Îmi recomanda și mie cineva niște filme anime gen romantic, drama, comedie?
Buna! Pentru cine s-a uitat, cum vi s-a parut serialul The Haunting of hill housen (Casa bantuita)? Merita vazut? Are un final neasteptat?
Putem afirma despre scenariștii de tot felul (de filme, telenovele, seriale) că sunt persoane cu o inteligență peste medie? Zic asta, deoarece aceștia transpun în creațiile lor multe detalii,...? (mai mult)
Buna seara! As dori sa aflu numele melodiei de la inceputul filmului "Un comisar acuza" (1974). Repet, de la inceputul acestui film...nu din "Revansa", "Duelul" sau "Cu mainile curate". Multumesc anticipat,...? (mai mult)
Bună, poate să- mi explice mie cineva cum a început și s- a sfârșit attack on titan pentru că nu prea am înțeles? Ce nu am înțeles a fost citește cu adevărat Ymir, tot ce știu este că...? (mai mult)
Salut, vreau si eu va rog 2-3 filme despre ingeri pe pamant si chestii de genu, vreau sa fie filme sub anul 2015. Dau funda!
Bună! Îmi puteți recomanda seriale asiatice romance? Ceva ce te atinge la inima?
Salut, caut si eu un film si nu- mi amintesc numele, asta este premiza: O fata face accident cu masina si omoarand o familie si doar barbatul ramane in viata, fata fuge de la locul faptei, gasindu-...? (mai mult)
Niste filme de suspans/mister gen "A fall from Grace"/"The woman in the window" /"The good liar"? Nu mai vechi de 2014.
Buna, am vizionat filmul Oxygen in care o persoana se trezeste intr-o capsula si nu isi aminteste de ea si ce s-a intamplat, as vrea sa imi recomandati ceva filme in genul acesta, multumesc!
Salut, am vazut acum vreo 3- 4 ani un film la tv, cu un om care s- a trezit intr- un sicriu si niste oameni incercau sa il gaseasca si sa il scoata de acolo, dar pana la urma omul a murit acolo in sicriu...? (mai mult)
Bună. Ma uit la prizoniera destinului și am ajuns la ep 35. In ep 34 se termina într- un fel și in ep 35 începe total diferit ca si când nu ar fi continuarea. Ma puteți ajuta va rog sa găsesc...? (mai mult)
Cum se numea filmul/serialul ala in care era vorba de niste fete care trebuiau sa fie curate, respectuase si etc?
Salutare. AM NEVOIE DE MAXIM AJUTOR. Era ori o emisiune ori un canal TV care avea o palarie in colt care era la stanga si la un moment dat se muta la dreapta tot in colt. Dupa un pic de timp revenea la...? (mai mult)
Stie cineva cat au fratii Munteanu la înaltime? (cei de pe Youtube)
Va salut TPU! Am si eu o intrebare, daca stie cineva. Ma tot chinui sa gasesc subtitrare la acel film ''All or Nothing Manchester city '' chiar n- o fi facut nimeni?! Va rog daca stie cineva sa imi ...? (mai mult)
Salut. Caut un film. Incepe cu un barbat, negru, care este angajat pe o plaja. Acesta tot da petreceri si se combina cu necunoscute pentru o noapte. Ei bine, intr- o zi, vine una cu un copil in brate...? (mai mult)
Am o întrebare, filmul Megan is missing este real sau este doar un film?
Salut, stie cineva ce s-a intamplat cu vechiul site creativemonkeyz.com? Si daca exista undeva back-upuri de la vechile emisiuni(3lar, miez)? Pe Youtube nu sunt si nici de descarcat nu am gasit
Unde pot vedea te cunosc de undeva? Mă refer la sezoanele 1, 2 și restul care au fost sau măcar un fragment din emisiune.
Hei! Știți niste filme in care personajul principal primește mesaje și apeluri anonime?
Stie cineva unde pot sa urmaresc desenele animate (O lume disparuta HD)? Fara Youtube/Facebook. Un site fara virusi daca se poate:D
În filme/telenovele/seriale acele încăperi în care se filmează anumite scene sunt de fapt studiouri sau case închiriate special pentru filmări? Am văzut în telenovele că în toate scenele apăreau...? (mai mult)
Bună, exista un program TV cu seriale coreene?
