Exista vreun documentar despre "Cupa lui Licurg"?
TPU am văzut recent filmele din seria "Cuibul Dragonului/Dragon Nest" și vreau să știu când vine și al treilea film și dacă va fi măcar în engleză...
Bună seara, știe cumva cineva câte sezoane are Sol Yanim sau dacă va mai apărea vreau sezon în afara de sez 1? Va mulțumesc!
Caut numele unui film/comedie. Plotul era cam asa: doi tineri incearca de mult timp sa- si cumpere o casa strangand bani din "inselatorii". Creeaza un calculator fals care cica raspunde la comenzi vocale...? (mai mult)
Hello! Ceva filme horror cu clovni? In afară de IT că l-am văzut de 3 ori și partea 1 și 2:) ...cine știe filme horror cu clovni? Horror pe bune
Știe cineva unde găsesc episoadele vechi din las fierbinți? De la sezonul 1 până în prezent?
Heyy..are cineva idee cam care sunt preturile acum pentru nachos, popcorn, suc la cinema in Bucuresti? (cinema city/cineplexx)
Bună. Recomandați- mi va rog filme horor gen casa de ceara. Adică genu ala cu un grup de tineri care merg cu mașina, nu au semnal la telefon, mașina li se strica, ajung în pădure si sunt atacați,...? (mai mult)
Câți dintre voi vizionați emisiunea "Judge Judy" (Judecătoarea Judy) de pe CBS Reality? Cât de reale sunt cazurile? Ce părere aveți despre Judy Sheindlin? Dar despre emisiune?
Ce părere aveți despre Timothee Chalamet? Credeți că este un actor bun?
Buna, mai stie cineva care este Video- ul in care Gina de la In Puii Mei / Baietii de oras a spus " vrei sa vii sa lucrezi la mine in Torino la Nightclub? Faci si tu un ban cinstit. ". Eu unul nu il...? (mai mult)
Cele mai frumoase filme de dragoste pe care le- ati vazut vreodata? Filme pe care nu le- ati putut uita si care va fac simtiti ca va invadeaza o senzatie de caldura cand va ganditi la ele, chiar daca ...? (mai mult)
Salut! Acum multi ani era pe disney channel(cred) un film cu niste parinti care isi lasa copiii in grija unei batrane care era babysitter dar batrana ajunge sa- i ia ostatici atat pe parinti cat si pe ...? (mai mult)
Hey TPU! Caut un film. Cred ca era coreean. Era vorba despre alegerea de catre rege, a unei soții. Erau mai multe fete si le- a dat mai multe probe. Cu una dintre fete avea o relatie pe ascuns, dar ...? (mai mult)
Ce filme de actiune imi recomandati? Orice numai sa fie foarte tare.
Știți ceva asemănător cu BoJack Horseman?
Buna! As vrea va rog sa- mi spuneti care este episodul cu Xena printesa razboinica in care Xena devine o fantoma iar Gabrielle o ajuta sa se intoarca in trup, Gabrielle face miscarile de lupta ca Xena,...? (mai mult)
La toți ne plac anumite emisiuni cu anumite tematici dar consider că o emisiune bună trebuie să fie completată și de un prezentator (sau prezentatoare) bun/ă care să fie telegenic și să se potrivească...? (mai mult)
Știe cineva serialul Bobocii(Noobees), acum difuzat pe TeenNick? Dacă da, atunci știți seriale de genu? Mă refer la seriale sau filme cu jocuri?
Salutare, TPU! Stie cineva cand o sa apara Top Gun 2 in Romania? Multumesc!
Bună! Aș avea nevoie de un răspuns rapid. Stie cineva dacă serialul "The Vampire Diaries" se mai difuzează în România și acum? Și serialul "The Originals" a fost vreodată difuzat la noi în...? (mai mult)
Sugestii de filme in genul acesta? https://youtu.be/uz4Z6dX4G00
Bunaaa. Caut un film. Din cate tin minte vorbeau in engleza americana. Eroii principali erau un barbat american si o femeie indianca(din America nu din India; sau pieile rosii nici nu stiu cum sa zic). ...? (mai mult)
URGENT! Nu știu cine își mai amintește de unul Silviu sau Ciolo din iubiri secrete, unul chel, care a mai jucat și în lectii de viața, vă rog ajutati mă mai stie cineva ceva de el? Cum se numeste,...? (mai mult)
Am văzut mai demult un film despre o fata care a răpit o alta fata doar atât imi mai aduc aminte
Buna! Caut un film putin vechi cred, in mare parte era vorba despre doi naufragiati pe o barca de salvare pe mare iar la finalul filmului se afla ca de fapt era doar un om pe barca de salvare si si- a...? (mai mult)
Salut, Am văzut acum câteva zile un film cu un actor chelie care avea job si l- a dat afara și a fost nevoie sa se intoarca la fostul sau job de traficant de droguri (livra) și întra în puscarie...? (mai mult)
Unde pot citi Naruto Manga Online tradus in română?
