As dori si eu sa imi recomandati niste seriale bune vazute de voi pe Netflix pe care eu poate nu le-am vazut fiindca nu stiu la ce sa ma mai uit...
Bună dragilor. Un bun amic are nevoie de numele unui film horror, iar tot ce are este un filmuleț. Sper că mă puteți ajuta să- i găsesc numele. Acesta este filmulețul: https://vm.tiktok.com/ZMeEwKS6A/ ...? (mai mult)
Care e scena voastră preferată dintr- un film? A mea: https://youtu.be/GDjjXw- ezDU Am văzut filmul recent și pot spune că m- a fascinat datorită simbolismului, detaliilor și mai ales a personajului...? (mai mult)
Salut, știe cineva unde as putea vedea episodul 3 din "Comanda la mine" cu Ioji Stefan și fata aceea? Va rog.
Cateva zile in urma a fost un film Crocodile sau The crocodile, pe ce program?
Mai apare Sez. 8 din Iubiri Secrete?
Salutare, are cineva idee dacă o sa apăra sezonul 4 din avatar aang?
Ce părere aveți despre emisiunea Cronica Cârcotașilor? O mai vizionați? De ce credeți că se mai difuzează chiar dacă are audiență scăzută? Cum de a rezistat atâta vreme fără să fie ...? (mai mult)
Există site- uri unde poţi fi plătit dacă traduci/subtitrezi filme şi seriale? Văzusem o fată pe internet care spunea că face asta pe un site cu seriale/filme turceşti, dar nu a dat mai multe...? (mai mult)
Salut, caut un film pe care l- am vazut acum 1 an de zile. Era ceva legat de un Sindrom, mai exact cred ca se referea la cei cu epilepsie. Un tip se lega de tavan cu niste inele prinse de corp sa simta...? (mai mult)
Imi puteti spune cateva filme horror noi cu adolescenti?
~Bună ziua, as dori să-mi faceți un mic rezumat despre serialul turcesc "PESTE TOT ESTI TU" O zi buna tuturor!
Cât o să mai continue disney să facă remake- uri live action după animații vechi? Câte filme disney clasice au mai rămas după care nu s- a făcut un remake live action? Ce o să facă după ce...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cum se numeste episodul din Lectii de viata in care a jucat Lorena Visan? Dau funda!
Nu stiti un site unde pot sa urmaresc desenele vechi care erau pe minimax/cartoon network/ jetix? Ma intereseaza in mod special: - Curaj cainele fricos - Confruntarea xiaolin - Ben 10 - Casa foster...? (mai mult)
Pentru cei care ati vazut Death Note pana la capat, sunteti multumiti de faptul ca Near a castigat sau voiati ca Light sa o faca? Eu personal, chiar daca imi placea de Light, consider ca s- a intamplat...? (mai mult)
Salut, am vazut acum ceva timp cam un an cred, un serial sau nu mai stiu ce era, pe Netflix, in care erau doi baieti iar unul voia sa fie vampir si unul vârcolac, dar dupa cel care a vrut sa fie ...? (mai mult)
Bună. Știți cumva când apare filmul venon 2 la cinema? Acord fundă.
Care e filmul vostru preferat și ce vă place la el?
Salut, stie cineva cand si pe ce site va apararea subtitrarea in romana la serialul Ncis Los Angeles sezonul 12? Astept raspuns, multumesc
Poate sa imi recomande cineva, seriale sau filme cu adolescenti? In engleza dar cu traducere in romana. Eu am cautat dar nu prea am gasit.
Stie cineva care este tema filmului "La dolce vitta"? Ce vrea să exprime? Funda! Multumesc
E diferenta mare dintre Netflix premium si standard?
Recomandati- mi niste filme in genul celor de mai jos, pe care le- am vazut si mi- au placut, sa fie mai mult axate pe comedie light si putin romantic decat pe comedie si vulgaritate precum American ...? (mai mult)
Bună, aș vrea niște recomandări de seriale bune de pe Netflix.
Știe cineva cum se numea elefantul zburător din Să Înceapă Aventura?
