiri Secrete? De la ce ora și în ce zile ale săptămânii va fi? FUNDA!
Buna TPU, am o intrebare legata de un film pe care nu-l mai gasesc nicicum, filmul este horror, gen the eye doar ca in film este vorba despre o fetita coreana cred. Va multumesc
Cui ii plac animeurile? Acum ma uit My hero academy. Dacă vreți să mai vorbim despre animeuri, scrieți-mi un mesaj
Salut, TPU, am vazut acum ceva timp un film si nu imi aduc aminte numele! Genul filmului era thriller, dar era si putin horror cu fenomene paranormale! Era vorba despre o fata care avea o sora si mama...? (mai mult)
Salut TPU, era un film cu o femeie care- si spala hainele la spalatorie si avea niste ochi faini albastri se intalneste cu un barbat care avea niste maini pe care aceasta mereu le lauda, mai trece ceva...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare. E legata de serialul The Vampire Diaries. Stie cineva in ce sezon Elena si Stefan merg la cabana?
Salut. Niște filme bune pe care le pot viziona pe Netflix? Filme realiste cu final frumos. De exemplu, de supraviețuire; cineva care e urmărit de niște persoane și în final scăpa; cineva pe o...? (mai mult)
Recent am vizionat serialul Hatfields & Mccoys, ce alte seriale de genul recomandați? https://youtu.be/8Hg9mvE1FA4
Buna, Stiti ceva filme bune egal din ce tara, comedie, actiune familie etc?
Bună! Vreau recomamdări filme/seriale pentru copii de 13 ani, vă rog
Care e diferența dintre română și română 5.1 pe Netflix? mă refer la un film sau serial când alegi audio.
Știți dacă merită să mă uit la "She- Ra The Princesses of Power" din 2018? Am auzit că este interesant și mai ales foarte queer. Dacă este cineva care l- a văzut și imi poate spune părerea ...? (mai mult)
Cum se chema episodul ala din Phineas si Ferb in care ei si toti prietenii lor nu au chef de nimic si sunt tristi si stau degeaba?
Buna! As aprecia daca m- ati ajuta in urmatoarea chestiune: M- ar interesa inregistrarea emisiunii Vineri Seara ne distram, de pe Pro Tv, din data de 19 ianuarie 2001, producator Florin Calinescu. ...? (mai mult)
Salut,știți cumva daca va mai exista un al 4-lea sezon din O11CE(unsprezece) știu că actorul principal Lorenzo Guevara (Sebastian Athie) a murit și nu cred că mai sunt șanse
Buna! Am un card visa si voiam să- mi reactivez abonamentul de Netflix, ii dau conectare, am uitat parola asa ca am incercat sa o resetez, nu mai am adresa acea de e- mail iar prin numar nu ma lasă.Am...? (mai mult)
Cum se numea filmul acela frantusezc cu puricele si cu ingerul? Multumesc anticipat!
Seriale asemănătoare cu Ginny and Georgia sau Never Have I Ever?
Mai este cineva fan al filmelor lui Andrei Tarkovsky? Dacă da, ce filme ați văzut de la el și v-a impresionat în mod plăcut?
Salut TPU! Am văzut acum vreo 6 ani un film în care actiunea începea cu un cuplu de îndrăgostiți undeva în subway sau autobuz, el fuma, iar ea a făcut dintr- o țigară un trandafir apoi ...? (mai mult)
Unde pot sa vad si eu filme cu Thomas the tank engine?
Salut, era mai demult o emisiune, pe un program științific, parca, unde un grup de amatori tineri erau dusi pe o insula, unde exista o veche cladire si trebuiau sa creeze diverse lucruri, sapun,...? (mai mult)
Vă rog spuneți- mi și mie care știți filmele Harry Potter și Fantastic Beasts, Aurelius Dumbledore (Credence) era cumva fratele sau fiul lui Albuș Dumbledore și tatăl lui Tom Riddle...? (mai mult)
Care credeți ca este cel mai bun film horror al anului actual? Dar cel mai bun film al anului din punctul vostru de vedere?
Deci văzusem un film mai demult si nu mai stiu cum se numea...Era vorbea despre 2 copii mici si un bătrân care au ajuns pe o insulă.La un moment dat bătrânul a murit, iar copiii au crescut si au...? (mai mult)
Buna. Referitor la filmele online e întrebarea mea. De ce nu pot sa vad orice film online, unele nu se deschid, ori apare vk, ori eroare. E enervant sa găsești un film bun și sa nu poți să- l ...? (mai mult)
Salut tuturor. Am o nelămurire în ceea ce privește serialul lecții de viață, nu îmi mai amintesc sezonul și episodul. Tot ce îmi aduc aminte din acel episod este că era o fată care era într-...? (mai mult)
O sa înceapă din nou Serialul Iubiri Secrete?
Îmi spuneți vă rog niște filme cu adolescenți care se bat?
Va rog, recomandați-mi și mie un film de dragoste, frumos, fără durere, cearta, suferință, etc;)
Hei TPU, care este numele real al acestei actrițe indiene? Am mare nevoie de un răspuns, corect și concret. O caut de peste 1 zi. Dați click pe link- ul de mai...? (mai mult)
Deci… caut un film pe care l- am văzut în urma cu câțiva ani la prietena mea dar din cauza ca ni s- a făcut frica am văzut doar începutul, dar chiar aș vrea sa îl văd cap coada. Știu doar...? (mai mult)
Hei TPU, am mare nevoie de ajutor...și aștept răspuns rapid de la voi... Îmi poate găsi și mie cineva numele real al fetei care a jucat- o pe Jhumpa Khanna în Sasural Simar Ca? Ea este sora ...? (mai mult)
Am descărcat un serial de pe net(nu am găsit online), am și subtitrarea doar că bs player(am m- ai încercat cu un alt player) bagă subtitrarea altfel.De exemplu subtitrarea apare înainte ca personajele...? (mai mult)
Am o întrebare care ma macina de câțiva ani. Ce s- a intamplat cu Sokka? De ce a murit si la ce vârstă a murit? La fel Suki ce s- a intamplat cu ea nu înțeleg si cu prietenele Azulei May si TeLee?...? (mai mult)
Hey! Merita sa vizionez filmul intitulat "The Purge"? Nu le am eu cu genul horror dar asta pare interesant și de aceea vă întreb. Mulțumesc!
Ce seriale si filme mai recomandati?
Sunt pe RCS RDS însă canalele TV 1000, AXN și TNT nu au semne categoriei de vârstă, când eram la Telekom aveau și din păcate s- a întâmplat o data sa apară ceva deocheat când era un minor...? (mai mult)
Exista vreun documentar despre "Cupa lui Licurg"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!