M- am uitat in urma cu vreo 2 ani la un film, dar nu mai stiu cum se numește. Filmul incepe cu o familie care se muta intr- un oras.La scurta vreme orasul este izolat din cauza zombilor(apocalipsa zombie)....? (mai mult)
Buna, TPU! Dacă ma puteți ajuta...caut filme sau seriale animate (sau nu) de genul "Hotel Transylvania", "The Adams Family". Mulțumesc frumos!
Exemple de filme sau de cărți erotice. Vă rogg!
Cunoașteți un film interesant?(fara horror)As vrea un film care să ma facă să-mi doresc sa văd ce se întâmplă mai departe :) am tot căutat dar doar filme plictisitoare am găsit.
Bună, caut un film/desen cu un copil care e urmărit de indieni/canibali pentru a- l mânca și o secvență ar fi "vrem papa papa pe săturate" și nu știu titlul filmului, daca știe cineva să îmi...? (mai mult)
Filme asemănătoare cu Strigă mă pe numele tău? (Call me by your name)
Care este replica sau replicile voastre preferate dintr- un film? Ale mele sunt următoarele: "Don't rise your voice, improve your arguments." " Never hate your enemies. It affect your judgement."...? (mai mult)
Poate cineva sa îmi explice filmul predestination, in romana tradus cu titlul " luptand cu destinul"? Nu l-am înteles prea bine... cine era cine?
Cand apare sezonul 2 de la Itazura na kiss?
Salut, stie careva daca se difuzează ceva anime la tv? Tin minte ca in 2018 era dragonball pe axn de la ora 06.00, acum câteva zile am vizionat filmul anime "Iron Man : Atacul Tehnovorilor " de pe ...? (mai mult)
Ceva imi spune ca Elena Marin castiga Survivor Romania 2021. Voi ce credeti?
Salutare! Am și eu o intrebare dacă ma poate ajuta cineva. Era un film înainte pe Jetix sau Disney, nu mai știu sigur și îmi amintesc doar o secvența. Erau doi părinți care încercau sa se lase...? (mai mult)
Bună TPU, mă uit la un serial pe nickelodeon și nu știu de ce de un timp nu-mi mai apare acel post la televizor. Spuneti-mi ce ar trebui să fac.
Unde se difuzează la televizor în România,, The sound of music (1965)"?
Bună dimineața. Când e gata Survivor România, de pe Kanal D? Nu trebuia sa fie gata la sfârșitul lui Mai? Și ce părere aveți de emisiunea asta și de cine v-a plăcut? Ofer funda!
Am văzut pe Instagram un video amuzant și mă gândeam ca este vreun film ceva. Link-ul este acesta : https://www.instagram.com/p/CQnb1ElB0G8/?utm_medium=copy_link
Salut, oare serialul cu state și flacăra cum vine? Pe părți adica sunt moștenirea, inimă de țigan, regina, state de Romania care a apărut prima oară și după? Adică vreau sa le vizionez ...? (mai mult)
Ați văzut filmul "O minte sclipitoare"? Ce v-a impresionat cel mai mult? Ce părere aveți despre film?
Salut tuturor. Am o nelămurire în ceea ce privește anime- ul avatar the last airbender pentru cei care au urmărit anime- ul. Mie personal mi- a plăcut perechea pe care o formau Aang și Katara. ...? (mai mult)
Buna TPU! De ceva timp încerc să caut un film, se numește "20 de sfaturi pentru a cuceri o femeie" da nu mai țin minte dacă chiar așa se numește. În film e vorba despre o fată și un băiat care...? (mai mult)
Vreau și eu dacă se poate numele unui film ...sunt un frate si o sora, raman fără părinți și ea vrea sa meargă la o școală de dans și ajunge sa danseze intr- un club (bar), iar fratele ei ...? (mai mult)
Bună seara. Vreau și eu niște seriale coreene de dragoste dar nu exagerat de siropoase, gen Prințesa Triadei, Moștenitorii, Meteor Garden
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!