Credeti ca o sa vedem si la Shaman King(2021)un nou arc tinand cont ca e remake? La HxH din 2011(care a fost remake dupa cel din 1999) asa a fost.
Buna! Stiti cumva seriale sau filme bune din anii 2005-2015 despre viata de liceu? In afara de Teen Wolf si The vampire diaries.
Aveți recomandări de seriale pentru adolescenti pe Netflix dar fără scene +18 daca se poate?
Recomandati-mi si mie niste filme horror interesante pe Netflix si mai multe deoarece am vazut destul de multe filme si vreau ceva nou, mersi!
Se poate spuna ca Ziua independentei cu Will Smith e un Horror Lovecraftian?
Buna! Ofer funda! Imi puteti face va rog frumos un top 10 al filmelor gen thriller psihologic, cele mai bune vazute de voi? O sa va relatez ce am vazut eu pana acum din ce imi aduc aminte ca sa nu il ...? (mai mult)
Salut. Stie cineva cum o cheama pe actrita care o joaca pe Adina in Lectii de Viata sezonul 5 episodul 100?
Cei care urmăriți: ce părere aveți despre emisiunea "Dispăruți fără urmă" difuzată pe TVR? Mie mi se pare o emisiune interesantă, ușor asemănătoare cu "Urmărire generală" difuzată pe...? (mai mult)
O actriţă metisă o va interpreta pe Albă ca Zăpada în noua versiune produsă de Disney, nu era mai bine sa fie si transgender?
Bunaaa, stiti site uri sau pagini de Facebook ceva, cu cartoon network- ul cel vechi? Mai degraba as plati abonament pentru desenele cu ed, ed si eddy, fetitele powerpuf, scooby, curaj etc decat...? (mai mult)
Îmi spuneți și mie niste filme LGBT? (Cu fete)?
Bună! Vă rog mult îmi puteți spune unde vizionez gratis episoadele din Regina și Inimă de țigan? Era înainte ProtvPlus, dar acum nu mai e gratis. Știu că sunt pe YouTube, doar că mă enervează...? (mai mult)
Ce filme și/sau seriale de pe Netflix îmi recomandați?
Ce filme si seriale de dragoste imi recomandati?
Cate vrajitoare au fost spanzurate in chilling adventures of sabrina?
Sunt depresiv si as vrea sa imi recomandati niste filme care sa ma faca sa uit de starea asta proasta. Ceva de aventura, vacanta, cu tineri, distractie, cluburi, vară... intelegeti voi :) multumesc...? (mai mult)
Daca am platit abonamentul ieri la Netflix si azi il anulez mai primesc banii inapoi? Sau ce trebuie sa fac sa primesc banii inapoi?
Salutare. Am nevoie de ajutor in a gasi un desen animat anume... Actiunea era ceva de genu' un grup de 4 sau 5 copii calatoreau in alte lumi unde dadeau de tot felul' de creaturi diferite. Tin minte...? (mai mult)
In ce episod si sezon se bate Academia Ogre cu Academia Zeus sau este film?
Cine s-a uitat la Inazuma Eleven? Vreau sa stiu ordinea serialelor si filmelor de la inceput pana la sfarsit
V-a placut scena asta din film? https://www.youtube.com/watch?v=AGOygxcpoMg&ab_channel=EmLeSsEmLeSs
Salutare TPU, am și eu o întrebare, îmi poate da și mie cineva un link de la ultimul episod din regina atunci când don luciano se împușcă? As vrea sa vizionez tot episodul.
Puteti sa imi recomandati niste seriale coorene?
Family Guy sau American Dad care preferati?