Buna TPU, acum ceva timp a băgat un film pe pro tv cred era despre o fata care părea adolescenta sau ceva și noaptea era atacată era la liceu doi tipi se băteau pentru o fata și era sub 15 ani
Buna, imi place sa citesc despre filme si va cer parerile, daca voi ati face un film care s ar numi Regina Focului care ar fi cu fiinte ne umane si cu o fata care are puterea focului ce momente ati face,...? (mai mult)
In ce episod din Naruto(cand erau mici) Sasuke se intoarce in Konoha de la Orochimaru?
Bună, un film bun? Mulțumesc
Buna! Daca ati face un film care s ar numi "o altfel de vara", ce momente ati face? Cum ar incepe? Cum s ar termina?
Din ce film sunt bancile astea? Rin minte am vazut o data filmul dar doar atat am retinut ca sedeau pe aceste banci si pe fiecare banca era scris ceva ca aici https://www.youtube.com/watch?v=IobNcpiwpSc ...? (mai mult)
Hei TPU! Am nevoie sa ma ajutați sa găsesc un film. Era vorba despre unii care aveau o putere ciudată, gen se hrăneau cu teama și durerea oamenilor. Ei numeau asta "aburi". În film era și o fetita...? (mai mult)
Poate să-mi spună cineva in ce episod Masashi Kishimoto si Pierrot Studio se ocupă de Boruro?
Salut, acum cativa ani am văzut un film ..il tot caut dar nu îl găsesc. Filmul era cu o blondă ce parcă era doctorita sau lucra la un spital..si ea cheamă la ea acasa un maseor ce o excită...o...? (mai mult)
Am vazut un film cu un personaj ce era angajat in slujba unei patroane de hoteluri si terase. Acesta dadea tot timpul petreceri si se culca random cu diferite femei. Odata a venit una, i- a dat un copil,...? (mai mult)
Când o să apară sezonul 4 din stranger things? Dau funda!
TPU imi puteti recomanda niste animeuri de tip comedie, actiune si drama sau pot avea mai multe lucruri? Vreau sa vad ceva chill...
TPU să mă apuc de A Bunny Girl? (Anime) Văd că mulți s- au uitat la el dar pare că are un final trist sau ceva de genul. Ce animeuri îmi mai recomandați? (Acțiune, dramă, aventură, sf...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutați cu un nume de film! Filmul se petrece intr- o vila unde 2 familii se reîntâlnesc iar 2 băieți și o fata se duc sub acoperire sa muncească dar de fapt ei vor sa fure ca sunt ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare filmul,, Ugly Love'' facut dupa cartea de Colleen Hoover?
Ce părere aveți de emisiunea Survivor România? Este regizată sau nu?
Bună! Credeți ca va mai apărea un nou film din seria Terminator? Sau ultimul a fost Terminator Salvation?
Cum se numește filmul in care era o fetiță care a murit înecată intr- un lac când mama ei nu era atenta și voia să și ia mingea, apoi mama ei a făcut alt copil și spiritul ei incerca sa- l ...? (mai mult)
Vreau sa ma uit și eu la keeping up with the kardashians și nu găsesc niciunde sa ma uit pe gratis, peste tot cu plata... Știți voi undeva pe gratis? Parca ar ascunde cufărul cu comori de găsești...? (mai mult)
Pentru fani One Piece.Ce credeti ca e cu adevarat one piece si cati ani mai dureaza pana o sa aflam?
Buna, știți niste k-drame bune pe viki cu final trist?
Recomandati-mi niste seriale coreene cu multe episoade(50+) ce gasesc sunt doar de 20 ep...
Salut, sau mai bine zis bine te-am regasit, TPU! Ideea este ca m-am apucat recent de animeuri si ma uit la Tokyo Ghoul! Ce animeuri imi recomandati dupa acesta!
Buna! Am o întrebare pentru cei care se uita la seriale coreene. Acum ceva timp am văzut un serial, unde sunt 2 personaje principale: fata care era un jurnalist și băiatul era vedeta parca, aceștia...? (mai mult)
Vreau niste filme care se bazeaza pe: -Boboci in inchisoare care sunt batuti la inceput iar dupa ajung spaima tuturor. Sau ceva filme cu batai in inchisori. Multumesc
Cine imi poate recomanda un film asemanator sau nu are pereche? Filmul A Good Year din 2006? E un film romantic cu intorsaturi neasteptate cu o muzica de cel mai rafinat gust- as dori ceva pe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AdeA1991 întreabă:
Irina2o0 întreabă:
Gigi777 întreabă:
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VII-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VII-a