Hey lume. A fost mai demult pe Disney un film cu 2 surori blonde...cred că gemene. Care erau fițoase rău, la un moment dat una din ele da foc la bucătărie din greșeală și tatăl lor ca pedeapsa...? (mai mult)
Caut un film romanesc dar nu- i mai stiu numele. * Este facut in anii 90 sau inceputul anilor 2000. * Personajul principal se numeste Mitica (parca). * Incepe cu o scena de barbut in tren, in care...? (mai mult)
Un film care iti reduce depresia si anxietatea?
In ce ordine se vizionează Black Butler de pe anime kage? Până acum am văzut doar sez 1 și nu vreau să fac vreo greșeală :/
Nu stiu daca stiti serialul "infinity train" dar vreau sa stiu daca s- a terminat. Adica daca va mai continua, in sensul ca daca vor mai fi sezoane. Intreb, fiindca am auzit zvonuri ca va mai continua...? (mai mult)
De ce la tv se dau numai prostii? Nu mai gasesti ceva frumos la care sa te uiti, am intrat si pe canale de copii si pe disney channel bine stiu ca nu e chiar de copii, eu ma uitam la el la 16- 17 ani,...? (mai mult)
Salut TPU, caut "hear me fathers now from powerpuff girls" sau intreg episodul intitulat "See me, Fell me Gnomey" varianta in limba romana, de dragul nostalgiei
Salut TPU! Datorita nostalgiei caut,, hear me fathers now from powerpuff girls" doar ca varianta in romana. Ms.
Ce seriale indiene, frumoase si captivante îmi puteți recomanda, în afara de seriale indiene difuzate pe tv la noi?
Bună, știți niște anime uri de drama la care plângi mult?
Aproximativ cate filme au fost creeate intre anii 1999- 2012 de catre Warner Bros? Imi amintesc de un film pe care l- am vazut si as vrea sa- l revad. Nu imi prea mai amintesc multe detalii, dar, in ...? (mai mult)
Buna TPU! Caut un film care a rulat la TVR 1 prin anii '97- 2000, era o telenovela, probabil din Venezuela. In rolul principal era o fata saraca pe nume Letisia care s- a indragostit de un baiat bogat....? (mai mult)
Bună. Îmi spuneți și mie un film horror nou interesant? Acord fundă.
As vrea o recomandare de film asemănător cu Gambitul Damei. Nu știu exact ce ani erau prezentați în film, dar mi-a plăcut enorm.
As dori filme sau seriale in urmatoarele genuri: Oameni care controleaza lumea in secret, masoni mai exact, iluminatii Filme/seriale de genul lui matrix cu simularea vietii, etc Filme/seriale...? (mai mult)
Hei TPU, eu împreună cu un prieten ne- am creat propriul site cu seriale. Folosim Blogger. Problema este următoarea: am instalat diverse aplicații (cu mod și fără mod) pentru a avea acces la un...? (mai mult)
Va plac scurt metrajele?
Aveti cont pe Vimeo? Cum vi se par filmele de pe aceasta aplicatie?
Bună! Știți serialul turcesc Puterea destinului? Vă mai amintiți că Sila (Cansu Dere) purta în păr o bijuterie. Cum se numește acea bijuterie? Oare se găsește și la noi?
Vreau si eu cateva filme in genul drama sau actiune, sa fie produse dupa anii 70'(chiar si mai vechi), dar nu mai tarziu de anul 2000. Ma puteti ajuta?
Seriale asemanatoare cu the 100? Sa se foloseasca si pietre, sabii, arcuri in el, dar altii sa foloseasca si o tehnologie foarte mare. Cel mai apropiat serial de the 100 m-ar interesa. Funda
Am găsit aceste fotografii postate în categoria Trivia&Amuzante. Se pare că utilizatorul care le- a postat ori și- a dezactivat contul ori a șters întrebarea din contul lui ca să nu- i mai apară...? (mai mult)
Salut, aveti ceva recomandari pentru niste filme in genul lui Interstellar si the martian?
Salut all. Am văzut un teaser la un film in care un cuplu avea o cutie din care apăreau bani de fiecare dată când unul din ei se răneau sau suferea.Nu știu cum se numește, nu- l găsesc nicăieri.Help...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a