Mi-a placut extrem de mult serialul the 100, iar de 3 luni de cand l-am terminat, nu imi mai arde de niciun serial. Ce seriale asemanatoare stiti? Dau funda
Buna ziua TPU! As dori si eu cateva seriale de groaza/thriller/horror/mister, seriale care sa fie in stilul acela: un grup de oameni pe o insula, o familie intr- o casa bantuita, etc. Seriale in ...? (mai mult)
Recent am vizionat serialul Chernobyl si am observat ca personajul lui Toptunov a fost tare nepotrivit. Toptunov a fost mult mai chipes in viata reala, avusese o reputatie de rebel care practica niste...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, caut un film pe care l- m văzut când eram mica, era horror/thriller cu niște raci. Aia erau factorul ala disturbator. Și era filmat ca din perspectiva unui documentar, unde ...? (mai mult)
Bună TPU! Știe cineva niște filme bune triste? Gen dramă
Cand eram mic imi aduceam aminte ca la o anumita ora cartoon network se schimba in TNT. Imi poate explica cineva de ce se intampla asta? Si ce filme erau pe TNT?
Daca am pe telefon Voyo și am tv fără Smart cum fac sa proiectez de pe telefon pe tv
Bună! Își aminteste cineva un film in care erau două cupluri care stăteau pe un câmp, aproape unii de ceilalți iar femeile se vizitau mereu. Era o atmosferă foarte vintage și un bărbat avea...? (mai mult)
De ce unele scene din filme nu sunt incluse și sunt șterse din film astfel încât acestea nu apar pe ecran? De exemplu aceasta: https://youtu.be/0WPpSiZQZIA Dacă sunt eliminate din film atunci...? (mai mult)
Salut! Am văzut pe tik- tok un clip dar nu știu cum se numește filmul! Era un cuplu pe un deal sa zic și erau niște case. La un moment dat tipa este împușcată in cap și tipul avea puteri, ceva...? (mai mult)
Buna! Acum ceva timp am vazut un film frantuzesc despre un baiat ce fura un jurnal de razboi si ajunge un scriitor renumit. La finalul filmului, acesta si- a inscenat moartea. Nu mai tin minte titlul...? (mai mult)
Care e diferenta dintre naruto si naruto shippuden?
Salut TPU, stiti filmul acela de halloween 2018 care e un monstru care mananca dulciurile copiilor iar daca copiii nu ii dau dulciuri ii mananca si pe ei? Va rog, ajutati-ma, va dau funda va promit
Salut. Ați vizionat serialul Messiah 2020, cum vi s-a părut? https://youtu.be/mjLWuzGVyew
As vrea sa ma ajutati sa-mi gasesc un link sau inregistrarea serialului DESTINE RATACITE-episodul 620 din data de 23 MAI 2021! Rog seriozitate si va multumesc frumos!
Buna ziua! Caut si eu un film horror cu un baietel care moare spanzurat cu o jucarie si apoi apare in podul casei si il vede doar mama lui. Este destul de vechi filmul dar mi-as dori sa il revad.
Hello, Caut un film mai vechi, a fost difuzat si pe canalele de desene animate de mai demult, dublat in romana. In film e vorba de o ferma. Un barbat si o femeie, enervanti, vin la ferma asta si...? (mai mult)
Care era episodul ala din Lacrimi de iubire in care Lili se pupa cu Varlam in birou lui? Vreau sa-i arat unui prieten si nu mai tin minte ce episod era.
Stie cineva când o sa apara "Cum să-ți dresezi dragonul 4"?
Salut TPU, am o întrebare dacă îmi fac abonament pe Voyo vreau sa vad serialul Inima de tigan, oare claritatea se vede bine că am mai căutat serialulm nu mi-l da doar pe Voyo. Mulțumesc!
Salutare oameni buni! Eu sunt o mare fana a genului de filme Thriller Psihologic.Imi puteti recomanda va rog frumos cele mai bune vazute de voi de acest gen? Ofer funda!
Ce film horror îmi recomandati? Dar unul care sa ma sperie
Am urmărit 1 ora și jumătate din filmul Downfall datorita recomandărilor voastre. Mai am o ora de urmărit. Dacă ar fi sa trag o concluzie, aceea ar fi ca Eva Braun nu știa pe ce lume trăiește....? (mai mult)
Ce părere aveți de filmul Downfall? Merita să-l vad?
Buna ziua TPU. Cum se numea un anume personaj dintr-un serial TV de pe Disney / Cartoon Network? Nu mai tin minte multe despre el/ea, dar stiu ca in fiecare zi avea un job (meserie) noua. Thx
Bună! A văzut cineva k-drama Law School?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!